Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κι απο μένα..!! Του Αγίου Στυλιανού σήμερα, μεγάλη η χάρη του Αγίου, προστάτη των παιδιών, των εγκύων και των άτεκτων γυναικών. Εγώ προσωπικά είμαι σε αναμονή περιόδου την επόμενη Πέμπτη και δεν βλέπω την ώρα πως θα περάσει η εβδομάδα αυτή για να ρθει η επόμενη να ξεκινήσει και το δικό μου ταξίδι. Στόλισα δέντρο, για να υπάρχει και μια ποιο γιορτινή διάθεση στο σπίτι και έβαλα πάνω του για στολίδια παιδικά καλτσάκια..!!! Για γούρι.! 
    • Κορίτσια πήγαμε παιδίατρο... 5350γρ (+300γρ σε 18 μέρες). Είναι μέτριος προς καλός ο ρυθμός της λέει. Μου είπε να την ξυπνάω στο 8ωρο για να δούμε πως θα πάε! 59εκ (+2,5εκ σε 18 μέρες). Όλα μια χαρά τα βρήκε η γιατρός μας! 😁😁😁 Στις 16 Δεκεμβρίου θα ξαναπάμε τώρα για τις δεύτερες δόσεις του Hexyon και του Rotarix. Μετά θα ξαναπάμε στις 20 Γενάρη περίπου. Κάπου εκεί (5 μηνών και 1 εβδομάδα) θα ξεκινήσουμε και τις τροφές, μου είπε! Αυτά!!! Αλλά κορίτσια μου... στις 4 ώρες από το εμβόλιο είμαστε τώρα κι έχει ήδη 37 και αρκετή γκρίνια! Νομίζω ότι αυτό μας έπεσε πιο βαρύ από τα προηγούμενα τελικά.
    • Ναι όντως αυτό με τον ύπνο αρχίζει και με ζορίζει δε βολεύομαι με τίποτα από όποια μεριά και να το δώ!! 😆
    • Μόνο 1 - 1.5?? πως τα κατάφερες??? 😱 Μπράβοο!!
    • @Elli13 και γω θα σ προτεινα γιατρό να σ γράψει ενα πληρη ορμονολογικο. Εμενα ο γιατρος μου μαζι με τη χοριακη γραφει κ πλήρη προγεννητικό. Και να σ πω τ δικο μ παράδειγμα. Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου κανω τεστ παπ κ μ γραφει κ αιματολογική τσεκ απ. Πάω τηβ παρασκευή τις κανω βγαίνουν καλες. Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου θετικο τεστ παιρνω τ γιατρό να μ γράψει τη χοριακη. Μ λέει είδα κ τις εξετάσεις είναι καλές μεν αλλά η tsh σου είναι 2.5 κ μεις τηβ θέλουμε κατω από 2.5 σε περίπτωση κυησης. Με στελνει σε πυρηνικό εργαστήριο για επανεξεταση όπου βγηκε 2.9 κ με παρέπεμψε άμεσα σε ενδοκρινολογο κ ξεκινησα αγωγη. Και αυτό προεκειψε τωρα στην 4η εγκυμοσύνη. Κατα τ άλλα ναι συμφωνώ ότι οι περισσότεροι γιατροι σε βλέπουν σε 15 μέρες πάνω κάτω. Εγω 1ο ραντεβού πήγα μετά από 3 βδομάδες οπου ήμουν 6+2 και ακούσαμε κ καρδουλα απ ευθείας.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...