Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κάποιες εβδομάδες κι εγω βλεπω να παιρνω χωρις να καταλαβαίνω το λόγο 😛 δηλαδή μπορει να ειναι μια βδομάδα που να εχω προσέξει κ ζυγίζομαι κ βλεπω να εχω παρει 1 κιλό κ εκνευρίζομαι 😂 τελος πάντων, ας ελπίσουμε οτι δεν ειναι τίποτα αυτά κ θα φύγουν γρήγορα στην αρχη οταν γεννήσουμε! Η κοιλιά κ εμενα είναι μεγαλύτερη. Δεν μπορώ πχ να βαλω τα παπούτσια μου που την πρώτη φορα αυτο το ειχα μονο τον τελευταίο μήνα. Για τις ραγάδες βάζεις καποια κρεμα στην κοιλιά να κρατάς το δερμα ενυδατωμενο?
    • Ααα τέλεια κορίτσι μου, μπράβο, χαίρομαι γιατί θυμάμαι οτι ειχες θεμα στις αλλες σου εγκυμοσύνες! Οπότε μπορείς να εισαι πιο χαλαρή αυτη τη φορα!
    • Αρα κοντευεις σιγα σιγα.. χαλαρωσε και μην αφηνεις τον γιατρο να σε ταραζει χωρις λογω. Οταν ειναι ετοιμο το παιδι θα βγει. Εγω μπηκα σημερα στις 34 εβδομαδες. Δυο εβδομάδες μεινανε για της 36.
    • Ωχ ταλαιπωρηθήκατε, να είναι γερά τα παιδάκια μας αυτό μετράει και εμείς να τα καμαρώνουμε!!! Ξέρω την αγωνία στη ΜΕΝΝ γιατί και εγώ γέννησα πρόωρα στις 32 εβδομάδες και έμεινε περίπου ίδιες μερε΄ς με τη δική σου στη μονάδα καθαρά λόγω βάρους καθώς ήταν 1350 στη γέννηση! Έχω δίκερο μήτρα και προκαλεί πρόωρο τοκετό δόξα το Θεό και με τον κατάλληλο γιατρό τα καταφέραμε. Έχω προσπαθήσει και με εξωσωματική μετά τις πρώτες αποβολές αλλά τελικά η μικρή ήρθε φυσικά!!!
    • Τα ζηταει δηλαδη? Οτι τοσο κανει ο φυσιολογικος κ τοσο η καισαρικη? Ή τα δινεται πχ να σας προσεξει? Μα δε ντρεπονται ουτε φοβουνται καθολου. Αρα τον συμφερει η καισαρικη..
  • Προσθήκη...