Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Βασουλα πάνε και τα μαθήματα πάει και ο Ιταλός!!! :laugh: :laugh:

Παραδοσιακούς χορούς θα σας μάθω εγωωω!!!

Απο μικρή ήμουν για πολλά χρόνια σε χορευτικό!!!

Στον γάμο μου κι εγώ ξυπόλητη και το καταευχαριστήθηκα!!!

Μετά όμως έπεσε τρίψιμο άλλο πράγμα...ηταν κατάμαυρα... :S

Αγγελικούλα σωστή με τα παπουτσάκια χορού...γιατί με τις τακουνάρες μετά απο τόσες ώρες ορθοστασιας δεν θα μπορέσεις να ευχαριστηθείς τον χορό και είναι κρίμα...

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

Εγώ τον δικό μου άντρα τον ξέρω από τα 12 :woohoo: και ήμασταν κολλητοί φίλοι πολλά χρόνια. Μια μέρα, λοιπόν, μετά από 14 χρόνια γνωριμίας και δύο μέρες πριν παρουσιαστεί στο στρατό αποφασίζω ότι μου αρέσει :blink: έτσι ξαφνικά (σαν σήριαλ του Παπακαλιάτη ένα πράγμα). Εκείνο το βράδυ βγήκαμε παρέα, του ζήτησα να πάω σπίτι του να μιλήσουμε, εκεί τον κοιτούσα περίεργα τον ξανακοιτούσα, του πέταξα κάτι σποντίτσες... και κοιμήθηκα εκεί το βράδυ :blush: . Μπήκε στρατό σα να είμαστε φίλοι, τίποτα το ερωτικό (νόμιζε το γλυκάκι μου ότι με είχε πιάσει απλά κάτι για ένα βράδυ). Στην πρώτη άδεια του είπα ότι θέλω να είμαστε μαζί κανονικά, ότι έχουμε ζήσει ήδη τόσα χρόνια μαζί, ξέρουμε ο ένας τον άλλον και από την καλή και από την ανάποδη...ήξερα ότι ήθελα να περάσω τη ζωή μου μαζί του. Και εκείνος είπε τα αντίστοιχα :blush: . Μείναμε σχεδόν αμέσως μαζί και μετά από 4 χρόνια παντρευτήκαμε! Όλοι οι κοινοί μας φίλοι τόσων χρόνων δεν το πίστευαν!

Δημοσίευση

Kat6 έγραψε:

Παράθεση
ΚΑΤΡΙΝΑ!!!!ΓΙΟΥΧΟΥ!!!Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΕΙΜΑΙ...ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!! :laugh: :laugh:

Καλως την κουμπάρα!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Τι κάνεις Κατερινάκι;;;Τι κάνει το μπεμπε σου;

Να έρχεσαι στο θεματάκι μας να μας λες τα νέα σου!!!

Δημοσίευση

Αγγελικουλα συμφωνω με τα παπυτσακια χορου..κι εγω τοτε εψαχνα αλλα τελικα πηρα κατι αλλα..χοντροτακουνα που ηταν τοτε της μοδας.. :S και με βολεψαν μια χαρα!!

Κατερινακι πολυ συγκινητικο..το στορυ σας!μετα απο τοσα χρονια φιλιας του την επεσες στη ψυχρα!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Ναι κοριτσια πανε τα μαθηματα παει και ο Ιταλος :laugh:

ελπιζω να μαθει ιταλικα στο γιο μας τουλαχιστον ....

το ωραιο ηταν οτι βγαιναμε καιρο μονοι μας και δεν γινοταν

τιποτα επειδη τα ειχα με τον ιταλο αλλα ημουν κολλημενη με

εναν αλλον !!!( οχι με τον αντρα μου !!!! :P )

ο αντρας μου με ηθελε ...αλλα εγω τοτε ημουν στον κοσμο μου ... :silly: :silly: φυσικα καποια στιγμη με ολα αυτα

που μου εκανε τον ερωτευτηκα :blush:

Δημοσίευση

Ευχαριστούμε πολύ :blush::blush:

Wendy, δεν θα έβαζες μια φωτογραφία από το μπάνιο σας? Δεν θυμάμαι γιατί, αλλά κάτι έλεγες για το χρώμα... ή άλλα ντ'άλλων λέω??!!

Καλώς τη συνονώματη κουμπάρα!!!!!

Δημοσίευση

Kat6 έγραψε:

Παράθεση
ΚΑΤΡΙΝΑ!!!!ΓΙΟΥΧΟΥ!!!Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΕΙΜΑΙ...ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!! :laugh: :laugh:

Γεια σου βρε Κατερινακι .. :)

τι κανεις???? τελικα κοριτσακι περιμενεις ???

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΒΓΗΚΑΜΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΣ ???ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΛΑΒΩ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΜΙΛΑΩ!!ΕΙΜΑΙ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΡΙΝΑ!!

Δημοσίευση

soupitsa έγραψε:

Παράθεση
Ευχαριστούμε πολύ :blush::blush:

Wendy, δεν θα έβαζες μια φωτογραφία από το μπάνιο σας? Δεν θυμάμαι γιατί, αλλά κάτι έλεγες για το χρώμα... ή άλλα ντ'άλλων λέω??!!

Καλώς τη συνονώματη κουμπάρα!!!!!

ναι βρε κατερινακι μου το ξεχασα!!!! :P

νισο να βαλω την φωτο του μπανιου !!!

Δημοσίευση

βαζω την κοιλια μου βαζω και το μπανιο μας :laugh: :laugh:

Αγγελικη τι φωτογραφιαρα !!! τελεια θαλασσα σαν ψευτικη μοιαζει !!!!

Κατερινα μου κοριτσακιιιιιιιιιι??? τελειααααααααααα ..τρεχα για ροοοοοοοοοοοοοοοοζ ρουχαλακια !!!!!!!!! :silly: :silly:

Δημοσίευση

ναι οι κραδουλες ειναι πλακακια ..

το δωματιο του μπεμπη θα ειναι το ιδιο χαρουμενο αλλα οχι με τοοοοοσα χρωματα( παντως το πρασινο χρωμα ειναι περιπου το ιδιο με αυτο του δωματιου του!!!) ......σιγουρα θα του αρεσει να καθεται και στο μπανιο! Οταν εφτιαχνα το μπανιο στο σπιτι μου ο εργολαβος το ελεγε το μπανιο της barbie επειδη ειναι τελειως παιδικο ....

γενικα εχω μια τρελα με τα χρωματα ...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
    • Καλή αρχή στο κοριτσάκι σου! Σημασία έχει ότι της αρεσει τα υπόλοιπα θα τα βρείτε! Κλαίω με την αθώα της σκέψη μωρέ, γλυκούλα μου 🥹🥹🥹🩷🩷🩷 Ναι, ο άντρας μου το ήθελε πάρα πολύ ένα κοριτσάκι ακόμα. Το ίδιο και εγώ να σου πω την αλήθεια. Εννοείται μετά από όσα έχουμε περάσει λέγαμε απλά να πάει καλά μέχρι τέλους αλλά μας έκανε τη χάρη δεύτερη φορά και μας ξαναήρθε κόρη και πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε και τόση προίκα στα ροζ, μην πάει χαμένη 😋 Θέλω και εγώ να πιστεύω ότι με 19 μήνες διάφορα μόνο, θα γίνουν φίλες, θα παίζουν μαζί θα μεγαλώνουν μαζί και εγώ θα τις καμαρώνω και θα τις χαίρομαι 🥹🥹🩷🩷 Έχω κοιλίτσα ναι, είχα πετάξει και στην Λυδία από νωρίς, ενώ δεν είχα παραπάνω κιλά. Μάλιστα τότε ήμουν γυμνασμενη φουλ, και με καταλάβαιναν όλοι στη δουλειά γιατί ξαφνικά είχα μια μυτερή κοιλίτσα, από εκεί που είχα κοιλιακούς. Και είμαι και ψηλή, δεν ξέρω γιατί δείχνω τόσο γρήγορα την εγκυμοσύνη. Αλλά προσωπικά το χαίρομαι, μου αρέσει να φαίνεται η κοιλίτσα, θεωρώ ότι είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη εικόνα 🫄🫄 Πιστεύω θα στρώσει η περίοδος σου σιγά σιγά.. Ίσως ναι, επηρεάζει και ο θηλασμός, οι ορμόνες είναι άνω κάτω!!
    • Εγώ λέω να τους πάρετε κορίτσια μου στην τελική για αυτό είναι γιατροί σας κ τόσο καιρό τους πληρώνετε για μια τέτοια στιγμή … στην τελική μην κάνουμε ταρζανιές κ λέμε δεν είναι τίποτα κ υπάρχει κάποιο θέμα …  μπορεί Μαρία να σου πει ότι δεν είναι κάτι κ εφόσον αύριο έχεις το ντοπλερ να σου πει το βλέπεις αύριο .. ένα τηλέφωνο δεν σου κοστίζει τίποτα !!
    • @ΜαρίαΔημήτρηςκαι γω εχω τσιμπιες κατι ωρες και νιωθω δυσφορια γενικως στην περιοχη χαμηλα και πισω. Οποτε αν μαθεις περι τινος προκειται πες μου και εμενα γιατι μια ανησυχια την εχω. Καλα αποτελεσματα αυριο στο doppler σας και το κυριοτερο ευχομαι να δειτε και τη φατσουλιτσα της❤️❤️
    • Ναι κορίτσι μου για τον Σταυρακ... διάβασα πάρα πολύ καλά σχόλια και για τον Σαραφ.. Να είσαι καλά!!!! Καλή επιτυχία και σε εσένα!!!🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...