Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αλίκυ,να σας ζήσουν!!!!!

Σου ευχομαι ολόψυχα να χαίρεστε τα αγγελούδια σας και κάθε στιγμή μαζί τους να είναι σαν ένα όνειρο!!

Να ζείτε μόνο όμορφες και χαρούμενες στιγμές...

Να προσέχεις και εσύ ,αλλα και να προσέχεις και το χαζομπαμπα!!!!

Δημοσίευση

σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας!

εύχομαι σε όλες να ζήσουν σύντομα αυτή την εμπειρία γιατί πραγματικά δεν πάρχει τίποτα πιό όμορφο από το να κρατάς στα χέρια σου το δικό σου μωράκι!

σε όλες τις μανούλες να σας ζήσουν τα αγγελούδια σας!

• 3 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια καλημέρα..δε συμμετέχω πολύ αλλά σας διαβάζω συχνά! Συγχαρητήρια σε όσες τα κατάφεραν αυτόν τον μήνα και κουράγιο μέσα απ την καρδιά μου σε όσες περνάνε δύσκολα.. Θα ήθελα να μοιραστώ κάτι μαζί σας που δεν μπορώ να μοιραστώ με κανέναν και αισθάνομαι να με πνίγει.. Έμαθα την προηγούμενη εβδομάδα για τη 2η εγκυμοσύνη πολύ στενού μου συγγενικου προσώπου κ ούσα κι εγώ στην προσπάθεια, τα συναισθήματά μου με εξέπληξαν.. Όλες αυτές τις μέρες είμαι νευριασμενη και με πιάνουν τα κλάματα,  αισθάνομαι ότι είναι σαν να μην έχω χαρεί καθόλου και ντρέπομαι γι αυτό.. νιώθω ότι δε θέλω καν να αντικρίσω το συγκεκριμένο πρόσωπο γιατί θα προδωθουν θα συναισθήματά μου..και η στενή σχέση που έχουμε το κάνει ακόμα χειρότερο.. Συγγνώμη για το κατεβατό κ που σας ζαλίζω με τον μονόλογο αλλά αισθάνομαι ότι πρέπει να τα βγάλω από μέσα μου και δεν μπορώ να μιλήσω σε κανέναν 
    • @Kateriniooεγω επειδή έχουμε κ μια ωρα κ κατι δρόμο σίγουρα θα βαλω παντελονι με μπλουζα. Σε περίπτωση που θ θελει να θηλάσει τ μωρο. Κάτι ελαφρύ τύπου παντελόνα. Αν ήμουν πιο κοντα θα σκεφτόμουν κ τ φορεμα.
    • Και εγ αυτό. Μονο πιτζάμα. Και λέω έχουμε μέρες. Δεν γίνεται να κυκλοφορώ μόνο με πιτζάμα παντού! Μέχρι και στο σχολείο που παίρνω το μικρό, με κουράζει που ντύνομαι και πρέπει να βάλω ρούχο. 
    • Να ρωτήσω κάτι άσχετο ρε κορίτσια και χαζό. Με τι ρούχα βγήκατε ή θα βγείτε από το μαιευτήριο; Νιώθω ότι θα ήθελα φουστάνι για να μην με πιέζει τίποτα. Το χειμώνα που γέννησα το γιο μου ήταν χοντρά τα φουστάνια και έβαλα ένα. Τώρα Μάιο θα είναι πιο λεπτά και λέω με τα λοχεία κλπ μήπως δεν είναι καλή ιδέα. Τι σκέφτομαι και εγώ ε;;; Έχω τα προβλήματα μου…
    • Μου ειπε αλλα απ οτι ξερω ποναει, ειχες πονο?για ποιο λόγο δηλαδή ειναι μονο η μια διαβατη?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...