Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΟ EXPRESS ΤΟΥ ΒΥΖΟΝΥΧΤΙΟΥ Νο 15 ΓΙΑ ΠΟΛΥΥ ΥΠΝΟ!!

Recommended Posts

χρυσα το προβλημα ειναι η ναρκωση λογω του τροχαιου!

κατι με την καρωτιδα, εχει κανει διαχωρισμο(στο τροχαιο ενα οστο την την ειχε τραυματησει...τοτε σωθηκε απο πολιτικο μεσο...ετσι βρεθηκε αμεσως μοναδα)

γι αυτο ψαχνει γιατρο σε δημοσιο νοσοκομειο...για φυσιολογικα παλι ειναι ρισκο κατα ποσο θα αντεξει η σπονδηλικη της στηλη το βαρος και την πιεση!

το ψαχνουν πολυ!

ο μελλοντικος μπαμπας μολις μπηκε εποπ στην αεροπορια οποτε καπου εδω θα περιμενουν και την μεταθεση ....!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 910
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κορίτσια καλημέραααααααααααααααα....

MariaIoanna νομίζω ότι προέχει περισσότερο η οικογενειακή σας ηρεμία..Και αν δεν την έχετε, τότε πολύ καλά κάνετε και φεύγετε...Βέβαια, έχε υπόψιν σου ότι θα πουν τα μύρια όσα για σενα καιότι τους παίρνεις το γιο τους και ότι τον τραβάς από τη μύτη κλπ κλπ κλπ....Γράψε τους όλους στα αυτά σου....Από τη στιγμή που με τον άντρα σου τα έχετε βρει, περισσεύει η γνώμη τους... :P:P:P

Τι σου κάνουν όμως ρε κοριτσάκι μου;;;;

Εγώ που την έχω μέσα στο σπίτι την πεθερά τι να κάνω;;;;Να πηδηχτώ από το μπαλκόνι;;;;; :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Εντάξει, η πεθερούλα μου είναι καλή....

Νατασούλα περαστικά στο Μιχαλάκη σου... :kiss::kiss:

Αναστασία μου καλές βουτιές..

Pebii κι εγώ σιχαίνοαμαι να ετοιμάζω βαλίτσες...:S:S

Χρύσα μουυυυυυυυυυυυυ θέλω κι εγώ καφέ σήμερα..... :laugh: :laugh: :laugh:

Είμαι κι εγώ όμως...

Ηθοποιός...σημαίνει φως χαχαχα

Μέχρι και τσάντα με ρούχα μάζεψα και κατέβηκα κάτω και την έβαλα στο αυτοκίνητο B)

Και τα έχω τώρα μαζί μου μέσα στο αυτοκίνητο και σκέφτομαι πόσο θα τσαλακωθούνε.

Λες και έχω λίγα για σίδερο τέσπα.. :angry:

Κι εγώ θέλω να βγώ να ψωνίσω, θέλω όμως και κάποιον να μου δώσει λεφτά γιατί δεν έχω μια :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Υπάρχει κανείς διαθέσιμος? :P:P:P:P

Φέτος δεν πήρα τίποτα για μένα, ούτε για δείγμα :(:(:(

Θέλω οπωσδήποτε πέδιλα

Ελπίζω να πάρουμε τουλάχιστον επίδομα αδείας

Ήδη έχω χρεώσει την πιστωτική με 180 ευρώ την προηγούμενη

εβδομάδα από σούπερ μαρκετ

και εγω το ιδιο νοιωθω , θελω να βγω για ψωνια!

αλλα δεν υπαρχει τιποτα!

2 μερες πριν φυγουμε για διακοπες ηρθαν ολοι οι λογαριασμοι!

φως 130 ευρω και νερο 80

φυσικα το ψυγειο σχεδον αδειο....οταν επιστρεψουμε θα πρεπει να κανουμε αρκετα ψωνια!

μα ςχρωστα κατι χρηματα το νοσοκομειο και δεν το παιρνουν διοικητικο ολο το αναβαλουν....μα τι μ@@*&^@ες!

αν τα παρουμε θα παρω 500 και θα βγω να τα χαλσω οαλ σε 1 ημερα!

τα υπολοιπα θα τα δωσω στον μπαμπα μου που του τα χρωσταω....

λοιπον εχω χρεωσει την καινουργια πιστωτικη του αντρα μου 1800 ευρω μεσα σε 5 ημέρες ενεκεν της μετάθεσης....μα τι στο καλο...υγεία να υπάρχει και ολα τα αλλα να πανε στα τσακιδια...

δεν το εγραψα για αυτο!ας κανουμε ονειρα για το τι θελουμε να παρουμε ,α μη μιλησουμε γ τα οικονομικα ,η ελπιδα πεθαίνει τελευταία!

Κορίτσια κι εγώ θέλω, αλλά....Πολλά έξοδα ρε γαμώτο... :(:(

Εγώ όλο το δώρο μου το έδωσα για τις ασφάλειες των αυτοκινήτων, 800 ευρώ... :angry::angry::angry:

Και του άντρα μου θα πάει σε άλλες υποχρεώσεις...Και έχουμε και τις διακοπές μπροστά μας...Ουφ.....Συνέχεια λογαρισμοί και υποχρεώσεις...

Και όταν βγαίνω για να ψωνίσω για τον εαυτό μου, τελικά δεν παίρνω τίποτα...Ψωνίζω συνέχεια για την Ιωάννα.... :P:P:P:P Τώρα βέβαια μπαίνω και στα ρούχα προ εγκυμοσύνης με εξαίρεση 2-3 παντελόνια θεόστενα.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :blush::blush:

Ευτυχώς θα μας επιστρέψουν αρκετά χρήματα από την εφορία....Όοοοοοοοοταν τα πάρουμε, θα μας δώσουν γύρω στα 1.800 ευρώ..Λέμε να τα βάλουμε στην άκρη, αλλά από την άλλη ο άντρας μου θα βαφτίσει το ανηψάκι μου, οπότε άλλα έξοδα από εκεί... :unsure::unsure::dry::dry:

Ρε γαμώτο χθες κοίταζα τις φορολογικές μας δηλώσεις...Τόόόόόσα λεφτά παίρνουμε και δεν μπορούμε να βάλουμε ένα φράγκο στην άκρη..Πώς έχει γίνει έτσι η ζωή;;;; :dry::dry::dry::angry::angry::angry:

παρεπιπτοντως μαζευα τα ρουχα προχθες κ εβγαλα μερικα αφορετα ρουχα που δεν προκειται να βαλω,ελεγα μηπως τα θελει καποια ,κατι φορμουλες ειναι γ μεσα στο σπιτι ,επισης αμα φοραει καποια νο 41 χω αφορετα παπουτσια κ φορεμενες μποτες μια φορά

Αχ Γιωτάκι μιας και μιλάς για όνειρα θα σου πω εγώ το δικό μου...

Θέλω κάποια στιγμή να αγοράσουμε μια τριόροφη μεζονέτα γύρω στα 150-200 τετραγωνικά με κήπο......

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Μη γελάσετε!!!!!!Αυτό είναι το όνειρό μου....Και κανείς δεν μπορεί να μου απαγορεύσει να ονειρεύομαι...ίσως όμως αν κερδίσουμε το τζόκερ, να το αγοράσω...Και θα αγοράσω και ένα ιδιωτικό αεροσκάφος να πετάγομαι όποτε γουστάρω στη Θεσσαλονίκη για να πίνω καφέ μαζί σας.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Επίσης θέλω να πάρω τρεις τσάντες...Μια Hermes πορτοκαλί, μια Gucci και μια Burbbery....Τώρα έχω ξεπέσει στις Louis Vuitton..Και πάλι έχω καιρό (σχεδόν 1,5 χρόνο) να αγοράσω μια...

Επίσης θα ήθελα να πάρω κανένα φορεματάκι αέρινο, σανδάλια και μαγιό...Αυτά!!!!!!Ζητάω πολλά;;;;;;;; :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :blush::blush::blush:

Θέλω ένα καινούργιο διαμερισματάκι να μένουμε μόνοι μας κάπου πιο κοντά στην πόλη όχι τέρμα Θεού όπως τώρα.

Να είμαστε καλά με τα μωρά μας και να δουλεύουμε να ξεχρεώνουμε τα δάνεια.

Και άντε ίσως πολύ μετά να έκανα κι ένα τρίτο μωρό

Καλά ρε Γιώτα πόδι έχεις ή βάρκα;;;;; :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

41 νούμερο παπούτσι;;;;;Εγώ σίγουρα δεν το χρειάζομαι...Φοράω 37-38.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Λοιον εγω θελλω μια μεζονετα μικρη με αυλη μεγαλη καπου εξω απο την πολη

επιπλομενη απο το ΙΚΕΑ μη προσβασημη με λεοφωρεια κλπ ΜΜΜ

Αυτα!!! απο υλικα αγαθα δεν θελλω τιποτα αλλο..θα ειμαι ευτιχισμενη!!!!

μετα θελλω μια πιστωτικη καρτα με απεριοριστο οριο..κατα προτιμηση προπληρωμενη απο καποιον.....

α ΝΑΙ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΛΩ ΕΝΑ ΠΛΟΥΣΙΟ ΓΚΟΜΕΝΟ Ο ΟΠΟΙΟς ΟΜΩςΜΟΝΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΑΕΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ...ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙς..

ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ..

οχι πειτε μου!!!

Γωγω εσυ να κατεβεις απο το τρενακη...εισαι πλουσια..δεν εχουμε βαγονι VIP!!!

Λογαριασμοι...

210 σταθερα και κινητα, 245 ρευμα, 120 νερο...254 δανειο..ευτυχως τελευταια δοση,

τον αυγουστο εχω 135 ασφαλεια δικη μου , 168 ασφαλεις του Οδυσσεα

ο αντρα ςμου περναεικτεο..σερβις το αμαξι

και φυσικα παο σεπτεμβρη ξεκιναει παιδικα ο μικρος..περα απο τα εξοδ ατου παιδικου..πρεπει να του παρω και αλλα ρουχα..γιατι θα θελει καθε μερα καθαρα...και οχι μονο ενα ρουχο και ναι μεν εχει παρα μα παρα πολλα καλα ρουχα και 2-3 μπουφαν..αλλα εχει λιγα παπουτσια και φορμες και καλτσες.. εσωρουχα και πιτζαμακια πηρα στις εκπτωσεις του φευρουαριου..ελπιζω μονο να μην παχυνει παρα πολυ

Μπηκα να πω ενα καλησπέρα και να δώσω το παρών...

Κοριτσάκια μου καλα , τα εχω δει ολα 2 εβδομαδες μονη στη δουλεια , με απίστευτη κουραση και τρελλους ρυθμους.

Δεν αντεχω αλλο,την Τεταρτη επιστρεφει η συνάδελφος...αλλα και εδω να ηταν δεν θα μπορουσε να κάνει αυτα που κανω....

Αχ πως θα λειψω και τη θα βρω αμα επιστρεψω......

Φιλακια σε όλες σας και ελπίζω να περνάτε καλα.

Τη συμπαράσταση μου στις μανούλες που ταλαιπωρούντε ή τις βασανίζουν κάποιοι!!!!!!!!!

Σεσίλια λίγα είναι τα έξοδά σας... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Θες να σου πω τα πάγια μηνιαία έξοδά μας;;;;; :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

610 ευρώ ενοίκιο, 550 ευρώ δόση αυτοκινήτου, 250 ευρώ ένα δάνειο που είχε από παλιά ο άντρας μου, 150 κινητά, 200 ευρώ οι κάρτες...Σύνολο 1850...Και δε σου βάζω μέσα σούπερ μάρκετ, ΔΕΗ, ΟΤΕ..... :blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:

Έχεις να πεις κάτι;;;;; :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Αχ ρε γαμώτο αυτό το κωλοάμαξο να μην πληρώναμε μια χαρά θα ήμασταν...

Που είσαι ρε Παπαδόπουλε να χαρίσεις τα δάνεια;;;;;; :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

λοιπον 514 το ΤΕΒΕ μου ήρθε χτες

80 ΔΕΗ

250 δανειο αυτοκινήτου,από σεπτέμβριο 300 το μήνα παιδικό η Ιωάννα, 7800 το δικό μου το μεταπτυχ (που σιγά μην το κάνω), 110 δάνειο, 1550 το υγραέριο που θα βάλουμε στο αυτοκίνητο σε λίγες μέρες και άλλους λογαριασμούς φυσικά που δεν θυμάμαι

για να μην πω πόσο μας έχουν ταράξει οι βενζίνες που ο Γ κάνει 100 χλμ κάθε μέρα

xaxaxa Γωγω οχι δεν ειναι αυτα τα παγια εξοδα μας...αυτα ειναι ολα οσα εχω πληρωσει μεχρι τωρα...και να σημειοσω πως ο αντρας μου ειναι 7 μηνες απληρωτος, και δεν υπολογισα και τις βενζινες 200 ευρω το μηνα ο αντρας μου..μενουμε δυτικα δουλευει ανατολικα...και 150 οι δικε ςμου..τα δρομολογια με το πανε ελα του μικρου συν δουλεια..και αιρ κοντισιον

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...