Μετάβαση σε περιεχόμενο

Διδυμομανούλες που γέννησαν το 2010 Νο1!

Recommended Posts

λιονταρακι εισαι πολυ τυχερη που δεν ξυπνανε και δεν γκρινιαζουν το βραδυ!!!!!

ααααα

δεν σας ειπα το χειροτερο..... το βραδυ βρηκα στην κουνια των μωρων 2 μυρμηγκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil::evil::evil::evil::evil::evil::o:o:o:o:o:o:o

εχω φαει φρικη!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 932
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

τι κουκλες που ειναι Ελευθερια μουυυυυυυυυυ. Σ ευχαριστω αλλα αν ειναι θα τους κοιμησω στο καροτσι αν καταφερω τελικα να ρθω.

Εχω παθει πλακα μαζι τους γιατι προσπαθουν ολο να βγαλουν φωνουλες κ γελανε συνεχεια ειναι τρελααααααα.

Αν τα καταφερω να ρθω Ελευθερια μου θα δω πως θα κανω να βρω λιγο χρονο να τα πουμε. Εχω πολυ τρεξιμο ρε γαμωτο πρεπει να παω σε πυρηνικό να δωσουμε αιμα κ εγω κ τα 3 τα παιδια κ στην παιδιατρο για εμβολια κ ελενχο κ να δω για ενα μηχανακι που θα αγορασουμε κ να ψωνισω κ χειμωνιατικα σκααααα....αααα με λιγα λογια

τι μου κανετε κοριτσακια μου? που εισαστε ολες σημερα? Για εμας ηταν μια καλή μερα τελικά. Πηγαμε τις τσαρκες μας κ τωρα το απογευμα πηγα βολτουλα κ για καφεδακι στην φιλη μου κ οι μπεμπηδες μολις ηρθαμε σπιτι φαγανε κ κοιμηθηκανε αμεσως φτου φτου μην τους ματιασω τι να πω. Ιδιως ο ενας ειναι πιο ηρεμος μαμ κακα κ νανι χιχι. Ισως γι αυτο ειναι κ πιο γεματουλης

Liontaraki koukles!

ftou ftou!

na sas zhsoun!

emeis koritsia pote kanoume kalo vradu pote xalia!

h mpempa px shmera koimithike mexri tis 6 to prwi enw o mpempis ksipnouse kathe wra.

alles meres einai kalutera ta pragmata.

soula sou eixa ksanagrapsei alla svistike gmt!

euxomai na einai perastika sto mwrouli sou kai h sumvouli mou einai na exeis pisti giati me tin pisti

polla nikaei kaneis.

mporei auto pou symbainei na fygei kai mono tou. tha deis.

exe upomonh kai ola tha pane kala.

zetoula egw to skeftomai na paw mia volta sta magazia gia paradeigma me to karotsi, poso mallon esu pou exeis na kaneis tosa polla me tria paidia. dynamh sou euxomai kai na eisai geri panta na ta kataferneis.

mirmigkia exw vrei ki egw alla oxi stin kounia...sto sortsaki tis mpempas! kalo e?>>

sas filw

p.s. o petheros mou einai m@l@k@...s!!!!!

new mammy πολυ γελασα με το υστερογραφο σου!!!!! :D

κατι θα ξερεις εσυ!!

εγω τα μωρακια τα εχω στην πεθερα μου το απογευμα θα παω να τα παρω.με παιρνει καποια στιγμη η πεθερα μου τηλ.μολις βλεπω τον αριθμο ωχ λεω κατι εγινε.κ μου λεει ρε συ δεν ξυπνανε με τιποτα!!να τις ξυπνησω για να φανε;;;;οχι της λεω αστες....ξυπνησαν μια φορα στις πεντε το πρωι κ μετα στις 11 παλι!!!τους αρεσει η εξοχη φαινεται κ αραζουν οι μικρες!!!!

κλεισαμε κ τα εισητηρια για Ρωμη!!!!!120 ευρω ρε κοριτσια...κ οι δυο..τιποτα!!αχ ελπιζω να πανε ολα καλα κ να μην αναβληθει!

αντε Ελευθερια μου μια χαρά σε βρίσκω. Να πατε κ να περασετε τελεια. Ποτε με το καλο θα πατε?

New mammy πολυ γελασα με το υστερογραφο πραγματικά. Κ εμενα η πεθερα ειπαμε. Τελος παντων δεν χαλαω την διαθεση μου.

2002 να εισαι καλα κοριτσακι μου κ υπομονη θα στρωσουν λιγο λιγο θα δεις. Τουλαχιστον μεχρι να αρχισουν τα δοντια χιχι.

Εμεις σημερα το απογευμα θα παμε βολτα σ ενα χωριο για καφέ κ παγωτο το απογευμα οικογενειακως κ με φιλους με παιδακια. Δεν βλεπω την ωρα θα χει πλακα. Ο αντρας μου στην αρχη μου ελεγε να αφησουμε τους αντρουληδες κ να παρουμε μονο την μικρή αλλα δεν θελω με τιποτα δεν μπορώ να τους αποχωριστω.

ΚΑΛΑ ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΤΕΛΕΙΑ!!!! ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΞΑΣ!!!ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ. ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ; ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 11.30 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΡΕΥΤΟΥΝΕ ΠΑΕΙ 12. ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΕΥΜΑ ΤΟ ΔΙΝΩ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ. ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΤΑΪΣΩ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΟΛΑ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ , ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΕΝΙΚΩΣ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΞΥΠΝΑΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 3.30 - 4.00 ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 6 ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΞΥΠΝΙΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΙΠΙΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΝΑΝΟΥΡΙΣΩ. Η ΜΠΕΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 5.30. ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ; ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ; ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΟ FRISOLAC COMFORT ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑ.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ. ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ 40 ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΠΟΛΥ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ... ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΑ ΡΘΕΙΣ!!!

καλημέρα κορίτσια,

εμείς όσο πάμε και στρώνουμε, από βόλτες δεν πάμε γιατί αφενός δεν κάναμε εμβόλια, αφετερου φοβόμαστε να μην κρυώσουμε (λόγω και του προβλήματος καρδιάς της μεγάλης).

Η αλήθεια είναι οτι με έχει πάρει λίγο από κάτω, δεν έχω διάθεση και για πολλά πολλά. Ελπίζω να το ξεπεράσω γρήγορα. New mammy και zetoula σας ευχαριστώ πολύ. Προς το παρόν δεν μπορώ να κάνω και τίποτα μόνο να περιμένω και να ελπίζω.

Βασιλική, μην στενοχωριέσαι, χειρότερη από την μικρή μου αποκλείεται να είναι τα παιδάκια σου, τώρα μετά τους 2 μήνες είναι ένα αγγελούδι, μου έλεγαν κάνε υπομονή θα στρώσει και δεν τους πίστευα. Λοιπόν υπομονή θα στρώσουν, σου το εγγυώμαι, υπομονή λίγες μέρες ακόμη.

Πολλά φιλιά σε όλα τα κορίτσια.

γειά και από μένα!

σούλα προσπάθησε να μην αγχώνεσαι πολύ, μια χαρά θα είναι η μικρούλα, μεγαλώνοντας ξεπερνάνε πολλά προβλήματα.

βασιλική υπομονή!!!θα στρώσουν! εδω έστρωσαν τα δικά μου που ήθελαν 3 άτομα πάνω απ΄το κεφάλι τους να τα κάνουν καλά! όποιος ερχόταν σπίτι τρόμαζε, αφού ήμασταν παράδειγμα προς αποφυγή για τα ζευγάρια που δεν έχουν παιδιά, μας έβλεπαν και τρομοκρατούνταν!

ξαφνικά έγιναν μια χαρά παιδιά!αφού είμαι μόνη μου στο σπίτι και άρχισα να βαριέμαι!!!!τελευταία βγαίνουμε συνέχεια βολτίτσες και κάθονται μια χαρά στο καρότσι :P , μιλάμε για συγκλονιστικές εξελίξεις!!!!!!

λιονταράκι είναι πανέμορφες οι μικρούλες σου και δεν μου φαίνονται ίδιες. η δεξιά είναι πιό ξανθούλα ή μου φαίνεται! εμεις έχουμε γαμπρό ολόκληρο άντρακλα, 5.800!!! άσε που έχω και αδυναμία στην πάτρα!

2002 κι εγω το frisolac comfort δίνω στον μπέμπη και κοιμάται σαν πουλάκι, από τις 12 το βράδυ τον ξυπνάω για φαγητό στις 7.30 και μετά ξανακοιμάται. μήπως κοιμούνται πολύ στη διάρκεια της μέρας και είναι χορτασμένα από ύπνο? τα δικά μου δεν κοιμούνται πολύ την ημέρα, περίπου τις μιδές ώρες είναι ξύπνια.

κοριτσια ευχαριστω που μου δινεται κουραγιο και ελπιδες!!!! :?

σουλα ολα καλα θα πανε!!!! σιγουρα!!!!!

αλικη φοβερο που γεννηθηκαν τα μωρα μας ιδιο βαρος!!!!

παντως παιρνουν βαρος του σκοτωμου!!!!!

γεια σας!θελω τη γνωμη σας για το βραδυνο υπνο.κατα τις δεκα τρωνε το τελευταιο γευμα.μετα δεν τα ξαναξυπναω.αλλα μεσα στη νυχτα θα ξυπνησουν καθε μερα κ διαφορετικη ωρα.αλλοτε στις 3 αλλοτε στις 4 αλλοτε στις 5 ή και στις 6.και ετσι αναλογα παει κ το προγραμμα της επομηνης μερας.

χτες με ελιωσαν πχ.

εφαγαν στις 10 παρα κ μετα ξυπνησαν στις 3 παρα,στις 7 παρα κ στις 10:30.σκατα δηλαδη.κ σκεφτομαι.να τα ταιζω κατα τις 12 ακομα κ κοιμησμενα μπας κ το πανε σερι;κ μπανιο ποτε να τους κανω;εκει κατα τις εννια;

εσεις που τα ταιζετε κατα τις 12 κοιμησμενα τα ταιζετε;ειναι η ωρα τους να φανε;αν εχουν φαει πχ στις 10 τα ξανα ταιζετε;

να σας πω την αληθεια προτιμω να τα κοιμιζω κατα τις 10 γιατι θελω να καθομαστε κ με τον αντρα μου κανα δυο ωρες να χαλαρωνουμε μεχρι να κοιμηθουμε μαζι.κ το βραδυ δεν με ενοχλει κ τοσο που ξυπναω γιατι τρωνε κ κοιμουνται χωρις πολλα πολλα!

ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΟΧΑ ΕΕΕ;;;;

τι να κανω που τις αγαπω;;;;;;;

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΒΟΛΤΕΣ!!!!!!!!!!

ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ Κ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΕ ΣΑΣ!

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ!

φιλια

Καλησπέρα κούκλες μου! Σύντομα θα είμαι κι' γω στην παρέα σας.. :D

Πήγα σήμερα στην γιατρό και μου είπε να γεννήσω με καισαρική καθότι δεν πήραν θέση οι μικρές.. :(

Μου έδωσε νέο ραντεβού για τις 27 του μήνα αλλά μάλλον λέει δεν θα προλάβω να πάω...θα σπάσουν τα νερά μου νωρίτερα.. [smilie=blob5.gif] Άν δεν προκύψει τίποτε μέχρι τότε μου είπε να κλείσουμε ραντεβού αλλά εγώ σιχαίνομαι τα ρααντεβού.. [-( θέλω να σπάσουν τα νερά μου...Να επιμείνω στην απόφασή μου; Εσεις τί κάνατε;

εγώ προσπαθώ να τα ταϊζω κατά τις 11 κάθε βράδυ. τα ξυπνάω στις 7 το πρωί όπότε πάνε τα γεύματα 7-11-3-7-11. αν φάνε λίγο αργότερα το πρωινό τότε κλέβω κανένα τεταρτάκι από το κάθε γεύμα για να πάει πάλι το βραδυνό στις 11.

τα κάνω μπάνιο πριν το τελευταίο ταϊσμα, ξεκινάω δηλαδή κατά τις 10.30 με τα μπάνια και αμέσως μετά φαγητό. τέτοια ώρα είναι πάντα ξύπνια και μάλιστα είναι οι μοναδικές ώρες πλέον που γκρινιάζουν πολύ, 10 με 11 το βράδυ γίνεται σφαγή, δεν ξέρω γιατί, μάλλον νυστ'αζουν αλλά δεν κοιμούνται πριν φάνε. βέβαια όπως λες μας παίρνει 12 μέχρι να κοιμηθούν και τα δύο αλλά δεν γίνεται αλλιώς, τουλάχιστον κοιμούνται σερί το βράδυ. τη μέρα όμως είανι πολύ απαιτητικά, σπάνια κοιμούνται και τα 2 μαζί. όταν δεν κοιμούνται κάθονται λίγο στο ριλαξ αλλά μετά βαριούνται και θέλουν παιχνιδάκια. τα δικά σου κοιμούνται πολύ στη διάρκεια της μέρας?

πάντως έχουν αρχίσει και γελάνε φωναχτά και κάνουν πολλές διαφορετικές φωνούλες και είναι απόλαυση!!!

Λένα μου με το καλό!!!πώς περνάει έτσι ο καιρός...μου φαίνεται ότι πέρσαν λίγες μέρες μόνο απ΄όταν μας είπες ότι περιμένεις διδυμάκια!

εγω γέννησα με ραντεβού στις 37 εβδ & 4 μέρες. είναι λιγότερο αγχωτικό γιατί είναι όλα υπό έλεγχο και αναμενόμενα ενώ αν σου σπάσουν τα νερά τρέχεις τελευταία στιγμή...βέβαια θα μου πεις έτσι είναι η γέννα! εγω πάντως ακόμη έχω την απορία πώς είναι να σου σπάνε τα νερά και πώς είναι όταν σε πιάνουν οι πόνοι της γέννας, στεναχωριέμαι που δεν έζησα αυτή την εμπειρία αλλά έτσι είναι η καισαρική. δεν θα ήθελα να μπω πανικόβλητη στο χειρουργείο...άσε που είχα και το άγχος μη λείπει ο γιατρός μου αν γίνει ξαφνικά!

γεια σας κοριτσια μουυυυυ τι μου κανετε?

Λενα μου με το καλό κοριτσακι μου σου ευχομαι να εχεις καλη γεννα κ να κρατησεις αγκαλιά τα αγγελουδια σου κ να ρθεις στην παρεα μας. Εγω βασικα επαθα οξεια γαστρεντεριτιδα κ δεν προλαβα να παω στο ραντεβου μιας κ γεννησα νωριτερα μια εβδομαδα κ κατι. Αλλα ετσι κ αλλιως ειχα σκοπο στο τελος να το ριξω λιγο στο περπατημα για να προκαλεσω τον τοκετο για τον ιδιο λογο επειδη δεν ηθελα να παω με ραντεβου.

Κ εμεις απο φωνουλες αλλο τιποτα.

Κοιμουνται αρκετες ωρες την ημέρα. Εμεις τρωμε γυρω στις 8,30 κ 9 το βραδυ παμε στην κουνια μας αντε το πολύ 9,30 κ 12 η ώρα τους παιρνω αγκαλιτσα οπως ειναι κοιμησμενοι κ τους θηλαζω κ μετα παμε 7 το πρωί

Μετα με τα δοντια ομως οφειλω να σας πω απο τωρα οτι χαλαει παλι το προγραμμα.

Κοριτσακια μου τι βαρος εχουν τα μωρακια σας?

Είχαν πάρει θέση τα δικά σου;

ο μπέμπης είχε πάρει κανονικά θέση από καιρό, η μπέμπα ήταν με το κεφαλάκι πάνω. βέβαι στα δίδυμα αρκεί να έχει πάρει θέση το πρώτο και όταν γεννηθεί βρισκει χώρο το δευτερο και γυρνάει κι αυτό.

και στους 2 γιατρούς που πήγαινα δεν το συζητούσαν για φυσιολιγικό τοκετό λόγω υψηλο'υ κινδύνου απ΄ότι μου ελεγαν όποτε με φόβησαν κι εμένα. αν ήξερα όμως ότι θα ξενερώσω τόσο με την καισαρική θα είχα επιμείνει περισσότερο!

Λένα μου με το καλό... :) Μη σε στεναχωρεί αν χρειαστεί να γεννήσεις με καισαρική. Σημασία έχει να είστε καλά εσύ και τα μωρά σου... Εγώ δε μπορώ να σου λύσω την απορία, μιας και η δική μου εμπειρία είναι πολύ διαφορετική... δεν είχα την επιλογή βλέπεις... ούτε καν τον γιατρό μου μαζί όταν γέννησα, αλλά αυτή είναι μια ιστορία που θα πούμε άλλη φορά... Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι δεν ταλαιπωρήθηκα από την καισαρική και συνήλθα πολύ γρήγορα χωρίς ούτε επιπλέον παυσίπονο. Στο τέλος πάντως αυτό που μετράει μόνο είναι η δική σου υγεία και των παιδιών σου ;) Θα βλέπεις τις κούκλες σου και δε θα έχει τίποτε άλλο σημασία... :D:D

αχ ρε ζετούλα με απογοητεύεις :( εμεις 2-3 εβδομάδες έχουμε που ζούμε λίγο σαν άνθρωποι!!! αυτό μου λένε όλοι για τα δόντια. στον μπέμπη έχει ξεκινήσει η φαγούρα στα ούλα έδω και κανένα μήνα, βάζει όλο το χεράκι του στο στόμα και τα τρίβει μανιωδώς!

τα δικά μου δεν τρώνε με τίποτα κοιμισμένα!

όταν βγαίνετε έξω τί κάνετε με το φαγητό, παίρνετε γάλα μαζί σας? εγω τα βγάζω μετά το φαγητό για να έχουμε 2,5-3 ώρες μπροστά μας και γυρνάω και τα ταϊζω σπίτι.

η μπέμπα μου ενω έτρωγε πολύ καλά, 180 κάθε 4 ώρες τις τελευταίες 10 μέρες της έχει κοπεί η όρεξη και παλεύω μισή ώρα για να πιεί 100-120 μλ. τί έχει πάθει? το έχετε ξανακούσει αυτό? η γιατρός δεν ήξερε τί να μου πει και μου είπε να περιμένω μια βδομάδα ακόμη κι αν συνεχίσει θα της αλάξουμε γάλα.

πάντως έχει πάρει πολύ βάρος, είναι 5.220 και ο μπέμπης 5.800! μου κόβονται τα χέρια όταν τα κρατάω!ο μπέμπης είναι και αγκαλίτσας και δεν παλεύεται!

Zetoula, αυτό μου είπε η αδερφή μου να κάνω...να περπατάω πολύ και να το ρίξω στις δουλειές :lol: ...λες να σπάσουν τα νερά μου έτσι; :ymcowboy::-?

Αliky, εμένα το πρώτο είχε πάρει θέση την προηγούμενη εβδομάδα αλλά σήμερα που τα ξαναείδαμε, γύρισε πάλι ...μα τί στο καλό χορεύουν εκεί μέσα; \:D/

λενα μου κ εμενα ο ενας μπεμπης ηταν μια πανω μια κατω αλλα ο ενας ηταν απο την αρχη με το κεφαλι κατω κ θα γεννουσα φυσιολογικά απλα με την γαστρεντεριτιδα φοβηθηκαμε γιατι ειχα κ πυρετο κ φοβηθηκαμε οτι δεν θ αντεξω κ για τα μικροβια. Παντως για το περπατημα κ αυτα ισχυει ιδιως με δυο μωρα.

Αλικη μου νωρις ξεκινησατε με δοντακια ακουω. Ποσο ειναι τα αγγελουδια σου τωρα ειναι λιγο μεγαλυτερα απο εμας αν δεν κανω λαθος?

Με τα δοντια δυστηχως θα εχουμε διαφορα εγω τα περασα με την μικρή υπηρχαν μερες που δεν την παλευα απο την γκρινια κ δεν ηξερε τι της εφταιγε κ ας τα ειχα δοκιμασει ολα. Κ τις κρεμες αυτες τις ειδικές κ ντεπονακι κ ολα αλλα τιποταααα η γκρινα εκει.

Εμεις θηλαζουμε κ μετα βγαινουμε αλλα τρωμε γυρω στο τετραωρο.

Οσο για το ποσο τρωεει μην το ψαχνεις γιατι κανουν καμια φορα καιρο να παρουν βαρος κ μετα βλεπεις ενα μπαμ κ ξαναξεκολλανε. Κ εμενα τωρα εχουν κολλησει λιγο κ ειναι ο ενας 5 κιλά κ ο αλλος 5800 ενω πριν λιγες μερες επαιρναν βαρος σφαιραααα

παντως κι εμενα που ο μπεμπης ειχε παρει θεση απο την αρχη και εβγαινε πρωτος αν ειχαμε φτ και η μπουμπου ηταν εγκαρσια, ο γιατρος μου δεν το συζητουσε καν για καισαρικη!!!!!

και δεν ειναι της καισαρικης γενικα διοτι εχει ξεγενησσει καμμια δεκαρια φιλες και γνωστες και ολες με φτ εκτος αν υπηρχε προβλημα...

ζετούλα είμαστε 3 μηνών και 3 ημερών. ελπίζω να ξαναπάρει φόρα με το φαγητό η μικρούλα γιατί έχω αρχίσει να αγχώνομαι! πάντως έχει πάθει μετάλλαξη, είναι υπερβολικά βολικό μωρό, κοιμάται πολύ και όταν ξυπνάει είναι όλο χαμόγελα! έχει πάρει και τα γαλάζια μάτια του μπαμπά της και είναι όλο υπερηφάνια ο χαζομπαμπάς!

ω μωρε να ναι καλά να σου ζήσουν. Κοιτα να δεις τωρα εχουν περασει τα δυσκολα που ειναι η προσαρμογή στην αρχή κ ετσι γι αυτο τωρα ειναι μια χαρά το αγγελουδάκι σου. Θα ξαναπαρει φορα μην ανησυχεις. Δεν σου λέω κ εμενα εκει που ετρεχαν τωρα φρενο αλλ ετσι γινεται μην ανυσηχεις.

καλησπερα κι απο μενα!

εγω φιλες μου τα κοιμιζω στις 8 το βραδυ οπως θελω δηλαδη να κοιμουνται και οταν θα γινουν ολοκληρα παιδακια!!!ξεκιναω τα μπανια κατα τις 7 , συνεχιζουμε με το ταισμα και μετα κοιμουνται.

στην αρχη μου κοιμοντουσαν λιγο χαλια, δηλαδη ξυπνουσαν και 4 φορες μεχρι τις 7 το πρωι. τωρα ομως κοιμουνται ξερα και το πολυ να κανω ενα ταισμα στις 12 και μετα παλι στις 5 περιπου.

καμια φορα βεβαια εχουμε και ανησυχα βραδια αλλα τωρα στρωνει σιγα σιγα το θεμα και εχουν καταλαβει ποτε ειναι νυχτα και οτι τη νυχτα κανουμε νανι!

χθες πχ ο μπεμπης ξυπνησε στις 6 το πρωι και η μπεμπα στις 4!

εγω τα ταιζω οποτε θελουν ομως,δε δινω πιπιλα.

το γαλα το εχω stand by!

παντως αυτο που κανω ξεκουραζει ολους μας και εχω και χρονο για τις δουλειες μετα.

λενα με το καλο ευχομαι και με εναν πονο!

να δεχτεις τις κοριτσαρες σου με αγαπη!

κορτιζονες αληθεια εκανες?

εμενα μου σπασανε τα νερα ενιωσα και λιγους πονους αλλα η καισαρικη καισαρικη...μονοδρομος!

κανε αυτο που θα σου πει η γιατρος σου

αυτη ξερει καλυτερα!

λιονταρακι οι κουκλες σου σου μοιαζουν, σε θυμαμαι απο μια παλια φωτο που ειχες βαλει!

φιλακια!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...