Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα!μεχρι 4/10 θα γεννησω το πρωτο μου παιδακι στην Κοζανη και συγκεκριμενα στην κλινικη Θεομητωρ.Εχει γεννησει καποια κοπελα εκει?Επειδη δεν ειμαι απο την πολη θα ηθελα μερικες πληροφοριες για την κλινικη,ό,τι ξερετε ειναι καλοδεχουμενο ;) .Ευχαριστω!!

  • Απαντήσεις 325
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

tzitzikaki καλημερα ειμαι απο ενα χωριο της κοζανης και γεννησα και τα τρια μου παιδια στη θεωμητωρ,πες μου τι πληροφοριες θελεις να σου πω,ποιος γιατρος σε παρακολουθει;οτι θελησεις ειμαι εδω :)

Δημοσίευση

καλημερα ειμαι κ εγω απο περιοχη της κοζανης κ γεννησα στη κλινικη αυτη,εγω ειχα προγραματισμενη καισαρικη, κ μπορω να πω πως ειμαι ευχαριστημενη :) οτι θελεις με χαρα να σε βοηθησουμε :)

ΚΑ1 αν επιτερπεις απο εδω κοντα εισαι στειλε μου μηνημα αν θες ευχαριστω :)

Δημοσίευση

νομιζα οτι δεν θα απαντησει καμια κοπελα :laugh: :laugh: !τωρα ειδα τα μηνυματα σας γιατι ειμαστε σε φαση μετακομισης και δεν εχω πολυ ελευθερο χρονο.Λοιπον ο γιατρος μου ειναι ο Τσαριδης και μεχρι τωρα δεν εχω κανενα παραπονο απο αυτον.Για την κλινικη ηθελα να μαθω γενικα για τη συμπεριφορα του προσωπικου,για τη σταση τους στο θεμα του θηλασμου,ποσο σας κοστισε,αν μεινατε ικανοποιημενες κλπ.Ειναι και το πρωτο μας και εχουμε αγχωθει :S:S

Δημοσίευση

tzitzikaki καλησπερα να μην αγχωνεσαι καθολου και ολα θα πανε καλα,καταρχην το πρωσοπικο της κλινικης κατα την γνωμη μου ειναι παρα πολυ καλο ολλες οι κοπελες ειναι προθυμες να σε βοηθησουν σε οτι χρειαστεις και στην ωρα του τοκετου δεν σε αφηνουν λεπτο και μετα οτιδηποτε χρειαστεις εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενη,τωρα για τον θηλασμο εγω δεν χρειαστηκα τιποτα ιδιαιτερο απλα σε ενθαρρυνουν να βαλεις το μωρο στο στηθος αμεσως και αν χρειαστεις παλι κατι πιστευω θα σε βοηθησουν,λοιπον εγω γεννησα τον δεκεμβρη και το μονοκλινο με φυσιολογικη γεννα σου λεω 1600ε το δικλινο νομιζω 1200 δεν θυμαμαι καλα και το 4κλινο 800,ο παιδιατρος 150ε θα επιλεξεις εναν απο τη λιστα της κλινικης αν θες τη γνωμη μου προτιμω τον κοζιακη,παντως σαν κλινικη ειναι λιγο παλια καιεχει αρκετες ελλειψεις,τα δωματια ειναι λιγο μικρα και ακριβα για αυτα που εχουν να προσφερουν,και ενα κακο δεν τηρουν τις ωρες επισκεπτηριου τι αλλο α!το φαγητο ειναι πολυ καλο και η καθαριοτητα επαρκης,ο τσαριδης καλος ειναι εγω εχω τον διαμαντοπουλο,οτι αλλο θυμηθω θα σου πω

  • 1 month later...
Δημοσίευση

Γεια σας μανουλες κ μελλουσες μανουλες.

Ειμαι κ εγω απο κοζανη και 7εβδ+1ημ εγκυος σε διδυμακια απο εξωσωματικη.

Επειδη ο γυναικολογος μου ειναι στην Αθηνα κ ολες τις σημαντικες εξετασεις αλλα και την γεννα (πρωτα ο Θεος) θα τα κανω στην Αθηνα,θελω αν μπορειτε να μου προτεινετε ενα γυναικολογο στην Κοζανη για να με παρακαλουθει υπερηχογραφηκα (εκτος Πουπναρα και Δαδαμογια).

Πολλα :kiss::kiss::kiss: σε ολες!

Δημοσίευση

Γεια σας μανουλες κ μελλουσες μανουλες.

Ειμαι κ εγω απο κοζανη και 7εβδ+1ημ εγκυος σε διδυμακια απο εξωσωματικη.

Επειδη ο γυναικολογος μου ειναι στην Αθηνα κ ολες τις σημαντικες εξετασεις αλλα και την γεννα (πρωτα ο Θεος) θα τα κανω στην Αθηνα,θελω αν μπορειτε να μου προτεινετε ενα γυναικολογο στην Κοζανη για να με παρακαλουθει υπερηχογραφηκα (εκτος Πουπναρα και Δαδαμογια).

Πολλα :kiss::kiss::kiss: σε ολες!

Δημοσίευση

lollipop γεια σου

που μενεις;μεσα στην κοζανη;εγω και στα τρια μου παιδια ειχα τον διαμαντοπουλο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη γραψε μου αν θελεις περισσοτερες πληροφοριες και με το καλο η εγκυμοσυνη σου!!!

Δημοσίευση

KA1 έγραψε:

lollipop γεια σου

που μενεις;μεσα στην κοζανη;εγω και στα τρια μου παιδια ειχα τον διαμαντοπουλο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη γραψε μου αν θελεις περισσοτερες πληροφοριες και με το καλο η εγκυμοσυνη σου!!!

Καλημερα!!!Ναι μεσα στην Κοζανη μενω!Στον Διαμαντοπουλο πηγαινα και παλιοτερα κ ημουν ευχαριστημενη.Ειμαι μεταξυ Διαμαντοπουλου και Τσαριδη!

Το θεμα μου ειναι να βρω καποιον να δεχτει να με παρακολουθησει ΜΟΝΟ υπερηχογραφικα,γιατι ξερεις ειναι και λιγο κομπλεξικοι οι γιατροι γενικα!

Θα κανω ενα ραντεβου με τον Τσαριδη να δω τι ρολο βαραει κ αν δεν μου αρεσει βουρ για Διαμαντοπουλο!

Να χαιρεσαι τα ζουζουνια σου!!!!

Δημοσίευση

lollipop καλημέρα και με το καλό τα διδυμάκια σου!Εγώ έχω τον Τσαρίδη και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη μέχρι τώρα.Είναι πολύ καλός στη δουλειά του και πολύ συνεργάσιμος σαν άνθρωπος.Γενικά μου εμπνέει ασφάλεια και μέχρι τώρα δεν είχα καποιο πρόβλημα μαζί του.Ίσως το μόνο κακό είναι ότι πάντα έχει πολύ κόσμο στο ιατρείο του :unsure: αν και ποτέ δεν ένιωσα ότι με "ξεπετάει" λόγω πολλής δουλειάς.Τώρα για αυτό που λες, αν θα δεχτεί δηλαδή να σε παρακολουθεί μόνο υπερηχογραφικά δεν ξέρω,αλλά δεν νομίζω να έχει και πρόβλημα.Αυτά από μένα :kiss::kiss:

Δημοσίευση

και εγω δεν νομιζω οτι θα εχουν προβλημα μονο να σε παρακολουθουν εξαλλου δεν εχουν να χασουν τιποτα και αφου θα τους εξηγηθεις και απο την αρχη,η αποφαση ειναι δικη σου σε ποιον γιατρο θα πας και ο τσαριδης ειναι απο τους καλυτερους στην κοζανη

τζιτζικακι που χανεσαι ολα καλα;

Δημοσίευση

Kalimera koritsia kai egw apo kozani eimai kai gennisa prin 21 meres alla protimisa na gennisw ptolemaida stin kliniki "mitera" giati edw kozani i kliniki einai se fasi anakainisis kai einai ligo anasta o kurios kai oi times einai pio katw ptolemaida. Emeis sto monoklino plirwsame 1380 kai i kliniki einai kainourgia kai kathari. Omws einai na erxetai kai o giatros sou ekei. Auta filia!!

Δημοσίευση

καλημερα σας να που τελικα ειμαστε αρκετρες απο κοζανη :cheer:

με το καλο τα μωρακια σας κοριτσια :) εγω εχω γιατρο απο πτολεμαιδα δεν ξερω αλλα οι κοζανιτες δε μου καθοταν καλα :dry: αποψη μου παντα ;) το μονο κακο που εχει τωρα η κοζανη ειναι πως εχει μονο την κλινικη για γενα η πτολεμαιδα :huh: κ αυτο ειναι λυπηρο γιατι υπαρχουν ζευγαρια με δυσκολη οικονομικη δυνατοτητα, κ πολλες γνωστες μου κατεβηκαν θεσ/νικη για γεννα :)

σας ευχομαι καλη λευτερια κ σορυ αν εκανα καταχρηση του θεματος σας... :)

Δημοσίευση

mam nantia να σου ζήσει το παιδάκι σου!Επισκέφθηκα πριν 20 μέρες περίπου την κλινική στην Κοζάνη και έχει ανακαινιστεί μόνο ο πάνω όροφος,ο κάτω δεν έχει ξεκινήσει ακόμα και τα ανακαινισμένα δωμάτια είναι 100 ευρώ πιο ακριβά από τα αντίστοιχα του κάτω ορόφου.Για τo "μητέρα" στην Πτολεμαιδα δεν είχα ακούσει τίποτα,κρίμα.

ninina ευχαριστώ για τις ευχές!γιατί δεν σου κάθονται καλά οι κοζανίτες γιατροί?αν δεν γίνομαι πολύ αδιάκριτη είχες κάποιο πρόβλημα με κάποιον?

ΚΑ1 καλά είμαι,απλώς δεν έχω πολύ χρόνο να μπαίνω.Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

κοιταξε με κανεναν δεν εχω κατι πρωσοπικο προς Θεου, απλα οι πιο πολλοι εκει οταν ερχεται η ωρα του μεγαλου υπερηχου σε υποχρεωνουν να πας θεσ/νικη, ενω εγω δεν κατεβηκα μπορουσε ο γιατρος μου κ εστι γλυτωσα την ταλαιπωρια..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Α εγώ κατάλαβα φορές,,, χα χα όλα καλά!!!εμενα η μικρή ξυπνούσε 5:20  μέχρι 14 μηνών… άναβα τα φώτα … μιλάμε για τρέλα!! Έτσι όπως τα διαβάζω μάλλον έχουν σπάσει κ τα νεύρα σου από την ακινησία και είναι καλοκαίρι που θα θες λίγο να ξεφύγεις κ όλο αυτό το κάνει χειρότερο!!!βαλε κ την αϋπνία ετών….. εγώ πάντως έχω πιστέψει πως δε θα ξανά κοιμηθούμε ποτέ 8ωρο στην ζωή μας χα χα χα… όταν είμαι σε αυτήν την φάση πάντα σκέφτομαι ότι όταν τα ζεις φαίνονται βουνό…όταν κοιτάξεις προς τα πίσω λες έλα μωρέ τίποτα δεν ήταν…θα περάσει κ αυτό…!!! Αυτές πάντως που κάνουν 5 παιδιά κ λένε ότι η εγκυμοσύνη είναι κάτι μαγικό και είναι φανταστική η φάση αυτή θέλω να μου δώσουν το τηλ του γυναικολόγου τους να μου πει τι συμπληρώματα τους γράφει!!!χα χα χα 
    • @Elenaki12 εσεις που μπαινετε τωρα 4 μηνων ειναι πιθανον να περνατε sleep regression που αναποφευκτα θα το περασουν ολα τα μωρακια λιγο πολυ. Δηλαδη η δυσκολια στον υπνο και αλλαγη στη διαρκεια ή οι συχνες αφυπνισεις συνηθως με αυτο εχουν να κανουν και με το αλμα που λενε τα κοριτσια. Θα περασει ομως, εσυ συνεχισε στο προγραμμα που εχεις δηλαδη να τον κοιμιζεις και να ενισχυεις την προσπαθεια με το στηθος το οποιο βοηθαει πολυ ειναι υπεροπλο. 
    • @Maria98 μην ανησυχεις ολα καλα θα ειναι και οι διατροφικες ατασθαλιες μας δινουν δυναμη να κανουμε ακομα πιο πειθαρχημενη διατροφη στην πορεια. Μια χαρα τα παει η μπεμπα με τα κακακια ειναι διακριτικη και λουλουδενια δεν ειναι πολυ της τουαλετας δεν πειραζει. @ΜαρίαΔημήτρης καλη επιστροφη και προσαρμογη ευχομαι, μπορει να στεναχωριεσαι αλλα αυτο σημαινει οτι περασατε πολυ ομορφα. @Elenaki12 εμεις κανουμε 3 υπνακους την ημερα και το βραδυ πεφτει κατα τις 11 και κοιμαται σερι μεχρι τις 06:00 το πρωι. Τον κοιμιζω οχι μονος του. Ενδιαμεσα δεν ζηταει φαγητο. Προβληματιζομαι μηπως πρεπει να του αυξησω τα γευματα αλλα καποιες ημερες οπως σημερα ας πουμε δεν δειχνει πολυ ενδιαφερον για το φαγητο σε καθε γευμα, αντιθετα σημερα κοιμηθηκε αρκετα. Βγαζει φωνουλες και γελαει ο γλυκας μου και λιωνω δε μπορω. Κουναει τα ποδαρακια του πολυ οταν καθεται και εχει δυναμωσει στα χερια και στα ποδια. 
    • Ακριβώς .. 2022 κλαίω και παρακαλώ την Παναγίτσα  της λέω είναι ο μήνας σου μη με ξεχάσεις... 23.8.2022 έπιασα τον Μάριο. Δεν ήξερα ποιος γιορτάζει... Όταν άνοιξα το ημερολόγιο και είδα σοκ... Σε αυτή την εικόνα εγώ παρακάλεσα . 
    • Το 5-6 ειναι η ωρα που σηκωνομαι το πρωι…. 🤣🤣 ως τοτε αναθεμα αν εχω κοιμηθει συνολικως 1-1μιση ωρα… αλλα ναι, ετσι οπως τα λες ειναι… φανταζομαι καπως πως θα ειναι το μετα, γιατι εχω ηδη ενα παιδακι… και τι παιδακι… εκανα να κοιμηθω σερι διωρο τρια χρονια… μονο αυτο σου λεω... Εννοειται πως χαιρομαι παρα πολυ που φτασαμε ως εδω και τουλαχιστον τα μωρα πλεον ειναι βιωσιμα οποτε κι αν γεννηθουν… Ειναι μεγαλη ανασα… Γενικα επειδη εχω περασει παρα πολλα και μεχρι να αποκτησω το πρωτο μου και τωρα για αυτη την εγκυμοσυνη, ειμαι ευγνωμων γι αυτο… Απ την αλλη πλεον δεν μπορω να κρυψω την ταλαιπωρια… Συν οτι ειμαι πανω απο δυο μηνες ακινησια λογω τραχηλου… Γενικα ολα μαζι, δεν με εχουνε αφησει να χαρω τιποτα… Αλλα χαλαλι… Με το καλο το μωρακι σου κι εσενα!! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...