Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ..

Recommended Posts

• Απαντήσεις 542
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

βραδυ σαββατου

για τον αντρουλη μου,που οταν ηταν φανταρος στις ειδικες δυναμεις(που ηταν πολυ επικινδυνα),ελιωνα πανω απο το τηλεφωνο και ακουγα αυτο το τραγουδακι.....σ αγαπω καρδουλα μου.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• 3 weeks later...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ...ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΟΟΟΛΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ.ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΝΟΗΜΑ" ΤΗΣ ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΚΙΝΟΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΛΕΝΕ "ΟΥΡΑΝΕ"?...ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ,ΕΛΕΓΕ "ΜΗ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΟΥΡΑΝΕ...ΜΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ...ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΧΑΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ...ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΓΑΜΩΩΩΤΟΟΟΟ!!!!!!!!ΦΙΛΙΑ!!!

miracle έγραψε:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ...ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΟΟΟΛΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ.ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΝΟΗΜΑ" ΤΗΣ ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΚΙΝΟΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΛΕΝΕ "ΟΥΡΑΝΕ"?...ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ,ΕΛΕΓΕ "ΜΗ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΟΥΡΑΝΕ...ΜΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ...ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΧΑΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ...ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΓΑΜΩΩΩΤΟΟΟΟ!!!!!!!!ΦΙΛΙΑ!!!

http://www.youtube.com/watch?v=xG6ohRdAH-g

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΣ??

και τελειωνοντασ το τραγουδι που με συνοδευε παντα τυχαια οταν ταξιδευα για γιαννενα απο αθηνα και εφευγα μακρια απο τον αντρολη μου .......αφιερωμενο σε ολεσ σασ κοριτσακια :P

[video type=youtube]

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...