Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΟ EXPRESS ΤΟΥ ΒΥΖΟΝΥΧΤΙΟΥ Νο 15 ΓΙΑ ΠΟΛΥΥ ΥΠΝΟ!!

Recommended Posts

Χρύσα μου πολύ χαίρομαι που οι δείκτες ήταν καλοί...Καλύτερα βρε μάτια μου να κάνει το χειρουργείο να έχει το κεφάλι της ήσυχο!!!! :dry::dry:

Μου το είπε και μενα ο άντρας μου ότι τα libero έχουν 50% αλλά δεν πήγα να πάρω... :dry::dry: Πότε τελειώνει η προσφορά;;; :blush::blush:

Αχ κορίτσια λέτε να πω και εγώ στο αστέρι μου να πάει να πάρει dvd και ποπ κορν τώρα που είμαστε τα 2 μας;;;;; :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δε σας είπα....Την Παρασκευή το βράδυ θα πάω με τον κουνιάδο μου στο χωριό να δω την πριγκίπισσά μου.....Μου λείπει τόόόόόσο πολύ...Θα καθίσουμε για ΣΚ και θα γυρίσουμε!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Μιτσάκι όντως περπάτησε λίγο μεγάλη, αλλά μια χαρά..Κι εγώ αυτό ήξερα...Μέχρι 18 μηνών είναι φυσιολογικό...

Ρώτα κι εμένα που περπάτησε 11,5 μηνών και για 1-1,5 μήνα τα είχα φτύσει;;;Δεν άντεχα να την κυνηγάω... :laugh: :laugh: :laugh: :blush::blush:

Για πες τώρα και ως έμπειρη πότε μιλάνε συνήθως;;;; :laugh: :laugh:

Argi μου μπορείς να το στείλεις πίσω το πάπλωμα...Εγώ τα χώνω και αν δε μου αρέσει κάτι, απλώς δεν το παίρνω..Όταν είπαμε με τον άντρα μου να μείνουμ μαζί, επειδή μας άρεσε το σπίτι που έμενε, έδιωξε τον αδερφό του και μαζί έδιωξα και όλα τα παμπάλαια έπιπλα.... :laugh: :laugh: :laugh: Μου έλεγαν κράτα ποτήρια, πιάτα, μαχαίρια κι εγώ έλεγα "ΔΕ ΘΕΛΩ......ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΩ ΕΓΩ...ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΩ Ο,ΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ".... :laugh: :laugh: :laugh:

Να φανταστείς ότι θέλουν να πάρουν δώρα ρούχα παπούτσια κλπ για τη μικρή και ή πάμε μαζί να διαλέξω εγώ λη μου δίνουν τα λεφτά να της τα πάρω εγώ.... :laugh: :laugh: :laugh: Με έχιε φοβηθεί το μάτι τους...

Όσο για τα ποτήρια της σαμπάνιας, εγώ εντελώς ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ θα τα έριχνα κάτω να σπάσουν..... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Επειδή είμαι πολύ καλός άνθρωπος!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 910
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αχ!!! Γωγω..πονεμενο θεμα..εγω φορτωθηκα προικα μπανιο κουζινα..εναν τοιχο που πολυ θα ηθελα να γκρεμισω με τα ιδια μου τα χερια...

τωρα που στην κορουλα τους παιρνουν οτι θελει και ολοκαινουρια..το τι μουρμουρα εχει φαει ο αντρας μου δεν περιγραφετε..μεχρι που τον απειλησα πως θα παω στη μαμα μου μνονημα....

δε βαριεσαι...τι χαλιεμαι..να πανε να πνηγουν

Κορισται δεν ξερω..ακομα και τωρα που πηρε και τριτη γνωμη...ειμαι σηγουρη πως θα θελει χιλια δυο παρακαλια...

να δουμε τι θα διξει το τριπλεξ γιατι απ οσο καταλαβα ειναι μια εξεταση που δειχνει κατα ποσο τα ινωμιοματα γεννανε και αλλα..η κατι τετοιο..και θα δουμε

Ασε μιτσακι..μιας φιλης μου στην Αμερικη η μικρη περπατησε κοντα 20 μηνων..τωρα προσφατα..και τι δεν της ελεγαν της καημενης..οτι εχει εγκαφαλικα προβληματα το μωρο κλπ κλπ...για ομιλια παντως εγω με τον δικο μου δε βιαζομαι..ετσι οπως τον κοβω που ειναι ολη μερα με τα αγου, αμπουντι..μιαμια..και γαγα γκαγκα...οταν θα μιλησει...θα παρακαλω να σταματησει!!!!

Πρεπει να παω και εγω στον Γιατρο..για την Τραχιλιτιδα..εχω την εντυπωση πως θα κανω αλλον εναν κυκλο θεραπειας..

Γεννικα παντως ρε κοριτσια ενω ποτε μα ποτε δεν ειχα τιποτα απο γυναικολογικα, ουτε κολπιτιδες, ουτε ουρολοιμωξεις τιποτα..με το που γεννησα..η μαλλον με το που εμεινα εγγυος..ολο κατι σημβαινει εκει κατω...γιατι;;;;

Θελλω να παω για ψωνια..οση ωρα πηγαμε με την μαμα μου στο Ιατρειο..εκανα βολτα στην Μητροπολεως..παιδια..μου ελειψε παρα πολυ το σοπινγκ χωρις το αγχος ενος μωρου που σε περιμενει...

Γωγω η προσφορα ειναι μεχρι αυριο

την τσιπουρα θα την κανω εγω τελικα..στη γαστρα με λαχανικα..μπας και φαει και μικρος

καλημέρα κοριτσάκια!

άλλη μια μέρα στη δουλειά σήμερα..

τα κορίτσια στο Βόλο μια χαρά περνάνε, οι γονείς μου δεν ξέρω που κατα πάσα πιθανότητα η μικρή θα τους έχει ξετινάξει :laugh:

Άκουγα τον μπαμπά μου χτες στον τηλ να τη φωνάζει "τρομοκράτη!" :laugh: :laugh:

Φαντάζεστε τι θα γίνεται :ohmy:

Εμείς θα πάμε αύριο για ΣΚ

Είναι νωρίς να απογοητεύομαι για το σπίτι αλλα ναι έχω απογοητευτεί θέλω να βρω ένα σπίτι στην περιοχή που μου αρέσει, με τη διαρρύθμιση που μου αρέσει σε καλή τιμή ΧΤΕΣ!!! :angry:

καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δεν εχω το ενα κινητο που εχει ολα σας τα τηλ και εχω σκασει,Χρυσα παρε με !!!!στο νουμερο που σε εστειλα...Βενι εσενα θα σε παρω στη δουλεια το ξερω απ'εξω!χαχαχαχαχαχα Μαρια Ιωαννα δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα γ να βρεις αυτο που θελεις οπως το θελεις ..μονο αμα χτισεις,θα σας διαβασω κ θα επανελθω...

ενα σχολιο μονο...η δικαιολογια δεν εχω γαλα παιζει ακομα ρε παιδια.....

Καλημέρα!!!!!

ΜαρίαΙωάννα η αγορά σπιτιού δυστυχώς είναι πονεμένη ιστορία

Θέλει πολύ ψάξιμο, καλό κουράγιο :)

Γιώτα πως κοιμήθηκε η μικρή?

Η Έλενα πάντως έπεσε ξερή και την ξύπνησα εγώ το πρωϊ

Ευτυχώς γιατί έστρωσε λίγο και το μεμέ :P

Νατασσα ηταν κουρασμενη,ειπιε γαλα κ ελιωσε ,κατα τις 3 ξυπνησε κλαιγοντας (νομιζω δεν καλοθυμαμαι) παντως στις τεσσεραμιση που εκλαψε κοιμοταν διπλα μου...ειπιε γαλα κ συνεχισε τον υπνο της ,κανει πολυ ανησυχο υπνο ,δεν ξερω ισως φταιει η ζεστη ...τα δικα μου μεμε ειναι μια χαρα! αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Καλημερα!!!!!

Τι κανετε;;;;;

εγω δεν γκρινιαζω..ο Χριστοφορος ξυπνησε μονο 3 φορες..τη μια δεν το καταλαβα..αλλα για να βρεθηκε στο κρεβατι μας καποιος τον εφερε...χιχιχιιχχι

Ρε κοριτσια πειτε μου τωρα ειμαι κακαι...

βλεπω καποια πραγματα στο φορουμ και νευριαζω παρα πολυ ..ετσι μου ρχετε να αρχισω να σιχτιριζω κοσμο αλλα δεν μου επιτρεπει ουτε η ανατροφη μου...ουτε ο σεβασμος στα υπολοιπα μελη του φορουμ...

Και αυτο γινετε απο τα ιδια ατομα συνεχεια..ειναι δυνατον ρε παιδια..ελεος!!!!

Αφρο τα λιμπερο εχουν 50% στα καρφουρ ακομα για σημερα...εγω πηρα χτες...και σημερα αλλο ενα πακετο

lipon na pw kai egw ta nea mas .

prwta apola giwta mias kai se blepw edw na se rwtisw ...mpikan oi dikoi sas misthoi ?

les na ginei alhthia auto pou lene sto thema "sizigoi stratiotikwn " oti den tha plirothoume gia ena mhna?

omikros malon ksipnaei apo thn zesth .a) den thilazei b)pinei ena potiri nero se kathe ksipnima

den pernane oi meres na genisei h nufh mou .....thelw polu na dw ton mikro anipsio .

den tha simfonisw me osa graftikan meta dwra .ta dwra einai dwra den ginete na ta dialegoume emeis kai epipleon prepei na sebomaste thn kinish pou ginete na mas kanoun kati dwro kai to diaforetiko gousto .tha eniotha polu asxima h nufh mou na ksinize gia ta rouxalakia pou tou pira dwro .an den sas aresoun toso mhn to dixnete kai mhn ta balete .

polla mou exoun kanei kai emena pou den einai apolitos tou goustou mou ,pote den petaksa kati ,olata exoume balei sxedon ena duo pou htan toso xalia ta kataxoniasa kai den ta akoumpisa .

oso gia ta potiria sampanias ...poso asxima mporei na einai !!!!makari na mou pernane kai mena kai as mhn mou aresan :P

paplomamas kanane dwro twra sto gamo kati theioi tou kwsta ....einai to 4 paplomapou exoume !!!kai enato ksapostilame idi sthn mana tou .

Καλημέρα,

χάλια νύχτα η δικιά μας, η ΡΕΑ από τις 12 το βράδυ μέχρι τις 3.30 ξυπνούσε ανά λιγότερο από ώρα με πολύ κλάμα, πήγαινα και ούτε που με ήθελε, ξάπλωνε στο πάτωμα και όταν έκανα πως έφευγα ερχόταν στην αγκαλιά μου, αφού ηρεμούσε την άφηνα, μετά από 10 λεπτά κλάμα πάλι....αυτό κράτησε μέχρι τις 3.30, όπου πήγα ξανά και μετά από 10' ήρθε και κοιμήθηκε στην αγκαλιά μου μαζί μου στην πολυθρόνα μέχρι τις 4.30, όπου και την έβαλα στην κούνια της!!!!..5.30 ξαναξύπνησε, δεν την άκουσα....την άκουσα ξανά στις 7.00, την έφερα στην κρεβ. αλλά είχα ανοίξει τα στορ έτσι και αλλιώς!!!! κούραση.....εν τω μεταξύ την βρίσκω με μόνο το κεφάλι στο στρώμα και τα πόδια ψηλά στο ξύλο της κούνιας!!!

δεν ξέρω τι συμβαίνει υποπτεύομαι ότι οι κυνόσοντες "θέλουν" να κατέβουν και την ενοχλούν!! δεν έχω ιδέα......! :S

Χρύσα πολύ καλό που η εξέταση βγήκε καλή αλλά ακόμη καλύτερο να γίνει η αφαίρεση για να είναι πιο ήσυχη....η μαμά μου αν την είχε κάνει ίσως να ήταν κοντά μας τώρα......

Καλημέρα Νατασσούλα, Γιώτα, ΜαρίαΙωάννα και όποια άλλη μανούλα είναι ξύπνια.....

α Γιώτα ήθελα να σε ρωτήσω και όλο το ξεχνούσα: βρήκατε παιδικό στην Χίο για την Κων/να? ο ΕΣ έχει παιδικούς εκεί? σε μερικές πόλεις έχει!!!

οχι δεν εχεις αδικο κ ειμαι σιγουρη οτι τα παλαια μελη το γνωριζουν κ εχουν την ιδια αποψη,απλα επειδη τελευταια παρατηρηθηκε μια μαζικη φυγή προς το σαιτ της Ολιβια κ τα μελη που μπαινουν εδω ειναι νεα δεν μπορουν να κρινουν εχοβτας πληρη επιγνωση κ τους φαινομαστε κακες! εγω παλι δνε καταλαβαινω ρε παιδια,εγω ειμαι μελος σε πολλα φορουμ κ σαιτ κ μπαινω σε ολα ,γτ δηλ πρεπει επειδη γραφτηκα σε ενα αλλο να μην μπαινω ?επισης το ιντερνετ ειναι ιντερνετ παντου ,κ μπορουν να σου αποσπασουν φωτο παντου κ παντα ,κ το λεω αυτο γτ κοριτσια που εφυγαν απο εδω κ πηγαν αλλου εδω τρεχανε να σβησουν φωτος και εκει τις μοιραζουν απλόχερα,το παθημα μαθημα δεν γινεται προφανως...

επισης ρε παιδια μολις ειδαν διαγωνισμο τσουπ γραφτηκαν γ να συμμετεχουν...η πρωτη δημοσιευση (κ τελευταια γ τους περισσοτερους) ειναι γ αυτο....ποσο αναγκη εχει ο κοσμος με την οικονομικη κριση....

Αργυρω μου κοιταξα αλλα δεν ρωτησα ,εχει εναν διπλα στο σπιτι ,ο ΕΣ εχει αλλα ειναι παιδικος οποτε ισως μας εξυπηρετησει την επομενη σχολικη χρονιά ,αρκει να την εχω καθαρισει απο πανα!θα στειλω το Γ το απογευμα να ρωτησει!

AFRODITH έγραψε:

den tha simfonisw me osa graftikan meta dwra .ta dwra einai dwra den ginete na ta dialegoume emeis kai epipleon prepei na sebomaste thn kinish pou ginete na mas kanoun kati dwro kai to diaforetiko gousto .tha eniotha polu asxima h nufh mou na ksinize gia ta rouxalakia pou tou pira dwro .an den sas aresoun toso mhn to dixnete kai mhn ta balete .

polla mou exoun kanei kai emena pou den einai apolitos tou goustou mou ,pote den petaksa kati ,olata exoume balei sxedon ena duo pou htan toso xalia ta kataxoniasa kai den ta akoumpisa .

oso gia ta potiria sampanias ...poso asxima mporei na einai !!!!makari na mou pernane kai mena kai as mhn mou aresan :P

.

Αφρο συμφωνώ μαζί σου!...τα πεθερικά πήραν στα παιδιά ρούχα που δεν μου άρεσαν, εννοείται ότι δεν είπα τίποτα γιατί δεν είμαι αγενής, δεν είναι ο τύπος μου! απλά δεν τα έβαλα στα παιδιά.....όσο για τα της σαμπάνιας, είναι απλά τίποτα το ιδιαίτερο, εγώ ήθελα λίγο μοντέρνα που είχα δει σε ένα μαγαζί....και στο φινάλε γιατί να επιβάλουν το γούστο τους στο νοικοκυριό του άλλου? άλλο τα ρούχα!

ίσως το κάνουν καλοπροαίρετα, δεν είπα ότι το κάνουν από κακία......

αλλά εμμέσως και άθελά τους σε προσβάλουν! π.χ. μια μέρα μου έδωσε η πεθερά δώρο μία τσάντα PRADA, που της είχε δώσει δώρο η γυναίκα του σουλτάνου του Μπρουνέι και επειδή δεν την ήθελε, δεν της άρεσε και προκειμένου να μην την πετάξει την έδωσε σε μένα!!!! τι και αν είναι prada? ο τρόπος που το παρουσιάζεις έχει σημασία!!!

emena argi mou efere piata apo to ariel pou htan dwro gia to kenourgio spiti !!!!

plastika louloudia pou den hthele kai den petouse !!

mia axristh froutiera

mia tsanta giagiadistikh (den kserw oute pou thn ebala )

kai polla teteia pragmata pou pote den xrisimopoihsa .....

den to kanoun gia na epibaloun to gousto tous alla gia eksipiretish kai apo euxaristish .

pare kiala potiria bre kai asta sthn kaba pisw pisw .

Καλημερα τσουπρες!!!!!

Εχουμε δεκατα απο το mmr και εχω να ετοιμασω και τα μπαγκαζια και σερνομαι....... :side::side::side:

Χρυσα μου πολυ χαρηκα με τη μητερα σου.Ψηστε την ρε σεις για την επεμβαση με οτι τροπο μπορειτε.

Εγω βασικα στο σαιτ αυτο εχω παρατηρησει οτι καποια συγκεκριμενα μελη μπαινουν μονο και μονο για να πουν τη σποντα τους.

Ορεξη που την εχουν...Επισης που βρισκουν το χρονο;;; :huh::huh::huh::huh: Εγω θελω να ρωτησω ενα σωρο πραγματα και δεν προλαβαινω.

Λοιπον

1)Η τρυπα-πηγη εχει κλεισει στο κεφαλι τους;;;Εμας οχι.

2)Αιματοκριτης 34;;;Καλο ειναι τωρα αυτο;;;

3)Χοληστερινη 175.Νομιζω στα παιδια πρεπει να ειναι μεχρι 170 ε;;;;

4)Θυρεοειδης οκ.

Αφρο πρεπει να βρεθουμε ρε συ.Σας πεθυμησα.Ελπιζω να τα καταφερω πριν το 15-Αυγουστο.

Γιωτα,Αργυρουλα φιλακια και καλημερες.

Πάω να κανω καμια δουλειά. :blink::blink:

AFRODITH έγραψε:

emena argi mou efere piata apo to ariel pou htan dwro gia to kenourgio spiti !!!!

plastika louloudia pou den hthele kai den petouse !!

mia axristh froutiera

mia tsanta giagiadistikh (den kserw oute pou thn ebala )

kai polla teteia pragmata pou pote den xrisimopoihsa .....

den to kanoun gia na epibaloun to gousto tous alla gia eksipiretish kai apo euxaristish .

pare kiala potiria bre kai asta sthn kaba pisw pisw .

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Εμενα σε καθε γιορτη και γενεθλια μου δινει 50 Ευρω.

Αρτζ..αυτο το κανει και η δικη μου πεθερα..ολη την σαβουρα την φερνει σε μενα..εγω βεβεια διακτριτικα την κατευαζω παλη στο υπογειο....με αφορμη του μωρου..αμα μεγαλωσει να δω τι θα κανω

Panayiota έγραψε:

AFRODITH έγραψε:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Εμενα σε καθε γιορτη και γενεθλια μου δινει 50 Ευρω.[/quote:1jd83ebg]

Εμένα δε μου λέει ούτε χρόνια πολλά :laugh:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...