Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπερα @Iris9.Αυριο μπαινω στην 11η.Ειπαμε να παμε για το πρωτο μπανιο στην θαλασσα σημερα το απογευμα,απο πονους στο εντερο,ζαλαδα τρελη,καουρα που δεν με ειχε ξαναπιασει μεχρι στιγμης,πονο στο στηθος δεν το συζητω εχω γενικα αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο,οι ζαλαδες δεν παλευονται!!Υπομονη κ θα περασουν κ αυτα που θα παει!!Δευτερα ειχες πει πως εχεις ραντεβου με τον γιατρο ;Θα δεις το μπεμπινι κ θα σου περασουν ολα🥰
    • @almira το βρήκες τελικά με τις ενέσεις?εμενα ακόμα μερικές μ κάνουν πολύ μαύρο σημάδι.
    • Καλησπέρα κορίτσια, είμαι πλέον 11 και ακόμα συνεχίζω αναγούλες, ζαλάδες,τραβήγματα στην κοιλιά και πόνος στο στήθος. Δε τολμάω ούτε μια φυσιολογική βόλτα εδώ να πάω ποσο μάλλον να κανονίζαμε τριήμερο.
    • Α ναι...εννοειται δεν εχουμε που να την αφησουμε οποτε παμε μαζι με την μικρη καθε φορα😃 καλα η δικια μου δεν καταλαβε τιποτα αλλα δεν εχει τετοιο σουπερ ντουπερ μηχανημα ο γιατρος μου😅 στην αυχενικη θα ερθει η πεθερα μου ομως να την κρατησει γιατι απαγορευουν παιδια κατω των 12 λεει να ειναι μεσα😒
    • Αχ ζηλευω με αυτα που λετε για τη διαμονη στο νησι!! Κι εγω Αθηνα ειμαι ολη μου τη ζωη περαν των φοιτητικων μου χρονων που εμεινα στα Γιαννενα 4 χρονια. Ο αντρας μου ειναι απο το Ναυπλιο και θα θελαμε τοσο πολυ να μπορουσαμε να παμε εκει τωρα με το παιδι. Νιωθω πως θα ειχαμε τελειως διαφορετικη ποιοτητα ζωης καθε φορα που παμε εκει νιωθω οτι αναπνεω και μονο που για να παμε οπου θελουμε κανουμε 5 10 λεπτα αρκει. Εγω θα μπορουσα να παω λογω δουλειας δυστυχως ομως για τον αντρα μου ειναι δυσκολο..
  • Προσθήκη...