Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΤΥΧΕΡΟΥΛΑ έγραψε:

κορίτσια καλό μήνα σε ολες!

Άντε ένας μήνας λιγότερος!!

Καλημερα κοριτσια χαρηκα πολυ με ολα τα καλα νεα!!! Ξετρελαθηκα με το βιντεο της Μαριας γιατι εμενα ειναι πολυ λιγοτερο Τυχερουλα καλομηνα ενα μηνας λιγοτερος αλλα και ενας νεος μηνας ευτυχιας!!!!

Ευη........................... ειμαστε εκει μαζι σου να ξερεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειδατε δεν αντεχω μακρυα σας..

• Απαντήσεις 989
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσιααααα καλο μηνα...μολις τελειωσα τις δουλειες μου ειχα σιδερο μεχρι το ταβανι ευτυχως τελος εχω βαλει και το φαγακι μου να ψηνεται και ειπα να ηρεμησω λιγο...

βλεπω να σφαζονται παλικαρια στην ποδια της κορης σου καταιφακι μου ;););););) και θα εχουμε δραματα μου φαινεται :P:P:P:P

ινα μου ολες ειπαμε σε καποια φαση να κοψουμε το μαμμυ αλλα ειναι ακρως εθιστικη αυτη η παρεα και δεν κοβεται ευκολα... :):):):)

να σας πω...ελπιζω να τον φτυνετε τον γιοκα μου στο βιντεο...μην μου τον ματιαξετε... :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: το μονο παντως που ευχομαι ειναι και οταν με το καλο βγει απο κει μεσα να εχει την ιδια ορεξη για υπνο και χουζουρι... ;);););)

Δημοσίευση

maria mou fanike ligo tempelakos o gios sou.... :P:P:P:P pios einai etsi ypnaras esy????h o pateras??? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: re koritsia ti tha kanete shmera ???egw exw kai tous 2 gious mou dipla mou kai theloune na tous paw paralia kai etsi perimenw na paei kata tis 3 na mhn mas kapsei kai o hlios kai na tous paw!! B)B)

Δημοσίευση

ο μπαμπας μας το εχει το χαρισμα :P:P:P φαντασου πως και στην αυχενικη ειχε τα χερια πισω απο το κεφαλι και ηταν αραχτος...αστα λες την ζωηραδα να την βγαλει μετα????μπαμπας και γιος ιδιοι ειναι...

εμεις με την δουλεια του αλεξη δεν μπορουμε να κανουμε σχεδια αφου σχολαει αργα αλλα ελπιζω να παμε καμια βολτιτσα το βραδυ :ohmy::ohmy::ohmy:

Δημοσίευση

mariakrhth έγραψε:

1.φτιαχνεις το τικερακι που θες

2.αντιγραφεις το bbcode

3.εκει που λεει υπογραφη στο φορουμ στην επεξεργασια του προφιλ....

για δοκιμασε χρυσο μου... :P:P:P:P[/quote μην με βρισεις ,αλλα πως φτιαχνω το τιρκερακι που θελω?

:S

Δημοσίευση

Μαμά Πανάη, πατάς πάνω σε ένα τικέράκι και σε βγάζει σε μια σελίδα. Εκεί πας στο my due date και εκεί που λέει "Last menstrual period" βάζεις την ημερομηνία τελευταίας περιόδου. Πατάς calculate και μετά σε βγάζει σε μια σελιδα - τσεκάρεις αν σου βγάζει σωστή ΠΗΤ. Δεξία ψηλά λέει κάπου "My code". πατάς εκεί και απο εκεί και πέρα ακολουθείς την διαδικασία που σου είπε η mariakrhth. Ελπίζω να βοήθησα!!!

Δημοσίευση

Μαμά Πανάη, πατάς πάνω σε ένα τικέράκι και σε βγάζει σε μια σελίδα. Εκεί πας στο my due date και εκεί που λέει "Last menstrual period" βάζεις την ημερομηνία τελευταίας περιόδου. Πατάς calculate και μετά σε βγάζει σε μια σελιδα - τσεκάρεις αν σου βγάζει σωστή ΠΗΤ. Δεξία ψηλά λέει κάπου "My code". πατάς εκεί και απο εκεί και πέρα ακολουθείς την διαδικασία που σου είπε η mariakrhth. Ελπίζω να βοήθησα!!! :)

Δημοσίευση

Μαμά Πανάη, πατάς πάνω σε ένα τικέράκι και σε βγάζει σε μια σελίδα. Εκεί πας στο my due date και εκεί που λέει "Last menstrual period" βάζεις την ημερομηνία τελευταίας περιόδου. Πατάς calculate και μετά σε βγάζει σε μια σελιδα - τσεκάρεις αν σου βγάζει σωστή ΠΗΤ. Δεξία ψηλά λέει κάπου "My code". πατάς εκεί και απο εκεί και πέρα ακολουθείς την διαδικασία που σου είπε η mariakrhth. Ελπίζω να βοήθησα!!! :)

Δημοσίευση

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΣΩ??? ΠΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΜΟΥ ΣΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΔΕΞΙΑ ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΠΗΤ ΚΑΙ ΠΑΤΑ GET THE CODE META MΑΡΚΑΡΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ HTML ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ--ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ

Δημοσίευση

mariakrhth-->01/11...αγορι

kataifaki-->2/11...κοριτσι

ΙΝΑ 2006-->10/11

Evi.D --> 11/11...αγορι

Anastasia123 --> 20/11..κοριτσι

MeLiTiNi.X-->23/11

sienna-->24/11

Εvipapa --> 25/11

eugeniafrapa-->25/11

Aggeliki_37--> 27/11

crazy-->29/11

Mariakap75-->29/11...αγορι

Εlisa --> 29/11

katerinatel --> 02/12

marinax --> 06/12

μαμα παναη --> 7/12...αγορι

asterias --> 09/12

merula-->12/12

marinapapa--> 12/12

αγαπακι83-->15/12

nika --> 18/12

natali.str --> 19/12

mariareti --> 20/12

kbotzo --> 21/12

Jada --> 21/12

theano --> 22/12

Demi80 --> 22/12

Fiore25-->25/12

zwoula_ --> 25/12

maraki82 --> 27/12

papa.s --> 27/12

ΤΥΧΕΡΟΥΛΑ-->29/12

panayiota --> 29/12

irva9 --> 30/12

Δημοσίευση

ουφ τα καταφερα...να ναι καλα το ειρηνακι...οποτε με μολις με το καλο κανουν και τα υπολοιπα κοριτσια τις β επιπεδου με το καλο βαζουμε σιγα σιγα και τα υπολοιπα..αν εχω ξεχασει καμια σιγουρη μου το λεει εεε???? :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

marinapapa έγραψε:

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΣΩ??? ΠΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΜΟΥ ΣΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΔΕΞΙΑ ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΠΗΤ ΚΑΙ ΠΑΤΑ GET THE CODE META MΑΡΚΑΡΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ HTML ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ--ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ
τα εκανα ολα,πηγα στο προφιλ ,επεξεργασια προφιλ....και μετα ΤΟ ΧΑΟΣ .....βοηθειααααααα
Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εε μωρέ τα ζουζούνια σας είναι πιο μεγάλα και συνεργάζονται καλύτερα υποθέτω, εκτός αν ο δικός μου είναι χούλιγκαν! Αυτές τις ήρεμες δραστηριότητες που περιγράφετε ούτε για αστείο δεν τις ζω! Όταν θέλω να κάνω δουλειές τον ανεβάζω στον πύργο εκμάθησης αλλά όλο βγάζει το πόδι του στο κενό στο πλάι και αγαπημένη του ασχολία είναι να πετάξει κάτω οοοτι μπορεί να φτάσει. Του δίνω κ εγώ ζυμαρακια για να παίξει και βρίσκω μετά ζυμάρι έως και στο βρακί μου, του δίνω κανένα φρούτο να ξεφλουδίσει/κόψει και μόλις βαρεθεί το τρίβει καλά καλά πάνω στον πάγκο, στη βρύση, στο χαλί ενίοτε. Αν προσπαθήσω να απλώσω ρούχα μαζί του θα φάει και θα σπάσει όσα περισσότερα μανταλάκια μπορεί, αν τον βγάλω στον κήπο θα προσπαθήσει να φάει πέτρες, χώμα και λουλούδια και γενικά το μέλλον μου δείχνει ζοφερό! 😂 Άσε που ο άντρας μου φεύγει κάθε πρωί στις 8 και γυρνάει κάθε βράδυ 9-10. Καταλαβαίνετε κατάσταση!
    • Καλά @Zelda ούτε στα όνειρα μου αυτά 🤣🤣 αρχικά δεν έχω δυνάμεις καθοοοολου, μάλλον έπεσαν όλα στα τάρταρα πάλι όπως στην πρώτη εγκυμοσύνη και ζαλίζομαι. Ευτυχώς ο άντρας μου μετά τις 5.30 που είναι σπίτι είναι ο νούμερο 1 διασκεδαστής και πάνε βόλτες ή παίζουν πιο «άγρια» από ότι με εμένα. Θέλω να μπω στον 4ο και να επανέλθω…τώρα μ είπε κ ο γιατρός όσο μπορώ να μην την σηκώνω, αλλά μετά σίγουρα θα ξεθαρρέψω!  @elena_1990 αυτό με τις δουλειές το κάνουμε κ εμείς! Την βάζω κ στον πύργο εκμάθησης και μαγειρεύουμε κάποιες φορές, αλλά η αγαπημένη της ασχολία τις τελευταίες μέρες είναι να μου φέρνει οοοολα τα κουκλάκια της, να τα αλλάξω πάνα, να τους δώσω αντιβίωση και να τα ταΐσω. Μετά τα βάζει για ύπνο αυτή 🤣🤣
    • Κορίτσιαααα πήγα για αυχενική σήμερα!οι αιματολογικες θα βγουν σε 2 βδομάδες περίπου και ο υπέρηχος έδειξε όλα καλά αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να χαλαρώσω πριν πάρω τα αποτελέσματα όλα. Δεν ηρεμώ με τίποτα μιλάμε. 😁 Φύλο δε μας άφησε να δούμε ούτε κατά εκτίμηση, νομίζω είμαι η μόνη π δεν έχω ακούσει ούτε κατά εκτίμηση φύλο στην αυχενική, αλλά τι απόλαυση να το βλέπω τόση ώρα πως κουνιόταν.🫠
    • Ναι, αυτό λέω, ότι κάποιοι γιατροί δίνουν ενέσιμη ασχέτως πρωτοκόλλου. Ο δικος μου, μαλλον ηταν εξαιρεση, μού είχε πει ότι μόνο σε απευθείας ετ δίνει prolutex ( ειχα παρει κ εγω δλδ στην πρωτη μου ετ  που την εκανα απευθειας κ πετυχε). Και γενικώς απέφευγε τις κολπικες, για καλύτερη απορρόφηση ελεγε. Φουλ  ουτροτζεσταν και υπνηλία...χάχα!  Πάντως, ναι, θέμα τύχης και συγκυριων είναι. Καλή επιτυχία και σε σένα! Να πάνε όλα σούπερ αυτή τη φορά και να έρθουν γερά μωρακια!!
    • Ολα καλα θα πανε!! Ευχομαι και στις ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ να ειναι η τυχερη σας! Μην σας πω οτι θα ειναι! 🤞 Αγχος παντα θα υπαρχει. Περιμενε ερχεται η σειρα μου και θα με δειτε τοτε.... 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...