Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΟ EXPRESS ΤΟΥ ΒΥΖΟΝΥΧΤΙΟΥ Νο 15 ΓΙΑ ΠΟΛΥΥ ΥΠΝΟ!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 910
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα κορίτσια,

εμείς καλά είμαστε, βέβαια το μπουμπούκι ξύπνησε μία φορά αλλά αυτό δεν είναι τίποτα πια, το συνήθισα!!!!

ο Λουκάς σήμερα θα πάει με το σχολείο του στον ζωολογικό κήπο δίπλα στην Κωλωνία να δουν τους ιπποπόταμους και τα άλλα ζωάκια!!!, εν τω μεταξύ έχει βγάλει κάτι φυσσαλίδες στο δάχτυλο του χεριού, πήγαμε στον φαρμακοποιό και μας έδωσε φενιστιλ- περισσότερο για να φύγει η φαγούρα- και μας είπε να τον πάμε παιδίατρο αν δεν υποχωρήσει σε 2 μέρες!!! τελικά θα τον πάμε....νόμιζα ότι τον τσίμπησε κάτι αλλά μας ο φαρμ. μας είπε όχι, θα ήταν κόκκινο σε αυτήν την περίπτωση.....

Βάλαμε και το ξύλινο σπιτάκι στον κήπο χθες, σήμερα θα μπουν οι πόρτες!!!

Γιώτα μην πολυασχολείσαι με ανθρώπους που απλά δεν θέλουν ακούσουν την γνώμη σου....και εγώ έλεγα στην αδελφή μου για τον αποκλειστικό θηλασμό και αυτή έκανε μεικτό, δήθεν δεν έπαιρνε βάρος το παιδί....σταμάτησα να λέω...μεγάλοι άνθρωποι είμαστε μπορούμε να ενημερωθούμε.....

ΜαρίαΙωάννα μην χαλιέσαι πρωί πρωί, σπίτι θα βρείτε σιγά σιγά γίνονται αυτά χρειάζεται χρόνος!!!!....αν πάτε σε μεσίτη?

εμείς το σπίτι που μένουμε το βρήκαμε μέσω ιντερνετ, επικοινωνήσαμε με τον μεσίτη και όλα εντάξει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

savropinguinos έγραψε:

τι εννοεις δεν θα πληρωθουμε Σεπτεμβριο?

το τσατ δεν δουλευει ρε παιδια?γτ αρχιζω να πιστευω οτι με γραφετε.....

Εγώ βρε σαν συμβασιούχος όχι οι υπόλοιποι χαχαχα σε τρόμαξα?

Καλημερα!!!!!!!

Αναστασια το εγινε με τον παιδικο;;;;;

Γιωτα μη χαλιεσαι..απλα υπαρχουν ανθρωποι που δεν θελλουν να ακουσουν καποια πραγματα...

ετσι και εγω εκανα να μηλισω με εναν συναδελφο που η γυναικα του ειχε παθει μαστητιδα και εκοψε τον θηλασμο με χαπια..του ειπα μα γιατι...δεν χρειαζοταν..και σου λεει ηταν βαριας μορφης επαιρνε αντιβιωση...εκει σταματησα γιατι ο τονος του ηταν πολυ σηγουρος και απολυτος...

τι να πω...δεν ξαναμηλησα

Οταν ο αλλος σου απανταει με τετοιον τονο...δεν συνεχιζεις..και τον αφινεις στην κοσμαρα του γιατι απλουστατα...ΔΕΝ ΘΕΛΛΕΙ!!!!!

σεβαστο απο μενα τουλαχιστον...

αν και ειμαι τις αποψης ΟΚ να σταματας τον θηλασμο εχοντας γνωση ενημερωση και πληρη συνηδειση αυτου που κανεις και να πεις οτι εγω ρε παιδι μου προτιμω να δοσω στο παιδι μου γαλα σκονι..και οχι αντιβιωση μεσω του γαλακτος- ποση πια περναει στο γαλα- τοτε ναι..να το καταλαβω..αλλα οταν δεν εχεις ενημερωθει και συζητησει καποια πραγματα...δηλαδη αμα τους ελεγε ο γιατρος καντε 20 πηδηματακια μαζι με το παιδι και μετα καντε το και μια σβουρα στον αερα...θα το κανανε...

χαχαχαχα

με εφτιαξες πρωινιατικα

Μαρια Ιωαννα...εμεις θα πληρωθουμε τον Σεπτεμβριο...ο αντρας μου θα παρει κεναν κατοσταρικο εναντι...χαχαχαχα

Αυτα..παω να φτιαξω καφε και επανερχομαι....

την καλημερα μου σε ολες

ασε γιωτα απο τυφλη εμπιστοσυνη στους γιατρους την πατησα κι εγω με τον σπυρο!!!

τελικα χθες η παιδιατρος δεν ηταν εκει,την ειχαν ειδοποιησει για κατι εκτακτο και ειχε φυγει

απο δευτερα τωρα αν και σκευτομαι να τον ζυγισω στο φαρμακειο σε μια ζυγαρια που μετραει βαρος και υψος

κανει??? τι λετε??

μαριαιωαννα υπομονη κοπελα μου!!! ολα θα γινουν τελικα οπως θα τα θες

Αναστασια γεννικα ειναι καλο να μετρας το παιδι παντα στην ιδια ζυγαρια...γιατι ολες εχουν εναν βαθμο αποκλυση..αλλα νομιζω οτι αμα τον ζυγησεις ειναι ΟΚ...

Αναστασία γιατί δεν τον ζυγίζεις στην δικιά σου ζυγαριά στο σπίτι και να τον μετρήσεις εσύ?

πόσο πια απόκλιση θα έχει?

εγώ τα παιδιά τα ζυγίζω στο σπίτι, τώρα η μικρή είναι να πάει παιδίατρο αφού κλείσει τα 2....

καλημερα κοριτσια!!

να επιβηβαστουμε και εμεις στο ομορφο σας τρενακι μιας και πλεον-οπως λεει και ο μακης :P - δεν κοιμαμαι τωρα πια τα βραδια! :laugh:

ακομα ειμαστε 13 ημερων και δεν εχει ωραριο η μπουμπου μου και ετσι ξυπναει οποια ωρα να'ναι και θηλαζει τις περισσοτερες φορες απο 40 μεχρι 50 λεπτα! :silly: αν καμια φορα σταματησει στο τεταρτο αρχιζω και ανυσηχω :laugh: :laugh:

kalimera .

giwta polu oreo to poimataki sou !!!

maria-iwanna zileuw tromera pou tha pate bolo ....apoperish exw na paw :(

agapaw polu ton bolo giati ton exw sindesei me tis diakopes kalokairines ,xristougeniatikes k.a

ompampas mou einai apo to pilio kai panta pigename ekei to kalokairi .ola ta xristougenna kai tis mikrres apodraseis tis kaname ston bolo sthn theia mou ....teleia xronia !!!

o mikros me exei ferei sto amhn me to thema fagito ......den kserw ti na kanw gia na dokimasei kai meta na faei kati pou den tou gemizei to mati .

tipota den tou gemizei to mati .....

apofasisame me ton k na tou ftiaxnw auto pou prepei na faei kai na epimenoume ,na mhn tou dinoume otan pinaei kai to arnite kai tsirizei kati alo .auto uparxei uto tha faei .

den kserw ti tha ginei .......to mono pou eimai sigourh einai oti tha mou spasei ta neura kai autos tha klegete sinexeia .

Αφροδίτη τελικά λίγα είναι τα παιδάκια που δοκιμάζουνε φαγητό και τρώνε από όλα. Μην αγχώνεστε. Πιστεύω φάση είναι.

Η δικιά μας τρώει και δοκιμάζει τα πάντα (η μικρή, η μεγάλη όχι) και είμαστε πλέον 9 κιλά!!! :laugh: :laugh: ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Τα φασολάκια τα αρπάζει με το χέρι και τα ρουφάει με μανία σαν να είναι μακαρόνια χαχαχα :laugh:

Κικίτσα καλώς ήρθες στο τρενάκι, 13 ημερών.....τόοοοοοοοσο μοκροί είστε!!!!

Αφροδίτη και εγώ τα ίδια με σένα, όταν ήταν πολτοποιημένα έτρωγε τα πάντα, μετά συνέχισε να τρώει πάλι τα πάντα και γρήγορα, ώσπου ήρθε η στιγμή που άρχισε να κάνει την δύσκολη!!!

και εγώ έκανα το ίδιο της είπα αυτό έχει και τίποτα άλλο, ε τότε απλά άρχισε να μην τρώει, υπήρχε μέρα που έφαγε μόνο το πρωινό της, φρούτο και λίγο ψωμάκι!!! είναι όμως αυτό η λύση? γιατί θα συνηθίσει το στομάχι χωρίς τροφή και μετά?

τώρα άρχισε να τρώει πάλι....αλλά προχθές είχα κοτόπουλο με λαχανικά και δεν έφαγε έτσι το έκανα στο μλπέντερ και το έκανα τοστ και το έφαγε όλο!!!!, όμως δεν τρώει φακές, φασολάδα!!! και αν κάτι έχει σάλτσα δεν θα το φάει!!!!

Αχ βρε κοριτσια..οντως ειναι δυσκολο αυτο..

εμενα γεννικα δεν εχει προβλημα να δοκιμασει...αλλα δεν τρωει ποσοτητες..εξακολουθει να τρωει λιγο απο ολα..ακομα δεν μου κανει νουμερα...

παντως το κοκκινο κρεας δεν το πολυτραβαει

Κικιτσα καλωσορισες

Υπομονη....

Καλημέρα,

ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας :)

Τελικά μείναμε σπίτι χθες και ήρθαν και κάποιοι συγγενείς

Η Έλενα είχε απίστευτη γκρίνια χθες και δεν ξέρω γιατί,

ίσως βγάλει κυνόδοντες. Δεν ήθελε να φάει φαγητό αλλά

μόνο να θηλάζει κι εγώ είχα τον πόνο μου :(

Το πρωϊ που είμαι στην δουλειά και δεν θηλάζω η πληγή πάει

να κλείσει κι μόλις γυρίζω σπίτι και θηλάζουμε ξανανοίγει :(:(

Ελπίζω σήμερα να μην θέλει τόσο πολύ μεμέ ;)

ΜαριάΙωάννα κουράγιο θα έρθουν και καλύτερες μέρες

Γιώτα μην ασχολείσαι καλύτερα γιατί θα βρεις και τον μπελά σου από πάνω

Κανένα νέο με την μετάθεσή σου?

Παιδίατρο πήγατε?

Κικκίτσα καλώς ήρθες στο τρενάκι :)

pane mhnes apo tote pou exei arxisei na arnite na faei oti etroge .

kathe mera mou bgazei kai kati kainourgio .

to pio kenourgio einai oti stamatise kai thn spanakopita .....ekei tou ebaza osa laxanika den etroge alou kai thn stamatise .....

xthes tou ebala ena keftedaki mesa sto tost kai den efage oyte mia mpoukia .

shmera eutixos efage thn omeleta tou giati tha ton petaga apoto parathiro :angry::angry:

eutixos trwei psari alla fobame thn mera pou tha to stamatisei kai auto .

Αφροδίτη εγώ κατέληξα στο ότι τα παιδιά βαριούνται πολύ εύκολα

και δεν τους αρέσουν οι ίδιες γεύσεις. Γιαυτό το λόγο σταμάτησα

να της δίνω συχνά τις ίδιες γεύσεις. Λίγο πολύ νομίζω όλα τα παιδιά

το κάνουν. Η Έλενα είχε σταματήσει για ένα διάστημα να τρώει μπανάνες

και έτρωγε μανιωδώς βερύκοκα. Μετά σταμάτησε να τρώει βερύκοκα και

άρχισε να τρώει πεπόνι. Χθες της έδωσα μπανάνα μετά από 1 μήνα και

ήμουν σίγουρη ότι θα την τσακίσει. Τελικά έφαγε μετά βίας την μισή :(

Και αυτό φυσικά γίνεται με όλα τα φαγητά, την μια φορά το τρώει και

τρελένεται και την επόμενη ούτε να το φτύσει :angry:

Μάρθα περαστικά στον Ντόντο

Πως είναι σήμερα?

Αργυρώ τελικά από τι είναι οι φουσκάλες?

Αφρο μηπως κατι προσπαθει να σου πει...μηπως δεν του αρεσει η μαγειρηκη σου...χαχαχαχα..πλακα κανω!!!!!!

Το κανουν αυτο τα παιδια..και εμενα μου ειχε πει η γιατρος να δοκιμασω να μαγειρεψω το μοσχαρι με διαφορετικο τροπο..δεν το τρωει με κανενα τροπο!!

Δεν ξερω ρε Αφρο γιατι το κανουν..ουτε λυση μπορω να σου πω...εσυ εχεις πιο μεγαλο παιδακι...

Αλλα και παλη εσυ δινεις απο ολα...τι να πω

natasoula έγραψε:

Το πρωϊ που είμαι στην δουλειά και δεν θηλάζω η πληγή πάει

να κλείσει κι μόλις γυρίζω σπίτι και θηλάζουμε ξανανοίγει :(:(

Ελπίζω σήμερα να μην θέλει τόσο πολύ μεμέ

Νατασούλα είχα και γω το ίδιο πρόβλημα για 5 μήνες. Είχα δοκιμάσει τα πάντα. Μια το γάλα μου, μια κηραλοιφή, μια purelan και τίποτα δεν μέσωνε. Τελικά πήρα μια κρέμα από το φαρμακείο τη ZINCO και έγινα περδίκι σε 10 μέρες. Μιλάμε για βαθιά πληγή και πηδούσα από τον πόνο κάθε φορά.

papaki70 έγραψε:

natasoula έγραψε:

Νατασούλα είχα και γω το ίδιο πρόβλημα για 5 μήνες. Είχα δοκιμάσει τα πάντα. Μια το γάλα μου, μια κηραλοιφή, μια purelan και τίποτα δεν μέσωνε. Τελικά πήρα μια κρέμα από το φαρμακείο τη ZINCO και έγινα περδίκι σε 10 μέρες. Μιλάμε για βαθιά πληγή και πηδούσα από τον πόνο κάθε φορά.[/quote:xty1yd98]

Αν δεν δώ βελτίωση τις επόμενες μέρες θα την πάρω

Χρειάζεται πλύσιμο πριν θηλάσω ή είναι σαν την pyrelan?

αχχχ εμένα που κοντεύει να πάρει σύνταξη και τα τρώει ακόμα όλα αλεσμένα???? Όχι γιατί δεν μπορεί να μασήσει αλλά γιατί βαριέται. Αν του δώσω κανά κριτσίνι, ψωμί ή πατατα τηγανιτή τα τσακίζει. Τα άλλα όλα αλεσμένα και με παρακάλια. ΓΚΚκρρρρ

Κοίτα δεν είναι αθώα κρέμα έχει μέσα παραμπενς αλλά είχα εξαντληθεί μετά από 5 μήνες να προσπαθώ με φυσικά μέσα. Δεν την ξέπλενα απλά φρόντιζα μετά το θηλασμό να τη βάζω για να προλάβει να απορροφήσει. Έβαζα 2-3 φορές τη μέρα.

Νατασσούλα δεν πήγαμε ακόμη παιδίατρο, θα πάμε όμως.....

ΕΡΩΤΗΣΗ:

τα δικά σας παιδιά άλλαξαν τρίχωμα κεφαλής?

τα δικά μου γεννήθηκαν με πολύ μαλλάκι και είχα διαβάσει ότι "κάποια στιγμή θα πέσουν και μην σας φανεί περίεργο αν γίνουν φαλακροί"....

στα δικά μου, όμως, δεν έπεσαν, αλλά μεγάλωσαν...είναι φυσιολογικό? έχετε υπόψιν σας? γιατί δεν βρίσκω και τίποτα σχετικό στο διαδύκτιο!!!!

Αρτζ δεν ξερω τι εννωειας..αλλα του δικου μου δεν επεσαν...

αυτις γεννηθηκε σχεδον φαλακρος μονο με ενα πολυ μικρο τουλουφακι μπροστα και λιιιιγο πισω στον αυχενα. Μεγαλονωντας τα μαλλακια του μεγαλωσαν, σγουριναν και σκουριναν λιγακη..

τι να πω...ισσος παιδι απου γεννιουνται με μαλλια να αλλαζουν τριχες..

απλα ενα διαστημα μαδουσε μονος του τα - οσα - μαλλια ειχε, τον εβλεπα που επιανε το τσουλουφι ειδικα οσα ειχε στην κοριφη του κεφαλιου και με νευρα τα τραβουσε..

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...