Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΟ EXPRESS ΤΟΥ ΒΥΖΟΝΥΧΤΙΟΥ Νο 15 ΓΙΑ ΠΟΛΥΥ ΥΠΝΟ!!

Recommended Posts

Παναγιωτα καπως ετσι..χιχιχ

ρε συ ηταν πολυ μακρι για να εχει πλαστικο χτενακι...ηθελε μεταλλικο...

το δικο μου θημαμε ειχε γαντζωθει τοσο πολυ που οταν ηθελα να το βγαλλω..δεν εβγαινε..και ηταν και απο σχετικα συνοικιακο μαγαζακι..εμ Κυρια μου ..ηθελες σποσα μοντα...χαχαχα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 910
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

epese ena mina panagiota ή ηταν σταδιακη η πτώση?ναι παιζει κ αυτο το ενδεχομενο,υπουλες οι αλλεργιες,τι να πω μακαρι να ειναι τυχαιο,ε σων και καλα ολοι να ειναι αλλεργικοι,αμαν αυτοι οι παιδιατροι! ναι δουλευω Παναγιωτα,κ εγω το Γιωργο σηκωνα ,ευτυχως το κρεβατι της ειναι διπλα στο δικο μου....

Παναγιωτα εχετε ιστορικο αλλεργιων και φοβασαι;;;;

τι ομαδα ειναι αν επιτρεπεται...γιατι κανω μια ερευνα γι αλογαριασμο μιας γνωστης μου..θα ρωτισω και τα κοριτσια στις αλλεργιες..

θελλει να κανει δηδακτορικη διατριβη στην σχεση ομαδας αιματος και τροφικων αλλεργιων καθως και η επιδραση του στην αναπτυξη των παιδιων...

μικροβιολογος σουδασε

Γιώτα μου σταδιακη ειναι η πτώση.Η παιδ. για θυρεοειδη μου εδωσε εξετασεις απλως εγω φοβαμαι.(βλακειες λέω ε;;.)

Χρυσα μου Ο+ ειναι.Δεν υπαρχει ιστορικο απλως ανησυχω σαν κλασσικη χαζομαμα. :blush::blush:

koritsia exw parei edw kai ligo kairo thn prika mou ( :laugh: :laugh: :laugh: ) apo to xwrio kai twra eipa na ta plinw siga siga ki na ta apothikeusw .

na sas rwtisw pws na plinw kati sates sentonia kai metaakotes koubertes ?

se ti thermokrasia ? na exei kalo stipsimo h oxi.....den thelw na ta xalasw :blush:

Να μαι και ας άργησα!!!

Αφροδίτη ασε και εμένα το κάνει αυτο με το ποτηράκι του...

Και τάχα είναι no spleat !!!!

Moύσκεμα γίνεται το τραπέζι μέσης του σαλονιού και με την παλάμη του τα απλώνει παντού!!!!!Τοτε του παίρνω το ποτήρι και του υπενθυμίζω για 1569 φορά οτι το ποτήρι είναι για να πίνουμε , οχι για να το χύνουμε.

Ηθελα να ξερα ποιος με ακουει!!!!!

Καλα είστε γλυκούλες?

Εμείς περάσαμε καλα στη Χαλκιδική , ήρθαν και οι κουμπάροι μας και τα μωρά ξεσάλωσαν.

Κάναμε και μπανάκι,μια χαρούλα.

Τώρα είμαι στη δουλεια και το απόγευμα προβλέπεται μαγείρεμα και σίδερο!!!Αυτα,φιλάκια σε όλες σας!

Αφροδίτη άστο να κάνει δουλειές το παιδί!!! :laugh: :woohoo:

έτσι κάνει και η δικιά μας, καθαρίζει το τραπεζάκι!!!...επίσης άνοιξε το ντουλάπι που έχουμε τα ποτά!!!! και έβγαλε ένα μπουκαλάκι μικρό τσίπουρο που έχουμε!!!! :blink:

Χαχαχα m'aresete!!!!

χαχα Αφρο..πολυ καλο...ακομα γελλαω!!

εμενα ακομα τετεοια δεν κανει..μονο πινει και φτυνει το νερο

Ρε παιδια εχουν γινει διαφορες ερευνες σχετικα με αυτοπ απλα αυτη ειχε την δικη μου περιπτωση και αποφασησε να κανει αυτο το διδακτορικο, θελει μελλοντικα να ασχοληθει

Γεννικα τα προσφατα στοιχεια συνδιαζουν απολυτα την ομαδα αιματος 0 με δυσανεξια στη λακτοζη και σε καποια σητηρα οχι βλακιες για παχος κλπ κλπ, καποιοι τα εμφανιζουν σε πολυ εντονο βαθμο και εχουν διαφορα προβληματα υγειας...αλλα δεν ασχοληθηκα παραπανω..

καλημερα!κοιμηθηκε ο μικος μετα απο πολυ κουνημα..ατιμε αποθηλασμε θα με ισοπεδωσεις!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

κανονικα,θα θηλαζα κ τσουπ!υπνος!τωρα!!χορος μεχρι τελικης πτωσεως με 11.500 αγκαλια! :woohoo: :woohoo: :silly: :silly: :silly: :P

πολυ στεναχωρεθηκα με το δημοσιογραφο..δυστυχως ετοια γεγονοτα μας προσγειωνουν αποτομα κ μας κανουν να εκτιμουν το πιο ανεκτιμητο ολων..τη ζωη..ο Θεός να δινει δυναμη στη γυναικα του κ τα παιδακια του :(

ηθελα να σας ρωτησω..συμβαινει κατι περιεργο τις τελευταιες 2 ημερες..ο μικρος πινει το βραδυνο του γαλα κ μετα απο λιγο αρχιζει ολο μαμ κ μαμ..προχθες του εδωσα ενα γιαουρτακι με δημητριακα,το εφαγε ολο κ κοιμηθηκε!κ εχθες του εδωσα στις 10 κ μιση το βραδυ το φαγητο που ειχε αφησει απο το μεσημερι..!κανει να τρωει τοσο αργα;;δε τον χορταινει το γαλα;;του δινω φρεσκο,δε τον θηλαζω για βραδυ..ολη νυχτα βεβαια ναι,θηλαζουμε! :P

ρωταω γιατι ξυπνουσε κ μου φαινοταν σαν κατι να τον ενοχλουσε,το στομαχακι του,τα δοντια,δεν ξερω..εσας τρωνε βραδυ;; :dry::dry:

Αφρο εγω το γαλα σογιας το σιχαινομαι,επειδη ο αδερφουλης μου ηταν αλλεργικο, κ οσο θυμαμαι τον εαυτο μου,αυτο το γαλα βρωμουσε κ ο καημενος δε το επινε..τωρα βεβαια λεω στη μαμα μου πως αν θηλαζε θα ειχε γλιτωσει κ αυτη κ ο αδερφος μου ολη αυτη την ταλαιπωρια με τις αλλεργιες,αλλα δεν ηξερε.. :(

για τη δυσανεξια,εχει το Δelta advance με 80% λιγοτερη λακτοζη..εγω,αν κ δεν εχει δυσανεξια,νομιζω,αυτο δινω οταν δε βρισκω ολυμπος βιολογικο..

α!κ εμεις ποτιζουμε ολο το σπιτι!!κ Χρυσα μη στεναχωριεσαι!εμας η πρωτη μας λεξη ειναι¨πεγκα¨που εχθες καταλαβα οτι ειναι το φεγγαρι!!!το εδειχνε με το χερακι του κ το ελεγε συνεχεια!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Αργυρω σωστη η μικρη!ουζακι ,μεζεδακι,θαλασσιτσα!ξερει να ζει αυτη!! :lol::lol:

Γωγω μου κ εγω δε θα τον αφηνα να φυγει τοσο μικρο χωρις εμενα..αλλα απο την αλλη να ταλαιπωρηθει η καημενουλα με τη ζεστη;;πάντως καλα εκανες που εστειλες κ τη μαμα σου μαζι! ;)

Γιωτα μου ναι,ισως ενιωθε την απουσια του μπαμπα της ,γι αυτο ξυπνουσε.. :(

πεδιλακια κ εμεις βατραχοπεδιλα!22 φοραμε! :woohoo: :woohoo: ελπιζω να μας βγαλουν το καλοκαιρι!

φιλακια!! :kiss::kiss::kiss:

Αφρο και μενα το κάνει αυτό η μικρή...Πίνει νεράκι σε ποτηράκι παιδικό με καλαμάκι και αφού πιει όσο θέλει, το γυρίζει ανάποδα και το χύνει κάτω...Δεν προλαβαίνω να τα σφουγγαρίσω, πατάει πάνω, γλιστράει και πέφτει... :unsure::unsure: :laugh: :laugh:

Χρύσα ξέχασα να σου απαντήσω...30/8 ανεβαίνουμε Χαλκιδική, στο Χανιώτη θα μελινουμε μέχρι 3ή4/9....

Ρε κορίτσια πώς βλέπετε τις καμπύλες;;;; :dry::dry::dry: Δεν ξέρω καθόλου...Τι εξετάσεις έκανες στο μικρό Παναγιώτα;;;;

Χρύσα κι εμείς (εγώ και η Ιωάννα δηλαδή) 0+ έχουμε, αλλά δε νομίζω να έχουμε θέμα με αλλεργίες...Παίρνει πάααααρα πολύ βάρος...Εγώ ίσως έχω μια δυσανεξία στα σιτηρά, αλλά δεν έχω κάνει τεστ να δω.... :dry::dry:

Παναγιώτα δε νομίζω ο μικρός να έχει θέμα με το θυροειδή..Νομίζω ότι την εξέταση αυτή την κάνουν στο μαιευτήριο όταν γεννιούνται γιατί τα μωρά με πρόβλημα στο θυροειδή ακολουθούν συγκεκριμένη θεραπεία για όλη τους τη ζωή νομίζω...Δεν είμαι και σίγουρη... :dry::dry:

Εγώ τώρα της ξαναέκανα μήπως οφείλεται εκεί η χοληστερίνη και φυσικά δεν είχε... :):)

Κορίτσια δε σας είπα το κουρφαίο που έκανε χθες η Ιωάννα...Καθόμασταν στο μπαλκόνι και κουβεντιάζαμε...ήταν και ο πεθερός μου και ο κουνιάδος μου...Η ζουζούνα μου είχε πάρει το κινητό του πατέρα της και καθόταν καθισμένη στο πάτωμα...Γυρίζω την κοιτάω, είχε σηκώσει το κινητό ψηλά και κοίταζε την οθόνη....Και ξαφνικά ακούω ένα τσακ, όπως κάνει όταν τραβάς φώτο...Το παίρνω αμέσως από τα χέρια της και τι να δω....Με είχε βγάλει φωτογραφία ενώ μιλούσα................Πεντακάθαρη..Καθόλου κουνημένη..... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: Έλιωσα στο γέλιο!!!!!!!!!!!Δεν το έχω ξαναδει αυτό το πράγμα!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Λέτε να γίνει φωτογράφος το αστέρι μου;;;;; :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Ιουλία μήπως το φαγητό του έρχεται βαρύ στο στομάχι?

εγώ της δίνω γιαουρτάκι και μετά ύπνο, δεν πίνει γάλα το βράδυ μόνο το πρωί! όσο για το φαγητό με δυσκολία το τρώει το μεσημέρι άρα το βράδυ καθόλου!!!

σήμερα πήγαμε βόλτα και κάναμε μερικά ψώνια και ψώνιζε η ίδια, έβγαλα φωτό!!!! ψώνιο μαμά!!! :silly:

Ερώτηση: πάρκαρα σε ένα δημοτικό πάρκινγκ και για 2ώ46' πλήρωσα 4 ευρώ, η ώρα πάει 1,50...αντίστοιχο στην Ελλάδα πόσο έχει? για να ξέρω τώρα που θα έρθω!!!

eimai kapos pligomenh kai problhmatismenh me mia filh mou .

tha skasw an den ta pw kapou kai den mporw na parw kai ton K thlefono .

aythn h filh mou einai 46 kai edw kai 3 xronia prospathei gia mwro .mexri twra den pernouse kan apo to mialo ths na kanei paidi kai edw kai 3 xronia ths hrthe h epithimia .

kanei eksosomatikes kai pernei kai therapies ,genika trexei alla den katafernei tipota .

kathe fora pou milame gia emena kai pws emina eguos poso grigora kai oti thelw kai deutero mou leei pragmata pou pragmatika me pligonoun .opos "den ksereis ti thapei na taleporise gia ena mwro" "ti na mas peis kai esu pou ton prwto mhna epiases " "den taleporithikes giauto kai skeutese etsi" h tora pou kserei oti thelw deutero "ti to thes apo twra ?" "mhn mou les methaurio oti eisai kourasmenh " "ti to thes to deutero me ta oikonomika sas (pou den douleuw)"

latreuei ton manwlh kai to kserw .opote ton exei agalia kai atos zitaei emena ekeinh ton leei mamakia .shmera eipai kati pou me pirakse polu .eixe ton mikro agalia kai autos hthele emena kai ton eipai mamakia ,ths lew "an den einai mamakias se authn thn hlikia t tha htan gitoniakias?"

kai otan ton pira agalia mou eipai "na pigene sthn mana sou kai an einai egkuos na ths to rikseis "

"na deis ti tha peraseis apo ton manwlh an mineis eguos ,mhn mou kaneis parapona meta ","koita mhn bgaleis kanena stritzo kai enoxlei ton manwlh "

katalabenw oti exw kati pou to thelei polu omos den ftew pou mporw kai to exw .Authn sthn hlikia mou den htan mesa sta sxedia ths ,ekane alh zwh mia zwh pou den exw kanei egw kai oute tha kanw ,me ta taksidia se olon ton kosmo klp .htan epilogh ths .me ponese auto pou eipai shmera .thn agapaw polu alla blepw oti exei ena thema kai mia proskolish ston mikro .

olomou thn leei apotote pou ths eipa oti thelw deytero .thelw na pisteyw oti autes oi fraseis den kriboun tipota apo pisw ......milame polu xalara metaksi mas ......alla to simerino me to riksimo mepirakse polu .

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...