Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΟ EXPRESS ΤΟΥ ΒΥΖΟΝΥΧΤΙΟΥ Νο 15 ΓΙΑ ΠΟΛΥΥ ΥΠΝΟ!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 910
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

savropinguinos έγραψε:

Αργκι διχρονίζεται σε 2 μήνες>

παρθενος η μικρή?

31 Αυγ έχει γενέθλια...Παρθένος είναι?! δεν ξέρω στο ζώδιο....στο άλλο σίγουρα είναι παρθένος!!!!, ακόμη..... :laugh: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Argi φυσικά και το θυμάμαι......Σεξάκι την ημέρα της ωορηξίας.... :laugh: :laugh: :laugh: Καλά δε θυμάμαι;;;; :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Αλλά να βρε κορίτσια το θεωρώ λίγο γελοίο να μετράω τις μέρες... :blush::blush::blush: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Λοιπόν εγώ εχω να δώσω μια πιο wild συμβουλή!!!

Τσακώνεσαι με τον άντρα σου...δε μπορει ολο και καποιο λογο θα βρεις...κάνετε μουτρα κανα δυο μερες...μετα τα βρισκετε και κανετε αχαλίνωτο σεξ για 2-3 μερες 3 φορες την ημερα..κατι σαν αντιβιωση ενα πραγμα....

εννοείται πως φόρας οτι σεξι εσώρουχο διαθέτεις.

μετα απο αυτα θα κανεις γιο..αντρακλα σωστο...ο οποιος θα σου μοιαζει κι'ολας!!!!

Ασχετο παιδια αλλα οφειλλω να ομολογισω πως ο γιο ςμου οντως μου μοιαζει.

Εβγαζα σημερα φωτοτυπια το παλιo ρωσσικο διαβατηριο που ειχα παιδι..ημουν 9 ετων στη φωτο( παιζει να μπορω να το ανανεοσω αλλα θα δουμε) και διαπίστωσα πως ο μικρος μοι μοιαζει...ναι ναι..το παραδεχομαι..ειχα κοιμησει τον αντρα μου για τα καλα...χαχαχαχα!!!!!

savropinguinos έγραψε:

ω ναι ειναι Παρθενακι το ζουζουνι οπως και εγω!!!κ η Γωγώ!!!! τα καλυτερα παιδιά!!!!!!!!!!!!!

και σκανταλιάρικα θα έλεγα!!!!! :laugh: :S

Γιώτα ναι!!!!!Παρθενάκιααααα....Εγώ 14/9, εσύ 8/9.....Το είδα στο φέις....Αν και ομολογώ ότι δεν έχω κανένα χαρακτηριστικό του ζωδίου.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Τους αρέσει η τάξη, η καθαριότητα...Εγώ ούτε δουλειές κάνω ούτε μαζεύω τα πράγματά μου... :laugh: :laugh: :laugh: :silly: :silly: :woohoo: :woohoo:

μας αρεσει η ταξη μα ειμαστε ικανοι να τα κανουμε ολα μπουρδέλο!!!!!!! και εγω ετσι ειμαι ,με πιάνει ξαφνικά και κανω δουλειες μανιωδώς ,δεν ξερω τι ωροσκοπο εχω μα μαλλον αντιφάσκει με το ζώδιο!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχα

Αγορομάνα η Παναγιώτα μας. Γλίτωσες την προίκα ρε θηρίο. :laugh: :laugh:

και μένα κάτι μου λέει ότι θα έχω αγόρι γιατί θέλω πάαααρα πολύ ένα κορίτσι και αυτός ο νόμος του merfy με γουστάρει τρελλά. Που θα πάει όμως. Έχω να κάνω και το τρίτο (ναι ναι 3 θέλω).

Θεσσαλονικιές θα πάτε στη συνάντηση της Ολίβιας από το "είμαι μαμά". Είναι την παρασκευή στις 6 στο παιζώτοπος δίπλα από το cosmos. Είμαι χαλκιδική και σκέφτομαι να πεταχτώ με τον χουχουλίνο.

Εγω δεν ακουσα και τα καλυτερα λογια για τον παιζωτοπο απο την πρτοηγουμενη συναντηση που ειχαν τα κοριτσια εκει.

Ασε που ειναι και μακρια απο το σπιτι μου και χλωμο το βλεπω να παω.

ασε που Παρασκευη θα παω Σ>Μ κλπ ψωνια γιατι >Σαββατο δουλευει ο ανταρς μου και δεν μπορω μεσα στη ζεστη να τρεχω με τον μικρο

καλησπερα..

ολα καλα?

καλε που να θυμαμαι τοσα που διαβασα? :blink:

παναγιωτα ολα τα μεγεθοι θα εχεις..κ γω στανταρ αγορι εχω...

με το καλοοοοοοοο

ρε παιδια η αφρο που χαθηκε? :huh::dry:

νατασουλα σε ξεκουραζει η μικρη ρε...τυχερηηηηηηηηηη

ο μιχαλης καλα?

σαυρογιωτα τι τελεια φωτο ανεβασεσ στο φεις?χαχαχαχα

αργι τελικα κουρεψαν το γκαζον οι γειτονες? :P

βικυ τι δυνατη φθκη εχεις...τι σταυρο κουβαλαει αυτη η κοπελα..ευχομαι τα καλυτερα για αυτην..

μπεμπουλης κριμα στη κουμπαρουλα σου ρε..πω πω σοκ της ηρθε..γμτ..

σες κ λοιπα κοριτσια πως γινετε να κανονιζετε καθημερινες που δε μπορω? :angry::angry:

λενα στο πατρικο?χαχα

θυμασαι τα παιδικα σου χρονια? :silly:

παπακι πηγες γιατρο?

γωγουλινι ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα?ολα καλα να πανε..

σισσιω μακαρι νΑ εισαι εγκυος το μαιο αφου το θες ;)

γεια σας

σας γραφω λιγο πριν φυγουμε για κουνιες...σημερα περασαμε σουπερ με τον γιοκα μου στην θαλασσα!!!!

εγω εκανα ηλιοθεραπεια και ο σπυρος επαιζε διπλα μου με ενα κοριτσακι και τα κουβαδακια τους

αντρας σωστος εχει γινει μονο που δεν μοιραζεται τα παιχνιδια του με τιποτα!!!!

η φιλη μου εχει καρκινο(εναν τυπο καρκινου)που δεν γινοταν να χειρουργηθει και τωρα εχει αρχισει και εξελισεται σε κανονικο επιθετικο

το θεμα ειναι πως παρολο που το ζω κι εγω τοσα χρονια τωρα μου ειναι πολυ δυσκολο να την κοιταξω στα ματια...θελω να παω να την δω και με πιανει ενα σφιξιμο

δεν σας προλαβαινω!

Παναγιωτα μου με το καλο ο 2ος γιος!

γερα πανω απο ολα!

μολις γυρισα!

η φιλη μου καλα!

προσπαθει να βρει γιατρο σε δημοσιο νοσοκομειο να αναλαβει την Β. γιατι ως τωρα εχει παει σε 2 και δεν την εχουν αναλαβει λογω του τροχαιου(εχει κανει επεμβαση στη μεση και διαχωρισμο καρωτιδας)

θα πρεπει να γεννησιε με καισαρικη αλλα το προβλημα ειναι η ναρκωση και φυσικα ουτε λογος για επισκληρηδιος!

λεει και ξαναλεει οτι "αν της ειχαν πει οτι δεν μπορει νακανει παιδι δεν αθ εκανε"

γενικα αγχωμενη αρκετα!

τηλ απο γιατρους αν εχετε!

η κορη μου εδινε φιλακι στην φωτο του παιδιου που εχει σκοτωθει....χωρις να εχουμε εμεις αναφερει τιποτα!

ποσα μπορει να νοιωθουν?

μπειτε για απογραφη τα μεσανυχτα!

Τζα!!!!!!!!!!!!

:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Σας έλλειψα;;;;;;;;;;;;;

Γύρισα σήμερα το απόγευμα να πάω στον οδοντίατρο γιατί είχα ένα πρόβλημα και αύριο πρωί ξαναφεύγω!!!!!!!!

Μου λείψατε πολύ είναι η αλήθεια! Σας διάβασα κανα 2-3 φορές αλλά το inernet εκεί είναι απελπιστικά αργό και δεν κατάφερνα να σας γράψω.

Περνάμε πάάάάάρα πολύ ωραία! Όλη τη μέρα μπάνια και ξεκούραση. Η Ειρήνη τρώει συνέχεια και δε βάζει γλώσσα μέσα. Λέει πλέον τα πάντα και έχει φοβερή πλάκα γιατί είναι παπαγαλάκι!! Τρεις την ώρα της κάνουμε γεννέθλια βέβαια γιατί έμαθε το τραγουδάκι και θέλει να το λέμε παρέα!

Το άλλο νινί έχει αρχίσει τις κωλοτούμπες! Ιδίως το πρωί έχει τρελλά κέφια! Το απολαμβάνω!!

Μου είναι αδύνατον να διαβάσω τόσες σελίδες για να μάθω τα νέα σας!

Να πω μόνο.....

Παναγιώτα θα συμπεθερέψουμε και μαζί;;;;;;;;;;;;;;

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Γιο εσύ κόρη εγώ μια χαρά θα τα βρούμε!!!!

Πολλά πολλά φιλιά σε όλες σας!!!!

γιωτα ναι γεννεσις παλι...

καλε πανε γρψε κανα τζοκερ..με το που ειπες για τη συμπεθερα εμφανιστηκε :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

συμπεθεραααααααααααααααααααα :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

αραπινα μου εγινες?

η μικρη ευκολα εγκληματιζεται τουλαχιστον?

ασε μη μιλας για τα ωραρια που κοιμαται...δε ειμαι σε θεση αν ακουσω..εγκυος γυναικα...

απο'δω από αυτό το σπίτι

έφτασα στα όρια μου, μάλλον τα ξεπέρασα θέλω να σηκωθώ και να φύγω

δηλαδή όλοι μαζί να φύγουμε και ο γ και τα μωρά.

η κατάσταση είναι απελπιστική

Νατασσα καλωστηνα...

μια χαρα οερνατε βλεπω!!!!

χιχιχχιι

Θα συμπερεψεις με την κουμπαρουλα...χιχιχιιχχ

Η λενα με εκανε συντονιση....εμενα και αλλες κοπελες σε καποια θεματα χιχιχι.τρεμετε ολοι!!!! πλακα κανω...απλα θα κλειδονω μερικα θεματα που εχουν συμπληρωσει τις σελλιδες και θα ανοιγω καινουρια, θα μετακινω θεματα που ειναι σε λαθος κατηγιρια κλπ νοστιμα!!!

Θου κουραγιο!!!! σε νιοθω!!!!

Μαρια Ιωαννα πες τα σε μας...και εγω ειμαι σκ@τ@ σημερα οποτε θα σε καταλαβω απολυτα!!!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...