Μετάβαση σε περιεχόμενο

Διδυμομανούλες που γέννησαν το 2010 Νο1!


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 932
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

αφού είμαι η πρώτη που γράφω να ευχηθώ να έρθετε όλες με το καλό!

τί συγκινητικό που τώρα θα τα λέμε σαν μανούλες! βέβαια τέτοια ώρα που κατάφερα να μπω δεν πετυχαίνω καμία αλλά θα συντονιστούμε, πού θα πάει!

σας περιμένω φιλενάδες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τσα να μαι κ εγώωωωωω. Αντε να δινουμε κ απο εδω συμβουλες η μια στην αλλη κ να κανουμε παρεουλα οπως πριν κ να περιμενουμε κ τα υπολοιπα κοριτσια μας να ερθουν.

Στο θεμα παλι με το ποιες περιμενουμε διδυμακια εγραψα κατι που με προβληματιζει. Επειδη θεωρουνται προωρακια μου εγραψαν οτι πρεπει να κανουμε εκγεφαλογραφημα κ υπερηχο νεφρων εκτος απ την βυθοσκοπηση κ υπερηχο ισχυων στον εναν. Δεν καταλαβαινω το γιατι πρεπει να γινουν ολα αυτα μιας κ ο ενας μπηκε απλα στην θερμοκοιτιδα 8 ωρες στο οξυγονο κ ο αλλος σε ανοιχτη προληπτικά. Εσας σας ειπαν κατι τετοιο βρε κοριτσια? λιγο υπερβολικά δεν ειναι? κ τοση ακτινοβολια κ ταλαιπωρια?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια,να σας ευχηθώ να χαίρεστε τα ζουζουνάκια σας και στις υπόλοιπες κοπέλες με το καλό να έρθουμε όλες σιγά σιγά από δω με υγιέστατα μωράκια.Zetoula καμιά φορά οι γιατροί για να είναι καλυμμένοι μας βάζουν σε extra εξετάσεις-προληπτικές.Και μας μετά τη Β επιπέδου χωρίς να έχει κάποιο σημάδι μας έστειλε από Ρόδο- Αθήνα να κάνουμε triplex καρδιών εμβρύων.Τελικά ήταν όλα καλά όπως και στη Β επιπέδου αλλά μόνο που σου λένε κάντα προληπτικά τρέξαμε να τα κάνουμε.Όλα καλά θα ναι μην αγχώνεσαι.Αχ και είναι γλύκες τα αντράκια σου είδα τη φώτο..Μικρούλικα..Και κοιτάζοντας το καρότσι μας εγώ αναρωτιέμαι χωράει ανθρωπάκι εδώ μέσα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσακια μουυυυυ. Ελπιζω να το βρουν κ οι αλλες κοπελες το θεματακι γρηγορα. ΤΟ απογευμα θα παρω τηλ το λιονταρακι η οποια τωρα θα πρεπει να εχει μπει κ αυτη στο κλαμπ. Να σου ζήσουνννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννν

α εγω εγραψα λαθος παραπανω οχι εγκεφαλογραφημα αλλα υπερηχο εγκεφαλου κ νεφρών. Ρωτησα μια παιδιατρο κ μου ειπε οτι ολα αυτα ειναι προληπτικα αλλα θελω να μου πειτε αν σας ειπαν κ εσας τιποτα τετοιο

Αντε να μαζευομαστε κ εδωωωωω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια μου το εγραψα κ στο αλλο θεματακι οτι μιλησα με το λιονταρακι μας κ ειναι ολα τελεια οι ζουζουνες ηταν μαζί της κ η γλυκιά μανουλα αναρωνει.

Ευχομαι οταν με το καλό γυρισουν σπιτι τους να βρει λιγο χρονο να μας πει τα νεα της. Ειναι μια πολύ αξιαγαπητη κοπέλα κ γλυκιά μανουλα την ειδα στο μαιευτηριο κ αμεσως την συμπαθησα κ ας τα λεγαμε τοσο καιρο απο δω ηταν τοσο ωραια η συναντηση μας που αισθανθηκα σαν να την ξερω χρονια. Να σαι καλα κοριτσακι μου κ με το καλο να γυρισετε σπιτι σας.

Κοριτσακια μου με τα προγραμματα σας πως πατε? εμεις λογο θηλασμου δεν ξυπναμε μαζί αλλα σχετικά κοντα. Ο ενας ειναι πιο φαγανός κ ο αλλος πιο ησυχος κ τρωει λιγοτερο. Ελπιζω να παιρνουν αρκετα. Την πεμπτη θα παμε πρωτη φορα ταξιδι σε παιδιατρο να δω τι γινεται με το βαρος κ να ρωτησω γι αυτα που πρεπει να κανω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λιονταράκι να σου ζήσουν οι κούκλες.

Όλα καλά πήγαν, αφού τις είχε και μαζί της σημαίνει ότι δεν χρειαστηκαν θερμοκοιτίδα και είναι μια χαρά. Με το καλό να αναρρώσει και να πάει σπιτάκι της με τα μωράκια.

Ζετούλα, από κατάλαβα εσύ τα καταφέρνεις μια χαρά, φέρνεις βόλτα τρία παιδάκια μόνη σου, προλαβαίνεις να μας γράψεις και κανένα μηνυματάκι. Είσαι αξιοθαύμαστη!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

xaxa soula αστα το παλευω αλλα ειναι ωραια προς το παρον. Το μόνο που παρακαλαω ειναι να συνεχισουμε ετσι, να παιρνουμε βαρος σωστά, να ειναι κ η μικρη ηρεμη κ να μην εχουμε κολικους. Τελικα ολα μια ιδεα ειναι.

Σας μιλαω ειλικρινά τα περιμενα βουνό τα πραγματα αν κ δεν πρεπει να μιλαω ακομα μιας κ ειναι νωρις. Οκ δεν μπορώ να βγω εξω να κανω τις δουλειες μου αλλα απο την αλλη εδω σπιτι η κατασταση παλευεται. Κανουν 3ωρα 4ωρα τα μικρα κ ετσι ενδιαμεσα κανω κ τις δουλιτσες μου κ ασχολουμαι κ με την μικρη. Το σωτηριο ειναι ο θηλασμος μιας κ δεν αποστηρωνω κ μολις σηκωθουν τα βαζω καπακι στηθος. Πιστευω οτι οταν θ αρχισουμε να βγαινουμε κ καμια βολτουλα θα ειναι ολα πολυ καλυτερα μιας κ θα παιρνουμε κ τον αερα μας κ θα αλλαζουμε κ παραστασεις. Ειναι ομως τελεια αισθηση ειναι ενα σπιτι γεματο αγαπη κ χαρα παρολες τις δυσκολιες. Γι αυτο ομως παρακαλαω να μην μας βρουν κολικοι για να συνεχισουμε ετσι. Τα βλεπω που κοιμουνται κ νιωθω οτι θα σπασει η καρδια μου. Βλεπω τον αντρα μου απο πανω τους να τα χαζευει κ νιωθω τοσο περηφανη. Δεν ξερω τι να πω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλε κοριτσιααααα που εισαστε? δεν το πηραν χαμπαρι ακομα οι υπολοιπες μανουλες ε? Πιστευω οτι θα βγει κ το λιονταρακι κ θα μπει να μας γραψει νεα τηςςςς. Εμεις αυριο αν περασει καραβι μ αυτα με τις απεργειες θα παμε παιδιατρο πρωτη φορα. Κ εχω ανχος να δω τι γινεται αν παιρνουμε βαρος αν ειμαστε καλα κ τετοια. Μακαρι Παναγιτσα μουυυυυυυυυυυυ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακιαααααααααα δεν βλεπω να μαζευομαστε απο δωωωωωω.

Εμεις σημερα πηγαμε παιδιατρο. Πηραμε λιγο βαρος κ φτασαμε παλι στο βαρος γεννησης. Βεβαια θα μπορουσαν να ειχαν παρει παραπανω αλλα τωρα ξεκινησαν να τρωνε πιο σωστα. Μας ειπε να συνεχισουμε τον αποκλειστικο θηλασμό για να αποφυγουμε κ τους κολικούς. Τα βρηκε αψογα αρκει να ζυγιζομαστε μια φορα την εβδομαδα για να δουμε το βαρος μας. Σε 3 εβδομαδες θα μας ξαναδει.

Τελικα μας ειπε οτι ολα αυτα που μας εγραψαν ειναι προληπτικα. Θα τα παρακολουθουμε κ μαζι με την παιδιατρο κ θα κανουμε στο επομενο ραντεβου υπερηχο ισχυων κ νεφρων αν ειναι. Αργοτερα κλεινουμε ραντεβου για τα ματακια μας κ τα υπολοιπα γιατι δεν μπορουμε να τα ταλαιπωρουμε μες στο καλοκαιρι με ταξιδια ολη την ωρα.

Καλε αντε μαζευτειτε να λεμε κ κανενα κολπακιιιιι. Οπου να ναι ελπιζω να μπει κ το λιονταρακι μας κ να μας πει τα νεα τους.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΦΟΥ ΜΕ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΗΝ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΩ ΧΑΤΙΡΙ!!!!!

μπηκαμε επιτελους σπιτακι μας μολις πριν απο λιγες ωρες!!!

η αληθεια ειναι πως γενικα ειμαι πολυ σοκαρισμενη με ολο αυτο που μου συμβαινει κ δεν ξερω πως να το περιγραψω!!!

ολα καλα δοξα τω θεω κοριτσια.εκανα δυο κοριτσαρους σκετες κουκλες!!!!

θα σας τα πω αναλυτικα αλλη φορα γιατι παω να κανω ενα μπανακι να χαλαρωσω!!

σας ευχαριστω ολες για το ενδιαφερον!

ζετουλα εισαι κορυφη!!!

φιλια τα λεμε σε λιγο!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσάκια μου λείψατε αλλά δεν έχω καθόλου χρόνο!

Λιονταράκι να σου ζήσουν οι κουκλίτσες!!!να είναι πάντα γερες κι ευτυχισμένες!!!

τα μωράκια άρχισαν να έχουν κολικούς και να μην κοιμούνται ανάμεσα στα γεύματα και τρέχουμε και δεν φτάνουμε. τώρα πιά η μαμα και η πεθερά μου έρχονται το πολύ 2-3 ώρες την ημέρα και πέφτει πολύ αυπνία!

αλήθεια ποτε σταματάνε οι κολικοι? είναι κρίμα τα καημένα, πονάνε και δεν ξέρουμε τι να τα κάνουμε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσακια μουυυυυυυυυ. Λιονταρακι μου γλυκό καλος μας ηρθες. Αντε τωρα θα φτιαξουν τα πραγματα που εισαι σπιτακι σου κ θα το συνηδητοποιησεις λιγο λιγο κ θα ναι τελειαααααα. Ξεκουρασου κ οργανωσου κ οταν εχεις χρονο μπες να μας τα πεις.

Αλικη μου οι κολικοι απ οτι ξέρω σταματανε στους 3 μήνες. Ποσο ειναι τα μωρακια σου τωρα ακριβως? δειχνουν παντως λεει απο πολυ νωρις αν θα κανουν κολικους. Το κακο ειναι οτι εκτος απο αγκαλια δεν μπορεις να κανεις κ κατι για να τα βοηθησεις κ στην δικη μας περιπτωσω που ειναι δυο ζουζουνια ειναι ακομα πιο δυσκολη η κατασταση.

Γι αυτον τον λογο μου ειπε εμενα η παιδιατρος να μη δωσω καθολου ξενο μπας κ την γλιτωσουμε αν κ ειναι κ αγορια κ συνηθως τ αγορια κανουν. Τελος παντων. Οσο γι αυτο που λες οτι μενουν περισσοτερες ωρες ξυπνια αναμεσα στα γευματα αυτο με φοβιζει γιατι τωρα οκ μαμ κακα κ νανι μετα που θα θελουν περισσοτερη προσοχη ποιος θα προλαβαινει οεο? κ με την μικρη να ψιλοζηλευει? θελει κ αυτη συνεχεια αγκαλιά τωρα κ με κουραζει απιστευτα αλλα τι να της πω δεν σε παιρνω? να νομιζει οτι τα ξεχωριζω?

Αυτα τα νεα μας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια να σας ζησουν!

να μας ζησουν σε ολες τα διπλά μωρα μας!

εμενα κοριτσαρες μου ο μπεμπης μου κανει τρελους κολικους και εχουμε ηδη μπει στον τριτο μηνα. ανυπομωνω να τελειωσει το μαρτυριο αυτο.

και η μπεμπα κανει κολικους αλλα οχι οσο ο μπεμπακος.

εχουμε αλλαξει 4 γαλατα μεχρι στιγμης και τωρα πινουμε το Novalac it1

οποια δινει ξενο ας μου πει τι δινει.

ζετουλα εισαι πολυ τυχερη που τα μωρακια σου τα κατεφρνουν τοσο καλα με τον θηλασμο αλλα και εσυ πρεπει να εισαι πολυ καλη μαμα και να προσπαθεις σκληρα. μπραβο.

εγω με τον θηλασμο δεν τα πηγα τοσο καλα, τα μωρα μου ακομα δεν ξερουν να τραβανε καλα και ολο και λιγοστευει το γαλα.

ο μπεμπακος κατι καταφερνει αλλα λιγα πραγματα.

φιλια απο μενα κοριτσια

πλεον μην με λετε new_mammy αλλα απολυτα_ξενυχτισμενη_mammy!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χαχα κοριτσακι νομιζω οτι ανοικουμε ολες σ αυτο το κλαμπ των απολυτα ξενυχτισμένων μαμάδων.

Υπάρχει παντως ειδικό γαλα για κολικους το εχεις ψάξει?

Θελει πολύ επιμονή ο θηλασμος.

Παντως μπορεις ν αυξησεις την παραγωγη με το θηλαστρο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα μανουλες!

κοριτσια θελω να σας μιλησω.μαλλον τα ψυχολογικα της λοχειας αρχισαν νωρις για μενα.δεν ειμαι κ πολυ καλα.ναι απο τοσο νωρις.δεν μπορω να ηρεμησω κ να ευχαριστηθω αυτες τις στιγμες που ζουμε.τα κοριτσακια μου ειναι μια χαρα υγιεστατα κ εγω νιωθω χαλια.αισθανομαι ενα μονιμο σφιξιμο κ πλακωμα ειδικα το απογευμα.θελω διαρκως να κλαιω κ επειδη ολο κ καποιος ειναι μαζι μου δεν μπορω και αυτο το κανει χειροτερο επειδη δεν μπορω να ξεσπασω.τι να κανω;πως θα βγω απο ολο αυτο;περνανε ολο ασχημες σκεψεις απο το μυαλο μου κ νιωθω απιστευτες τυψεις.τα μωρα ειναι καπως ζωηρα η ετσι μου φαινετα εμενα.τωρα κραταω τη μια αγκαλια γιατι την ταισα κ αφου την εβαλα την κουνια της εκλαιγε κ εγω δεν ξερω τι θελει.την εχω αλλαξει την εχω ταισει.τι θελει;κ ειναι κ η αλλη μαζι.

δεν θελω να μιλαω ουτε να βλεπω κανεναν.

συγνωμη αν σας φορτισα αλλα καπου ηθελα να μιλησω.καθε συμβουλη θα τη δεχομουν γιατι ειμαι πελαγωμενη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα :):):)

σήμερα είμασταν ήσυχα παιδάκια και κοιμήθηκαν οι γονείς μας από ένα τετραωράκι!

κι εμένα κυρίως ο μπέμπης έχει έντονους κολικούς αλλά πιάνει και τη μικρούλα που και πού.

ξενυχτυσμένη mammy εμεις δίνουμε το humana. πριν δίναμε το sanilak αλλά τους έκανε δυσκοιλιότητα. καθε πότε τα ταίζεις? εμεις τη μπέμπα που γεννήθηκε 2.220 κάθε 3 ώρες και και το μπέμπη που γεννήθηκε 2.800 και τρώει περισσότερο κάθε 4. τα ξυπνάς ακόμη το βράδυ να φάνε? εμας μας είπε η γιατρός μετά το μήνα να μη τα ξυπνάμε και ελπίζουμε να κοιμόμαστε λίγο περισσότερο τότε!

ζετούλα τώρα είναι 23 ημερών. τα δικά σου πόσο βάρος είχαν όταν γεννήθηκαν?

Λιονταράκι μου μην ανησυχείς, οι πρώτες μέρες είναι δύσκολες. κι εμένα με πιάνει απελπησία όταν κλαίνε και δεν έχω τί να τα κάνω. δοκίμασε να πας για κανένα καφεδάκι με καμια φίλη σου για λίγο, θα αισθανθείς πολύ καλύτερα. εγω αισθάνομαι τρομερή αίσθηση ελευθερίας όταν βγαίνω(2 φορές μέχρι τώρα) αλλά και τύψεις που αφήνω τα μωράκια, πολύ πρωτόγνωρο συναίσθημα. δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου να συνέρθεις από την ταλαιππωρία και να έρθουν στα ίσια τους και οι ορμόνες σου και όσο γίνεται να έχεις βοήθεια τις πρώτες βδομάδες καλό είναι. όλα καλά θα πάνε, τα πράγματα θα βρουν μόνα το δρόμο τους :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ελπιζω να πανε ολα καλα γιατι νιωθω τυψεις που αισθανομαι ετσι και παει γυρω γυρω το θεμα.κ δεν θελω να δειχνω ετσι κ στον αντρα μου κυριως.

εγω δεν θηλασα καθολου.το παζαρεψα παρα πολυ αν θα το κανω.αλλα τελικα αποφασισα οχι.τωρα ομως δεν ειμαι πολυ σιγουρη αν εκανα το σωστο.βεβαια τωρα ειναι αργα αλλα το σκεφτομαι κ αυτο.τι να πω;ολα ενα μπερδεμα.

σας ρευονται ευκολα;εμενα οχι πολυ ευκολα.ειναι μικρουλια κ τα παιρνει ο υπνος μωρε.τα κραταω κανα δεκαλεπτο κ αν δεν ρευτουν τα βαζω στο πλαι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμενα γεννηθηκαν 2400 κ τωρα ανακτησαν το βαρος που ειχαν χασει στο μαιευτηριο. Αλλα πρεπει μεχρι να πανε λεει 3 κιλα να τα ξυπναω καθε 3 ώρες μετα οταν φτασουμε 3 και να τα αφηνω. Εμεις ειμαστε σχετικά ησυχα παιδακια απλα λογο θηλασμου δεν μπορώ να τα ταιζω κ τα δυο μαζί κ καθυστερουμε.

ΛΙονταρακι μου γλυκό μην ανυσηχεις ετσι ειναι στην αρχή. Εγώ το επαθα μεσα στο μαιευτηριο. Τα πρωτα δυο βραδια που εκλαιγαν μαζί κ τα ταιζα τα αλλαζα κ μολις τα εβαζα κατω ξανακλαιγαν με επιασαν τα νευρα μου κ μετα μ επιασαν τυψεις. Μετα κατα την διαρκεια της μερας οταν κοιμοντουσαν εκλαιγα απο το ανχος μου για το πως θα τα βγαλω περα με την μικρη κ με τα μικρα. Οταν ηρθα σπιτι μου μετα απο δυο μέρες μου περασαν ολα. Τους εδιωξα ολους κ εφτιαξα μονη μου την μέρα μου. Εισαι καλή μανουλα κ μην ανησυχεις ειναι οι ορμονες αλλα θα περασουν. Μην αφηνεις να σε παρει απο κατω. Κανε κατι που σ ευχαριστει. Εγώ το μεσημερι που κοιμουνται ολοι κανω κατι για τον εαυτο μου. Ξαπλώνω κ χαζευω στο ιντερνετ. Βλεπω μια ταινια, βαφω τα νυχια μου κανω ενα μπανιο κ χαλαρώνω. Γενικώς προσπαθώ αυτες τις δυο τρεις ωρες να μην ασχοληθω με δουλειες κ με τιποτα περα απο τον εαυτο μου. Οταν θ αρχισεις να βγαινεις θα δεις που θα αλλαξουν πολλα. Εμεις χθες που πηγαμε παιδιατρο παρολο που ηταν κουραστικο μιας κ ηταν ταξιδι απο τις 6 το πρωί μεχρι τις 4 το απογευμα κ παλι ομως ξεφυγα κ αισθανθηκα πολύ ωραια. Ειχα αφησει την μικρη κ ειχα μονο τα διδυμα κ ετσι μιας κ κοιμοντουσαν χαλαρωσα κ εγω κ ηπιαμε κ ενα καφέ.

Κ μονο στο σουπερ μαρκετ για ψωνια να μπορεις να πας μονη σου θα δεις οτι θ αρχισεις να αλλαζεις παραστασεις. Εγώ σημερα κλεινω δυο εβδομαδες. Αυτες τις δυο εβδομαδες δεν εχω κανει κατι σπουδαιο βγηκαμε ενα βραδυ για φαγητο για λιγο αλλα αισθανομουν τυψεις κ εφυγα μετα απο καμια ωριτσα, πηγα δυο φορες σουπερ μαρκετ κ για τα χαρτια για το επιδομα κ μια χθες στον παιδιατρο. Κ ομως κ αυτα τα λιγα με κανουν κ δεν αισθανομαι τελειως εγκλωβισμενη. Οταν θ αρχισουμε να τα βγαζουμε κ βολτουλα θα ειναι ακομα καλυτερα. Μην πεφτεις θα δεις που ολα θα φτιαξουν

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα!!!

χτες ειχαμε ενα καλο βραδυ.τηρησαν το τριωρακι τους κ εγω ειμαι πολυ καλυτερα;πως ειστε κοριτσια;ολα καλα με τα μπεμπακια;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τι μου κάνετε κοριτσακια μουυυυ? εμεις καλά. Οκ το ξενύχτι ξενύχτι μιας κ ο ενας ειναι λιγο πιο ζόρικος κ μολις τον βαλω κάτω κανει ωρα να κοιμηθει αλλα τι να κανουμε το θεμα ειναι οτι μετα απο λιγο ξυπναει ο αλλος κλαψ κ τωρα στην αρχη θελουν πολύ φαγητο οποτε δεν μπορω να αφηνω τον μεγαλο να κανει το 4ωρο παρολο που το θελει κ ο ιδιος κ ετσι οταν τον σηκώνω κοιμαται ορθιος ο καημενουλης.

Ειδες λιονταρακι μου ολα θα βρουν τον δρομο τους λιγο λιγο.

Εγώ σημερα τ αφησα λιγο με τον αντρα μου κ πηγα κ εβαλα βενζίνα στο αμαξι κ ψώνισα κ γενικώς για κανενα μισαωρακι ελειψα κ το απογευμα θα τα κρατησει η μαμα μου λιγο για να παω την μικρη για ενα μπανακι για να ειμαστε λιγο οι δυο μας. Ετσι ξεσκάω κ εγω λιγο. Αν κ ειναι ενα θέμα γιατι δεν θελω να τα αφηνω.

Τι νεα κοριτσακια μουυυυυυυυυυ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα διδυμομανούλες!

σήμερα κοιμήθηκα 5 ώρες συνεχόμενες για βράδυ!!!τάϊζε ο άντρας μου και τώρα αλάξαμε βάρδιες! έχουν ζωηρέψει πολύ τα μικρούλια μου. ειδικά απόγευμα προς βράδυ δεν κοιμούνται καθόλου και κλαίνε και τα 2 μαζί!

ανυπομονώ να κλείσουμε μήνα να μην τα ξυπνάμε το βράδυ για φαγητό.

κι εγω βγήκα 2-3 φορές έξω για δουλειές, κομμωτήριο και μια φορά πήγα για ποτάκι! θέλω να βγαίνω να αλάζω παραστάσεις αλλά αισθάνομαι πολλές τύψεις που τα αφήνω!

αλήθεια από κοιλιά πώς πάτε? εμένα μάζεψε λίγο αλλά έχω απίστευτη χαλάρωση, το δέρμα μου είναι σαν 80χρονης!!!και οι ραγάδες απαίσιες, δεν έφυγαν καθόλου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ρε κορίτσια, τα μωρά μου εχουν αρχίσει να μην κοιμούνται ανάμεσα από όλα τα γεύματα. πολύ νωρίς δεν είναι? εγω νόμιζα ότι τους πρώτους μήνες κοιμουνται συνέχεια!

το σάββατο συνάντησα μια τριδυμομανούλα και μου έδωσε πολλές συμβουλές. μου είπε να πάρω ένα βιβλίο ενος ισπανού συγγραφές που λέγετε "κοιμήσου παιδί μου". μου είπε ότι το εφάρμοσε κατά γράμμα και τα μωρά της κοιμόταν από τον 5ο μήνα από τις 12 το βράδυ ως τις 8 το πρωί! θα το πάρω και θα σας πω τη γνώμη μου. εγω πάντως το βλέπω αδύνατο, η μπέμπα μου πάνω από 2 ωρες συνεχόμενες σπάνια κοιμάται, θέλει όλο αγκαλιά, τί να κάνω?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοιτα αλικη μου πρωτον ειναι στο παιδι. Κ εμενα η κορη μου απ οταν σαραντησε κοιμοταν περιπου απο τις 12,30 μεχρι τις 6,30 με 7. Τώρα τα διδυμακια μου κ εγω θα τα αφηνω να κοιμουνται αφου φτασουμε τα 3 κιλά. Αν κ την νυχτα δηνοπαθώ να τα ξυπνήσω να τα ταισω.. Κ εμενα παντως δεν μπορώ να πω οτι τ απογευμα ειναι κ μες στον υπνο. Ο ενας ιδιως θελει προσοχή. Τελος πάντων.

Εγώ σημερα τα πηρα μαζί μου με το αυτοκίνητο γιατι επρεπε να φτιαξω τα χαρτιά για το τεβε κ δεν ειχα κανεναν να μου τα κρατησει.

Η κοιλιά κ μενα μαζεψε αλλα οπως λες απο χαλαρωση αστα να πανε εχει παρει την κατιουσα κ αισθανομαι λες κ εχει κολλησει στο γονατο. Κ απο ραγαδες οπως λές...

Για το θεμα του υπνου για να επανελθω εγω εφαρμοζω αυτο που εφαρμοζα κ στην κόρη μου δηλ ολη μερα την ειχα με θόρυβο κ φως στο καθιστικό κ στην αυλή στο καρότσι κ το βράδυ οταν ήταν ωρα να παμε κ εμεις για υπνο την

εβαζα στην κουνια της με πολύ χαμηλό φωτισμό η κ καθολου κ οταν βλεπαμε τηλεοραση την ειχαμε χαμηλά γιατι μου ειχαν πει απο την αρχη οτι ειναι βασικό να μαθουν απο πολύ νωρις να ξεχωριζουν την νυχτα απο την μέρα. Το ιδιο ακριβώς εφαρμόζω κ τωρα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...