Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ??????


Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους.Ειμαι η Αλεξανδρα και θα ηθελα να σας ρωτησω το εξης.Η κορη μου η κωνσταντινα γεννηθηκε στις 21 Μαιου του 2007 δεν την εχω στειλει παιδικο γιατι εδω στην Αλεξανδρουπολη και λογικα και στις αλλες πολεις η μητερα θα πρεπει να εργαζεαι.Αναρωτιομουν λοιπον απο ποια ηλικια θα μπορουσα να τη στειλω στο νηπιαγωγειο.Θα μπορουσα ας πουμε απο φετος το σεπτεμβριο?Υπαρχουν καποιες προυποθεσεις?Σας ευχαριστω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα Αλεξανδρα :) Εμενα η κορη μου γεννηθηκε την 01/12/2006 και την γραψαμε στο προνηπιο για τη νεα σχολικη χρονια. Αρα η μικρη σου θα θα παει προνηπιο το 2012 η νηπιο το 2013.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλε bibibo τα μπερδεψες! φετος πανε νηπιο τα παιδια που ειναι γεννημενα 2005 και προνηπιο τα παιδακια που ειναι γεννημενα το 2006 οπως και το κοριτσακι σου αρα η κορη της Αλεξανδρας θα παει προνηπιο του χρονου εφοσον ειναι γεννημενο το 2007 , ειναι ενα χρονομικροτερηαπο τη δικη σου .Οι προυποθεσεις για το προνηιο ειναι οι εξης :περ απο ο να ειναι γεννημενο την χρονια που τα παιρνουν τα προνηπια δνε ειναι υποχρεωτικα αλλα προαιρετικα αυτο σημαινει οτι πρωτον παιρνον ολα α νηπεια που ειναι υποχρεωτικα και μετα τα προνηπια αν ειναι πολλα γινετε κληρωση.Προηγουνται ο πολυτεκνοι και αν υπαρχει καια λλο παιδι στο προνηπιο (διδυμα)η αν υπαρχει μεγαλυτερο και παει νηπιο και επισης αν υπαρχεινηπιαγωγος και εχει μαζι το παιδι της .

Τα χαρτια που πρπει αν προσκομισεις ειναι πιστοποιηικο γεννησεως -αντιγραφο των εμβοιων των παιδιων , βεβαιωση αποοφθαλμιατρο και μια βεβαιωση που φτοιαχνει η παιδιατρος αν ειναι για νηπιο ολα τα παραπανω συν βεβαιωση απο οδοντιατρο .Αντε αλεξανδρα κανε υπομονη ενας χονος εμεινε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω δεν εχω κανενα προβλημα να την εχω στο σπιτι γι αυτην πιο πολυ στεναχωριεμαι που δεν εχει καμια επαφη με παιδακια ολη μερα με τη μαμα και τον μπαμπα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...