Μετάβαση σε περιεχόμενο

HAPPY BIRΤHDAY ΓΩΓΟΥΛΑ!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Κατρινα έγραψε:

Na kai η τουρταααα!!!!!

καλε ποια εχει γεννεθλιακια σημερα?Το αγαπημενο μας Γωγακι!!!

Καλή μου Γωγουλα, είσαι ένα χρόνο μεγαλύτερη?Ένα χρόνο που μόνο γοητεία και σοφία σου χάρισε. Να τα εκατοστήσεις!!!! birthday_cake-20100705.gif

κατερινακι??? σε ευχαριστω παρα μα παρα πολυ κουκλα μου και για την πανεμορφη τουρτα σου,μιαμ μιαμ... :P και για τις ευχουλες σου!!! :kiss:

να χαιρεσαι την οικογενεια σου,και με το καλο και με εναν πονο να ερθει ο παιδαρος σου!!! :kiss::kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

andria έγραψε:

Gwgaki mou xronia polla alla xronia kala k me igeia..Oti po8eis stin agkalitsa sou sintoma na 'r8ei!!!!!!

:kiss::kiss::kiss:

αντρια μου,1000 ευχαριστω κουκλα μου..κι εγω με τη σειρα μου ευχομαι ενα γερο μωρακι να γεμισει την κοιλιτσα σου!!! :kiss::kiss::kiss::kiss:

κοριτσια σας ευχαριστω παρα μα παρα πολυ ολες σας,για τις ομορφες ευχες σας.με συγκινησατε και ειχα πει να μην κλαψω σημερα...

marvel1984 έγραψε:

Χρόνια πολλά!!!!!!!!!!!! :):):):)

Με υγεία,ευτυχία και πολύ πολύ τύχη!!!!!!!!!!!! :):):):)

Φιλάκια να τα εκατοστήσεις κούκλα μου!!!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

σε ευχαριστω κουκλα μου,κι εσυ να χαιρεσαι το παιδακι σου ,τον αντρουλη σου,με υγεια..την υγεια μας να εχουμε ολοι...

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ έγραψε:

χρονια πολλα και καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Οτι επιθυμεις να το παθεις!!!!

ΑΜΗΝ!!! σε ευχαριστω πολυ,κι εσυ να χαιρεσαι το ομορφο παιδακι σου και τον αντρουλη σου!!! :kiss::kiss::kiss::kiss:

γωγακι έγραψε:

κοριτσια σας ευχαριστω παρα μα παρα πολυ ολες σας,για τις ομορφες ευχες σας.με συγκινησατε και ειχα πει να μην κλαψω σημερα...

όχι δάκρυα μέρα που είναι!!!!

..αν και είμαστε ευαισθητούλια εμείς τα καρκινάκια!!!! ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...