Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Μανούλες να κάνω μια παρέμβαση; Επειδή μάλλον δεν θα το είδατε στο φόρουμ.. έχω βγάλει ανακοίνωση άν θέλει να γίνει κάποια κοπέλα moderator σ' αυτή την υπο - κατηγορία..άν ενδιαφέρεται καμία ας μου στείλει pm.

Επίσης έχω ανακοινώσει έναν σούπερ διαγωνισμό. Απλά αφήνετε ένα σχόλιο και συμμετέχετε και εσεί στο διαγωνισμό. ;) Σας παραθέτω το σχετικό link για να μην χαθείτε.. :)

http://www.mammyland.com/index.php?opti ... &id=456469

Καλή επιτυχία!!!

Δημοσίευση

Κατερίνα τέλεια η κοιλίτσα!!Και εμένα έτσι φαίνονται οι φλέβες αλλα νομιζω ότι η δικιά μου είναι τεράστια! Εχω βάλει και πολλά κιλά...θα βάλω και εγώ κάποια στιγμή φωτογραφία.

Λαμπρινή τέλεια φατσούλα το καμάρι σου!!Να τον χαίρεσαι!!!

Δημοσίευση

κοριτσακια μου επιστρεψαμε!!!!

αγγελικη μου ευχαριστω πολυ!!

κατρινα μου υπεροχα τα δωματακια σας και ακομα πιο ομορφη η κοιλιτσα σου!φτου,φτου!

δεν θυμαμαι αλλα να σχολιασω... :(:(

εμεις πηγαμε και ειδαμε τη καραμελιτσα μας!!!!

ειμαστε 2955γραμμαρια!!!ειμαστε πολυ μεγαλες!!!δεν μπορουσε να την μετρησει καλα γιατι ειναι μεγαλη!! :lol::lol::lol::lol::lol:

ο πλακουντας μας ειναι ανωριμος για γεννα.. :( οποτε λεει σιγουρα ως την αλλη εβδομαδα δεν γενναω... το αμνιακο υγρο ειναι φυσιολογικο και μονο οταν θα αρχισει να μειωνεται θα ξεκινησει ο τοκετος.αχ με βλεπω να παιρνω ολες τις μερες :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ρωτησα τον γιατρο για το αν μπορω να κανω κατι να επιταχυνω τον τοκετο και μου λεει πως δεν βοηθαει τπτ αλλο ουτε το περπατημα,ουτε οι δουλειες παρα μονο το σεξ!!!!μολις φτασω 37+ ξεκιναω το σεξξξξξξ!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: τι να κανω η καημνεη??δεν μπορω να ξεπερασω τις 40 εβδομαδες.θα φρικαρω!!!

κυο μου και ροζι αναμετρηθειτε μεταξυ σας!!!η δικια μου μπεμπουλα δεν λεει να βγει ακομα..της αρεσει να τρωει απο τη μανουλα της! μωρε εχει να γινει της τρελης απο την αλλη εβδομαδα!!!ααα αν βγει 4 κιλα οπως λεει ο γιατρος θα τρελαθω στον πονο την ωρα που θα γεννησω!του λεω του γιατρου μου..πως θα βγει το μωρο αν ειναι 4 κιλα?μην ανησυχεις μου λεει δεν θα εισαι μονη εκεινη την ημερα και ετοιμη ημουν να πω ναι αλλα τον πονο ολο εγω θα τον φαω..δεν γινεται να τον μοιραστουμε???? :silly: :silly: :silly: :silly: αλλα το βουλωσα!!!αυτα τα νεα μας!!!!!

Δημοσίευση

aggelike. έγραψε:

anastasia mou ti wraia neakia, i mpoumpouka sas einai mia xara :):):):) twra tha kinigas to mpampaka tis kai me tis eulogies tou giatrou :laugh: :P oxi twra ama thelei as mi sou katsei ;)

erxete i wra tis ekdikisis na to akoune oses sterithikan to sex tosous mines :P:P:P

χαχαχαα.. :P:P:P:P:P:P:P

Αναστασιαα θα συμφωνησω με την Αγγελικουλα!!!

Δημοσίευση

Αγγελικουλα χαιρομαι πολυ που εισαι καλα, αλλα...ο γιατρος επιεικως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΑΙΔΟΥΡΙ... :angry: Αλλαξε τον κοριτσακι μου, οσο ειναι καιρος, εμεις μαζι σου! Οπως ειπε και καποια αλλη κοπελα, να γεννησεις στην Κορινθο με τον κουκλο, θα ξεχνας και τους πονους! ;)

Κατρινακι τελειο το δωματιο, ακομα πιο τελεια η κοιλιτσα! Τι κομψη κοιλιτσα ειναι αυτη? Ασορτι με τη μαμα! :ohmy:

Αναστασια μια χαρα η καραμελιτσα σας, και απο βαρος σουπερ! Ολα ετοιμα λοιπον! Και τωρα θα κανεις και μπολικο σεξ, ε? Δωστου να καταλαβει κουκλα! :woohoo: Οχι οχι, καθολου δεν σε ζηλευω...(ναι, καλα... :blush: )

Λαμπρινη ωραια φωτογραφια, να σου ζησει το παληκαρι σου! :)

Δημοσίευση

koritsia ti na sas lew milame eixa ton pono mou eixa kai ton kouklo giro mou kai imoun kai sa ta s@#$$%a aftiaxtei teleios :woohoo:

aporw ti tha skeftotan o kaimenos, tin wra pou eida to aimataki eixa to keri sti priza kai telika de prolava :blink: rezili twn skiliwn ax!!!

elpizw o antras mou na mi diavazei to post :P

annoula mou entaksei me to vromo ika??? evgale akri o pateroulis sou?

Δημοσίευση

αγγελικη μου,κατρινα μου και αννουλα μου με κανατε και γελασα!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

εχω να κανω απο τοτε που εμεινα εγκυος.πριν μαθω κιολας!!ε ρε μπεμπααα!!!ολα για να βγεις γινονται!!!αχ φοβαμαι ομως να κανω!αλλα δεν μπορω να περιμενω..εχθες ειχε εφημερια ο αντρουλης μου και ηταν μεσα μια εβδομαδα 42.. της εκαναν προκληση και παλι τπτ..τελικα γεννησε με καισαρικη..να περιμενω τοσο πολυ και να γεννησω με καισαρικη σε αυτη την εβδομαδα???δεν παιζειιι!!!

Δημοσίευση

Aggelikoyla poly xairomai poy ola einai kala!!!οσο για τους Σουηδους :S ,3 χρονια εκει μονο 1 βλεποταν :huh: ,και οι Σουηδεζες το ιδιο,και δεν μπορω να πω οτι ειναι και ψηλοι....δεν ξερω εκει που μενει η Αναστασια πως ειναι,Στοκχολμη παντως δεν ''ελεγαν'',Αναστασια μου μια χαρα η μπεμπουλα σου!!!αντε με το καλο οποτε το αποφασισει!!!

Δημοσίευση

αχαχαχαχαχα!ασε και γω ετσι νομιζα!!παντως αυτος ο ενας ηταν πολυυυυ κουκλος!!αφου και ο αντρας μου τον χαζευε!!και μου αρεζε γιατι ειχε μια ευγενια,αγνωστο πραγμα για εδω...εμενα οι Δανοι μου αρεσουν περισσοτερο απο τους Σκανδιναβους

Δημοσίευση

ρε συ αγγελικη δεν παιζεσαι!!!!!!αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

εδω ειναι ολοι τους αγγουρια αλλα αγγελικη μου στο σεξ δεν λενε καθολου..γνωρισα τις προαλλες μια πολωνιδα και μου λεει,ο αντρας σου εινια ελληνας??της λεω ναι!γιατι?πωπω τυχερη εισαι μου λεει!απο ποια αποψη τη ρωταω?στο σεξ ειναι σουπερ ουαου οι ελληνες.οι σουηδοι(εινια ο αντρας της σουηδος) ειναι χαλια λεει!!!εχω παει με πολλους ελληνες και πολλους σουηδους και εχω συγκρινει!!!παπαπα λεω....μακρια μας!!!!

ειναι ψηλοι οι περισσοτεροι και μερικοι πραγματικα ειναι σαν μοντελα!!!οι περισσοτεροι εχουν τελεια σωματα!!αλλα εμενα δεν μουαρεσει αυτος ο τυπος αντρα.προτιμω τους μελαχροινους με καστανα ματακια!αν ησουν εδω και δεν ειμασταν παντρεμενες και εσυ και εγω δεν θα ειχαμε κανενα προβλημα!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!δεν θα μαλωναμε ποτε!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα κορίτσια!  Πως είστε; Τι νέα; Τι συμπτώματα; Πως προχωράτε;
    • Καλησπερα κοριτσια,τι κανετε? Εμας σημερα μας εσκασε το πρωτο δοντακι και ειναι ετοιμο και το αλλο διπλα. Κατα τυχη το ειδα,ειχαμε παει σε μια χριστουγεννιατικη εκδηλωση στην εταιρια του αντρα μου και οπως την αλλαζα εκλαιγε και ετσι το ειδα. Επισης την εβαλα αγκαλια σε εναν που ειχε ντυθει Αγιος Βασιλης και ενω περιμενα να τρομαξει αυτη καθοταν αραχτη!   Βρε κοριτσια πως ξεπεταγονται ετσι γρηγορα? Σαν χθες μου φαινεται που γεννησαμε.
    • Καλησπέρα κι από μένα.!! Εγώ είμαι με κολπίτιδα η οποία ήρθε από το πουθενά.! Παίρνω αγωγή τώρα, δείχνει να κάνει δουλειά. Ταλαιπωρήθηκα λίγο με αυτό γιατί δεν το κατάλαβα, πήγα νοσοκομείο επειδή είχα πόνο χαμηλά στην πύελο και δεν μπορούσα ούτε καν να περπατήσω και μου το βρήκε ο γιατρός εκεί ευτυχώς! Αλλιώς είμαι ξάπλα, η μικρή έχει πάρει ήδη θέση, αν είναι δυνατόν.. 🤪 Αυτό το παιδί ίδιο η μάνα του από την κοιλιά.. προνοεί για τα πάντα.. 🤣🤣🤣  Θέλει ξάπλα βέβαια γιατί το κεφάλι της εφάπτεται ήδη στον τράχηλο. Ευτυχώς ο τράχηλος καλά κρατεί, είναι κλειστός και έχει ικανοποιητικό μήκος. Θα πάω τώρα 22 του μήνα για υπέρηχο στη γιατρό μου όποτε θα δούμε τι θα μας πει κι αυτή.  Αλλιώς η μικρή μας είναι καλά! Ήδη έχουμε φτάσει στο κιλό.. δείχνει ότι θα είναι μεγαλούτσικο παιδάκι.. καλά δεν περιμένω και τπτ άλλο αν σκεφτεί κανείς ότι εγώ γεννήθηκα 3850 γρ. και ο άντρας μου 3900 γρ. 🤣 Έχω βάλει μηχανάκι - μετρητή ζαχάρου γιατί η καμπύλη που έκανα είχε μια τιμή λίγο τσιμπημένη, 5 μονάδες πάνω από το όριο, σιγά τα αυγά, αλλά η γυναικολόγος επέμενε να δω ενδοκρινολόγο και τώρα απλά μετράω 6 φορές τη μέρα τα γεύματα. Μέχρι στιγμής όλα καλά, δεν υπάρχει κανένα θέμα.. οπότε καθαρά προληπτικά και μόνο έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία..🥴 Πάντως κάθε φορά όλο και κάτι θα μου βγει.. αλλιώς δεν γίνεται.. δεν έχει σασπένς αυτή η εγκυμοσύνη.. 🤣🤣🤣🤣
    • @sisi93 ωχ! τώρα είδα ότι έγραψα 38 εβδομάδων.. 😅 28 ήθελα να γράψω.. 😜
    • Αχαχαχα😅🤣😅🤣😅 Εγώ πάλι κατα τις 12 κοιμάμαι μετα καθε 2ωρο τουαλετα κ αν κανω την βλακεια που την κανω πολυ συχνα να φαω κ κατι που δεν πρόλαβα να φαω μέσα στην μέρα ξαναξυπναω μετα απο κανα μισάωρο με καουρα για μαλοοξ 🤣🤣🤣 τωρα ομως καμια ώρα τουλάχιστον παντα την πέφτω κ κοιμάμαι γιατι κοιμάται κ η μικρή 😁
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...