Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γειά σας και απο μένα και καλώς σας βρήκα!!!

Είμαι η Κέλλυ, 31 ετών και είμαι η περήφανη μαμά του εικονιζόμενου μπόμπιρα 1 1/2 ετών που ακούει στο όνομα Στάθης.

Μένω μόνιμα Αράχωβα αφού ο αντρούλης μου είναι απο εκεί και πρόσφατα (για να μην φρικάρω απο την ενασχόλησή μου μόνο με το παιδί..) άρχισα να ασχολούμαι με την κατασκευή βιβλίων ευχών.

Αυτά τα λίγα για μένα και με το καιρό ελπίζω να κάνω νέες γνωριμίες και φιλίες!!!!

Δημοσίευση

καλως ηρθες ειμαι η Βανια μενω Ολυμπιακο χωριο ειμαι η μαμα το Σταυρονικολα ειναι 6 ετων φετος ξεκιναμε πρωτη (ωχ τι μας περιμενει!) και ειμαι κομμωτρια .Οταν λες οτι κατασκευαζεις βιβλια ευχων τι ακριβως κανεις ; δειξε μας αν μπορεις ενα δειγμα ; απλα και μονο να σε εχουμε στα υποψιν μας .

Δημοσίευση

Γεια σου Κελλυ!!!!!να χαιρεσαι τον γιο σου!!!!

επιτελους να και μια κοπελα που μενει κοντα σε εμενα....

μενω Αμφισσα, που πιστευω οτι θα την ξερεις ακομα και δεν καταγεσαι απο Αραχωβα!!!

κριμα που δε γραφτηκες νωριτερα mammy..βαφτισα το γιο μου πριν απο 1 μηνα ακριβως και ετρεχα Αθηνα για ολα τα της βαφτισης!!!

Δημοσίευση

Βανια έγραψε:

καλως ηρθες ειμαι η Βανια μενω Ολυμπιακο χωριο ειμαι η μαμα το Σταυρονικολα ειναι 6 ετων φετος ξεκιναμε πρωτη (ωχ τι μας περιμενει!) και ειμαι κομμωτρια .Οταν λες οτι κατασκευαζεις βιβλια ευχων τι ακριβως κανεις ; δειξε μας αν μπορεις ενα δειγμα ; απλα και μονο να σε εχουμε στα υποψιν μας .

να σου ζήσει το παιδάκι μου και καλό κουράγιο....

βάζω μόνο μια φωτο εδώ αλλά περισσότερες φωτο μπορείς να δείς και εδώ http://boobookaki.blogspot.com/

Δημοσίευση

chrysoyla έγραψε:

Γεια σου Κελλυ!!!!!να χαιρεσαι τον γιο σου!!!!

επιτελους να και μια κοπελα που μενει κοντα σε εμενα....

μενω Αμφισσα, που πιστευω οτι θα την ξερεις ακομα και δεν καταγεσαι απο Αραχωβα!!!

κριμα που δε γραφτηκες νωριτερα mammy..βαφτισα το γιο μου πριν απο 1 μηνα ακριβως και ετρεχα Αθηνα για ολα τα της βαφτισης!!!

εννοείτε οτι ξέρω που είναι η Αμφισσα!! Εμείς τώρα είμαστε Αντίκυρα, έχουμε ταβέρνα εδώ για το καλοκαίρι, αν κατεβαινετε για μπάνιο πέρνα να γνωριστούμε!!!! την ταβέρνα την λένε ψαροκόκκαλο.

Δεν πειράζει μπορεί να σε βοηθήσω στην επόμενη βάπτιση!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Επειδή και εγώ το σκέφτομαι εάν θα γεννήσω στο Ιασώ πήρα και ρώτησα. Το superior  είναι ανακαινισμένο δωμάτιο με μεγαλύτερο χώρο διαθέτει πολυθρόνες και όχι καρέκλες για συνοδούς και το κακο είναι ότι είναι μόνο ένα τέτοιο δωμάτιο και δεν κλείνεις από πριν εάν γέννας και είναι διαθέσιμο το ζητάς να πας σε αυτό.
    • @Sotiria_94 εγω ειμαι της άποψης να ακολουθείς τ παιδι κ τις ανάγκες του. Εγω π θηλαζω ξερω ποσο τρωει? Αν βλέπεις κ δ χορταίνει εννοείται θα δώσεις παραπανω. Της @ΜαρίαΔημήτρης ειναι μπεμπαρα! Έχει αλλες ανάγκες απο ενα πιο λεπτεπιλεπτο μωρακι. Θα τ δεις κ αργότερα στις στερεές. Αλλο παιδακι τρωει μια μπολαρα φαι αλλο τ μισο. 
    • Καλησπερα σε ολες! Τι κανετε κοριτσια; Πως ειστε; Καλο μηνααα!!! Σε αλλα δικα μου νεα, εκανα εξετασεις και βρεθηκε αυξημενη η προλακτινη μου (το κανει το ΣΠΩ). Θα κανω μια ειδικη εξεταση για την προλακτινη. Με βαση τα αποτελεσματα των εξετασεων, η ενδοκρινολογος θα μου δωσει ενα χαπακι να την ριξουμε την τιμη της για να εχω πιο ποιοτικα ωαρια. Αυτα χοντρικα. Τρεχω για τις τελευταιες εξετασεις.
    • Καλησπερα @Eirin Τελεια που η σαλπιγγογραφια σου βγηκε καθαρη! Φανταστικα νεα! Εγω θα κανω την ερωτηση ποσο καιρο προσπαθειτε; Πριν πας σε εξωσωματικη θα πρεπει να δειτε πολλα πραγματα απο εξετασεις μαζι με θεραπειες (προκλησεις ωορρηξιας, σπερματεγχυση αν εσεις σαν ζευγαρι επιθυμειτε). Παρτε κι αλλη γνωμη αν μπορειτε απο αλλο γιατρο. Ευτυχως που βρηκες οτι εχεις ΣΠΩ. Εχω κι εγω και τοσο καιρο παλευα να ξεδιαλυνω αν εχω ή οχι (ο ενας ελεγε οτι εχω, ο αλλος οχι). Πρεπει να γινει συνεργασια ενδοκρινολογου μαζι με γυναικολογο για εναν ασθενη με ΣΠΩ και να του δοθει αγωγη. Στη δικια μου περιπτωση ο ενας γιατρος κατηγορουσε τον αλλο, με αποτελεσμα να φτασω στο και 5' για τη διαγνωση. Αν θες στειλε μου προσωπικο να μιλησουμε. Εχω περασει κι απο το δικο σου σταδιο.
    • κι εγώ Τρίτη, άντε να κάνουμε και την καμπύλη να τελειώνει κι αυτό!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...