Μετάβαση σε περιεχόμενο

σύσφιξη χειλέων...

Recommended Posts

καλησπέρα κορίτσια. Μετά απο πέντε μήνες σπαραχτικού κλάμματος και εμετού κάθε φορά που πηγαίναμε στο γιατρό για εμβόλιο, αποφάσισα ν αλλάξω γιατρό, να δω αντιδράσεις της μικρής και εν πάσει περιπτωση να μετριάσω αυτό το μαρτύριο που περνούσε-σαμε κάθε φορά.

Σήμερα λοιπόν πήγαμε σε άλλον παιδίατρο, γυναίκα συγκεκριμένα, η μικρή ήταν σαφώς πολύ πιο χαλαρή και ήρεμη, μάλιστα στην αρχη ηθελε να παει μέσα πριν τη σειρά της, η γιατρός την πηρε αγκαλια, την επαιξε λιγο,της τραγουδησε και ολα καλά. Την έβαλε στα γόνατα της και την ακροάστηκε, κυρία η Βασιλικη, επαιζε με κάτι χαρτάκια εκεί κ ουτε που το καταλαβε. Μετά βέβαια, στο ξαπλα, με τις μετρήσει κτλ είχαμε ενα θέμα, αλλά το κλάμμα ηταν σε φυσιολογικά πλαίσια, η γιατρός ήταν πολύ καλη και γρήγορη στις κινήσεις της με αποτελέσμα να φυγουμε απ το ιατρείο...απολύτως καθαροί.. :))))

το θέμα όμως ειναι οτι οπως η είπε, το μωρό έχει πάθει σύσφιξη χειλέων στο πουλακι της, πράγμα για το οποιο αισθάνομαι χάλια και υπεύθυνη, καθώς δεν της το είχα "πειράξει" ποτέ, αφού κανείς ( ο μέχρι τωρα παιδίατρος μας δηλ) δεν μου το είχε πει ποτέ..!! εννοείται οτι η μικρή δεν καθονταν ποτέ να την ακροαστεί, πόσο μάλλον να της δει τ αυτιά, το στόμα, το πουλάκι...

εν πάσει περιπτωση η γιατρός μου είπε οτι θέλει προσοχη, γιατί αν κλείσουν τελέιως θα πρεπει να παμε για χειρουργείο, νυστερια κτλ πράγματα με τα οποία εγώ θα λιποθυμήσω πολύ πιο πριν το μωρό...της τα άνοιξε λοιπόν όσο μπορούσε και μου είπε να το κάνω και εγώ κάθε μέρα μετά το μπάνιο της και να της βαζω μια αλοιφή (betnovate νομιζω λεγεται) για κάμποσες μερούλες...πως ακριβώς να το κανω ομως οταν κλαίει και οδύρεται κάθε φορά που πάω να της ανοιξω τα ποδια, και θα ανοιξουν άραγε ή δεν θα το γλυτώσουμε τελικά το μαχαίρι? Μπορεί να είναι απλό το θέμα, εγώ ομως αισθάνομαι ηδη χάλια και πελαγωμένη...

Μανουλες κοριτσιών με παρόμοια εμπειρία ή που ξέρετε κατι παραπάνω, βοήθεια πλιζζζζζζζ !!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ κοπελα μου μακαρι να ηξερα να σου πω

αγορια εχω εγω

ελπιζω να πανε ολα καλα και να μην υπαρξει προβλημα

βεβαια θα σου πουν και οι κοριτσομανουλες εδω μεσα και θα σε βοηθησουν

θα σου πει και ο παιδιατρος εδω εαν τον ρωτησεις

αλλα εγω στη θεση θα επερνα τον αλλο γιατρο να τον ενημερωσω οτι δεν θα ξανασυνεργαστουμε και θα του ελεγα και τον λογο

να ξερει και αυτος αλλα να σου φυγει κι εσενα το βαρος

χωρις φωνες και κλπ

γιατι οτι εγινε εγινε

να σας πανε ολα καλα και να χαιρεσαι την κορουλα σου

Δεν είναι τίποτα μην αγχώνεσαι τσάμπα, μας το είπε και μας, την είδε παιδοχειρούργος και μας είπε δεν υφίσταται τέτοιο πράγμα σε αυτή την ηλικία, όταν μεγαλώσει αρκετά και έχει κάτι το βλέπουμε πάλι. Απλά μην χρησιμοποιείς κρέμες εκεί μέσα.

Α, και είναι σύμφυση χειλέων όχι σύσφιξη, στο λέω για να το δεις και στο google.

μην στεναχωριεασε μιλαγα με μα φιλη η οποια η κορη της ηταν τοτε σχεδον 1 ετους και ειχε κλεισει λιγο η σχισμουλα πανικοβλητη καικεινη τοτε πηρε το παιδατρο τηλεφωνο και εκεινος της ειπε οτι ειναι φυσιολογικο συβαινει σ επολλα μωρα .Λοιπον την πηγε το ιδιο απογευμα στο γιατρο της εκανε ακριβως το ιδιο που εκανε πως [εριγραφεις και εσυ η παιδιατρος σου της εδωσε και αυτης μια κρεμουλα και μετα της ειπε να παει στο νοσοκομειο να τη δει και ο παιδοχειρουργος ετσι εκανε και πηρε ο χειροργος το νυστερακι καιμια μπατονετα δνε προλαβε να χρησιμοποιησει το νυστερακι γιατ με την αλοιφη ειχε μαλακωσει καιμε την μπατονετα οπως το περασε ανοιξε διαδικασια ουτε 10 λεπτων .Προσεχε μονο να μην μεταφερεις με το σκουπισμα κκακια απο πισω μπροστα επειδη τωρα ειναι ευαισθητο για αποφυγη μικροβιων επισης τη αοιφη τη βαζεις επανω στα χειλακια .

Φιλεναδα και η Ειρηνη το ειχε παθει αυτο

οταν ηταν ακομα πολυ μικρουλα και ο γιατρος

της το ανοιξε λιγο με την μπατονετα.Τιποτα δεν

καταλαβε λογικα λογο ηλικιας.Απλα ειπε να το

προσεχω μην κλεισει χωρις να κανω κατι ομως.

Τωρα καθε φορα που παμε της το κοιταει και ειναι

μια χαρα.Τζαμπα στεναχωριεσαι.Ολα μια χαρα θα πανε.

Το εχουνε πολλα κοριτσακια αυτο.

Καλα εκανες παντος που αλλαξες γιατρο.Ειδες αμεσως

διαφορα με την μικρη! Μπραβο στην Βασιλικουλα!!!

Να μου την φιλισεις!! :kiss::kiss:

το ειχε παθει και η μικρη μια δυο φορες και την πηγα στην παιδιατρο να της βαλει ξυλοκαινη και να της το ανοιξει λιγακι

θεωρο οτι δεν εχω καμοια δουλεια εκει περα φοβαμαι

απλα προσεξε αν τυχων και ξανακλεισει να την πας στην παιδιατρο τωρα απλα ανγωνεσαι αδικα και ταλαιπωριωσαστε και οι δυο

marga min anusixeis toso polu,symfisi mikron xeileon exei pathei 2 fores mexri tora i dikia mou k oute nusteria xreiastikan oute tpt,k tis 2 fores to anoiksan oi paidiatroi me ta xeria xoris kapoia idiaiteri epemvasi,einai polu sinithes...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Περαστικά κορίτσι μου μίλησες με παιδίατρο; Σου έδωσε τίποτα οδηγίες ; 
    • Κορίτσια εμένα ο μικρούλης μου είναι κρυμμένος.  Βασικά εγώ τον κόλλησα...είχα πονόλαιμο και καταρροη.  Τώρα προς το παρόν έχει μυξουλες και μπούκωμα.  Ελπίζω να του περάσει γρήγορα και να πάρει αντισώματα με τον θηλασμό 
    • Ευχαριστούμε για το μοίρασμα!! Τι ωραίες στιγμές!  Χαρα, συγκίνηση, αγωνία, άγχος...όλα μαζί  Θα σου πω ότι κι εγώ δεν την χάρηκα όσο θα ήθελα την εγκυμοσύνη αλλά θυμάμαι ότι όταν το έμαθα παρόλο το άγχος είχα χαρεί πολύ ότι αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικά τα πράγματα!  Αφού τις πρώτες μέρες κοιτούσα τον άντρα μου σε άσχετες φάσεις και γελούσα και αυτός ήταν πολύ πιο συγκρατημενος μην χαρεί τζάμπα. Αλλά του έλεγα και να μην πάει καλά το ίδιο θα λυπηθουμε είτε χαιρόμαστε τώρα είτε όχι  Μετά φυσικά που όλα πήγαιναν καλά με έπιανε πού και πού το άγχος 
    • Που λέτε κορίτσια, αφού περιμέναμε 4 ώρες αυτό το εξιτήριο, κι ενώ είχε ήλιο, με το που πιάνουμε το μωρό να βγούμε έξω από το μαιευτήριο μαζεύτηκαν όλα τα σύννεφα του κόσμου κι αρχίζει να ψιχαλιζει. Φτάνουμε σπίτι και το μεγάλος (πλέον) κοιμόταν 😆 Οπότε δεν υπήρξε καμία αναμονή στην είσοδο, μπήκαμε τρέχοντας μην παγώσει το μωρό και τον αφήσαμε πάνω στον καναπέ 🥲 Καθόλου instagramable 😆 3 ώρες μετά που πήγα να ξυπνήσω τον μεγάλο, νόμιζε ότι ήμουν εξωγήινος κι άρχισε να φωνάζει τη γιαγιά του!! Αφού τον συνεφεραμε, του λέμε έλα να δεις το μωρό και καθόταν από μακριά και το κοιτούσε. Μετά ξεκόλλησε και του βάλε το χέρι στην κοιλιά κι εκεί ξεμπλοκαρε!! Άρχισε να χοροπηδάει, να χαίρεται!! Ήθελε να τον πάρει αγκαλιά, τον άρπαξε και κόντεψε ο λαιμός του μωρού να μας φύγει!! Μετά του τον βάλαμε στην αγκαλιά του, αλλά τον γύρισε κάπως και τον έφερε από κάτω του κεφαλοκλειδωμα, σμακ ντάουν φάση, αλλα το έκανε με πολύ χαρά κι αγάπη (ελπίζω 😅) του έδινε και φιλάκια μετά!  Σήμερα το πρωί ήρθε στο δωμάτιο μας, γιατί εκεί έχουμε το λίκνο, και φώναζε "το μωρό κοιμάται" και προσπάθησε να τον νανουρισει κουνώντας το λίκνο με φόρα! Μετά όταν θήλαζα, ήρθε και έλεγε "το μωρό πίνει γάλα" και του έριξε μια φαπα, η οποία στη δική του γλώσσα μάλλον ήταν χάδι... στη συνέχεια άρχισε να χοροπηδάει κιόλας δίπλα μας και να φωνάζει "τραμπολίνο"! Μετά σκούπισε με το χέρι τη μύτη του που είχε μυξες και προσπάθησε να το βάλει στο στόμα του μωρού...  Κορίτσια, νιώθω ότι καλά πάει γενικά, τον συμπαθεί, αλλά νιώθω ότι θα τον ξεκανει κιόλας ταυτόχρονα!! Αλλά μια πραγματική ιστορία αγάπης αδερφών μόλις ξεκίνησε 😅😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...