Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δεν είμαι καλά!


papakimou

Recommended Posts

Είμαι χαλιά ψυχολογικά, η προσπάθεια για παιδί έχει γίνει αυτοσκοπός και αυτό κάνει κακό στη σχέση μου. Ο άντρας μου έχει κουραστεί από το προγραμματισμένο σεξ και όλο και απομακρυνόμαστε εγώ δεν θέλω να ακούσω για σεξ εκτός των γόνιμων ημερών εκείνος δε θέλει να ακούσει για σεξ 4 μέρες στη σειρά. Κλείσαμε τους 6 μήνες και ακόμα δεν ήρθε. Κοντεύω να τρελαθώ. Πάμε σε γάμο σε βάπτιση και όλοι λένε άντε πότε θα κάνετε ένα παιδάκι. Σκέφτομαι πως αν είμαι έτσι από τους 6 μήνες στο χρόνο τι θα κάνω;;; Πείτε μου την εμπειρία σας επηρέασε τη σχέση σας η μη επίτευξη του στόχου;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Papakimou καλημερα σου!Καταλαβαινω απολυτα την λαχταρα σας για ενα παιδακι γιατι κι εμεις το ιδιο αναζητουμε.Σκεψου πως εμεις εχουμε 1,5 χρονο που προσπαθουμε εχοντας μολις πριν 1 εβδομαδα 1 βιοχημικη εγκυμοσυνη, ενα σπορακι που δεν τα καταφερε να ερθει.Προσπαθηστε να απολαυσετε τον ερωτα σας και θα ερθει συντομα....μην μπαινετε στην διαδικασια προγραμματισμου δεν κανει καλο....Και σε παρακαλω να μην δινεις σημασια στους τριτους...σιγουρα θελουν να σας δουν να μεγαλωνει οι οικογενεια σας και να ειστε ευτυχισμενοι αλλα δεν κανουν καλο στην σχεση σας.

Εγω το μονο που ακουω μετα την αποτυχια μας ειναι"το ειπες πολυ νωρις"...το μονο που σκεφτονται ειναι την παρτυ τους και οχι την δικη μας ψυχολογικη κατασταση...

Πανε στο γυναικολογο σου, μιληστε μαζι του και θα σας κατευθύνει αυτος σωστα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Papakimou σε καταλαβαίνω απόλυτα.

στο μεσαίο τικερακι μου φαίνεται πόσο καιρό προσπαθω με τον άντρα μου για μωράκι.

να σου πω όμως κάτι..

θέλει ψυχραιμία και το εννοώ.

το στρες μόνο ανασταλτικά μπορεί να λειτουργήσει και καλό θα ήταν να χαλαρώσετε λιγάκι.

αν μπορέσεις να πείσεις τον εαυτό σου ότι δεν χρειάζεται να το σκέφτεσαι συνέχεια θα δεις ότι θα είναι καλύτερα και για τους 2 σας.

έχετε κάποιο πρόβλημα σύλληψης? ή απλά λόγω άγχους δεν τα καταφέρνετε?

όλες στον αγώνα είμαστε αλλά -πάνω απόλα ψυχραιμία.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

έχουμε κάνει ένα σπερμοδιάγραμμα που είναι καλό, εγώ πήγα στο γυναικολογο και μου έκανε μόνο τεστ παπ και υπερηχο, μου τα βρήκα καλά και μου είπε πως παραπάνω εξετάσεις θα κάνουμε μετά τον 1 χρόνο. Μου είπε να μην αγχώνομαι και να μην τον αγχώνω και να κάνουμε πολύ σεξ. Αυτό το πολύ είναι ένα πρόβλημα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

papakimou γεια χαρα! ;)

σε καταλαβαινουμε απολυτα ..πανω κατω ολες ειμαστε σε παρομοια φαση ..μια πανω μια κατω... :dry::dry::dry:

καταρχην ειναι κρετινοι (συγνωμη για την εκφραση... :angry: , οσοι δεν ειναι διακριτικοι να καταλαβουν στοιχειωδως καποιους κανονες κοινωνικης συμπεριφορας)....ελεος!

κατα δευτερον, ο χρονος που προσπαθειτε ειναι οριακος για να ξεκινησετε να ψαχνετε γιατι δε συλλαμβανετε..απ την αλλη ομως αν δε παρελεθει και ενα ετος δυσκολα θα σας στειλει ο γιατρος για εξετασεις εκτος αν πατας τα 34-35....

η προσωπικη μου εμπειρια ειναι οτι στον 1 χρονο προσπαθειας με το συζυγο μου(ειμαστε μαζι 9 χρονια) οταν μαθαμε για το προβλημα ολιγοασθενοσπερμιας επεσε ο ουρανοςστο κεφαλι μου ...για πρωτη φορα υπηρξε κριση στη σχεση μου, ειχα μεγαλο θυμο και ξεσπασματα αλλα καποια στιγμη συνηλθα και τωρα ειμαστε και παλι καλα οπως παντα...νομιζω οτι ειναι η φαση που περνατε και οταν καθε πραγμα γινει στο χρονο που πρεπει εννοω εξετασεις κλπ θα δωσετε και το χρονο στη σχεση σας να αναδιοργανωθειτε, τωρα ειστε σε φαση αναμονης και ειναι λογικο να ειστε τεντωμενοι...

πες μας και καποιες πληροφοριες αν εχετε ψαχτει και εμεις ειμαστε εδω για υποστηριξη..εξαλλου ειπαμε ολοι πανω κατω περναμε τα ιδια

καλη επιτυχιαααα :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αφού δεν έχετε κάποιο πρόβλημα λοιπόν είδες ότι δεν πρεπει να αγχώνεσαι?

γιατί κάνετε τόσες συχνές επαφές? δεν νομίζω ότι θα βοηθήσει σε κάτι- παρά να κουράσει και τους 2 σας.

εξάλλου το σπέρμα καλό είναι να ανανεώνεται κάθε 2-3 μέρες μη σου πω και κάθε 3-4.

κάντε σεξ στις καλές μέρες σου, αλλά χωρίς απόλυτο ραντεβού με το ρολόι. στους άντρες προκαλεί απίστευτο άγχος και άσε που δεν έχουν όλοι και την ίδια όρεξη στην ίδια συχνότητα!

και μην το πολυσυζητάτε μωρέ..απολαύστε το και λίγο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τη συμπαράσταση εύχομαι και σ' εσας να έρθει το μωράκι πάρα πολύ γρήγορα. Είμαι 31 χρονών.Ναι δε με έστειλε για περισσότερες εξετάσεις πήγα πριν 1 μήνα και του λέω :"προσπαθούμε 5 μήνες" και μου λεει:" δεν είναι μεγάλο διάστημα" και του λέω: "ναι άλλα άλλες πιάνουν παιδί από το πρώτο μήνα" και μου λεει: "ε κι έγω έκανα παιδί στον 1,5 χρόνο τί πάει να πει αυτό". Χαμογέλασα και λέω καλά μετά το χρόνο οι εξετάσεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

θα συμφωνησω με την εκο οτι καθε μερα δεν επιτρεπει και το σπερμα να ανανεωθει, εξαλλου αν κανεις πχ σεξ σημερα το σπερματοζωαριο μπορει να μεινει ζωντανο για 2-3 24ωρα οποτε μετα ξανακανεις..και κατι ακομα που δεν το τηρουμε ...πολλες φορες κανουμε διπλη ωορηξια και δε το καταλαβαινουμε οποτε θα πρεπει οι επαφες να ειναι κατα τη διαρκεια ολου του μηνα καια οχι μονο στις γονιμες μερες....αυτο μου πηρε να το καταλαβω 1 χρονο και γω λειτουργουσα ετσι αλλα ειναι λα-θος!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ο γιατρός μου είπε μέρα πάρα μέρα από τη 11 ως τη 16 μέρα. Εγώ όμως κάνω την 13 την 14 και τη 15 και τις άλλες φορές όποτε τύχει. Η αληθεια είναι πως 13 και 14 τα καταφέρνουμε αλλα τη 15 μέρα γίνεται σπάνια λόγω βαρεμάρας!!! Καταλαβαίνω πως είναι μεγάλο άγχος για τον άντρα μου το προγραμματισμένο αλλα σκέφτομαι πως αν χάσουμε αυτές τις 2-3 μέρες τότε χάσαμε και το μήνα και πάμε για τον επόμενο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

θα προσπαθήσω να διώξω το άγχος μου(δύσκολο βέβαια γιατι μολις έρχετε η 14 μέρα και βλέπω τον άντρα μου να νυστάζει κάτι παθαίνω :laugh: ) ίσως να ασχοληθώ λίγο με τον εαυτό μου να νιωσω ποιο ποθητή για τον άντρα μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κουκλίτσα μου καταλαβαίνω πόσο πολύ θέλεις ένα μωράκι αλλά πρέπει να ηρεμήσεις. Νομίζω πως σου έχει γίνει εμμονή... το νινάκι θα σας έρθει μόλις χαλαρώσετε και απλωθεί αγάπη και έρωτας στο κορμί σου και όχι άγχος! Μην πιέζεις τον αντρούλη σου και θα σου πω τι έκανα εγώ χωρίς να τον αγχώσω και χωρίς να πάρει χαμπάρι τίποτα! Λοιπόν, ήξερα την ημέρα ωορρηξίας μου και του έκανα σεξουαλική αποπλάνηση! Δεν του είπα πως ήμουν στη μέρα μου, αλλά και εγώ δεν το σκεφτόμουν καθόλου τη στιγμή εκείνη! Ο μπέμπης μας τωρα είναι σχεδόν 5 μηνών!

Αρχικά θα πρέπει να σταματήσεις το προγραμματισμένο σεξ γιατί δεν είναι απόλυτο πως έχεις ωορρηξία τις συγκεκριμένες μέρες που κάνεις σεξ(εκτός και αν το έχεις τσεκάρει με υπέρηχο). Μια γνωστή μου έμεινε έγκυος 2 μέρες μετά που της τελείωσε η περίοδος!

Θα κάνετε έρωτα όποτε το νιώθετε και όποτε το θέλετε.

Εύχομαι σύντομα να έχετε ένα σποράκι!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όλα καλά, αυτά που σου είπαν τα κορίτσια και συμφωνώ φυσικά μαζί τους!!!

Αφέσου λοιπόν ελεύθερη βρε κούκλα, κάνε σεξ όποτε θέλεις χωρίς να υπολογίζεις γόνιμες μέρες και θα έρθει ...που θα πάει!!! :);)

Χαλάρωσε και όλα θα γίνουν... :kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

papakimou simfono me osa sou egrapsan ta koritsia, apla thelo na prostheso ,na min vazeis ton eafto sou se tetoia piesi, mono kako sou kanei-an kai apo oti katalava to perivalon sou efthinete kata poli me afta pou sou leei.giati den tous koveis to dikaioma???rikse kai kamia vrisia,den kanei kako.einai aloste ntropi tous na fernoun ena neo zevgari se toso diskoli thesi...

ektos apo afto min xalas tin sxesi sou me ton antra sou vre koritsi mou.

as ton ligo na iremisei-prospathise kai esi na eisai xalari kai efdiatheti mazi tou. ase na perasei ena diastima kai tote agorase kanena oraio esorouxaki ,anoikse kai ena krasaki kai ta ypoloipa erxontai...

na deis ola kala tha pane!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ. ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΛΟΓΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΝΑΜΟΝΗΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΓΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ 1 ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΕΤΣΙ ΩΤΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΕΙΣ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΤΕΡΑ. ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕ ΔΙΔΥΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ 2η ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ.

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΜΙΑΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΧΟΡΙΑΚΗΣ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αγάπη μου όμορφη άκουσε τις συμβουλές των κοριτσιών και προσπάθησε να ηρεμήσεις.

Και εμείς με τον αρραβωνιαστικό μου θέλουμε παιδάκι αλλά δεν σκευτόμαστε καθόλου τις γόνιμες μέρες.Απλά κάνουμε σεξ όποτε έχουμε διάθεση και απλά αντί να τραβηχτεί ολοκληρώνει μέσα μου!

Αυτό και δεν μου δημιουργεί άγχος(διότι δεν είναι προγραμματισμένο) και ευχαριστιόμαστε την επαφή μας αλλά και θα έιναι μια όμορφη έκπληξη για εμάς ξαφνικά να μη μου έρθει η ακατανόμαστη!

Προσπαθήστε και οι δύο να κοιτάξετε την υγεία της σχέσης σας(για μένα παίζει σημαντικό ρόλο να λέω στον εαυτό μου ότι έχω σχέση και να μη το βλέπω σαν αρραβώνα-γάμο :D ) και μη μπαίνεις στο τριπάκι των γόνιμων ημερών!

Μη μετράς καν για τις γόνιμες μέρες!

Έχω φάει και εγ΄άγχος για υτό το πράγμα αλλά να ναι καλά οι κοπέλες που πραγματικά ξέρουν να σε ηρεμούν όταν είσαι σε κατάσταση πανικού!! :D

Και όσο αφορά τους τρίτους....σταμάτα να τους δίνεις σημασία!

Δικός σου ο γάμος, δική σου η ζωή και δικός σου ο άντρας!

Όλα εξαρτώνται από εσάς...

Υπομονή, δύναμη και καθόλου άγχος αγάπη μου!Εύχομαι να σας πάνε όλα υπέροχα!

Ένα μεγάλο φιλί από εμένα! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αγαπη μου γλυκια μην ακουσ τον καθε ενα τι σου λεει.και μενα ετσι μου λεγαν και με αγχωναν πιο πολυ καθε φορα.οσο για το σεξ και γω δεν το θελα καθολου γιατι ειχα νευρα και στεναχωρια που δεν εμενα εγκυοσ και ηθελα και γω μονο γονιμεσ μερεσ.ΛΑΘΟΣ τελικα οταν κυνηγασ κατι δεν ερχεται να το ξερεισ.εγω ακου τι εκανα.καποιεσ βεβαια θα με κοροιδεψουν αλλα εγω το εκανα.λοιπον ακου.6 μηνεσ παλευα και γω αλλα μπα.τιποτα.πηγα λοιπον στην χρυσοβαλαντο (δεν ξερω αν εχεισ ακουστα)πηρα το μηλο που δινουν εκει και μια ζωνη που φοραει η γυναικα στη μεση τησ.νηστεψα 3 μερεσ ακομα και το λαδι και εγω και ο αντρασ μου φορεσα την ζωνη αμεσωσ στη μεση μου και πριν καν μπει 0 7ος μηνασ εμεινα εγκυοσ.κατευθειαν.και την ζωνη την εβγαλα λιγο πριν παω να γεννησω.δηλαδη μεσα στο χειρουργειο.μπορει να ακουγεται τρελλο αλλα σε μενα αγαπη μου ετυχε.καντο δεν ειναι ντροπη.εγω παντωσ πιστευω πολυ σε αυτα.αν θεσ καποια πληροφορια για αυτο που σου λεω γραψτο εδω.θα μπω και θα σου πω λεπτομερειεσ.ολα να σου πανε καλα.φιλια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ποσο σε καταλαβαινω να ξερες..φετος τον μαιο θα κλειναμε 3ολοκληρα χρονια προσπαθειων ευτυχως δεν προλαβαμε δοξα το θεο...και εμας μας ζοριζαν και οχι απλα μας ζοριζαν αλλα μας ειρωνευονταν κι ολας!!!!:μμμ εσεις γιατι δεν εχετε κανει ακομα παιδια???ποιος εχει το προβλημα???και θα ηταν τοσο ευκολο να ηταν ξενοι αυτοι που μας τα ελεγαν αλλα δυστηχως ηταν ατομα του πολυ στενου οικογενειακου περιβαλλοντος...μολις κλεισαμε τους 6 μηνες ελευθερων επαφων και δεν υπηρχε αποτελεσμα πηγα στον γιατρο αρχισα πρωτα απο μεναεκανα αιματολογικες ορμονικες σαλπιγγογραφια και ολα ηταν καθαρα...επερνα βιταμινες και σερπαφαρ για να βελτιωθει η οωριξια μου και στους εξι μηνες αφου παλι δεν εγινε τιποτα εστειλα τον αντρα μου για εξετασεις αφου πρωτα κουβεντιασαμε οτι θελουμε ενα παιδι τοσο που θα καναμε τα παντα για αυτο..με το σπερμοδιαγραμμα ανακαλυψαμε χαμηλη κινητικοτητα και αρχισαμε θεραπεια με βιταμινουλες χωρις παλι αποτελεσμα το σπερμα δεν βελτιωνονταν το αγχος πολλαπλασιαζοντανκαι η στεναχωρια οταν εβλεπα περιοδο ανεβαινε στον ουρανο...καναμε σπερματεγχυση πανω στην οποια ειχα βαλει καθε ελπιδα και ονειρο δυστηχως ομως..ΤΙΠΟΤΑ...εκει κατερευσα δεν ηξερα τι να πω τι να κανω ενοιωθα αχρηστηηηηη...και οσο πιο χαλια ενοιωθα τοσο πιο κοντα μου ηταν ο αντρας μου ειχαμε επαφες ακομα και οταν δεν ειχε ορεξη ακομα και οταν γυριζε κομματια απο την δουλεια μονο και μονο για να μην μου δειξει οτι ηταν κουρασμενος και να απογοητευτω χειροτερα...μεχρι την καινουρια χρονια που εκει οταν αλλαζε ο χρονος με πιανει αγκαλια και μου λεει ειμαι σιγουρος πως φετος θα γινουμε γονεις και ξερεις γιατι????γιατι φετος σαγαπαω πιο πολυ απο καθε αλλη χρονια αλλα ακομα και αν δεν ερθει φετος θα ερθει του χρονου γιατι τοτε θα σε αγαπαω ακομα πιο πολυ απο φετος...αυτο ηταν τον επομενο μηνα αποφασισαμε να παμε για την δευτερη σπερματεγχυση και φυσικα ηταν πετυχημενη και τωρα ειμαι στον πεμπτο μηνα της εγκυμοσυνη μου και πιο ευτυχισμενοι απο ποτε...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ηθελα και γω με την σειρα μου να σου πω να ηρεμησεις!!!!

το σεξ τον καιρο που προσπαθουσαμε με τον αντρουλη μου το ειχαμε βρει σαν παιχνιδι,μια ακομα προφαση για παραπανω σεξ :laugh:

και δεν καναμε μονο τις μερες της οωρηξιας,εμενα πιαστηκε το νινι την 8η μερα,

δεν ειναι καταναγκαστικο εργο να κανεις παιδακι,δεν σε πιεζει κανεις,και αυτο που ακουω συνεχεια για την πιεση των γυρω μας,αναισθητη κοριτσακι μου αναισθητη να σε!!ειναι δικο σου και μονο δικο σου θεμα το ποτε θα αποκτησεις παιδι!!!!

χαλαρωσε και βρες να ασχοληθεις με αλλα θεματα,εμενα ηρθε οταν πια αρχισα να σκαιυτομε τις διακοπες και οχι το νινι,εκανα σχεδια που θα παω θαλασσα μπανακια ηλιοθεραπειες και τσουπ ηρθε μετα απο 4 μηνες!!!

ειναι πολυ νωρις να αναστατωνεσε και δεν ειναι ο μοναδικος σκοπος της ζωης μας αυτος!!!!γευσου την ζωη το σεξ και το νινι θα ερθει χωρις να το παρεις ειδηση!!!!

η αδερφη μου 8 χρονια παντρεμενη δεν εχει παιδακι λογο του αντρα της και δεν εχουν πει τιποτα σε κανεναν,ολος ο κοσμος νομιζει οτι φταιει εκεινη ξερεις ποσα ακουει!!!!!

γιαυτο σου λεω και σας λεω!!!!θα ερθει ολα θα γινουν!!!!

ευχομαι συντομα να γινει το ονειρο σου πραγματικοτητα γλυκια μου :kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

παντρευτηκα καιεμεινα εγκυος 5 χρονια μετα βεβαι στη δικη μο περιπτωση λογω επεμβασης του θηρωειδη αδενα και λογω ληψης ραδιενερου ιωδειο απαγορευοταν αυτστηρα να μεινω ευος 3 χρονια ακιμετα οταν ελειξε ο συναγερμος δνε μπορουσαμε εξαιτειας των καλοθεληαδων , ενω ηξεραν το προβλημα ελεγν αντε καντ εενα μωρο τι παεινα πει να περιμενετε ασε τα κομπογιαννιτικα που ακουγα κατι βλακειες καιβεβαι ολο αυτο με κουραζε και εμενα και τον αντρα μου .Οταν πηγα στο γυναικολογομου εξαιτειας μια μεγαλης καθυστερησης περα απο τον ορμονικο ελεγχο που μου εδωσε μου ειπε οτι εχω μιακυστη και αυτο καθυστερουσε μια ενδεχομενη συλληψη και θα επρεπε πρτα να θεραπευσω τη κυστη καιμετα να παω για εγκυμοσυνη βεβαια ο καλυτερς τροπος αντιμετωπισης της κυστης ειναι να μεινει η γυανιακα εγγκυος επειδη οι κυστες μεγαλωνουν εμ το αιμα αρα οταν μια γυναιακ δνε χειπεριοδο σταματον και οι κυστες αλαλ στη δικη μο περιπτωση λογω ιστορικου αυτο ηταν κατι απιθανο αλλα οχι αδυνατο και τελικα εκεινο το βραδυ γυριζοντας στοσπιτι καναμε πρωτα φορα ερωτα οχι για αν αποκτησουμε μωρο αλαλ επειδη το ειχαμ εαναγκη καιναι τοτε εμεινα εγγυος και ηταν την 16 ημερα του κυκλου μετα που το υπολογισαμε με τον γιατρο μου .Οποτε κοιτα να αλαρωσεις ακινα μην το σκεφτεσε 6 μηνες και ενας χρονος δνε ειναιμεγαλο διαστημα καιξερεις οτι ολα ειναικαλα οπτε μην δημιοργεις θεμα εκει πο δνε υπαρχει .Μαλιστα οταν καποιοι θα σου λενε αντε να κανεις ενα παιδι εσυ θα λες :τωρα με την οικονομικη κριση ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ αμα φυγει το ΔΝΤ βλεπουμε ριχτο στη πλακα και θα δεις

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

papakimou έγραψε:

Είμαι χαλιά ψυχολογικά, η προσπάθεια για παιδί έχει γίνει αυτοσκοπός και αυτό κάνει κακό στη σχέση μου. Ο άντρας μου έχει κουραστεί από το προγραμματισμένο σεξ και όλο και απομακρυνόμαστε εγώ δεν θέλω να ακούσω για σεξ εκτός των γόνιμων ημερών εκείνος δε θέλει να ακούσει για σεξ 4 μέρες στη σειρά. Κλείσαμε τους 6 μήνες και ακόμα δεν ήρθε. Κοντεύω να τρελαθώ. Πάμε σε γάμο σε βάπτιση και όλοι λένε άντε πότε θα κάνετε ένα παιδάκι. Σκέφτομαι πως αν είμαι έτσι από τους 6 μήνες στο χρόνο τι θα κάνω;;; Πείτε μου την εμπειρία σας επηρέασε τη σχέση σας η μη επίτευξη του στόχου;;;

καλησπέρα κούκλα μου....επι ένα χρόνο έπιανα παιδί και το πολύ σε ένα μήνα ακολουθούσε αποβολή....πίστεψε με είχα αγανακτήσει....δεν είχα κανενα πρόβλημα....πρόσεχα αρκετά....καποια στιγμή κι εγώ πέρασα με τον άντρα μου τα ίδια...γιατί είχαμε απελπιστεί...και στην τελευταία αποβολη που είχα είπα πως δεν θελω για 1-2 χρόνια να ξανα ακούσω τη λέξη παιδί...όσο το σκεφτόμουνα τόσο πιο χαλια αισθανομουν....το ίδιο και ο αντρας μου....σταματήσαμε καποια στιγμή να περιμένουμε πως και πως να ξανα μείνω έγκυος...αφου πιστευαμε πλεον πως παλι θα το έχανα....6 μήνες αργότερα εκει που δεν το περιμέναμε με τιποτα...γιατι ειχαμε φτασει σε ενα σημειο που οι επαφες μας ηταν αραια και που...κι ομως οχι μονο εμεινα εγκυος αλλα μεχρι τωρα που ειμαι 4 μηνων...δεν εχω το παραμικρο προβλημα και ολα πανε καλα....ακομα δεν μπορω να το πιστεψω οτιθα γινω μανουλα....αν θελεις ακουσε με....αφηστε το να ερθει μονο του...σταματηστε να προσπαθειτε και να το σκεφτεστε συνεχεια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalhspera k apo mena kalh mou..egw me thn seira mou den tha sou pw polla logia ...tha sou pw ta 3 MH k thrhse ta gia na mhn exeis problhma

mhn agxwnese

mhn metras gonimes k tetoia,kane sex opote to thellete k to niwthete pragmatika giati tha sas apomakrunei k tha sas kourasei kiallo auto

mhn akous kanenan para thn dikia sou kardia k tou antra sou

filakia k ola tha pane kala..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΧΩ Κ ΓΩ ΑΝΧΟΣ Κ ΨΑΧΝΩ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ!ΑΣ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ! :);)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ποσο σε καταλαβαινω κοπελια!!! μονο που εγω ειχα φτασει στο σημειο που ειναι ο αντρας σου... δεν ηθελα να ακουσω λεξη για προγραμματισμενο σεξ!

παντρευτηκαμε Σεπτεμβριο 2006. σχεδον για 1 χρονο δεν καναμε προσπαθειες γιατι ειχα παρει κατι χαπια για αναπλαση του χονδρου της επιγονατιδας (καταλοιπα απο τον αθλητισμο..) και επρεπε να περασουν 6 μηνες μετα χωρις εγκυμοσυνη γιατι μπορει να γινοταν τερατογεννεση! μπρ...! ετσι περιμεναμε 10 μηνες για καλο και γιακακο!

και καναμε, καναμε, τιποτα! εγω σχεδον καθε μηνα ημουν κατα φαντασια εγκυος! ολο ταχα ζαλαδες και ανακατωσουρες ειχα! πηγαμε σε γιατρο, ολα καλα, μονο που εγω δεν κατεβαζα ολους τους μηνες ωαρια (καταλοιπο και αυτο απο της υπερκοπωσης του αθλητισμου, ειχε πει η γυναικολοος) καναμε 4 κυκλους με κλομιφαινη, τιποτα... 2 σπερματεγχεισεις... τιποτα και ολο να νομιζω οτι σιγορα εθμαι εγκυος... και ολοι να λενε, αντε εσεις ποτε κανενα παιδακι; και τους ελεγα καταμουτρα, λετε να μην προσπαθουμε; και το βουλωναν!

τελικα ευτυχως αλλαξαμε γιατρο και του ζητησαμε να κανουμε εξωσωματικη. το ειδαμε και σαν εξεταση βρε αδερφε! να δουμε γιατι ενω ολα ειναι καλα, μωρο γιόκ!

ως τοτε το σεξ καθαρα "οικογενειακο". αγγαρια ειχε καταντησει...

καναμε εξωσωματικη το Φεβρουαριο 2009 και 22 Οκτωβριου κρατουσαμε τα καμαρια μας αγκαλια!

οταν περασαν οι πρωτοι μηνες, στους οποιους ουτε λογος για σεξ, οταν βαλαμε τα μωρα σε καποιο προγραμμα.... αρχισαν τα ωραια!!!!!

απο τοτε ξαναζουμε τον ερωτα με τοση ενταση, οπως τον πρωτο καιρο!!!

συγνωμη για την πολυλογια μου, αλλα ηθελα να σου δειξω πως λιγο πολυ ολα τα ζευγαρια το περνανε, κι ασ μην το παραδεχονται!

σας ευχομαι ολοψυχα, να πανε ολα καλα και να κρατησετε συντομα αγκαλια τα μωρακια σας. σε ολες το ευχομαι... γιατι καποτε και εγω ημουν στη θεση σας... αρα... ολα μπορουν να συμβουν..!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια το θεμα του αγχους το εζησα κι εγω.Ειναι αληθεια πως ετσι δεν κανεις τιποτα.Τον προηγουμενο μηνα πηγαμε στο γιατρο και αποφασισαμε για σπερματεχγυση.Ετσι λοιπον και οι δυο χαλαρωσαμε γιατι πιστεψαμε πως θα πετυχουμε με την σπερματεγχυση....και τσουπ ηρθε η εγκυμοσυνη...βιοχημικη μεν αλλα ηρθε....Ο γιατρος μας ειπε να διαγραψουμε τεχνιτες μεθοδους συλληψης εφοσον υπαρχει φυσικος τροπος.....κι εγω απλα αναρωτιεμαι...θα κανουμε παλι 1,5 χρονο προσπαθειες μεχρι να κατσει παλι?θα ερθει αραγε νωριτερα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...