Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

μαμα Παναη έγραψε:

marinapapa έγραψε:

τα εκανα ολα,πηγα στο προφιλ ,επεξεργασια προφιλ....και μετα ΤΟ ΧΑΟΣ .....βοηθειααααααα[/quote:3svfm68f]

εμενα μου βγαινει αν αντιγραψω τον κωδικο που γραφει bbcode δοκιμασε αυτον...

• Απαντήσεις 989
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

μαρινακι δεν σε βαζω ακομη σιγουρεψου πρωτα οχι τιποτα αλλο μην χασουμε μια πιθανη υποψηφια νυφη...κριμα ειναι :P:P:P:P με το καλο η αμνιο...και περιμενω για σιγουρια..... ;);););)

Δημοσίευση

mariakrhth πρόσθεσε και εμένα στη λίστα , merula αγορακι σίγουρα.το ξέρω από καιρό λόγο τροφοβλαστη , αλλά και στην 15η εβδομαδα στον υπερηχο φαινοταν ξεκάθαρα. :laugh:

μαμαπαναη για το τικερακι...στην αρχή σου είπαν που να το αντιγραψεις νομιζω, στο προφιλ, επεξεργασια, φορουμ, υπογραφή εκεί το αντιγραφεις...

Δημοσίευση

ναι στο κουτι που λεει υπογραφη για το φορουμ κανεις επικοληση τον bbcode(ολο το κατεβατο που σου γραφει εκει)και μετα πατας ενημερωση....δεν μας πρηζεις ξερεις ποσα πειραματα εκανα μεχρι να βγαλω ακρη???????

Δημοσίευση

ακριβως το ιδιο κανεις απλα οταν πας να κανεις επικοληση πηγαινε στο τελος του κωδικου που ηδη υπαρχει στην υπογραφη σου κανε ενα κλικ να δεις την γραμμουλα και πατα εντερ και κανε παλι επικοληση και ενημερωση

Δημοσίευση

μπραβοοοοοοοο συγχαρητηριαααααααααααααα.......τελειααααααααααααααααααααααααα......

να σας πω ρε κοριτσια κανα νεο απο την ευη????τωρα καταλαβαινω την αγωνια σας...και εγω η γαιδουρα που σας τα ειπα την αλλη μερα :unsure::unsure::unsure:

Δημοσίευση

Γεια σας φιλεναδες,εχετε γραψει πολλα και δεν εχω προλαβει να τα διαβασω ολα!

Συγχαρητηρια για τισ β επιπεδου σε οσες δεν εχω πει!

Ποια εχει σειρα τωρα?

Μαρια μου,τον υπερυχο σου προλαβα και τον ειδα.Τελειος ο μπεμπαρος σου!

Θα τα πουμε οταν ξαναμπορεσω να μπω γιατι κυνηγαω τον μικρο συνεχως.

Δημοσίευση

marinapapa έγραψε:

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ ΠΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ?? Η ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΟΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ???

Το ανθρακικο νομιζω ενοχλει το μωρό.(Ο θορυβος που κανει)

Χωρις ανθρακικο εχουν πολυ ζαχαρη και καλο ειναι να αποφευγονται.

Δημοσίευση

ευη με την δικη σου σκεψη θα παω για υπνο...και μην διανοηθεις και κανεις κανα χουνερι σαν το δικο μου και απαντησεις μεθαυριο :P:P:P:P ...αντε βαλε και εσυ κανα βιντεακι... ;););)

καληνυχτα κοριτσια φιλακια στις κοιλιτσες και ευχομαι σε ολες μας να ονειρευτουμε τα μωρα μας... :cheer::cheer::cheer:

Δημοσίευση

Ola mia xara koritsia.....Mas paidepse arketa vevea o maggas arakse se lathos simio kai den elege na alaksei plevro :silly: :silly: Ton patousame,ton tarakounousame tpt. koimotan tou kalou kairou, sto telos me estile na kanw mia volta kai na piw kati gluko gia na mporesoume na teliosoume kai gia na sigoureftei gia kapies leptomeries mou ekane kai kolpiko uperixo...Eutixos ola einai telia :):):):)

Δημοσίευση

καλησπέρα κορίτσια....πως είστε ; ; ;; βλέπω αρκετες απο σας κανατε ηδη την Β-Επιπέδου.....εγώ σημερα έκανα το a-test....μια χαρα ηταν ολα.....περιμενουμε και τα αποτελεσματα απο τις αιματολογικες εξετάσεις....πηρα και τον αντρακλα μου σε d.v.d επιτελους να τον βλεπω και στο σπιτι.... :)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...