Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΟ EXPRESS ΤΟΥ ΒΥΖΟΝΥΧΤΙΟΥ Νο 15 ΓΙΑ ΠΟΛΥΥ ΥΠΝΟ!!

Recommended Posts

Νατασούλα μου............Τι κάνεις;;;;Τι ωραία νέα κούω;;;;Το νινί κλωτσάει, η ΕΙρηνούλα μιλάει....Τέλειααααααααα...

MariaIoanna τί έγινε κοπέλα μου;;;τι έπαθες;;;;κι εγώ θέλω να φύγω από το σπίτι που μένουμε τώρα... :(:(:(

Κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη...Πήραμε τα αποτελέσματα....Όλα είναι τέλειααααααααααααααα....Στα φυσιολογικά!!!!!!!Περιμένουμε βέβαια να δούμε τι θα μας πει και η ειδική γιατρός την Κυριακή....Τι καλάααα... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: Είμαι και εξοργισμένη με τους μαλάκες του Ιασώ..Τόσα λεφτά πληρώσαμε και αυτοί οι φραγκοφονιάδες μας πήγαν στην κόλαση με τις μαλακίες τους...Δε θέλω να ξαναπατήσω το πόδι μου εκεί, αλλά αν κάνω δεύτερο;;;; :dry::dry::dry: Ο γιατρούλης μου εκει είναι... :unsure::unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 910
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλησπερα!!! βρε βρε την νατασσα...ωραια περνατε ε??? ετσι μπραβο παντα ωραια!!!!!!! :):):)

εγω ααααμα γεννησω δευτερη φορα σκεφτομαι γαληνο..

pebi καλο κουραγιο στην φιλη σου και με το καλο...

λοιποοοον ακουστε να κουφαθειτε...

πηγα αλλεργιολογο..και μου λεει..

¨τι συμπτωματα ειχε?"

τιποτα του λεω..η παιδιατρος ειπε να δουμε για αλλεργια λογω χαμηλης αναπτυξης..και βρηκαμε αυτο..

α..η αλλεργια ειναι πολυ μικρη και θα ξαναβαλουμε αγελαδινο γαλα..1-1 μλ καθε μερα την πρωτη εβδομαδα και 5-5 την δευτερη μεχρι 180μλ να γινει που πινει μονο αγελαδινο..και μετα το βραδυνο γευμα ομοιως αλλα με τα 5-5 μλ την φορα.. :blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:

και αμα δειτε εξανθηματα μου λετε..

μα γιατρε μου του λεω ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΞΑΝΘΗΜΑΤΑ ΠΟΤΕ........

αυτο θα κανουμε μου λεει και μετα βλεπουμε...αμα δεν τον πειραξει...

ρε κοριτσια :blink::blink::blink::blink::blink::blink:

αυτα μου ειπε..εγω ομως θα παω με την γιατρο για 6 μηνες και βλεπουμε..μα ειναι δυνατον!!!!!!!!!!

μαριαιωαννα και εγω θελωωωωωωωω να φυγωωωωωωω με πλοιοοοο αεροπλανο δεν με νοιαζει..οδικως...αλλα θελωωωωωω!!!!!

τι να πρωτοπώ

εδώ είμαστε άσυλο κανονικό όμως.

το ξέρετε ότι μένουμε οοοολοι μαζί στο ίδιο οίκημα και απέναντι

ε πόσο να παλευτεί αυτή η κατάσταση ρε παιδιά.

Συνειδγτοποιώ πως δουλεύω για να λέιπω από το σπίτι και να μην είμαι εδώ ούτε να τους ακούω ούτε να τους βλέπω.

αι σιχτιρ χάλασα τα καλύτερα χρόνια με τα παιδιά μου εδώ μέσα στο κωλόσπιτο με τους ψυχάκηδες.

τι να πρωτοπω έχω μεγάλη σύγχυση

Λείπω τόσες ώρες από το σπίτι για να μην είμαι εδώ

τέλος βάλαμε ένα στόχο να φύγουμε απο δω. πρέπει να γίνει εδώ και τώρα

δεν θέλω αύριο μετά τη δουλειά να γυρίσω εδω

thouli έγραψε:

μαρια νοικιαζεται?δε καταλαβαινω.....μη χαλιεσαι ρε για τιποτα..

δε αξιζει. ;)

μακάρι να νοικιάζαμε

εμείς στον πρώτο, κουνιάδος 2ο, πεθερικά 3ο

απέναντι ισογειο με κοινή αυλή κουνιάδος με γυναίκα

απέναντι 1ος όροφος κουνιάδα με άντρα

ωραία???

ΝΑΤΑΣΑ αυτες οι κλοτσιες ποσο μα ποσο μου ελειψαν!!!!

Φιλια στην Ειρηνη!!!

Γωγω..τελεια νεα!!!!

Εγω γι'αυτο αχνω να αλλαξω γυναικολογο..δεν θελλω να ξαναδω το Γεννεσης..ουτε σαν θεα απο τον περιφεριακο.

Δεν μου εχει κανει τιποτα...μια χαρα κλινικη ειναι..αλλα εχω τοσες οχι και τοσο καλες αναμνησεις που ..καταλαβαινετε

Βενη τελικα θα ερθεις αυριο;;;;;

παρε με τηλ να σου πω πως..εκολα θα το βρεις

Μαρια Ιωαννα εγω σε καταλαβαινω απολυτα..εχεις τουλαχιστον υποστηριξη απο τον αντρα σου...εγω δεν εχω.

Καλο κουραγιο

mariaioanna φυγε τωρα!

παρε το μαξακι σου και κανε βολτες να ηρεμησεις!

αυριο παιρνεις σφημεριδα και την κανεις!

αλλα τι εγινε?

πες να ξεσκασεις!

μην τα κρατας !

μαριαιωαννα εγω νομιζα διακοπες..αμαν ρε συ..τοσο χαλια? αμα ητανε καλες οι συνθηκες μπορει και να περνουσατε καλα ολοι μαζι..καλυτερα απο οτι με ξενους..βεβαια αναλογα τους ανθρωπους!!

γωγω χαρηκα!! αντε μπραβο!!!

pebii έγραψε:

mariaioanna φυγε τωρα!

παρε το μαξακι σου και κανε βολτες να ηρεμησεις!

αυριο παιρνεις σφημεριδα και την κανεις!

αλλα τι εγινε?

πες να ξεσκασεις!

μην τα κρατας !

πήγα ήδη αλλά τρέμω ολόκληρη

μαρια :(:(:(:(:(:(

υπομονη...

γωγω αντε μπραβο..παει κ αυτο..

ρε βενι ο καθενας το κοντο κ το μακρυ...ελεος..

ακουλουθησε αυτο που πιστευεις..

εγω παω για νανι...

καλο βραδυ :kiss:

Mαρία φύγε κοπέλα μου να ησυχάσεις....

Χ@#$στους όλους........

Ούτε να το φανταστώ δε θέλω....

VENI ωραίος!!!!!

Πολύ ωραίος!!! Από άλλον πλανήτη....

Τελικά έχετε αλλεργία ε; Και εκδηλώθηκε μόνο στην ανάπτυξη;;;

Σες thanks για τις πληροφορίες!!!

Θου :P:P:P:P

Γωγώ :kiss::kiss::kiss:

Είναι καρπερή η Χαλκιδική!!!

:laugh: :laugh: :laugh:

ναι χρυσα λογικα θα ερθω!! θα σου τηλ.!!!

νατασσα εχουμε τελικα, ναι

θα κανω αυτο που ειπε η παιδιατρος και τελος!

δεν μπορω αλλο κουραστικα να ψαχνω και να μην βγαζω ακρη..

θα δινω και κατσικισιο που μου ειπε γιαουρτι και υποαλλεργικο γαλα και βλεπουμε

ειναι παντως μικρηηηη αλλεργια οποτε καλα ειμαστε!

Καλε ναι..τον ιδιο βαθμο εχουμε και εμεις!!

Αλλα προσεξε..εμεις δεν ειχαμε θεμα αναπτυξης...το θρεφταρακι μου ειναι αρνακι ασπρο και παχυ...γι'αυτο μας επετρεψε τα αγελαδινα...και τωρα που πηγαμε με την αμυγδαλιτιδα τον ζυγησε και γι'αυτον τον λογο..και αυου τ ρουρουνακι μου οηρα αλλο μισο κιλο..μας ειπε ΟΚ συνεχηστε.

Εσυ καλα θα κανεις να ακολουθησεις την συμβουκη της γιατρου σου, για να δειτε πως θα παει..καλυτερα αυτο παρα να κανεις πειραματα με το ανοσοοποιητικο του παιδιου

Οποτε μαλλον θα τα πουμε αυριο

φιλακια..παω για νανι...ο μικρος ηδη ξυπνησε 2 φορες για μεμε...τελικα ποτε θα αποθηλασω η γυναικα;;;;;

Καλημέρα,

Ο Μιχάλης χθες το πρωϊ ξαναέκανε πυρετό 38 :( έπεσε κατευθείαν με το αντιπυρετικό και από τότε δεν έχει ξανακάνει.

Έχω αγχωθεί λίγο

Νατάσα κλωτσάει το νινί, τι τέλεια :):):):)

είναι το μόνο πράγμα που μου έλειψε από την εγκυμοσύνη ;)

και η Ειρήνη παπαγάλος? να μου την φιλήσεις :kiss::kiss:

Η Έλενα ούτε μια λέξη δεν λέει :side:

Γωγώ πολύ χάρηκα με τα νέα σας!!!!!!!! μππράβο :):)

Βενετία δεν έχω εμειρία από παρόμοια περίπτωση αλλά νομίζω ότι έτσι γίνεται η πρόκληση στο αγελαδινό όταν το παιδί έκανε αποχή για μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε σε εσάς δεν νομίζω ότι έχει εφαρμογή :blink::blink::blink::blink::blink::blink:

Μήπως δεν κατάλαβε ότι μέχρι τώρα πίνατε αγελαδινό :dry::dry::dry:

Μάρθα πως πάνε οι ναυτίες καλύτερα????

Ο Ντόντος κοιμάται περισσότερο?????

ΜαρίαΙωάννα να αλλάξεις οπωσδήποτε σπίτι

Αν είναι να χαλιέσαι τόσο πολύ να φύγετε επειγόντως

Βίκυ ελπίζω να πάνε όλα καλά με την φίλη σου

Της αξίζει λίγη χαρά

Κορίτσια καλημέρα

ξεκινάμε το ψάξιμο αν και είμαι λίγο φοβισμένη με όλα αυτά που συμβάινουν να δω πως θα τα βγάλουμε πέρα.

Να ρωτήσω έχετε ακούσει οι δημ. υπάλληλοι γενικά ή οι του στρατού αν για τον Αυγουστο αργήσετε να πληρωθείτε λόγω του ότι προπληρώνεστε και με κάποιο τρόπο αυτό θέλουν να το σταματήσουν?? Τέλος πάντων

Έχουμε πολύ δουλεί ανα κάνουμε και από που να ξεκινήσουμε.

Μεσίτες?τράπεζες? θα δούμε

:dry:

natashoula μάλλον έχει περάσει ο πυρετος. εγώ πάντα έτσι κάνω. χτυπάω ένα 39 με 40 μου πέφτει με αντιπυρ. και μετά τίποτα. Τυχαίνει αυτό

Σας ευχαριστώ όλες :)

Μαρακι δεν εχουμε ακουσει τιποτα,πολυ ραδιο αρβύλα ρε παιδιά!!! ελπιζω να μην επαληθευτει κατι τέτοιο. Βενετια μου τελικα μαλλον μπουρδες σε ελεγε ο αλλεργιολογος,οντως ετσι γινεται η προκληση στο αγελαδινο οπως σου λεει και η Νατασουλα , τωρα για τα υπολοιπα τη γνωμη μου την ξερεις ,με το σκεπτικο αυτο η Κ εχει αλλεργια σε μικροτερο βαθμο απο ο Φελίπε καθώς δεν ανιχνεύεται καν ... κανε οτι πιστευεις εσυ.. κουκλες τα φιλια μου ,επιτελους απογραφηκα το πρωι ,το βραδυ (τα ξημερωματα δηλ) κολλουσε !

Καλημέρα μανούλες,

αχ η μικρή σήμερα ξύπνησε με δυσκολία, δεν ήθελε να σηκωθεί!!!!

Ο Λουκάς την φώναζε, αλλά αυτή δεν ξυπνούσε με τίποτα ώσπου άνοιξα τα στορ!!!!

μου λείπει και ο Λουκάκος μου, είχα συνηθίσει να τρώμε πρωινό μαζί αυτές τις 2 μέρες συν το Σαβ/κο......!!!

Νατάσσα μπράβο στην Ειρηνούλα και στο νινί....όλο το καλοκαίρι εκεί θα το βγάλετε? τι ωραία.....

Νατασσούλα περαστικά στον Μηχαλιώ, ελπίζω να μην ξανα ανεβάσει πυρετό καλοκαιριάτικα και να χαρεί τις διακοπές του....

ΜαρίαΙωάννα δύσκολες καταστάσεις....η αδελφή μου ζει δίπλα στα πεθερικά (διπλανή πολυκατοικία αλλά είναι κολυτά και είναι σαν διπλανό διαμέρισμα), τα μπαλκόνια επικοινωνούν και στην αρχή όταν παντρεύτηκαν ο πεθερός σκαρφάλωνε στο μπαλκόνι και τσουπ στο διαμέρισμά τους!!!! :ohmy: , τα είδε όλα η αδελφή μου, τους το "έκοψε" όμως!!!

Καλημερα!!!

Μπεμπου καλα να περασετε..καντε και καμια βουτια και για μενα!!!!!!

νατασα υπαρχει περιπτωση να ανεβασε πυρετο απο υπερδραστηριοτητα..συμβαινει..εχει κανει και ο μικρος τετοιες ιστοριες.

Μαρια Ιωαννα ...κανεις την καλυτερη κινηση...θα σου πω γιατι..η ψυχολογια ειναι το παν.

Μονο και μονο αμα εχεις την ηρεμια σου και δεν σου ανεβαζουν την πιεση φτανει.

θα δεις πως θα ειστε πολυ καλυτερα ετσι..ακομα και αν στρημοχτειται οικονομικα δεν θα το νιωσεις τοσο πολυ γιατι θα εισαι ηρεμη.

Εγω θα εδινα τα παντα να συμφωνουσε ο αντρας μου να μετακομισουμε..ακομα και να μην ειχα λευτα να αγορασω ρουχα και παπουτσια για μενα, ακομα και αν τα εβγαζα τσιμα τσιμα και με το σταγονομετρο

ειναι μερες που θελλω να τους βαλλω βομβα..δεν ξερω τι με συγκρατει.

Τεσπα..η μανα μου εμαθε μεσες ακρες καποια πραγματα και ειναι εξω φρενων...ετοιμαζετε να ερθει σπιτι και να βριστει μαζη τους.

Ο μικρος τη νυχτα ηταν παλη ανισυχο..δεν ηθξερε τι ηθελε, στηθος οχι, νερο οχι αγκαλια οχι ξαπλα κλαψουριζε..προς το πρωη το πηρε ο υπνος..λετε νε ζεστενετε;;;;..μονο με την πανα τον κοιμηζω απο χτες

χρυσα μου ειχε πολυ ζεστη εδω σε εμας χθες...στα βορεια δεν ξερω τι γινεται!!

εμενα ο δικος μου ο ταρζαν κοιμαται με ενα αυτοκινητακι στο ενα χερι και ενα ψαρακι στο αλλο χαχαχαχαχα δεν τα αποχωριζεται με τιποτα λεμε.....

εγω απο την αλλη κανω κατι ξενυχτιαααααα απαπα με εχει φαει η κρεπαλη λογω ζεστης δεν μπορω να κοιμηθω και τα βραδια την βγαζουμε εξω στην αυλη με τους γειτονες(παιζουμε χαρτακι και επιτραπεζια)με συνεπεια το πρωι να ειμαι κομματια

χαλαλι ομως περναω καλα χιχιχι ακομη και οταν χανω

τωρα περιμενω να γινει το φαγητο για να φυγουμε ομελετα φουρνου εκανα

καλημερα σε ολες!

τι κανετε κουκλες?

βαριεμαι να ετοιμασω βαλιτσες!

προθυμη καμια?

Μπεμπουλης θα παμε και εμεις το μεσημερι ψαθα...θα ερθετε?

θα ειμαστε πολλα παιδακια!

Βικυ ηθελα να σε ρωτισω χτες αλλα βγηκες...δεν θα της κανουν ολικη ναρκωση;;;;;;;

νομιζω πως ειδικα στα δημοσια νοσοκοειο κανουν ολικη και οχι επισκληριδιο

Χτες που λέτε έψαχνα βενζίνη να τους βάλω φωτιά :ohmy:

Πρωι πρωι πριν φύγει για δουλειά ο άντρας μου το ανακοίνωσε ότι πουλάμε το σπίτι και φεύγουμε.

Ξεκινάμε λοιπόν..

Με πήρε και η μαμά μου και μου είπε ότι είναι δίπλα μου και αυτή και ο μπαμπάς μου και οτι πήραμε την καλύτερη απόφαση και θα μας στηρίξουν.

Μαρια Ιωαννα πιστευω πως πηρατε την σωστη αποφαση..σου ξαναλεω πως σε καταλαβαινω απολυτα και σου συμπαραστεκομαι.

Θα δεις πως θα εισαι πολυ πιο ηρεμη και θα εισται σαν οικογενενια και σαν ζευγαρη πολυ καλητερα.

ακομα και οποια οικονομικα προβληματα να εχετε δεν θα σας φαινονται πολυ δυσκολα

Ευτυχως ο αντρας σου ειναι δηπλα σου και σε στηρηζει και σε καταλαβαινει, ειναι πολυ σημαντικο αυτο

φωτια? ... τοσο χαλια.πες λέπτομερειες να τα βγαλεις απο μεσα σου! ειμαι κ κουτσομπολα κ αδιακριτη κ θελω να μαθω!!!!!!!!!!!!!

εγω θα αντεχα μονο διπλα στη γιαγια μου!!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...