Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η VALENTINAGIANNIS ΓΕΝΝΗΣΕ TO ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΗΣ!!

Recommended Posts

βαλεντινα μου να σου ευχη8ω και απο εδω!!!!να σας ζησει το κοριτσακι σας!!!!!να ειναι γερη και καλοφωτιστη!!!!παντα ευτυχισμενη να ειναι οπως και εσεις οι γονεις!!!περιμενουμε φωτογραφιες και την ιστορια τοκετου σου!!!!καλη λοχεια κοπελα μου!!!!!!σε σκεφτομαστε!!!ενα φιλακι στα μπουτακια της και απο μεναα!!! :kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βαλεντίνα μου να σας ζήσει!!! :) :) :)

Να'ναι γερή και καλότυχη!!! Πολλά πολλά φιλάκια και καλή λοχεία να έχεις! Με το καλό να πάτε και στο σπίτι σας!! :kiss: :kiss: :kiss:

• 2 weeks later...

Βαλεντίνα μου να σας ζήσει η μπουμπού σας,υγεία και καλή τύχη στη ζωή της να έχει και ο Θεός να σας έχει πάντα ευλογημένους!!!!!!!!!!!!!!!

Συγχαρητήρια κοπέλα μου!!!!!!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss:

Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!!!! Εχω το αγγελουδι μου σπιτι και δεν το πιστευω οτι ειναι δικο μουυ.....νιωθω τοση δυναμη μεσα μου που δεν με νοιαζει τιποτα.....

Η μπουμπου μας γεννηθηκε 2950 βεβαια στο μαιευτηριο εχασε γιατι μας εκανε και λιγο ικτερο και μας κρατησαν παραπανω αλλα ολα καλα

Τρωει 70-90 μλ και ειμαστε στην δευτερη εβδομαδα για την ακριβεια 12 ημερων....

Ευχομαι καμια κοπελα να μην το βαζει κατω γιατι τελικα η περιοδο της εκυμοσυνης ειναι ενα ονειρο και μια περιοδος καλοπερασεις ο μεγαλος αγωνας αρχιζει μετα

να σου ζησει η μπεμπα να ειναι καλοτυχη και χαρουμενη σε ολη της την ζωη!!!!!!!!!και που να δεις μετα που θα περπαταει τρεξιμα που θα ριξεις!!!!!!!!

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΕΡΕΣ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...