@annie!@Naty_@Mantarini@flowerv@Σοφία21 Σας ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσια!!! Είστε όλες υπέροχες, κ μεγάλο στήριγμα για να μοιράζομαι τις αγωνίες μου 🥰 🙏😍
Την άλλη Τετάρτη θα κάνω χοριακή!!!!
Καλημερα κοριτσια μου ειστε καλα; Εγω πηγα χθες γιατρο τον ρωτησα αν θα κανουμε καρδιοτοκογραφημα και μου ειπε οχι ακομα, αλλα οταν ξεκινησουν πονακια ή αν δεν ακουω καλα τον μπεμπη μου. Υστερα τον ρωτησα για την καλλιεργεια κολπικου για το στρεπτοκοκο και μου ειπε χαρακτηριστικα «μην ψαχνεσαι» και τελος του ειπα οτι θα ηθελα να γεννησω φυσιολογικα και μου ειπε θα δουμε και θα κανουμε οτι ειναι πιο ασφαλες. Οπως καταλαβαινετε δεν με ικανοποιησε καμια απο τις 3 απαντησεις και ειδικα για τον τοκετο, βεβαια ποιος ξερει αν θα εχω τις προυποθεσεις. Κατα τα αλλα συνεχιζουμε τα χαπια μεχρι 38 εβδομαδα δεν αλλαζει κατι. Ο μπεμπης μου μεγαλωσε ο γλυκουλης κοντευει 3 κιλα σιγα σιγα εχει στρογγυλεψει. Ευτυχως αυτον ειδα και χαρηκα.
Κορίτσια όσες ακούσατε καρδούλα από παλμούς πως ήταν; Και σε ποια εβδομάδα; Εγώ 6+5 περίπου, ήταν 122.
Θυμάμαι το προηγούμενο ήταν σε αυτές τις μέρες 130 περιπου (και ήταν κορίτσι), άρα αυτό μήπως είναι αγόρι; Χαχαχ γενικά έχω πιεστεί ότι τώρα έχω αγόρι.