Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!ΕΠΙΝΑ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΥΥΣΙΛΙΠΤΙΚΑ Κ ΚΑΛΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΜΟΥ,ΤΑ ΕΚΟΨΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 4ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ Κ ΟΛΟ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ ΕΧΩ.ΠΑΡΑΓΔΕΙΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ Κ ΕΧΟΥΜΕ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΕΓΚΥΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Κ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ ΕΧΩ.ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ?ΩΟΡΗΞΙΑ ΕΧΕΙΣ ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΚΥΚΛΟ Κ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΤΕ?ΣΤΙΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΣΤΙΝ ΜΕΣΗ Η ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ?ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΛΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ?ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΙΝ 6ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ Κ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΟΚ!ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΕΜΠΕ!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Δημοσίευση

τι εξετασεις εκανες? Εχεις τσεκαρει την fsh σου?

Δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε αντισυλληπτικα οποτε δεν ξερω, μηπως ειναι κατι που συμβαινει ουτως ή αλλιως.

Ωορηξια γινεται παντα, εκτος αν υπαρχουν προβληματα. Δηλαδη εγω που χα κυκλο 28 ημερων, ειχα ωορηξια περιπου 14η μερα. Μετα μεγαλωσε ο κυκλος μου, 32-33 μερες και ειχα ωορηξια 17η μερα περιπου. Μετα μικρυνε ο κυκλος και εγινε 25-26 ημερων και ειχα ωορηξια 12η-13η μερα. Αλλα εγω ειχα κανει 100 εξωσωματικες και επισης παρουσιασα ξαφνικα καποια αποτομη αυξηση στις ορμονες, συνεπως αστα βραστα....

Αν ειναι καλες οι εξετασεις σου δεν εχεις κανενα λογο να ανησυχειΣ. Επισης στα φαρμακεια υπαρχουν και τεστακια που σου λενε ποτε εχεις ωορηξια...

Φιλακια , ολα καλα

Δημοσίευση

Κ ΠΡΙΝ ΤΑ ΑΝΤΥΣΙΛΙΠΙΚΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΥΛ.ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ Κ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΑ ΕΚΟΨΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ.ΤΕΚΙΚΑ ΕΜΕΙΝΕΣ ΕΓΚΥΟΣ?ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΙΔΑΚΙ?ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Και εγώ κύκλο 34-35-36 ημερών έχω, ο καλύτερος τρόπος να βρείς γόνιμες (εγώ τουλάχιστον έτσι έκανα και πέτυχε) να μετράς την θερμοκρασία σου κάθε πρωί την ίδια ώρα πριν σηκωθείς απο το κρεβάτι, μετα την περίοδο... όταν έχουμε ωορρηξία πέφτει μέχρι 35 και κάτι (σεμένα απο 37,1-37,2 είχε πάει 35,6) και να δείς τα υγρά σου... της μέρες της ωορρηξίας είναι πιο πολλά και ακριβώς σαν το ασπράδι του αυτού (sorry για την περιγραφή) επίσης να ξέρεις ότι ωορρηξία έχουμε 14 μέρες πριν την επόμενη περίοδο... όλα αυτά σε συνδιασμό και με ένα τεστ ωορρηξίας μόλις δεις τα παρπάνω συμπτώματα για να το επιβεβαιώσεις πιστεύω είναι υπεραρκετά!! αν θες να σου γράψω με πμ και το site που αγόρασα εγώ τα τεστάκια αυτά σε πολύ καλή τιμή, για να μη το γράψω εδώ και θεωρηθεί διαφήμιση, δεν ξέρω αν επιτρέπεται.. Για να μην πας σε κανά φαρμακείο να τα αγοράσεις γιατί είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ!!! καλή επιτυχία σου εύχομαι!!

Δημοσίευση

Αχ βρε φιλενάδα...καλώς ήρθες!

και γω από το 2005 περίπου, επαιρνα κατα διαστήματα αντισυλληπτικά, για τον κύκλο μου!

τελευταία φορά πήρα για 3 μήνες και τα σταμάτησα. τους πρώτους 4 μήνες μετά τα αντισ/κά είχα κάθε 30 μέρες ντάν! και ενώ είχαμε ξεκινήσει για μωράκι, δεν είχε προκυψει κάτι...

τώρα πάλι αρχισε να αργεί η περίοδος μου και εχασα και γω το μέτρημα!!

Βασικά θέλω να σου πώ οτι είτε με σταθερή περίοδο, είτε όχι, παίζει ρόλο το να εισαι Χ Α Λ Α Ρ Η !

Αν θές τη γνώμη μου, σημείωσε όλες τις απορίες σου, και ανοιξε μια λεπτομερή συζήτηση με το γυναικολόγο σου, που ξέρει και το ιστορικό σου καλύτερα !

Πιστεύω θα σου δώσει τυπικές ορμονολογικές εξετάσεις (αίματος) και θα σου πει κάθε 2 μέρες "πιτσι - πιτσι" .... :)

εσύ μπορείς να αρχίσεις να παρακολουθείς τον κύκλο σου, δηλαδή όπως πρότεινε και η φίλη μας, τα υγρά σου, την θερμοκρασία σου ...και τεστάκια οωρηξίας!

καλή επιτυχία !!!!!! :):)

Δημοσίευση

ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΝΑ ΠΑΩ Κ ΓΙΑ ΟΡΜΟΝΙΚΕΣ Κ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ Κ ΓΙΑ ΤΕΣΤ ΠΑΠ.ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ.ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Raf δοκίμασε να της ανοιξεις λίγο τα δάχτυλα κ βάλε αντικείμενο με μικρή λαβή ή κάποιο πανακι. Ίσα ίσα να παίρνει το ερέθισμα. Κι εμάς έτσι μας είχε πει ο γιατρός να φτιάχνουμε παραπάνω , μπορεί μας είπε για να χορτάσει να θέλει 122 ml οπότε αυτά τα 2 παραπάνω θα πρέπει να βρει. Τον απάντησα τον γιατρό,  αν είναι έτσι θα του στραγγιξω το πανακι από το γάλα που φτύνει να δει αυτός που θέλει 122 για να χορτάσει!!! Μαγκιες! Από τη μια το φτύνει από την άλλη θέλει κ άλλο σκουπ!! Μας έχει βάλει μέσα! 
    • Μπράβο σου κορίτσι μου! Τότε δεν πειράζει και να μην στεναχωριέσαι!!    @elbe ουαου ψηλός είναι ε;;;  Εμείς έχουμε την Παρασκευή το επαναληπτικό, για να δούμε, θέλω να δω και ποσα κιλά έχει πάει!    Θα ξεκινήσετε τροφές από τον 5ο; Πως και έτσι; Θα του δώσεις αλεσμένα ή κομμάτια; Εγώ σκέφτομαι να κάνουμε BLW. Βασικά θέλω και ελπίζω να το καταφέρουμε 
    • Εγώ θα τα κάνω σίγουρα  μετά γτ το χρώμα  που μου αρέσει ρε βγαίνει εύκολα σε φυτική..  εε θα βάλουμε  φίλτρα χαχαχα
    • Εγώ κατέληξα  στο spitishop θα πάω στο Περιστέρι  να τα δω και από κοντά.. και εκει έχει nef nef..από ότι είδα από το σαιτ με έκπτωση  κλπ τέτοιες τιμές έχει και εκεί 
    • Ναι κι εγώ το ίδιο έκανα.. Κι εγώ στη σκέψη είμαι για τα μαλλιά..Πιο πολύ η μαμά μου με έχει φάει να τα φτιάξω.. για τις φωτογραφίες λέει...χαχα!!! Εμένα δεν με πειράζει και τόσο μιας κι είναι ελάχιστα τα λευκά..Βεβαια το χρώμα που τα βάφω μου πάει πολύ περισσότερο από το φυσικό μου..αλλά κάπως βαριέμαι και να στηθώ τόσες ώρες στο κομμωτήριο...δεν ξέρω...🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...