Μετάβαση σε περιεχόμενο

εγκυουλες Νοεμβρη-Δεκεμβρη 2010..

Recommended Posts

καθολου τυχαιο νομιζω!!κι εγω εχω αρχισει και πιστευω σε τετοια ονειρα!βεβαια μπορει να ειναι και το υποσυνειδητο μου μιας και μου εχει γινει εμμονη ιδεα το μωρακι!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 989
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα και από εμένα :laugh:fiore η ιδέα της ευγενιας μου άρεσε και εμένα. Εμένα μόλις με πήραν τηλ να μου πουνε το φύλο-αγοράκι το ανακοίνωσα αμέσως στον άντρα μου που ήταν κοντά μου. μία φωνή μέσα μου το έλεγε πως είναι αγοράκι απο πολύ νωρίς.στον υπέρηχο στην 15η εβδ φαινόταν καθαρά.τώρα αποκαλούμε συνέχεια ο μπέμπης μας :P πάντως η ανακοίνωση του φύλου μας βρήκε ψύχραιμους, με τον καιρό αρχίσαμε να το συνειδητοποιούμε.είχα κάνει τροφοβλάστη και όλο το άγχος μας ήταν να είναι καλά το μωρό.

Koritsia etsi gia thn enimerosh ithela na sas pw pos me klotsise o mpempis mou :woohoo: :woohoo: Eutixos giati prin ligo ksaplona sto krevati tarakounousa thn kilia mou kai den esthanomoun tpt kai meta me piran ta klamata....Fiore mou egw ematha to fulo sth 18:h evdomada pio prhn den mas to edixne kathotan stavropodi..

εγώ δέκα :blush: στο πρώτο τριμηνο από το άγχος μου έβαλα τα έξι.δεν μου αρέσει καθόλου αλλά δεν σκοπεύω να μείνω με αυτά μετά τη γέννηση. πάντως οι συνήθειες που είχα έχουν αλλάξει πολύ, φαγητά που μου άρεσαν δεν μου αρέσουν πια.

γεια σου mariakap75 . έκανα τροφοβλάστη γιατι είχα προηγούμενη κύηση που την σταμάτησα στην 22η εβδομάδα λόγο σοβαρού προβλήματος του εμβρύου. τώρα σε κάθε επόμενη κύηση πρέπει να κάνω τροφοβλάστη. τότε ήμουν 32 και τωρα 34. ΄το αναφέρω γιατι η ηλικία δεν είχε καμία σχέση. εσύ ?

καλημερα κοριτσια μου...τι μου κανετε????εβι ποτε θα χαλαρωσεις κοπελια εεεεε??????μια χαρα ειναι το μπουμπουκι σου σταματα να το αγχωνεις με ανοητες σκεψεις γιατι οταν θα βγει θα σου βαλει τις φωνες που το ειχες συνεχεια στην τσιτα... :P:P:P:P

μαιρουλα χω και εγω το ιδιο προβλημα με το φαγητο...δεν μου αρεσουν πια τα φαγητα που μου αρεσαν και εξακολουθουν να μην μου αρεσουν αυτα που ηδη δεν μου αρεσαν...τωρα πως εβαλα εννια κιλα δεν ξερω και δεν τρωω και γλυκα... :blink::blink::blink::blink:

εμενα ο αντρας μου μου εχει χαλασει ολες τις εκπληξεις που ηθελα να του κανω μια και μου τα ελεγε ολα πριν του πω κατι και μου εσπαγε τα νευρα...οταν πηγαιναμε για υπερηχο απο την πρωτη στιγμη ελεγε του γιατρου:γιατρε φαινεται το τσουτσουνι η ειναι νωρις ακομα???και εγω να εχω τσατιστει και να του λεω κοριτσι θα κανουμε...παμε στοιχημα μου λεει αν κανουμε κοριτσι θα κανω οτι θες για δυο μηνες αλλα αν κανουμε αγορι θα μου κανεις γαλακτομπουρεκο...τελικα εφαγε το γαλακτομπουρεκο εμεινε και με την ικανοποιηση οτι παλι δικιο ειχε...το ποσο με εκνευριζει οταν εχει δικιο δεν λεγεται :angry::angry::angry::angry::angry::angry:

καλημερα και απο μενα συντομα μπαινουμε στον 6ο δεν ξερω για τα αγορακια σας αλλα η δικια μου ειναι τσακπινα μολις καθισω λιγο αναπαυτικα κουνιεται συνεχεια νομιζω πως κατι εχει βρει εκει μεσα και παιζει ολη την ωρα.Το βραδυ την παρακαλαω να κοιμηθει για να παρω και γω σειρα.Δεν ξερω τι παιδι θα βγει, γερο να ναι βεβαια αλλα νομιζω και ζωηρουλα.Και αυτο ξεκινησε απο την 16η με 17η εβδομαδα δεν κανω πλακα.

Kalimera se oles! Ki ego perimeno to epomeno rantevou gia na mathoume to fylo.. Ston teleutaio yperixo to moro koitouse kato kai den mporesame na mathoume...:-( H koilia mou omos einai akrivos opos itan kai sto gioka mou, opote gia agoraki me kovo. H aderfi mou pantos exei diaisthisi oti tha einai koritsaki. Gera na einai Panagia mou ola ta paidakia kai oti kai na'nai tin idia xara tha mas dosoun!!!!!

Apo kila exo parei mexri tora 3. Mou eixan meinei kai 2,5 omos apo tin proigoumeni egymosini, den troo kai polla glyka giati mou eixan vrei ligo anevasmeno zaxaro.

Evi, mia xara einai o bebakos sou. Einai logiko ligo poly, oles na epireazomaste apo auta pou diavazoume, alla prepei na skeftomaste thetika. Ki ego ta idia kano kai me vrizo kathe mera.

merula kai egw to idio..strhn prwth mou kuhsh eprepe kai egw na kanw diakopi logo trisomia 21..kai apo tote mou eipane se kathe egymosini na kanw opws kai ekana..eytixos kai tis 3 fores bgeikane kala ta apotelesmata!!25 me 26 eimouna tote kai egw pistebw plewn oti den exei na kanei me thn ilikia alla epidi twra eimai 35 eixa ena anxos parapanw kai pio poli oi gyrw mou mou to metedwsan...exw ena anxos gia thn b epipedou giati tote ta kaka nea ekei ta eixa mathei alla kathe mera parakalaw na mou dwsoun kala nea giati exw kai taksidi meta apo 2 meres!!!

αχ αυτά τα κιλά !!!!χθες μιλούσα με μία φίλη μου που θα γεννήσει στις επόμενες 5 μέρες και μου έλεγε πάει για περπάτημα 1-2 ώρες!!! μπράβο της λέω!!!!εσείς περπατάτε καθόλου?????

εγώ να πω την αλήθεια όταν πάω στα μαγαζιά ξεχνιέμαι και περπατώ πολύ, χι χι :laugh: κατα τα άλλα όταν πάω στο εξοχικό μας ,κυρίως ΣΒΚ τότε αλλάζω γίνομαι άλλος άνθρωπος έχω αντοχές που εδώ στην πόλη δεν.....

και εγω περπαταω δυο ωρες οχι γιατι δεν την παλευω αλλα μιση με μια ωρα ναι καθε μερα...εγω εχω και τα σκυλια βεβαια που και ορεξη να μην εχω με τραβολογανε και θελουν την βολτα τους οποτε με ενα σμπαρο δυο τριγωνια... :P:P:P:P:P:P:P

mariakrhth έγραψε:

και εγω περπαταω δυο ωρες οχι γιατι δεν την παλευω αλλα μιση με μια ωρα ναι καθε μερα...εγω εχω και τα σκυλια βεβαια που και ορεξη να μην εχω με τραβολογανε και θελουν την βολτα τους οποτε με ενα σμπαρο δυο τριγωνια... :P:P:P:P:P:P:P

Μαρια δε τα φοβασαι τα σκυλια εγω το δικο μας σε αποσταση 5 μετρων του μιλαω λιγο?Δεν ξερω αν ειμαι υπερβολικη αλλα καλυτερα μακρυα και αγαπημενοι.Οχι για να μην με δαγκωσει αλλα για θεμα αρρωστιας ειναι καθαρος ειναι εμβολιασμενος αλλα οταν βγαινει εξω βαζει τα μουτρα του παντου.

Τι κάνετε κορίτσια;;

Εγώ καλά, αραχτή στο σπίτι! :P Σήμερα έκαναν απολύμανση στο κτίριο που δουλεύω και εννοείται πως δεν πήγα!

Εγώ από θέμα κιλών ευτυχώς μέχρι τώρα, φτου φτου μου :P δεν έχω παράπονο! Στο πρώτο τρίμηνο έχασα 3 λόγω ανορεξίας και δυσπεψίας.

Μετά, τη βδομάδα που κάθησα στο πατρικό μου λόγω αμνιοπαρακέντησης, η φροντίδα της μαμάς μεταφράστηκε σε ένα περίπου κιλάκι.. :laugh:

Οπότε είμαι στα -2 από τότε που έμεινα έγκυος. Γενικά, από όρεξη πως είσαστε; Εγώ δε μπορώ να πω ότι βιώνω τρελές πείνες κλπ. Είμαι στα πολύ νορμάλ μου, μην σας πω ότι τρώω και λιγότερο από ότι πριν...

Το χουζουράκι έχει αρχίσει και κάνει αισθητή την παρουσία του, αλλά όχι συνέχεια κι όχι πολύ έντονα. Στη βδομάδα που είμαι εσείς το νοιώθατε περισσότερο; :huh:

mariakap75 έγραψε:

merula kai egw to idio..strhn prwth mou kuhsh eprepe kai egw na kanw diakopi logo trisomia 21..kai apo tote mou eipane se kathe egymosini na kanw opws kai ekana..eytixos kai tis 3 fores bgeikane kala ta apotelesmata!!25 me 26 eimouna tote kai egw pistebw plewn oti den exei na kanei me thn ilikia alla epidi twra eimai 35 eixa ena anxos parapanw kai pio poli oi gyrw mou mou to metedwsan...exw ena anxos gia thn b epipedou giati tote ta kaka nea ekei ta eixa mathei alla kathe mera parakalaw na mou dwsoun kala nea giati exw kai taksidi meta apo 2 meres!!!

κι εγώ τρισωμία είχα μαρακι,την 18.και συμφωνώ σε όσα αναφέρεις.και το άγχος για την β επιπέδου που έχω στις 9 Αυγούστου και δεν μου αρέσει γιατι την διακοπή την είχα κάνει 8 Αυγούστου, χαζή ημερομηνία :S

αν θυμάμαι καλά θα μετακομίσεις Καναδά, εννοείς έχεις ταξίδι μετά την β επιπέδου έτσι ?

όλα καλά θα πάνε βρε, θετική σκέψη να έχουμε λέω και έτσι θα καταπολεμήσουμε το άγχος που είναι αναπόφευκτο.

Ινα εγώ τα σκυλιά τα λατρεύω. Δυστυχώς όμως δεν τα πλησιάζω πια, όπως και τις γάτες γιατι δεν πέρασα τοξόπλασμα. και δεν πλησιάζω ούτε μωράκια εύκολα γιατι δεν πέρασα cmv,κυταρομεγαλοιό. να φανταστείτε χθες βράδυ βγήκαμε έξω σε ταβερνάκι σε πάρκο και σκεφτόμουνα να καθίσω στην ψάθινη καρέκλα γιατι λεω αν καθόταν πριν εδώ οι γάτες που έβλεπα λίγο πιο πέρα???? εσείς είστε οκ με τοξόπλασμα?

INA 2006 έγραψε:

mariakrhth έγραψε:

Μαρια δε τα φοβασαι τα σκυλια εγω το δικο μας σε αποσταση 5 μετρων του μιλαω λιγο?Δεν ξερω αν ειμαι υπερβολικη αλλα καλυτερα μακρυα και αγαπημενοι.Οχι για να μην με δαγκωσει αλλα για θεμα αρρωστιας ειναι καθαρος ειναι εμβολιασμενος αλλα οταν βγαινει εξω βαζει τα μουτρα του παντου.[/quote:204d16uq]

γιατι καλε να το φοβαμαι το σκυλι μου???οχι καθολου...εννοειται εμβολια καθαριοτητα τα παντα κομπλε...εχω μιλησει και με το γιατρο και μου ειπε πως δεν υπαρχει απολυτως κανενας κυνδινος..ετσι κι αλλιως καθε δυο μηνες κανω και εξεταση για το τοξοπλασμα και δεν υπαρχει θεμα...δεν τον αφηνω βεβαια να με γλυφει οσο μπορω γιατι ειναι και χαδιαρικα και τα δυο και πλυνω και τα χερια μου τακτικα μετα που θα τα χαιδεψω και πριν ασχολειθω με το φαι...η κουμπαρα μου γεννησε πριν λιγο καιρο και ειχε τον δικο της στο κρεβατι και κοιμοντουσαν ολοι μαζι...και τωρα με το μωρο ο σκυλος ειναι πιστος φυλακας οταν αφηνει μονη την μπουμπου της στο δωματιο τσουπ παει ο σκυλος διπλα και με την παραμικρη κινηση η κλαμα γαβγιζει και την ειδοποιει..τελειο δεν ειναι???

Αφου σου αρεσουν τοσο πολυ Μαρακι να πανε ολα καλα οπως τωρα μεχρι τελος.

Ας αφησουμε λιγο τις αρρωστιες και τα κιλα .

Να πουμε κατι αλλο

Βαριεμαιιιιιιι δεν δουλευω ο αντρας μου δουλευει πολυ και δεν τον βλεπω και βαριεμαι πολυ δεν εχω ορεξη να κανω τιποτα.Εσεις πως τα περνατε?

Εγώ κορίτσια έχω πάρει μέχρι στιγμής 5 ωραιότατα κιλάκια που έχουν μπαστακωθεί στην κοιλιά και στα πόδια.. :S

Εγώ δεν είχα καθόλου αναγούλες, καθόλου εμετούς και έτρωγα κανονικότατα απο την αρχή. Και τις 15 μέρες που έκατσα στο κρεβάτι τσίμπησα τα 2!! Ο γιατρός μου είναι πάρα πολύ καλός - δεν με ρώτησε πόσο έχω πάρει...κοίταξε τους αστραγάλους - μου λέει δεν έχουν πρηστεί και είμαστε μια χαρα!!!

Τώρα προσπαθώ κάθε μέρα να κάνω περίπου 2 km περπάτημα για να ξεπιαστώ... μερικές φορές επιστρέφω πολύ κουρασμένη απο το γραφείο και δεν κάνω τπτ!! Πάλι καλά μέχρι τώρα είχα την μανούλα και φρόντιζε για φαγητό, καθαριότητα, κλπ αλλά από εδώ και πέρα θα τα αναλάβω εγώ γιατί η μανούλα πάει διακοπές μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου!!! ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!

Όσο για το θέμα με το φύλο, εμείς κάναμε την αυχενική...μας έλεγε ο γιατρός που μας την έκανε :"το μωρό έχει δυο ποδαράκια, δυο χεράκια...και με ρωτάει εμένα ξαφνικά..πως τον λένε τον πεθερό σου? Νώντα του λέω...και μου απαντάει...λοιπόν ο Νώντας έχει και ένα πολύ ωραίο πουλάκι....κοιτάζω εκείνη την ώρα τον άντρα μου, ο οποίος έχει σκάσει ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά!!!

Και εγώ δεν δουλεύω και σε καταλαβαίνω Ινα. άλλοτε με πιάνει κρίση καθαριότητας, άλλοτε μιλάω στο τηλ με φίλες, άλλοτε ξεσπάω με κλάματα στον άντρα μου γιατι με αφήνει μόνη μου , ενώ ο καημένος δουλεύει. χαζεύω αρκετές ώρες στο νετ και ακούω μουσική.λέω να ζητήσω να μου δείξουν να πλέκω ,χι χι αλλά δεν νομίζω να έχω την υπομονή

INA 2006 έγραψε:

Αφου σου αρεσουν τοσο πολυ Μαρακι να πανε ολα καλα οπως τωρα μεχρι τελος.

Ας αφησουμε λιγο τις αρρωστιες και τα κιλα .

Να πουμε κατι αλλο

Βαριεμαιιιιιιι δεν δουλευω ο αντρας μου δουλευει πολυ και δεν τον βλεπω και βαριεμαι πολυ δεν εχω ορεξη να κανω τιποτα.Εσεις πως τα περνατε?

ινακι και εγω μια απο τα ιδια ειμαιδεν δουλευω και ολη την μερα σπιτι...οχρονος μου περναει με δουλειες ονειρα σχεδια πολυ σερφαρισμα διαβασμα παιχνιδια με τα σκυλια μου μεχρι να παει απογευμα να σχολασει η γειτονισσα να παω διπλα να πουμε μια βλακεια να γελασουμε να παει 9.30 το βραδυ να γυρισει ο αλεξης να φαμε με τα παιδια διπλα η να παμε βολτιτσα να παιξουμαι κανα επιτραπεζιο...και ετσι περνανε οι μερες μεχρι να φτασει η ωρα και η στιγμη που θα πω...αχ τι ωραια που ηταν τοτε που βαριομουνα και που καθε μερα ηταν ιδια...αλλα τοτε θα εχω τον μπεμπαρο μου αγκαλια να μου κανει ναζια και δεν θα με νοιαζει πως θα περνανε οι μερες το μονο που θα σκεφτομαι ειναι να ειχα κι αλλο χρονο να τον χορτασω.. ;););););););)

merula έγραψε:

Και εγώ δεν δουλεύω και σε καταλαβαίνω Ινα. άλλοτε με πιάνει κρίση καθαριότητας, άλλοτε μιλάω στο τηλ με φίλες, άλλοτε ξεσπάω με κλάματα στον άντρα μου γιατι με αφήνει μόνη μου , ενώ ο καημένος δουλεύει. χαζεύω αρκετές ώρες στο νετ και ακούω μουσική.λέω να ζητήσω να μου δείξουν να πλέκω ,χι χι αλλά δεν νομίζω να έχω την υπομονή

Μια απο τα ιδια αλλα εγω δεν εχω κουραγιο ουτε για καθαριοτητα μονο οταν φτασουν τα πραγματα στο αμην, θελω να καθομαι και να κοιταω το ταβανι. δεν ημουν ετσι παλια ελειπα 9 ωρες απο το σπιτι και ηταν παντα πεντακαθαρο. ο καημενος ο αντρουλης μου κανει πολυ υπομονη πριν λιγες μερες γυρισε απο τη δουλεια στις 9 το βραδυ και γω τον αρπαξα απο τα μουτρα με κλαματα Δεν θελω να γινω κατινα μου λειπει η δουλεια αλλα χαιρομαι που το περναω ξεκουραστη αλλα λιγη ζωντανια θα την ηθελα.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...