Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου καλησπέρα εύχομαι να είστε όλες καλά. Έχω εξαφανιστεί το τελευταίο διάστημα αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν συνέβησαν και λίγα.  Αρχικά με τον θυρεοειδή μου. Είχα ξαανααναφέρει πως στον τυπικό έλεγχο η tsh μου ήταν αρκετά χαμηλή (0.003) οπότε και με παρέπεμψε σε ενδοκρινολόγο από τον οποίο πήρα την οδηγία να παίρνω 2 χάπια την ημέρα ένα πρωί και ένα βράδυ και επανέλεγχο σε 2.5 εβδομάδες. Σε αυτά είμαι πολύ τυπική δεν αφήνω ούτε μέρα να περάσει οπότε στις 2μιση νταν εβδομάδες πήγα και ξαναέκανα. Η tsh 0.0005 ακόμα πιο πάνω κάνω και μία άλλη εξέταση η οποία βγαίνει στα φυσιολογικά ναι μεν στα κατώτερα δε. Προβληματίστηκε πολύ και ο γυναικολόγος αλλά και ο ενδοκρινολόγος μου μου αύξησαν τα χάπια σε 3 την ημέρα και αναμένουμε τις εξετάσεις σε 2 εβδομάδες γιατί όπως θεωρούσαμε τότε είχαμε χρόνο.  Και έρχεται η ανατροπή στο Ντόπλερ! Πήγαμε την Δευτέρα (34+4 εβδ) και ενώ όλα τα ντοπλερ ήταν καλά το μωρό είναι πάρα πολύ μεγάλο. Βρισκόμαστε στην 93η θέση της καμπύλης ανάπτυξης και είναι ήδη 3100. Ξέρω ότι αυτές οι μετρήσεις δεν είναι 100 % ακριβής παρόλα αυτά ακόμα και έτσι να είναι, είναι αρκετά μεγάλη. Μίλησε η εμβρυολόγος με τον γυναικολόγο και στην συνέχεια αυτός μαζί μου και μου είπε ότι δεν μπορώ να φτάσω ως το τέλος με αυτά τα δεδομένα και ότι αν δεν μπω σε αυτόματο τοκετό μέχρι την 37η εβδομάδα θα μπούμε για καισαρική.  Έχω αγχωθεί πάρα πολύ η αλήθεια είναι δεδομένου ότι δεν τα περίμενα έτσι τα πράγματα. Ιδανικά δεν θα ήθελα να πάω για καισαρική προσπαθώ με επαφές, σκάλες , περπάτημα , μπάλα μήπως καταφέρω να προκαλέσω τοκετό. Έπειτα με αγχώνει ότι η tsh δεν έφτιαξε ακόμα και δεν ξέρω τι να κάνω. Επίσης ένα άλλο στοιχείο είναι πως ο πλακούντας ενώ πριν 2.5 εβδομάδες στον γυναικολόγο μου ΄ήταν grade 1 τώρα είναι grade 2 προς 3.  Δεν "γέρασε" λίγο νωρίς??  Ειλικρινά είμαι να σκάσω!! 
    • εγω κορίτσια θα σταματήσω λίγες μέρες να του δίνω φαγητό... κουράστηκα να το φτιάχνω και να τρώει μια δυο κουταλιές.. θα δω πως θα συνεχίσω 
    • Να σου ζήσει κοπέλα μου!!!πάει πέρασαν τα δύσκολα!!! Τώρα πολλές αγκαλίτσες και χαμόγελα!!!
    • Καλησπέρα  κορίτσια! Όσες έχετε κάνει η θα κάνετε κτ η αν γνωρίζετε.. χρειαζόμαστε κάλτσες αντιθρομβωτικες? Δεν μου τις έχουν στην λίστα..  αλλά ξεκίνησα τη βαλίτσα και σκέφτομαι αν λείπει κάτι..
    • Και εγώ πρόσθιο!! Χέρια πόδια κοκκαλα δε βλέπω.. αλλά κίνηση ναι..μαγικοοο
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...