Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 989
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

MeLiTiNi.X έγραψε:

S'euxaristo para para poly. Steile mou an theleis pm me ta stoixeia tou giati erxomaste Ellada se liges meres. Exei poly anamoni sto thema twn rantevou? Pou einai to iatreio tou?

φυσικα θα στα στειλω...ειναι στα πατησια αν εχεις ακουστα....οσο για την αναμονη ενα μισαωρο περιπου....κι αυτο οχι παντα...εμενα συνηθως με βαζει μεσημερι γιατι ξερει οτι βαριεμαι να περιμενω...χε...χε...εχει το εξης καλο...και μια ωρα αν θες καθεσαι μεσα....τον ρωτας οτι μα οτι απορια εχεις...κι ας εχει αλλες 50 γυναικες εξω...ειναι παρα πολυ ευγενικος....πολυ καλος γιατρος...και πανω απ' ολα ανθρωπος....

Δημοσίευση

Evi.D έγραψε:

Alh ponemenh istoria ta vlastokitara...Theorw pos mas klevoun me to ganti giati patane pano sthn adinamia pou exoume sta paidia mas kai tha kaname ta panta gia na einai kala...EGW PANTOS THA TA DORISW STHN DIMOSIA TRAPEZA....

βρε Ευη εξηγησε μου σε παρακαλω για τα βλαστοκυταρα τι ακριβως ειναι και γιατι ζητανε τοσα λεφτα...ειμαι ασχετη και δεν γνωριζω...

Δημοσίευση

Evi.D έγραψε:

Alh ponemenh istoria ta vlastokitara...Theorw pos mas klevoun me to ganti giati patane pano sthn adinamia pou exoume sta paidia mas kai tha kaname ta panta gia na einai kala...EGW PANTOS THA TA DORISW STHN DIMOSIA TRAPEZA....

Den xero ki ego ti na pistepso, alla skeftomai 1 sto 1000000 na symvei kati sto mellon, den tha antexo na min ta exo kratisei.. Nomizo pantos oti exoume mia ekptosi sto deutero paidi, einai kai i krisi sti mesi opote tha einai kapos ftinotera.. :S Otan ta dorizeis einai onomastiki i dorea, diladi an theleis na xrhsimopoiiseis sto mellon ta vriskeis???

Δημοσίευση

nika έγραψε:

MeLiTiNi.X έγραψε:

φυσικα θα στα στειλω...ειναι στα πατησια αν εχεις ακουστα....οσο για την αναμονη ενα μισαωρο περιπου....κι αυτο οχι παντα...εμενα συνηθως με βαζει μεσημερι γιατι ξερει οτι βαριεμαι να περιμενω...χε...χε...εχει το εξης καλο...και μια ωρα αν θες καθεσαι μεσα....τον ρωτας οτι μα οτι απορια εχεις...κι ας εχει αλλες 50 γυναικες εξω...ειναι παρα πολυ ευγενικος....πολυ καλος γιατρος...και πανω απ' ολα ανθρωπος....[/quote:1jsxj2ap]

Athina megalosa. 4 xronia einai pou exo fygei. Ta Patisia mia xara kai sxetika konta. Apla an theleis kane tou ena tilefono prota, gia to an analamvanei tetoies periptoseis. S'euxaristo poly kai pali Melitini. Me to kalo o bebis sou!! :):):)

μια χαρα τοτε...φυσικα θα τον ρωτησω πρωτα μην κλεισεις αδικα ραντεβου...θα τον ρωτησω η αυριο η το αργοτερο Δευτερα....αλλα κοιταξε αν πεις αυτος οχι...επειδη ειναι πολυ καλος γιατρος καλυτερα να προσεξεις...μην ξεχνας στην ελλαδα σπανια βρισκουμε γιατρο να ειναι ανθρωπος...

Δημοσίευση

Einai ta arxegona kitara tou kathe anthropou. Auta iparxoun ston omfalio loro tou mwro kai mporeis na ta filakseis..Alla edw tazoun xilia duo pou akomi den exei diapistothei pos mporoun na ginoun akomi..Vasika an mporeis na deis ena ntokimanter sthn net to Exantas tha katalaveis pos einai sketh apath...

Δημοσίευση

μια χαρα τοτε...φυσικα θα τον ρωτησω πρωτα μην κλεισεις αδικα ραντεβου...θα τον ρωτησω η αυριο η το αργοτερο Δευτερα....αλλα κοιταξε αν πεις αυτος οχι...επειδη ειναι πολυ καλος γιατρος καλυτερα να προσεξεις...μην ξεχνας στην ελλαδα σπανια βρισκουμε γιατρο να ειναι ανθρωπος...

Δημοσίευση

An mazepsoume peripou 10.000 vlastokitara sthn dimosia trapeza tha exoume kalipsei ths anagges olhs ths Elladas. Twra exei peripou 2000 dorees kai idiotika peripou 1.000.000 pou ta perisotera tha pane xamena giati den tha xrisimopihthoun pote...Outos h alos exei diapistothei se ales xores pos otan exeis provlima einai kai ta vlastokitara sou arosta opote den mporeis na ta xrisimopihseis kai pali katafevgeis sthn dimosia trapeza olou tou kozmou gia katalilo doti.

Δημοσίευση

nika έγραψε:

Apla pes tou pos exoun perasei 3 xronia kai pos eftasa sta misa tis gennas, omos epesan oi palmoi tou morou kai katalixame kaisariki. S'euxaristo. xx

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• καλησπέρα σε όλες και καλη χρονιά. Εχω παρα πολυ καιρο να γραψω αλλα με καποιες μιλαμε καθημερινα και γνωριζουν ολη την πορεια μας.  19,12 εκανα εμβρυομεταφορα με 2 πολυ καλα εμβρυα 1 4αα και 1 4αβ, απο δότρια 25 ετών. 30.12 1η χοριακη 695.1, 1.1 2η χοριακη 2114.6 και 3.1 3η χοριακη 5114,6 . την Πεμπτη 8.1 καναμε τον πρωτο υπερηχο. 2 σακοι απο 7 χιλιοστα ο καθενας και 2 λεκιθικικοι ασκοι. Η εικονα ηταν αψογη και ο γιατρος παρα πολυ ευχαριστημενος. Την παρασκευη ξαφνικα το απογευμα για κανα 3ωρο ειχα αιμορραγια ( εχοντας παρει σαλοσπιρ ακριβως την ωρα που ειδα το αιμα). ο γιατρος ηταν ψυχραιμος κ μας ειπε οτι δεν χανονται τα μωρα ετσι , οτι τα κανουν αυτα οι διδυμες κυησεις κ να μην φρικαρω,να κοψω το σαλοσπιρ και να παω κανονικα στο προγραμματισμενο μας ραντεβου 21.1 ( στα γενεθλια μου!!!) να ακουσουμε καρδουλες. Απλα ξεκουραση,οχι υπερβολες.σπιτι κλπ. Από τοτε δεν ξανα ειδα αιμα βεβαια ,αντε καμια σταγονα καφε το οποιο ομως ξερω ειναι τα υπολειμματα. Το αγχος εχει χτυπησει ταβανι΄.Φοβαμαι ενω ολα πηγαινανε τελεια μηπως εγινε κατι και τα εχασα.Αλλα κ αυτος ο γιατρος δεν θα ζηταγε να κανω υπερηχο αν φοβοταν για κατι?ολοι μου λενε οτι θα πανε ολα καλα και συμβαινει αλλα εγω τρεμω.τοσο σκατο (συγγνωμη κιολας) εχουμε φαει και πρωτη φορα πηγαινανε ολα τοσο καλα!
    • Κοριτσια ο πλακουντας σε εσας εχει αρχισει να γερναει; Σε εμενα εχει ξεκινησει και γερναει και ανησυχω.
    • Ααα ωραία έκανες και την καμπύλη μια χαρά ξεμπέρδεψες  Μια χαρά είσαι +4 κιλά εγω στις προηγούμενες εγκυμοσύνες έπαιρνα συνολικά 11-12 κιλά μέχρι να γεννήσω και είμαι ήδη +8 και έχω ακόμα δρόμο μπροστά μου μέχρι να γεννήσω αρχές Μαΐου  Και εμένα τα κορίτσια ήταν «μικρότερες» αλλά όλα καλά .. επειδή έκανα και αργά ωορρηξία συνήθως ήταν μια βδομάδα πίσω η ανάπτυξη τους αλλά και εγώ με τον άντρα μου είμαστε μικρόσωμοι 😂
    • Ναι αυριο θα παω το πρωί για β επιπέδου θα σας στείλω και αύριο τα νέα μου  Άσε εγώ δυσκολεύομαι πολύ με την διατροφή στην εγκυμοσύνη.. το ζάχαρο νηστείας μου το πρωί είναι πολύ καλό 83-86 εκεί μέσα είναι αλλά οι καμπύλες ζαχαρου στις προηγούμενες εγκυμοσύνες δεν ήταν καλές έχω θέμα με το ζάχαρο μετά φαγητού εκεί αν φάω όσο θέλω φεύγει  Συμπάσχω και εγώ στα ίδια είμαι  ένα σπίτι που δεν μπορώ να το κάνω σπίτι και το βράδυ η μικρή τον τελευταίο 2μηνο που μου σταμάτησε τον σερί ύπνο  Εντάξει η αλήθεια είναι πως η μετάβαση από το 1 παιδάκι στα 2 στην αρχή θα είναι λίγο κάπως δύσκολη (φαντάζομαι  και από τα 2 στα 3 που είμαι εγώ 😅) μέχρι να προσαρμοστεί και τον πρώτο παιδάκι στην νέα κατάσταση αλλά λίγο μετά από ένα διάστημα θα βρείτε τα πατήματα σας.. 🥰 το πρώτο σου παιδάκι τι ηλικία έχει ; Συγγνώμη αν το είχες ξανά πει και δεν το θυμάμαι  
    • Το doppler είναι ένα διαφορετικό είδος υπερήχου, που τσεκάρουν  τη ροή του αίματος πχ στον λώρο, στον πλακούντα, σε όργανα του μωρού (ξεχωρίζει γιατί βλέπεις τη ροή του αίματος με μπλε, κόκκινο χρώμα). Κάθε φορά που πηγαίνω κάνουμε και τύπου doppler εμείς. Αλλά στις 21 θα κάνουμε τον πιο αναλυτικό.  Και μένα το RSV μου έχει μείνει. Μόλις μπω στην 33η θα το κάνω.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...