Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΟ EXPRESS ΤΟΥ ΒΥΖΟΝΥΧΤΙΟΥ Νο 15 ΓΙΑ ΠΟΛΥΥ ΥΠΝΟ!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 910
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα,

Παναγιώτα αν και καθυστερημένα Χρόνια Πολλά, πολύχρονη

και ευτυχισμένη.

Γιώτα ευχαριστώ πολύ για τις ευχές :)

Λυπάμαι πολύ για τον φίλο σας

Κρίμα :(:(:(:(:(:(

Αφροδίτη για την φίλη σου εγώ πιστεύω ότι είναι ζήλεια αλλά όχι κακοπροαίρετη, απλώς είναι πολύ πληγωμένη που δεν δεν μπορεί να αποκτήσει αυτό που θέλει. Στη θέση σου θα της έλεγα όμως ότι με

πείραξε αυτό που είπε, γιατί η ίδια μπορεί να μην το έχει καταλάβει.

Παναγιώτα τί εξετάσεις θα κάνετε για θυροειδή ή για αλλεργίες?

Καλά αποτελέσματα για ότι κάνετε :)

Ερώτηση

Η Έλενα την Πέμπτη το βράδυ με δάγκωσε ενώ κοιμόταν και είχε το μεμέ για πιπίλα. Η πληγή αντί να καλυτερεύει χειροτερεύει :( Ειδικά από χθες πονάω απίστευτα και δεν θέλω να θηλάζω. Ούτε όταν γέννησα δεν θυμάμαι να πονούσα τόσο πολύ :blink: Εκτός από τα κλασσικά γάλα και πουρελάν καμιά άλλη ιδέα έχετε?????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σου Αμάντα....

Γιώτα τι κρίμα για τον φίλο σου!!!, δεν θα ξαναδεί το παιδί του!!! :(

Νατασσούλα δεν ξέρω να σε βοηθήσω γιατί ποτέ δεν είχα πρόβλημα, πώς την άφησες όμως και στο έκανε? σε πήρε και σένα ο ύπνος?

Αργυρώ όταν την θηλάζω το βράδυ τελείωνει και μετά πιπιλάει για μερικά λεπτά και το αφήνει μόνη της, αλλιώς αν την βγάλω εγώ ξυπνάει και ουρλιάζει :S

Μ'έχει δαγκώσει άλλη μια φορά αλλά ελάσχιστα, τώρα έχει σκιστεί η θηλή

και τσούζει απίστευτα :ohmy:

χαχαχαχχα..απο τωρα στα ξυδια καλεεεεεεε

Λινακη...σε βρισκω απαραδεκτη!!!!

Πιες καλε.....το πολυ πολυ να κοιμηθει καμια ωρα παραπανω!!! Αρκει να μην ειναι καμια μαυρη η καμια Μοναστηριακη

Παντως ενα εχω να πω..λετε η μπακα του Χριστοφορου να οφειλετε στα λιτρα μπυρας που επινα;;;;;

ευχαριστω πολυ ,οντως ειναι κριμα...

Νατασσουλα πως θα γιορτασετε σήμερα?

μαλλον ειναι βαθύ το κόψιμο εβαλες καθολου μπενταντίν,να ξερεις οτιη πληγή από δαγκωνιά ειναι η χειροτερη ,ποναει κ αργει να επουλωθεί!μήπως μολύνθηκε?

Νατασουλα να χαιρεσαι τον Αντρα σου!!!!!!

Επισης νομιζω οτι για να επουλωθει σχετικα πιο γρηγορα...πρεπει να το αφισει εκτεθημενο στον αερα

ασε...πολυ πικρα...ξερω

εμενα τωρα τελεταια σταματησε να με δαγκωνει..ειχε περασει μια απιστευτη φαση που συνεχεις δαγκονε..και οχι μονο το στηθος

natasoula έγραψε:

Αργυρώ όταν την θηλάζω το βράδυ τελείωνει και μετά πιπιλάει για μερικά λεπτά και το αφήνει μόνη της, αλλιώς αν την βγάλω εγώ ξυπνάει και ουρλιάζει :S

Μ'έχει δαγκώσει άλλη μια φορά αλλά ελάσχιστα, τώρα έχει σκιστεί η θηλή

και τσούζει απίστευτα :ohmy:

Kουραγιο ....σε νιωθω,,,

Λίνα μπορείς να πιείς μια μπυρίτσα, δεν χάθηκε ο κόσμος ;) , αυτό τουλάχιστον μου είπε είχε πεί η παιδίατρός μου

Πως τα πάτε με το θηλασμό? Είναι καλύτερα?

Γίωτα δεν έχουμε κανονίσει τίποτα, μπορεί να πάμε σε ένα φιλικό ζευγάρι που γιορτάζουν κι αυτοί.

Χρύσα ευχαριστώ πολύ :)

Στην διάρκεια της ημέρας δεν μπορώ να το έχω εκτεθειμένο αλλά το βράδυ στο σπίτι το έχω σε κοινή θέα :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: παρόλαυτά η κατάσταση χειροτέρεψε

Κάνει να βάλω μπεταντιν?

Ελπίζω να μην έχει μολυνθεί :dry:

να πεις του Ηλια να το κανει μα να γινει καλα!!!! αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ελπιζω να μην παρεξηγηθεις! φατσουλα που κοκκινιζει!

savropinguinos έγραψε:

να πεις του Ηλια να το κανει μα να γινει καλα!!!! αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ελπιζω να μην παρεξηγηθεις! φατσουλα που κοκκινιζει!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Είσαι θεότρελη!!!!!!!!!!!!!!!!αλλά γιαυτό σ'αγαπάω

Εννοείται ότι δεν παρεξηγούμαι :laugh:

natasoula έγραψε:

Γίωτα δεν έχουμε κανονίσει τίποτα, μπορεί να πάμε σε ένα φιλικό ζευγάρι που γιορτάζουν κι αυτοί.

καλό!!!! καλά να περάσετε.... :kiss:

να χαίρεσαι τον άντρα σου Χρόνια του Πολλά με υγεία......

στο ζευγάρι θα πάτε με κοινή θέα στήθους?!!!! :laugh: :laugh: :woohoo:

Παρεπιπτόντως έκανα την συνταγή σου κοτόπουλο με κρέμα γάλακτος και μουστάρδα...πολύ ωραίο ελπίζω να αρέσεις και στον άντρα μου!!!!

έβαλα πικάντικη μουστάρδα!!!!

Nα μαι και εγω,συγνώμη που μπαίνω λίγο και στα πεταχτα αλλα είμαι πολύ κουρέλι και δεν εχω δυναμη ουτε να πληκτρολογησω.

Στη δουλεια είμαι χαλαρα αυτες τις μερες,αλλα με τσακισε η ζεστη....

Νατασσα,να χαίρεσαι τον Ηλια σου και να περνατε μαζί όμορφες,αγαπησιάρικες στιγμές!!!

Χθες έκανα και εγω το κοτοπουλο με την κρεμα γαλακτος και τη μουσταρδα!!!!Αλλα σήμερα θα δοκιμάσω.

Με τι το συνοδευετε?Λεω να κανω ρυζάκι με λαχανικα και λίιιιγο κρόκο Κοζάνης.

natasoula έγραψε:

Λίνα μπορείς να πιείς μια μπυρίτσα, δεν χάθηκε ο κόσμος ;) , αυτό τουλάχιστον μου είπε είχε πεί η παιδίατρός μου

Πως τα πάτε με το θηλασμό? Είναι καλύτερα?

Χρύσα ευχαριστώ πολύ :)

Στην διάρκεια της ημέρας δεν μπορώ να το έχω εκτεθειμένο αλλά το βράδυ στο σπίτι το έχω σε κοινή θέα :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: παρόλαυτά η κατάσταση χειροτέρεψε

Κάνει να βάλω μπεταντιν?

Ελπίζω να μην έχει μολυνθεί :dry:

Ευχομαι γρηγορα να ειναι περαστικα..και να χαιρεσαι το μωρο σου!!

Eιναι εφιαλτης ..οταν ερχεται η ωρα δεν θελω να την ταισω..τοσο πολυ ποναω Δοκιμασα και τις θηλες σιλικονης της medela αλλα μου πεφτουν απο το στηθος,δεν σταθεροποιουνται καθολου Εδω και λιγες μερες δινω και συμπληρωμα και μας εχει παρει η κατω βολτα ψυχολογικα Απο την αλλη σκεφτομαι παλι καλα που δεν εχει καποια αλλεργια στο αγελαδινο

Με τι βουλιμια το καταβροχθιζει το ατιμο...

:woohoo:

ηρθα κ γωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!1

τι κανετε?

εγω αντεχω..ακομα ανφγουλες ξυπνηματα κτλ

με πηραν απο το παιδικο..ο μικρος 38.5 :(

νατασουλα να χαιρεσε το ηλια σουυυυυυυ

παντα αγαπημενοι..φανταζομαι τι πονο εκανες..αντεχεις κ θηλαζεις?

γιωτα κριμα στο φιλο..πω πωωωωω κριμα...

αφρουλα μου :(:(:(:(:(:(:(:angry:

αργι τελειες οι φωτο στο φειςςςς

αμαντακο καλως ηρθες κ παλιιιιι

μη χανεσαι!!!!!!!!!η ελενη καλα..τρεχει στη δουλεια :)

αυγη κ συ χαθηκες..ολα καλα??????????

σες εμεις κοπελα μου ΠΟΤΕ μου φαινετε δε θα κοιμηθουμε :angry:

γωγωκα για ανεβασε τη φωτο να σε δουμε :P:P:P

αναστασια ποτε θα ξαναπατε στο γιατρο?

ευη δε εχετε κλιματιστικο στη δουλεια?

με ρυζακι μια χαρα ακουγετε

λινα

ακομα πονας? :(

τη βαζεισ σωστα?????????παιρνει βαρος?

μη δινεις ξενο..θα μειωθει η παραγωγη..κ μενα με επερνα η κατω βολτα αλλα ειχα χιλιοπεισμωσει..

Νατασουλα χρονια πολλά στον αντρα σου.Να τον χαρεσαι!!!! :):):)

Καλα να περασετε!!!!

Οσο για το στηθος τα γνωστα.Σε κοινη θεα,γαλα και κρεμες.

Θουλιτσα :kiss::kiss::kiss: Αντε πλησιαζει ο καιρος για διακοπές. ;)

Ρε παιδια 2 μαυροι κανανε ξανθο και με γαλανα ματια κοριτσακι :ohmy::ohmy::ohmy:

Γιώτα λυπάμαι πολυ για το παλικαρι. :(:(

Αφροδιτη γιατι τετοια αντιδραση η φιλη σου ρε;;;Και επισης γιατι αποφασισε τοσο μεγαλη για μωρακι;;;

Επισης μπορεις να της πεις οτι υπαρχει καιη λυση της υιοθεσιας.Για μενα παιδια ειναι και αυτα!!!!

Χρυσα ,Ευη :kiss::kiss::kiss:

Γωγω τις καμπυλες απο το βιβλιαριο υγειας του παιδιου εννοώ(Το ασπρο).Αν κοιταξεις θα τις δεις στο πισω μέρος.

Κοριτσια σας φιλω.Πάω να του δωσω τπτ να φαει και να τον πάμε καμια βόλτα.

καλημέρα,τα πηρα πρωί πρωί μιλουσα με ενα συναδελφο ,τους παραπεμπει η γιατρος σε γιατρο γ αλλεργια επειδη εχει βλεννη με αιμα στα κακα,το μωρο θηλαζει ,του λεω λοιπον να επιμεινετε με τον θηλασμο ,μου λεει εκοψε τα γαλακτοκομικα κ συνεχιζει ,οποτε λεω κατι αλλο το πειραζει.α λεει εμειςθα παμε στο γιατρο κ οτι μας πει,του λεω στανταρ θα σας πει σκονη,ε τοτε μελεει θα δωσουμς σκονη,προσπαθω να του εξηγησω λοιπον οτι τα παιδακια που θηλαζουν ξεπερνουν την αλλεργια πιο γρήγορα αλλα εκει α λεει δεν μπορω να το διακινδυνεψω εγω και αμα παθει κατι το μωρο ,μου θύμισε πως ακολουθουσα τυφλα τις συμβουλες του γιατρου μεχρι που περασαν 17 μηνες για να συνηδητοποιησω οτι δεν ειναι θεος ο γιατρός! απο τον τροπο που μιλουσε κασταλαβα οτι θα τον κοψουν τον θηλασμο,τι καθομαι κ σκαω δεν καταλαβαινω...μου λεει ε δεν θα κοψει κ το φαι η γυναικα μου.... τι να πω ...φουντωσα

1. Περίοδος πρώτη μέρα

2. Τα κορίτσια μου σήμερα πάνε Βόλο με τους γονείς μου και τον Γ κι εγώ θα πάω την Παρασκευή

3. Δεν μπορούμε να βρούμε σπίτι όπως το θέλουμε, στην περιοχή που το θέλουμε

4. Το Σεπτέμβριο δεν θα πληρωθούμε

5. Είμαι στη δουλειά και τα νεύρα μου είναι ήδη :angry: και είμαι σίγουρη ότι θα με φτιάξουν περισσότερο.

Σήμερα θα κάνω φόνο

Έναν στο ΤΕΙ Λάρισας και 2ο στο καπάκι θα πάρω βενζίνη και θα βάλω φωτιά το σπίτι να ησυχάσω :angry:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...