Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Να ζησεις γωγουλα και χρονια πολλα μεγαλη να γινεις με ασπρα μαλλια!!Παντου να σκορπιζεις της γνωσης το φως και ολοι να λενε να μια σοφος!!!!!!!!Ευχομαι πολυχρονη,υγειης και παντα ευτυχισμενη!!! :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΑΧΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ.....καλε ανθουλα μου τι εκανες? να πω οτι εκλεινα τα 20 το καταλαβαινω...αλλα σε λιγο θα γινω γιαγια τρομαρα μου!!!

παντως σε ευχαριστω παρα πολυ για την κινηση σου..να χαιρεσαι την οικογενεια σου και γρηγορα σου ευχομαι το 2ο που τοσο λαχταρας..

εχεις την αγαπη μου!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

an-n σε ευχαριστω πολυ,κι εσυ με το καλο το νινακι σου.. :kiss::kiss:

ελενηχ σε ευχαριστω πολυ,να χαιρεσαι την οικογενεια σου! :kiss::kiss:

πηνελοπιτσα μου,1000 ευχαριστω κοπελα μου,κι εσυ συντομα με ενα γερο μπεμπε στην κοιλιτσα σου!!! ;):kiss::kiss::kiss:

αχ! μπουγατσουλα μου γλυκια κι αφρατη :P σε ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σου κι εσυ με το καλο να φερεις το αφρατουλικο μπουγατσακι μας!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

σωσω μου σε ευχαριστω πολυ για τις ευχουλες σου,κι εσυ οτι μα οτι επιθυμεις με υγεια πανω απ'ολα!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Χρόνια πολλά Γωγώ μου!!!! :)

Να τα εκατοστήσεις...δεν έχει σημασία τα πόσα κλείνουμε, τα γενέθλια είναι η ιδιαίτερη γιορτή του καθενός και πάντα θα τα γιορτάζουμε σαν κάτι ξεχωριστό!!!

Πολύχρονη!!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

mirlitsa έγραψε:

Χρόνια πολλά Γωγώ μου!!!! :)

Να τα εκατοστήσεις...δεν έχει σημασία τα πόσα κλείνουμε, τα γενέθλια είναι η ιδιαίτερη γιορτή του καθενός και πάντα θα τα γιορτάζουμε σαν κάτι ξεχωριστό!!!

Πολύχρονη!!! :kiss::kiss:

σε ευχαριστω πολυ γαλανοματα μου!!! να σαι καλα και να χαιρεσαι τα παιδακια σου και τον αντρουλη σου,με υγεια πανω απ'ολα!!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

επ τι γινεται εδω εχουμε γεννεθλια αρα και τουρτα ε? :laugh: :laugh: η τουρτα που ειναι οεο? :silly:

γωγακι χρονια πολλα και καλα.υγεια και ευτυχια στην ζωη σου να εχεις παντα!οι επιθυμιες σου ευχες μου :kiss::kiss:

ε και να μην ξεχνιομαστε θελω τουρτα μην πας να την σκασεις :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Γωγάκι μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!με πολυ πολυ υγεια και αγαπη!!!!!! :):):) να σε χαιρόμαστε κουκλιτσα μου!!!!!!!!!!! και για ηλικια ειμαστε μόνο όσο φαινόμαστε!!!!! :P χιλιόχρονη και πάλι... :):)

Δημοσίευση

Na kai η τουρταααα!!!!!

καλε ποια εχει γεννεθλιακια σημερα?Το αγαπημενο μας Γωγακι!!!

Καλή μου Γωγουλα, είσαι ένα χρόνο μεγαλύτερη?Ένα χρόνο που μόνο γοητεία και σοφία σου χάρισε. Να τα εκατοστήσεις!!!!

Δημοσίευση

rose25 έγραψε:

επ τι γινεται εδω εχουμε γεννεθλια αρα και τουρτα ε? :laugh: :laugh: η τουρτα που ειναι οεο? :silly:

γωγακι χρονια πολλα και καλα.υγεια και ευτυχια στην ζωη σου να εχεις παντα!οι επιθυμιες σου ευχες μου :kiss::kiss:

ε και να μην ξεχνιομαστε θελω τουρτα μην πας να την σκασεις :laugh: :laugh: :laugh:

κοριτσακι μου καλο 1000 ευχαριστω για τις ευχουλες σου κι εσυ οτι επιθυμεις γρηγορα να ερθει στη ζωη σου!!!

οσο για την τουρτα οτι θελετε κερναω σημερα... :woohoo: :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

karolinaki1 έγραψε:

Γωγάκι μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!με πολυ πολυ υγεια και αγαπη!!!!!! :):):) να σε χαιρόμαστε κουκλιτσα μου!!!!!!!!!!! και για ηλικια ειμαστε μόνο όσο φαινόμαστε!!!!! :P χιλιόχρονη και πάλι... :):)

καρολινακι μου γλυκο σε ευχαριστω παρα μα παρα πολυ... :) κι εσυ να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου!!! :kiss::kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Δεν γνωρίζω για το ντουφαλακ αν επιτρέπεται, κι εγώ στο τσακ το γλίτωσα...Υπέφερα κι εγώ στην εγκυμοσύνη από δυσκοιλιότητα και τελικά έφυγε τελείως τρώγοντας 5 6 μανταρίνια το πρωί πριν φάω οτιδήποτε άλλο, πίνοντας 2 λίτρα νερό τη μέρα και επειδή είμαι απο παραθαλάσσιο μέρος έκανα σαλάτα βραστή κριταμο μερικές φορές την εβδομαδα. Και σώθηκα...όχι απλά καλυτέρευσε η κατάσταση, αλλά σταμάτησε πλήρως η δυσκοιλιότητα..
    • @Ioanna6 κ εμας χωρις πάνα την μετράει. Πάντως εμένα ήταν 3700 τον Νοέμβρη π πήγαμε κ αρχές Γενάρη την βρήκε 4150 κ όταν ρώτησα αν είναι λίγα μ είπε μια χαρά είναι σε σχέση βάρος ύψος (αποκλειστικός θηλασμός) εσένα ποσό έβαλε από την τελευταία φορά; 
    • Γέννησα δύο φορές με καισαρική, όχι δεν έκανα ενέσεις κορτιζόνης. Βέβαια γέννησα στον 9ο μήνα και τα δύο, δεν ήταν πρόωρα. Ναι κλείνεις ραντεβού για προεγχειρητικο. Για την επέμβαση σου κλείνει ο γιατρός σου. 
    • Καλησπέρα, εγώ γεννάω με καισαρική σε ιδιωτικο,θα κάνω 4 ενέσεις κορτιζόνης,2 μερες πριν τον τοκετό ανά 12 ωρο και προεγχειρητικό την προηγούμενη ημέρα,που περιλαμβάνει καρδιογράφημα και αιματολογικές!Το ραντεβού εννοείς για το χειρουργείο???Αυτό το κλείνει ο γιατρός σου.
    • Έχω ακούσει η αλήθεια είναι πως είναι λίγο κουραστικό για το μωρό αλλά θα είναι 1 έτους τότε οπότε νομίζω ίσως θα κοιμάται και πιο εύκολα, θα κάθεται και πιο εύκολα πχ με την μαμά μου αν χρειαστεί ή με τους παππούδες αργά στο σπίτι ή και στο κέντρο ακόμα και να κοιμηθεί.. δεν ξερω ακόμα πάντως είμαστε στην σκέψη. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...