Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

KORITSIA..SHMERA EXEI ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ H BASOYLA MAS!!!

ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΕΡΑ..ΓΕΜΑΤΗ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ!!

ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΣΕ ΑΓΑΠΟΥΝ...ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ..

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ..ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΠΑ ΣΟΥ!

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

HAPPY BIRTHDAY!!

http://http://www.youtube.com/watch?v=QMf04ubvEhY

post-5496-13873934782224_thumb.gif

Δημοσίευση

Καλημερα :)

Τωρα ειδα το θεματακι με τις ευχουλες σας ..σας ευχαριστω παρα πολυ ...

Κατερινα μου κι εσυ να χαιρεσαι την κουκλα Ελενα ,με ενα πονο και ο μπεμπουλης σου ..

sakoulina μου κι εσυ κοριτσακι μου να χαιρεσαι την Ραφαελα σε λιγους μηνες θα γινεις παλι μανουλα!!!!!με το καλο ο μπεμπακος ...

Vasteraki μου κι εσυ κοπελα μου οτι επιθυμεις,με το καλο να αγκαλιασεις τον μπεμπουλη σου ...

siaki μου να εισαι καλα ευχαριστω για τις ευχες σου,με το καλο να γεννηθει ο μπεμπουλης σου

(πω πω γεμισαμε εγκυουλες με αγορακια !!! :P )

KTK σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου να χαιρεσαι το κοριτσακι σου

και με ενα αδερφακι οταν θελησετε ! :)

Δημοσίευση

Wendoula μου γλυκιά, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και καλά, να τα χιλιάσεις και ότι μα ότι επιθυμείς να γίνει πραγματικότητα!!! Και με το καλό το αγοράκι σου, να το σφίξεις στην αγκαλιά σου! Να περάσεις ΤΕΛΕΙΑ σήμερα! Να ξεσαλώσετε (όσο μπορείτε με την κοιλιά τούρλα). Πολλές πολλές ευχές!!!

Δημοσίευση

Γλυκιά μου φιλεναδίτσα είδα το θεματάκι και εννοείται δεν μπορούσα να μην σου ευχηθώ από δω.!!!!!!

Να τα χιλιάσεις, να έχεις πάντα ότι επιθυμείς και του χρόνου να σβήσεις τα κεράκια με τον ζουζούνο σου!!!!!!

Σε αγαπώ πολύ πολύ!!!!!ελπίζω να το ξέρεις

Δημοσίευση

lollipopακι μου ευχαριστω πολυ για τις γλυκιες ευχουλες σου..κι εσυ με 1 με 2 με 3 παιδακια που τοσο πολυ επιθυμεις !!!!!! :)

Αγγελικη μου με το καλο να ερθει η μπεμπουλα σου και να κανει την ηδη ομορφη ζωη σου ομορφοτερη :laugh:

soupitsa μου Kατερινακι μου που τοσο ταιριαζουμε και μοιαζουμε :laugh: σε ευχαριστω πολυ με το καλο να ερθει και σε εσενα ο μπομπιρακος σας ..ειμαι σιγουρη οτι απο δω και περα ολα θα πανε καλα και για τις δυο μας αδικα ανησυχουμε ;) ( ειμαστε αγχωδης τι να κανουμε) :S

Δεσποινακι ειμαστε μαζι εγκυουλες! :woohoo: μου αυτη η φορα ειναι η τυχερη μας !!! τα παιδακια μας ηρθαν θα μεινουν και θα γεμισουν την ζωη μας μοναδικα ...

Ελενακι μου ..να χαιρεσαι κι εσυ την ζουζουνενια σου ..

κι εγω σ' αγαπαω πολυ πολυ πολυ και το ξερεις ;)

Δημοσίευση

Βασούλα μου χρόνια σου πολλά,καλά και ευτυχισμένα γεμάτα πάντα χαρές και επιτυχίες!!!!!!!!!!!!

Με το καλό να υποδεχτείς τον μπεμπούλη σου και να αποκτήσεις και άλλα πολλά και γερά παιδάκια!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Γλυκούλα μου, χρόνια σου πολλά κι από εδώ! Με υγεία πρώτα απ' όλα, με πολλή πολλή αγάπη από τους ανθρώπους σου, με ένα υγιέστατο, στρουμπουλό μωράκι στην αγκαλίτσα σου και με πολλή, δημιουργική "τρέλα" που έχω καταλάβει ότι σε διακρίνει στο λίγο καιρό που μοιραζόμαστε εμπειρίες σε αυτήν την όμορφη πορεία :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

βασω μου,χρονια πολλα κι ευτυχισμενα!!!!!με το καλο να κρατησεις το αγορακι σου αγκαλιτσα!!!!! ;) ηθελα να σου στειλω πμ να μου πεις τα νεα σου αλλα ειδα το θεμα κι ειπα να τα πουμε απο δω!!!!!! :laugh: πως τα πας???ποτε ερχεται ο πριγκιπας????εμεις καλα!!!!μεγαλωνει η ζουζουνα μου!!!!! :) αν μπορεσεις μπες μσν να σου στειλω και φωτο!!!!

χρονια πολλα και παλι!!!!φιλακια στην κοιλιτσα!!!! :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...