Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 75
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Για να ειμαι ειλικρινης μετα απο αυτα που διαβασα πρωτα (ευτηχως παναγια μου πρωτα διαβασα) δεν με νοιαζει αν παιζει το βιντεο η οχι. Μια χαρα "επαιξε" το βιντεο του μυαλου μου διαβαζοντας τα.Να πω οτι ειμαι πολυ ευτηχισμενη που απο αυτες τις εταιριες δεν εχω φαει ποτε αλλα δυστηχως τρωει ο μικρος μου γιος οταν βγενουν εξω με την παρεα του,θα του το στειλω το σαιτ στο msn γιατι αν του το βαλω στον δικο μου υπολογιστη θα πρεπει να το δω και εγω και δεν θελω να μου λειπει :blink: .Πωπω τι ταιζουν των κοσμο τα καθαρματα.

Δημοσίευση

Για να ειμαι ειλικρινης μετα απο αυτα που διαβασα πρωτα (ευτηχως παναγια μου πρωτα διαβασα) δεν με νοιαζει αν παιζει το βιντεο η οχι. Μια χαρα "επαιξε" το βιντεο του μυαλου μου διαβαζοντας τα.Να πω οτι ειμαι πολυ ευτηχισμενη που απο αυτες τις εταιριες δεν εχω φαει ποτε αλλα δυστηχως τρωει ο μικρος μου γιος οταν βγενουν εξω με την παρεα του,θα του το στειλω το σαιτ στο msn γιατι αν του το βαλω στον δικο μου υπολογιστη θα πρεπει να το δω και εγω και δεν θελω να μου λειπει :blink: .Πωπω τι ταιζουν των κοσμο τα καθαρματα.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

κΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Κ Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΜΟΥ ΤΡΩΜΕ ΑΠΟ ΕΞΩ.

ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ,ΛΙΓΟ Η ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ

ΤΑ ΦΑΣΤΦΟΥΝΤΑΔΙΚΑ!

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ,ΠΡΟΤΕΙΜΙΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΠΡΩΤΑ Κ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ

ΝΑ ΤΟ ΔΩ!!!

ΘΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ Κ ΓΩ ΣΕ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΑΤΟΜΑ!

Δημοσίευση

κΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!

ΤΑ ΦΑΣΤΦΟΥΝΤΑΔΙΚΑ!

ΝΑ ΤΟ ΔΩ!!!

Δημοσίευση

κΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!

ΤΑ ΦΑΣΤΦΟΥΝΤΑΔΙΚΑ!

ΝΑ ΤΟ ΔΩ!!!

Δημοσίευση

Παναγία μου τί είναι όλα αυτά??:ohmy:

Εμείς δεν τρώμε από αυτές τις αλυσίδες,ούτε από παρόμοιου τύπου fast foods κ θα μάθω κ το παιδί μου να μην τα τρώει.

Κ θύμωσα πολλές φορές,όταν παιδάκια κάνουν τα γενέθλια τους σε τέτοιους χώρους:(

Είναι ποτέ δυνατόν να υπάρχουν γονείς τόσο ασυνείδητοι ή έστω τόσο ανενημέρωτοι??

ουφ.....

Δημοσίευση

Εμείς δεν τρώμε από αυτές τις αλυσίδες,ούτε από παρόμοιου τύπου fast foods κ θα μάθω κ το παιδί μου να μην τα τρώει.

Κ θύμωσα πολλές φορές,όταν παιδάκια κάνουν τα γενέθλια τους σε τέτοιους χώρους:(

Είναι ποτέ δυνατόν να υπάρχουν γονείς τόσο ασυνείδητοι ή έστω τόσο ανενημέρωτοι??

ουφ.....

Δημοσίευση

ουφ.....

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ! ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ! ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΕ ΤΟ ΒΙΟΝΙΚΟ ΧΑΡΜΠΟΥΓΚΕΡ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΟΣΟ ΦΟΒΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ!

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΤΑΙ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ Η ΑΓΝΟΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ! :S :S :S

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ! ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ! ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΕ ΤΟ ΒΙΟΝΙΚΟ ΧΑΡΜΠΟΥΓΚΕΡ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΟΣΟ ΦΟΒΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ!

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΤΑΙ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ Η ΑΓΝΟΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ! :S :S :S

Δημοσίευση

Δημοσίευση

αυτα μου τα ειχε πει ο αντρας μου περιπου 2 χρονια πριν...

ηταν η περιοδος που ηθελα να φαω οπωσδηποτε kfc (λιγουρα οπως ειμαι τα ειχα λιμπιστει!) και ευτυχως δεν εβρισκα!!!!!!

παντως ολα αυτα τα junk food ειναι αμφιβολου προελευσεως και καλο ειναι να μην μαθαινουμε τα παιδια μας με τετοια..πχ παρτυ στα goody's κτλ.

τωρα αμα το ξανασκεφτουμε που να βρεθει τοοοοοσο πολλυ κανονικο κρεας?

επρεπε να βγαλουν σε μαζικη παραγωγη με το χαμηλοτερο δυνατο κοστος.

π.χ. τα kfc που δεν ειναι κανονικα κοτοπουλα δεν χρειαζονται ξεπουπουλιασμα καθαρισμα απο ραμφη και αλλα με αποτελεσμα να κατεβαινει το κοστος.

ειναι τραγικο εαν σκεφτεις τι μπορει να εχουμε φαει ολοι μας αλλα δεν σας περναει απο το μυαλο πως κατι δεν παει καλα αφου ακουμε συνεχεια γυρω μας πως λιγο ή πολυ ολοι εχουνε αυτο που λεμε "την παλιοαρρωστια???????" αυτο δεν ειναι αποτελεσμα του τι αναπνεουμε και του τι τρωμε και γενικα του τροπου ζωης μας?

να δουμε τι θα επακολουθησει!

Δημοσίευση

ηταν η περιοδος που ηθελα να φαω οπωσδηποτε kfc (λιγουρα οπως ειμαι τα ειχα λιμπιστει!) και ευτυχως δεν εβρισκα!!!!!!

παντως ολα αυτα τα junk food ειναι αμφιβολου προελευσεως και καλο ειναι να μην μαθαινουμε τα παιδια μας με τετοια..πχ παρτυ στα goody's κτλ.

π.χ. τα kfc που δεν ειναι κανονικα κοτοπουλα δεν χρειαζονται ξεπουπουλιασμα καθαρισμα απο ραμφη και αλλα με αποτελεσμα να κατεβαινει το κοστος.

ειναι τραγικο εαν σκεφτεις τι μπορει να εχουμε φαει ολοι μας αλλα δεν σας περναει απο το μυαλο πως κατι δεν παει καλα αφου ακουμε συνεχεια γυρω μας πως λιγο ή πολυ ολοι εχουνε αυτο που λεμε "την παλιοαρρωστια???????" αυτο δεν ειναι αποτελεσμα του τι αναπνεουμε και του τι τρωμε και γενικα του τροπου ζωης μας?

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Κοριτσια να ξερετε οτι στο πολεμο της Σερβιας που εγινε πριν απο μερικα χρονια (κατα εμε για ηλιθιος λογους) οι "φιλοι" μας οι αμερικανοι μιας και πρωτοστατουσαν στο θεατρο του παραλογου εριξαν βομβες εμπλουτησμενες με ουρανιο.Ξερετε ποσες βομβες επεσαν?Απειρες.Ξερετε τι εποχη εγινε ο πολεμος?Ανοιξη.Ξερετε ποσες βροχες εριξε τοτε?Καθε 3 μερες εβρεχε.Ξερετε που στον κορακα καταληγουν τα περισσοτερα ποταμια απο γειτονες χωρες?Στην μικρη μας ελλαδιτσα.Δεν ειναι λοιπον μονο τι θα φαμε αλλα και τι στο καλο θα πιουμε.Θα μου πεις τα εχεις με τους αμερικανους?Οχι ο λαος δεν φταιει σε τπτ.Τα εχω με τους "μεγαλους" που ειναι εκτος ευρωπης και η γεωγραφικη τους θεση ειναι τετοια που μητε η βροχη θα τους επηρεαση απο αυτα που ριχνουν στον κοσμο λογο του οτι ειναι οι"φυλακες του κοσμου" (μη χεσω δλδ) ουτε θα παει τπτ στον υδρωφορο οριζοντα τους μιας και δεν εχουν καμια σχεση με τα ποταμια τους.Ακομη και οι εταιριες που ανεφερει η καλη μας φιλη γεωργια εκει ειναι οι εδρες τους.Το ποσο με θυμωνουν ολα αυτα δεν περιγραφετε :angry: .

Δημοσίευση

Κοριτσια να ξερετε οτι στο πολεμο της Σερβιας που εγινε πριν απο μερικα χρονια (κατα εμε για ηλιθιος λογους) οι "φιλοι" μας οι αμερικανοι μιας και πρωτοστατουσαν στο θεατρο του παραλογου εριξαν βομβες εμπλουτησμενες με ουρανιο.Ξερετε ποσες βομβες επεσαν?Απειρες.Ξερετε τι εποχη εγινε ο πολεμος?Ανοιξη.Ξερετε ποσες βροχες εριξε τοτε?Καθε 3 μερες εβρεχε.Ξερετε που στον κορακα καταληγουν τα περισσοτερα ποταμια απο γειτονες χωρες?Στην μικρη μας ελλαδιτσα.Δεν ειναι λοιπον μονο τι θα φαμε αλλα και τι στο καλο θα πιουμε.Θα μου πεις τα εχεις με τους αμερικανους?Οχι ο λαος δεν φταιει σε τπτ.Τα εχω με τους "μεγαλους" που ειναι εκτος ευρωπης και η γεωγραφικη τους θεση ειναι τετοια που μητε η βροχη θα τους επηρεαση απο αυτα που ριχνουν στον κοσμο λογο του οτι ειναι οι"φυλακες του κοσμου" (μη χεσω δλδ) ουτε θα παει τπτ στον υδρωφορο οριζοντα τους μιας και δεν εχουν καμια σχεση με τα ποταμια τους.Ακομη και οι εταιριες που ανεφερει η καλη μας φιλη γεωργια εκει ειναι οι εδρες τους.Το ποσο με θυμωνουν ολα αυτα δεν περιγραφετε :angry: .

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...