Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΟ EXPRESS ΤΟΥ ΒΥΖΟΝΥΧΤΙΟΥ Νο 15 ΓΙΑ ΠΟΛΥΥ ΥΠΝΟ!!

Recommended Posts

savropinguinos έγραψε:

καλε Αργκι ,χανεται το Ελληνακι/τσακαλάκι?

χαχαχαχα ΟΧΙ!!!!! :laugh:

γειά σου Μιτσάκι......εμείς είμασταν τυχεροί, δεν έκαναν σε κανένα εμβόλιο πυρετό!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 910
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ξέχασα να σας πω την ατάκα των διακοπών:

Στο ξενοδοχείο είχε πολλούς τουρίστες, κυρίως Άγγλους και Γερμανούς. Πήγαινε λοιπόν η Β και τους μιλούσε, τους έλεγε διάφορα κι αυτοί την κοιτούσαν περίεργα και απαντούσαν "hello?" :laugh:

Κάποια στιγμή της λέει ο μπαμπάς της, Β μην τους μιλάς παιδάκι μου, δεν σε καταλαβαίνουν τα παιδάκια, μιλάνε άλλη γλώσσα.

Πλησιάζει η Β ένα απ' τα παιδάκια, βγάζει έξω τη γλώσσα της και του λέει: "Για να δω! Έχεις άλλη γλώθθα??" :laugh: :laugh: :laugh:

Γεια σου Aργυρούλα μου! :) Μην ανησυχείς για το Λουκάκο, δεν χάνεται ο Ελληνάρας, καλά λέει η Γιώτα. Εμείς κάναμε σε κανάδυο, ευτυχώς όχι πολύ υψηλό, κάτι δέκατα και ανησυχία.

Γιώτα, ευτυχώς που το παιδάκι δεν έχει κυστική ίνωση, ήθελα κι εγώ να ρωτήσω τι είναι η πρόκληση? :unsure:

kαι γιωτινιε χω γενεθλια τη παρασκευη..επιτεους ενηλικιωνομαι.. :laugh: :woohoo: :laugh: :woohoo: :laugh:

βαρεθηκα να με λενε μικρουλα :P:P

τι ειναι το τεστ ιδρωτα?σε το ξερω!!!!11

κ κυστικη ινωση>? :dry:

καλως το μιτσακι..αραπινα μας εγινες? :P

σες τις πατατες τις ψιλοκοβω?

γιωτα το τσατ παπαλα μου φιανετε..

εστειλα στη αφρο κ στη σες κ δε μιλαν :angry:B) :silly:

mitsakii έγραψε:

Ξέχασα να σας πω την ατάκα των διακοπών:

Στο ξενοδοχείο είχε πολλούς τουρίστες, κυρίως Άγγλους και Γερμανούς. Πήγαινε λοιπόν η Β και τους μιλούσε, τους έλεγε διάφορα κι αυτοί την κοιτούσαν περίεργα και απαντούσαν "hello?" :laugh:

Κάποια στιγμή της λέει ο μπαμπάς της, Β μην τους μιλάς παιδάκι μου, δεν σε καταλαβαίνουν τα παιδάκια, μιλάνε άλλη γλώσσα.

Πλησιάζει η Β ένα απ' τα παιδάκια, βγάζει έξω τη γλώσσα της και του λέει: "Για να δω! Έχεις άλλη γλώθθα??" :laugh: :laugh: :laugh:

εχω πεθανει στο γελιοοοοοοοοοοο :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

μικρη ειναι ρε κ λεει τα παντα?

μα κατευθειαν να φυγει απο το μωρουδιακο?

εμενα ολα παει τα λέει :P

Ναι καλε..παπαλα..Θου δεν μου ηρθε τιποτα στο τσατ..

Τις πατατες τις κανεις με το ξεφλουδιστηρι..εχει πολυ γελιο..αλλιως στον τριφτι που κανει φλουδες την παρμεζανα

Cesilia έγραψε:

Ναι καλε..παπαλα..Θου δεν μου ηρθε τιποτα στο τσατ..

Τις πατατες τις κανεις με το ξεφλουδιστηρι..εχει πολυ γελιο..αλλιως στον τριφτι που κανει φλουδες την παρμεζανα

:dry::huh::dry:

δε το χω//δε καταλαβα..

με αυτο που ξεφλουδιζω τη φλουδα απο τη πατατα?

αν ναι τοτε μιση πατατα θα πιασει ενα ταψι(εδω ποντια) :P

Βενετία Χρόνια Πολλά!!!!!!!!!!!!!

Πολύχρονη κι ευτυχισμένη :)

Μάρθα τι να κάνω? πονάω αλλά μ'αρέσει που λένε :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Ελπίζω ότι θα κλείσει γρήγορα η πληγή ;)

Γωγώ σου λείπει η μικρούλα????? λογικό είναι μωρέ πρώτη

φορά την αποχωρίζεσαι

Επίσης 6 ξυπνάμε κι εμείς το πρωϊ 7 πρέπει να έχουμε

φύγει από το σπίτι για να προλάβω να φτάσω 8 στη δουλειά

Μιτσάκι καλώς ήρθατε :)

Πού πήγατε διακοπές?

Χαχαχα Ποντια..παρε μικρες πατατες..

ναι αυτο ακριβως, εγω παιρνω πολυ μικρουτσικες πατατες για πατατακια..

μην ανισυχεις γινονται αρκετα σε ενα ταψι..βαλτα κολλιτα το ενα με το αλλο αλλα να μην ακουμπανε..αυτα με το ψησημο συρρικνονονται!!!!

Μιτσακι..απαιχτη η μικρη...

καλα εμενα εκτος απο τα αμπουντι αμπουντα, ατατα, ντζιουμ, ακα γκαγκα..και γαγα( γατα)και φυσικα μαμ...μαμμμμααααα..νιαννννν..και μπου ( νερο)...δεν λει τιποτα αλλο

Θούλη και Χρύσα πολύ γέλιο... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Μιτσάκη πολύ καλή η μικρή :laugh: :laugh: :laugh:

μόλις με πήρε λίγο ο ύπνος και να σου το κουδούνι, ξέχασα να το χαμηλώσω, κούριερ πακετο από τα πεθερικά!!!

Γιώτα μια χαρά η Κων και βάρος έβαλε και ύψος :)

Εμείς αύριο θα πάμε

Εμάς για το mmr μας είπε πυρετό μετά από 8-10 μέρες

για της ανεμοβλογιάς δεν μας είπε τίποτα

Εγώ πατάτες τηγανιτές δίνω στην μικρή

Όχι συχνά αλλά αν δεί κάποιον να τρώει και ζητήσει της δίνω

Μάρθα αύριο βγαίνουν τα αποτελέσματα από τους παιδικούς?

Είναι η άτιμη, δεν παίζεται!!! :laugh: (κουκουβα!) :P

Μίλησε πολύ νωρίς το ζουζουνάκι, είναι αλήθεια και τα λέμε όλα εδώ και καιρό! Μα το κάθε παιδάκι έχει δικό του ρυθμό ανάπτυξης, είπαμε!!! Εμείς πάλι αργήσαμε πολύ να περπατήσουμε! Και τώρα (μιας και λέγατε για καρότσια!) ούτε καρότσι θέλει, ούτε χέρι... Όλα "ΜΟΝΗ ΜΟΥ!!!"

Θα σας χαρίσω μία ακόμη ατάκα διακοπών, όχι τόσο καλή όσο η προηγούμενη... Της έλεγε ο μπαμπάς της ένα απόγευμα: "Β θέλεις να φας κάτι;" Όχι η μικρή. "Θέλεις μπισκότο;" ΌΧΙ. "Θέλεις ροδάκινο;" ΟΧΙ. "Θέλεις κάτι άλλο;" ΟΧΙ. "Θέλεις μήλο;" Απάντηση: "Αμα πια μπαμπά, με κούασες!!!!!" :laugh:

Νατασούλα, πήγαμε Ζάκυνθο, ήταν πολύ ωραία!!! :)

Ρε κορίτσια αλήθεια τα παιδάκια πότε αρχίζουν να λένε όλες τις λεξούλες;;;; :dry::dry:

Η Ιωάννα μου μέχρι στιγμής λέει μαμά, μπαμπά, παππού, γιαγιά,γάγα (γάλα), νάνι, νινί, μαμ, μπάα(μπάλα), εφτά (λεφτά), χατιά (χαρτιά), μπάνι (μπάνιο), γυαγιά (γυαλιά), ντάλια (βεντάλια), παπά(παπούτσια), άτο (άστο), εδώ, νιανιά (νερό), άτα, παιντιά (παιδιά),μπιε (μπλε) παπάκι,βαβ βαβ (σκυλάκι), νια (γάτα), μμμμμμμμ(αγελάδα), κκκκκκκκ(κοτούλα), ουουουουουου (λύκος), μπε(προβατάκι), πα-πα-πα (παπάκι), Χαγά (Χαρά), Τάκη, τζιζθθθ (κουζίνα)...

Επίσης έχει πει ελάχιστες φορές πεντακάθαρα τις λέξεις τσάντα, μέσα και δε θυμάμαι τι άλλο..... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Αλλά ανυπομονώ να μιλήσει καλάαααααα.... :silly: :silly: :silly:

Α...Λέει και γκαγιά (αγκαλιά)... :laugh: :laugh:

Μιτσάκι είναι τέλειααααα η μικρούλα σου...Έτσι, απο μικρή να μάθει να επιβάλεται.... :laugh: :laugh:

Αλήθεια, πόσο είναι τώρα;;;Και όταν λες άργησε να περπατήσει, πόσο εννοείς;;;; :dry::dry:

Καλά Χρύσα έχω εκπλαγεί με τη μαγειρική σου....Χρυσοχέρα!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Argi τι σου έστειλαν τα πεθερικά;;;;;; :laugh: :laugh: :laugh:

Θούλη η κυστική ίνωση είναι μια ασθένεια που προσβάλει σχεδόν όλα τα όργανα του ανθρώπινου οργανισμού, κυρίως όμως πνεύμονες, οι ασθενείς έχουν έναν μέσο όρο ζωής γύρω στα 30 χρόνια...Αλλά με προσοχή, θεραπείες κλπ μπορείς να ζήσεις και πολλά χρόνια..Βέβαια θεραπείες και φάρμακα λαμβάνονται για μια ζωή....Μες στις άκρες τα λέω...Δεν τα ξέρω πολύ καλά...Και εμφαβίζεται εαν και οι δυο γονείς είναι φορείς...όπως συμβαίνει και με το στίγμα....

Το τεστ ιδρώτα είναι η εξέταση που διαγιγνώσκει την ασθένεια.....

mitsaki τελειο κ απαιχτοοοοοο

τρελενομαι να κουω τετοιααααααααα

νατασουλα νομιζω 30 του μηνα..ε????????

ο μικρος 37.3

στανταρ δοντια ειναι

σας φιλωωωωω

εχω βαφη

αργι :kiss:

Χρύσα έκανα τα πατατάκια (ζηλιάρα εγώ!!! :P ) και κάηκαν γιατί τα ξέχασα!!!!! άπλωσα τα ρούχα έξω και κοιτούσα τον κήπο, τα λουλούδια κ.λπ. και μετά τα θυμήθηκα!!!!....έγιναν κάρβουνο!!!!...τσάμπα ρεύμα έκαψα!!!

τα πεθερικά έφεραν κυριώς για τα παιδιά και για τον γιο τους, σε εμένα πήραν πάπλωμα καλοκαιρινό!!!! τι να το κάνω? αν ζεσταίνομαι πάπλωμα θα ρίξω? και αν κρυώνω ελαφρά θα ρίξω κουβερτούλα!!!! :angry:

όπως λέω: η μ$%^&&^α πάει σύννεφο!!!!

Θούλη ανταπωδίδω :kiss:

Σας βρίσκω πολύ κακιές κορίτσια...Με το τζάκι θα διαφωνήσω....Φαντάζομαι όμως ότι όλο και κάποιος άστεγος θα βρεθεί να του το δώσεις... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Μπορείς επίσης να το στείλεις πίσω..... :laugh: :laugh: :laugh:

Συμπεθερούλαααααααα :kiss::kiss::kiss::kiss:

Τι τελεια που ειναι καλέ η νυφουλα μου!!!!!

Ελπιζω να ξεκουραστηκες κοριτσακι μου.

Εμεις καλα ειμαστε, μας τρεχει ο γαμπρουλης σου. :laugh: :laugh:

Αργυρουλα :evil::evil::evil::evil:

χαχαχα κορίτσια....

Γιώτα δεν έχουμε τζάκι!!!!

αρχικά μας είπαν ότι το κουτί έχει κάτι για όλους και όταν ο άντρας μου ήρθε ρώτησε τι έχει για σένα? και λέω το πάπλωμα!!!! δεν είπε τίποτα μετά!!!!

την άλλη φορά μας έφεραν ποτήρια της σαμπάνιας (θέλαμε εμείς να αγοράσουμε) και μας επέβαλαν το γούστο τους!!!! πολύ μου την έδωσε...τα άφησα με το κουτί πάνω στον πάγκο της κουζίνας για 2 μέρες και ο πεθερός μας ρώτησε γιατί δεν τα πλύναμε ακόμη και να τα βάλουμε στο ντουλάπι!!! :angry:

τέλος πάντων!!!!

πήγα να πάρω τον Λουκάκο από το σχολείο και ρώτησα την νηπιαγωγό αν όλα ήταν εντάξει μου είπε όλα οκ και ότι σταματά την δουλειά της στα μέσα Αυγ για λόγους υγείας!! :( στενοχωρήθηκα λίγο......

Μολις γυρησαμε απο την Γυναικολογο..τελικα θα την κανει την επεμβαση...τωρα ποτε;;;;;.... δεν ξερω

Θα κανει καποια ακομα εξεταση κατι σε τριπλεξ ειπε.,..δεν ξερω τι ειναι αυτο...κατα Σεπτεμβρη...και μετα θα δουμε

Η εξεταση για τους καρκινικους δεικτες που εκανε στο αιματολογικο ηταν καλη μας ειπε...

Πηγα και στα καρφουρ..εχει τα λιμπερο 50% και πηρα 2 πακετα...πηρα και 4 τσιπουρες..να μου τις κανει η μαμα..πεθυμησα ψαρι.

Αρτζ...ξανακανε...σημερα ο αντρας μου νοικιασε dvd...Θα φτιαξω ποπ κορν και επιτελους θα δουμε καμια ταινια

Κουμπαρίτσα, πολύ ευχάριστο που είναι καλοί οι καρκινικοί δείκτες. Άντε μωρέ, με το καλό να κάνει η μανούλα σου την εγχείρηση, να πάνε όλα καλά! Τσιπούρα... Μιαμ, μιαμ! Είμαι μεγάλη λιγούρα τελικά... Είπες ποπ-κορν, κι έτρεξα να φτιάξω!!! Μου μύρισε!!! Που λέει ο λόγος!!! :laugh:

Δεν σου απάντησα για την τραχηλίτιδα? Πως είχα την εντύπωση... :unsure: anyway! Όλα καλά! Το παπ βγήκε καθαρό και άρα μου είπε ότι προκαλούνται και από τις γέννες. Μου έκανε καυτηριασμό, με το που το άκουσα πάγωσα, αλλά τελικά δεν ήταν τίποτα. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο.

Τι καλά... Εμένα ο άντρας μου κατά κανόνα, κοιμάται στο πρώτο δεκάλεπτο άμα βάλουμε ταινία!!! :laugh: Μόνη μου τη βλέπω συνήθως! :angry:

Γωγώ μου, η μικρή είναι 2 ετών και 3 μηνών. Περπάτησε 16 μηνών και κάτι ψιλά. Η παιδίατρος μου είχε πει ότι έως και 18 μηνών είναι απόλυτα φυσιολογικό, αλλά εγώ σα χαζή, επειδή είχαν αρχίσει να στενεύουν τα όρια, είχα αρχίσει να αγχώνομαι! :blush:

Τι χρυσοχέρες που είστε... Μέχρι και σπιτικά πατατάκια φτιάχνετε?? :silly: Δεν παίζεστε!!! Ακαμάτρα είμαι τελικά!!! :lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...