Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου!!! Να είναι πάντα γερά και ευτυχισμένα!!! Ωραία η περιγραφή, ανυπομονώ και εγώ να έρθει και η δική μας μέρα!

Μια ερώτηση μόνο γιατί έκανες ολική νάρκωση (αν κατάλαβα καλά) ;

Φιλάκιααα πολλάααα

χχχχ

Δημοσίευση

πραγματικα δεν ξερω τι να σου πω!

μπηκα να χαιρετησω γιατι σε μιση ωρα φευγω κ εγω για το νοσοκομειο κ κατευθειαν διαβασα την ιστορια σου που φυσικα ηξερα κ απο κοντα!!!!

να σου ζησουν κ τα τρια σου παιδακια κ να ειναι γερα ολα και εσεις με τον αντρα σου να χαρειτε τη μεγαλη σας οικογενεια!!!τσ υπολοιπα στις διδυμομανουλες!!!! :laugh:

Δημοσίευση

Κουκλίτσα μου..............

Να σου ζήσουνε τα νινάκια σου καλή μου!!!!!!!!!!!!!

Η μικρή σου πολύ αφασία!!!!!!!!!

Όλα μαζί θα μεγαλώσουνε....... σαν 3διμα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλή λοχεία.............. και πολλά φιλιά στα βλαστάρια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΟΥ(ΚΑΙ ΤΑ 3)!!ΝΑ ΤΑ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΟΘΕΙΣ!!!

ΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΦΕ!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΠΑΤΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΕΙ!!!

Δημοσίευση

να στε καλα κοριτσακια μου σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου για τις ευχές κ σας ευχομαι καθε καλό.

Τον καφε θα τον πιουμε σιγουρα αργα η γρηγορα κοριτσακι.

Ναι rebbeka μου εκανα ολική γιατι εκεινη την στιγμη επρεπε να τελειωνουμε αλλα δεν το μετανιωσα γιατι δεν καταλαβα τιποτα. Οκ μπορει να μην ειδα τα παιδακια μου κατευθειαν αλλα ετσι κ αλλιως δεν θα μου τα εδιναν οπότε...

Ηταν ωραια αισθηση ομως γιατι βλεφαρισα δυο τρεις φορες κ μετα κοιμηθηκα κ ξυπνησα σιγα σιγα χωρις ανχος

Δημοσίευση

Καρμεν μου να σου ευχηθω κ απο εδω κοριτσακι μου..

Να σας ζησουν τα διδυμοπριγκιπακια σου..

με το καλο να τα μεγαλωσεις κ τα τρια.. ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΑΝΟΥΛΑ!!

:kiss::kiss:

Αυτος ο καθετηρας φταιει κ δεν μπορω ακομα να κατσω :blink::angry:

Δημοσίευση

γεννησα Πατρα στον Σταυροπουλο στο ιδ μαιευτηριο Πατρων. Πολύ πολύ ευχαριστημένη απ ολους κ απο τον γιατρο κ απο το μαιευτηριο. Απο την πρωτη γεννα εφυγα κ ακομα βριζω αλλα τωρα ηταν ολα αψογα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια,εγώ προσπαθώ να μαζευτώ αλλά ακόμα δεν έχω μαζέψει τίποτα.  Άσε που έχει.γεμισει όλη η γειτονιά μυρμηγκια και όλη την ώρα κοιτάω και ψεκάζει έξω. Θα πάω διακοπές και θα σκέφτομαι τα μυρμηγκια μην κάνουν κατάληψη στο σπιτι. Πήγα πήρα παγίδες να βάλω μπροστά από κάθε παράθυρο και πριν φύγουμε θα ψεκασω και μέσα στο σπίτι.  Έχουμε πάθει αμοκ όλη η γειτονιά.  Σε άλλα νέα η μικρή σήμερα το μάτι γαρίδα όλη μέρα και αρκετή γκρίνια το απόγευμα, έχουν αρχίσει δοντια πλέον είμαι σίγουρη. Την έκανα μπάνιο και ήπιε για πρώτη φορά 270ml γάλα ή χοντρουλα μου και ήθελε και άλλο αλλά δεν της έδωσα,νόμιζα θα σκάσει.  Την ζυγισα σήμερα και ειναι 6490 και λογικά θα έχει πάρει και ύψος, την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 65 εκατοστά.  Εγώ το μεσημέρι πήγα και έκανα νυχια και στα χέρια και είμαι έτοιμη για διακοπές. Είχα ένα χρόνο να κάνω χέρια και μου φαίνεται περίεργο.   @Kn1 στον γιο μου έβαζα κρεμα της helenvita και του καθόταν καλύτερα από της frezyderm ,ωραίο κόλπο είναι να την έχεις και στο ψυγείο ανακουφίζει καλύτερα. 
    • @Rena92 και η καισαρικη μ δ ειχε καμια σχέση με τις προηγουμενες. Κατ αρχας ήταν ο άντρας μου μέσα, του εδωσαν τη μπεμπα αγκαλια απ ευθείας, εχω βίντεο απο τον τοκετο π τραβηξε η Δήμητρα, αφησαμε τ μωρο με τ μυκωνειο για ενα 24ωρο μετα τ τοκετο, σηκωθηκα αμεσα, ειχα πολυ καλύτερη αναρρωση. Αλλα εχουν πολλες πολλες επιτυχίες στο φυσικο τοκετο. Το πανε μέχρι οσο παει.
    • Πολύ χαίρομαι! Δεν με πειράζει, αν χρειαστεί, να καταλήξει σε καισαρική. Αλλά θέλω πολύ να ζήσω όλη την αγωνία και φυσικότητα του τοκετού και όχι να πάω με ραντεβού πριν την ώρα μου. Ελπίζω και στο οικονομικό να είναι οκ! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...