Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

μαμα Παναη έγραψε:

marinapapa έγραψε:

τα εκανα ολα,πηγα στο προφιλ ,επεξεργασια προφιλ....και μετα ΤΟ ΧΑΟΣ .....βοηθειααααααα[/quote:3svfm68f]

εμενα μου βγαινει αν αντιγραψω τον κωδικο που γραφει bbcode δοκιμασε αυτον...

• Απαντήσεις 989
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

μαρινακι δεν σε βαζω ακομη σιγουρεψου πρωτα οχι τιποτα αλλο μην χασουμε μια πιθανη υποψηφια νυφη...κριμα ειναι :P:P:P:P με το καλο η αμνιο...και περιμενω για σιγουρια..... ;);););)

Δημοσίευση

mariakrhth πρόσθεσε και εμένα στη λίστα , merula αγορακι σίγουρα.το ξέρω από καιρό λόγο τροφοβλαστη , αλλά και στην 15η εβδομαδα στον υπερηχο φαινοταν ξεκάθαρα. :laugh:

μαμαπαναη για το τικερακι...στην αρχή σου είπαν που να το αντιγραψεις νομιζω, στο προφιλ, επεξεργασια, φορουμ, υπογραφή εκεί το αντιγραφεις...

Δημοσίευση

ναι στο κουτι που λεει υπογραφη για το φορουμ κανεις επικοληση τον bbcode(ολο το κατεβατο που σου γραφει εκει)και μετα πατας ενημερωση....δεν μας πρηζεις ξερεις ποσα πειραματα εκανα μεχρι να βγαλω ακρη???????

Δημοσίευση

ακριβως το ιδιο κανεις απλα οταν πας να κανεις επικοληση πηγαινε στο τελος του κωδικου που ηδη υπαρχει στην υπογραφη σου κανε ενα κλικ να δεις την γραμμουλα και πατα εντερ και κανε παλι επικοληση και ενημερωση

Δημοσίευση

μπραβοοοοοοοο συγχαρητηριαααααααααααααα.......τελειααααααααααααααααααααααααα......

να σας πω ρε κοριτσια κανα νεο απο την ευη????τωρα καταλαβαινω την αγωνια σας...και εγω η γαιδουρα που σας τα ειπα την αλλη μερα :unsure::unsure::unsure:

Δημοσίευση

Γεια σας φιλεναδες,εχετε γραψει πολλα και δεν εχω προλαβει να τα διαβασω ολα!

Συγχαρητηρια για τισ β επιπεδου σε οσες δεν εχω πει!

Ποια εχει σειρα τωρα?

Μαρια μου,τον υπερυχο σου προλαβα και τον ειδα.Τελειος ο μπεμπαρος σου!

Θα τα πουμε οταν ξαναμπορεσω να μπω γιατι κυνηγαω τον μικρο συνεχως.

Δημοσίευση

marinapapa έγραψε:

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ ΠΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ?? Η ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΟΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ???

Το ανθρακικο νομιζω ενοχλει το μωρό.(Ο θορυβος που κανει)

Χωρις ανθρακικο εχουν πολυ ζαχαρη και καλο ειναι να αποφευγονται.

Δημοσίευση

ευη με την δικη σου σκεψη θα παω για υπνο...και μην διανοηθεις και κανεις κανα χουνερι σαν το δικο μου και απαντησεις μεθαυριο :P:P:P:P ...αντε βαλε και εσυ κανα βιντεακι... ;););)

καληνυχτα κοριτσια φιλακια στις κοιλιτσες και ευχομαι σε ολες μας να ονειρευτουμε τα μωρα μας... :cheer::cheer::cheer:

Δημοσίευση

Ola mia xara koritsia.....Mas paidepse arketa vevea o maggas arakse se lathos simio kai den elege na alaksei plevro :silly: :silly: Ton patousame,ton tarakounousame tpt. koimotan tou kalou kairou, sto telos me estile na kanw mia volta kai na piw kati gluko gia na mporesoume na teliosoume kai gia na sigoureftei gia kapies leptomeries mou ekane kai kolpiko uperixo...Eutixos ola einai telia :):):):)

Δημοσίευση

καλησπέρα κορίτσια....πως είστε ; ; ;; βλέπω αρκετες απο σας κανατε ηδη την Β-Επιπέδου.....εγώ σημερα έκανα το a-test....μια χαρα ηταν ολα.....περιμενουμε και τα αποτελεσματα απο τις αιματολογικες εξετάσεις....πηρα και τον αντρακλα μου σε d.v.d επιτελους να τον βλεπω και στο σπιτι.... :)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Έχετε κλείσει για β επιπέδου κ αν ναι πότε?εγώ 3 Ιουλίου.επειδη είμαι άσχετη η β επιπέδου είναι έγχρωμη άραγε?
    • Εε μωρέ τα ζουζούνια σας είναι πιο μεγάλα και συνεργάζονται καλύτερα υποθέτω, εκτός αν ο δικός μου είναι χούλιγκαν! Αυτές τις ήρεμες δραστηριότητες που περιγράφετε ούτε για αστείο δεν τις ζω! Όταν θέλω να κάνω δουλειές τον ανεβάζω στον πύργο εκμάθησης αλλά όλο βγάζει το πόδι του στο κενό στο πλάι και αγαπημένη του ασχολία είναι να πετάξει κάτω οοοτι μπορεί να φτάσει. Του δίνω κ εγώ ζυμαρακια για να παίξει και βρίσκω μετά ζυμάρι έως και στο βρακί μου, του δίνω κανένα φρούτο να ξεφλουδίσει/κόψει και μόλις βαρεθεί το τρίβει καλά καλά πάνω στον πάγκο, στη βρύση, στο χαλί ενίοτε. Αν προσπαθήσω να απλώσω ρούχα μαζί του θα φάει και θα σπάσει όσα περισσότερα μανταλάκια μπορεί, αν τον βγάλω στον κήπο θα προσπαθήσει να φάει πέτρες, χώμα και λουλούδια και γενικά το μέλλον μου δείχνει ζοφερό! 😂 Άσε που ο άντρας μου φεύγει κάθε πρωί στις 8 και γυρνάει κάθε βράδυ 9-10. Καταλαβαίνετε κατάσταση!
    • Καλά @Zelda ούτε στα όνειρα μου αυτά 🤣🤣 αρχικά δεν έχω δυνάμεις καθοοοολου, μάλλον έπεσαν όλα στα τάρταρα πάλι όπως στην πρώτη εγκυμοσύνη και ζαλίζομαι. Ευτυχώς ο άντρας μου μετά τις 5.30 που είναι σπίτι είναι ο νούμερο 1 διασκεδαστής και πάνε βόλτες ή παίζουν πιο «άγρια» από ότι με εμένα. Θέλω να μπω στον 4ο και να επανέλθω…τώρα μ είπε κ ο γιατρός όσο μπορώ να μην την σηκώνω, αλλά μετά σίγουρα θα ξεθαρρέψω!  @elena_1990 αυτό με τις δουλειές το κάνουμε κ εμείς! Την βάζω κ στον πύργο εκμάθησης και μαγειρεύουμε κάποιες φορές, αλλά η αγαπημένη της ασχολία τις τελευταίες μέρες είναι να μου φέρνει οοοολα τα κουκλάκια της, να τα αλλάξω πάνα, να τους δώσω αντιβίωση και να τα ταΐσω. Μετά τα βάζει για ύπνο αυτή 🤣🤣
    • Κορίτσιαααα πήγα για αυχενική σήμερα!οι αιματολογικες θα βγουν σε 2 βδομάδες περίπου και ο υπέρηχος έδειξε όλα καλά αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να χαλαρώσω πριν πάρω τα αποτελέσματα όλα. Δεν ηρεμώ με τίποτα μιλάμε. 😁 Φύλο δε μας άφησε να δούμε ούτε κατά εκτίμηση, νομίζω είμαι η μόνη π δεν έχω ακούσει ούτε κατά εκτίμηση φύλο στην αυχενική, αλλά τι απόλαυση να το βλέπω τόση ώρα πως κουνιόταν.🫠
    • Ναι, αυτό λέω, ότι κάποιοι γιατροί δίνουν ενέσιμη ασχέτως πρωτοκόλλου. Ο δικος μου, μαλλον ηταν εξαιρεση, μού είχε πει ότι μόνο σε απευθείας ετ δίνει prolutex ( ειχα παρει κ εγω δλδ στην πρωτη μου ετ  που την εκανα απευθειας κ πετυχε). Και γενικώς απέφευγε τις κολπικες, για καλύτερη απορρόφηση ελεγε. Φουλ  ουτροτζεσταν και υπνηλία...χάχα!  Πάντως, ναι, θέμα τύχης και συγκυριων είναι. Καλή επιτυχία και σε σένα! Να πάνε όλα σούπερ αυτή τη φορά και να έρθουν γερά μωρακια!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...