Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλε σημερα ειναι;;;;;

Πωπω..πως το ξεχασα η γρια με το αλτσχαιμερ!!!!

Αναστασια μου να σου ζησει!!!! Να ειναι πανταγερος δυνατος και ζωηρος.

Να σας δινει αμετρητες χαρες μετα κατορθωματα του

Πολλα πολλα φιλακια να του δοσεισ

Δημοσίευση

τα χρονια μας πολλα..

απο το μενα το θοδωρακη κ το νινι.. :laugh:

αναστασια μου να το χαιρεσαι το σπυρακο σου..

παντα γερος κ χαμογελαστος..

να το καμαρωσεις γαμπρουδακι..

να σας κανει παντα υπερηφανους..

το αξιζετε..

σας φιλωωωωωωωωω :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΣΠΥΡΑΚΟ!! :woohoo: :woohoo:

ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΕ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ... ;)

P.S ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΕΛΙΝΟΥΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΛΑ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ.... :P

Δημοσίευση

Nα το χαίρεσαι το αντράκι σου Αναστασία!!!

Να είναι γερό και τυχερό και να το καμαρώνεις που θα μεγαλώνει.

Ευχομαι να παίρνει μόνο αγάπη από τους γύρω του και να είστε πάντα περήφανοι γι αυτόν!!!!

Εχει πολλά φιλάκια και από τον Θανούλη!

Δημοσίευση

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΑ,

να χαιρεσε τον σπυρακο σου,και να ειναι κυριος υγειης και καλοτυχος.οπως και ολα τα μωρα του κοσμου.

και παλι να σου ζησει,χρονια του πολλα.

Αντε να ερθη η ωρα να τον δεις και γαμπρο και με μια καλη νυφη, ;););) :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

κοριτσια μου σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!!!!

περασαν κιολας 2 χρονια!!!!

απιστευτο μου φαινεται ακομη οτι ειναι το αγορακι μου....εχω την εντυπωση οτι οοοοοσα χρονια και να περασουν ακομη και οταν θα γινει αντρας μεγαλος εγω ακομη θα σκευτομαι ποσο μικρουλης ηταν.

την κυριακη θα κοψουμε και την τουρτα μας!!!! θα σας βαλω και φωτο!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα κορίτσια,εμείς το βραδυ περάσαμε λίγο δύσκολα,ξυπνούσα συνέχεια εγώ ήμουν πτώμα γιατί χθες είχα την φαεινή ιδέα να μαγειρέψω 2 φαγητά και το ένα ήταν μουσακάς οπότε καταλαβαίνετε πόση ώρα μου πήρε.  Σήμερα είχαμε κανονίσει με τις άλλες μαμάδες από την τάξη του γιου μου και πήγαμε για καφέ να παίξουν τα παιδιά,πήρα και την μπέμπα και ήταν κυρία.  @Maria98 περαστικά στην μικρούλα σας, κάνε κουράγιο γιατί είναι δύσκολο να βλέπεις να τρυπανε ενα τοσα δα μωράκι.  Τα περασα με τον γιο μου,απο 24 ημερών ξεκίνησαν νοσηλείες. Φαντάσου είναι 9 χρονων και έχει νοσηλευτει 9-10 φορές και η μία εξ αυτών ήταν 11 μέρες.  Επειδή είναι τόσο μωράκι το κρατήσανε. Καμία ιωσουλα θα είναι απλά θέλουν να σιγουρευτουν και οι γιατροί. Να μας ενημερώνεις!
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσάκι μου...Θα πάω σίγουρα , το συζήτησα και με το άντρα μου και ειναι μαζί μου σε αυτό..Οπότε περι΄μ΄ένω να τελείωσει και μετά επίσκεψη.. Αλλά κυριώς ηρεμία πρέπει να βρούμε τρόπο χαλάρωσης οπωσδήποτε και να βρώ κάτι να μην το σκέφτομαι όλη μέρα..
    • @Rena92 τι στο καλο;ιωσεις ιουνιο μηνα;;Περαστηκα μας!!! @Zelda κοριτσια κ εμενα μου το παιζει πολυ δυσκολη με το φαγητο πλεον,θελει γενικα φαγητα που πιανει με τα χερια της οχι πιρουνια κουταλια κλπ κ φυσικα την μια μερα αγαπαμε κατο την αλλη ουτε να το δοκιμασουμε🙄 παιδικο απο τον σεπτεμβρη του 26 πλεον θα την στειλω πρωτη φορα που θα γινει 3.
    • Ο σύντροφός σου κορίτσι μου είναι κυρίως ψυχικά εξαρτημένος από τους γονείς του. Αυτοί είναι το στήριγμα του και το καταφύγιο του. Μόλις λύγισες στην προσπάθεια για παιδί έψαξες εκείνον όπως κάθε υγιής ψυχικά ενήλικος θα στρεφοταν στο σύντροφο του. Εκείνος κρύφτηκε στους γονείς του. Δεν είναι μια υγιής αντίδραση όμως και οι γονείς για να τον κρύβουν και να μην τον θέτουν προ των ευθυνών του σημαίνει ότι ξέρουν πως το παιδί τους δεν μπορεί να σηκώσει βάρος μόνος του. Παιδί τους είναι τον ξέρουν, σε είδαν και εσένα συγκρουσιακη ενώ οι ίδιοι προφανώς μην έχοντας εμπιστοσύνη στο παιδί τους ψάχνουν μια νύφη η οποία θα είναι ο ενήλικας στη σχέση και μέσω αυτής να βοηθηθεί το παιδί τους να σταθεί στα πόδια του. Μην επιμένεις δεν φταις σε τίποτα αλλά κλείδωσε η ψυχή του στην αδυναμία του να ωριμάσει. Εσύ τουλάχιστον χωρίζετε και δε θα έχεις την ευθύνη του αλλά οι γονείς έχουν πολλά να τραβήξουν ακόμα. Αυτές οι οικογένειες με σχέσεις εξάρτησης δεν ησυχάζουν ποτε. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...