Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!!Ασπα μουουουουου!!-εχεις και το ονομα της πεθερας μου!! :woohoo: Καρολινα μου φιλια!! :kiss: λοιπον εχω να καταγγειλω ....ολες τις μανουλες με τα νεογεννητα μωρακια -κοριτσακια που τα στολιζουν με τσιμπιδια ,μαντηλια στα μαλλια και φορεματακια με καθε λογης φρυλια!!και μας πεφτουν τα σαλια...!!! :P

Δημοσίευση

Kimon έγραψε:

Καλημερα κοριτσια!!Ασπα μουουουουου!!-εχεις και το ονομα της πεθερας μου!! :woohoo: Καρολινα μου φιλια!! :kiss: λοιπον εχω να καταγγειλω ....ολες τις μανουλες με τα νεογεννητα μωρακια -κοριτσακια που τα στολιζουν με τσιμπιδια ,μαντηλια στα μαλλια και φορεματακια με καθε λογης φρυλια!!και μας πεφτουν τα σαλια...!!! :P

xaxaxaxaxaxaxa........γεια σου βρε αγορομάνα!!!!!!!!! :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Ανθούλα μου καλημερααααααααααααααααααααα...εμενα η Λυδια ειναι θηριάκι...και να θες να της βάλεις διαφορα στα μαλλάκια δεν τα αφηνει και για πολυ ωρα...μόνο κατι γυαλια που μας εφεραν δωρακι...δεν ηθελε να τα βγαλει απο πανω της!!!!!!!!!!! :P:P:P

Δημοσίευση

Καρολινα ετσι ειναι συνηθως τα κοριτσια ,να δεις τον γιο μου που βαζει κολωνιες και ζελε καθε πρωι και αμα δεν ειναι τα ρουχα ταιριαστα αλιμονο μου....τι θα πεις ,ειναι φιγουρατζης και πολυ καθαρος!εχει παρει απο την μανα του! :laugh:

Δημοσίευση

Kimon έγραψε:

Καρολινα ετσι ειναι συνηθως τα κοριτσια ,να δεις τον γιο μου που βαζει κολωνιες και ζελε καθε πρωι και αμα δεν ειναι τα ρουχα ταιριαστα αλιμονο μου....τι θα πεις ,ειναι φιγουρατζης και πολυ καθαρος!εχει παρει απο την μανα του! :laugh:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

φαντάζομαι.....

Ασπάκι μου γλυκο να σε χαιρόμαστε καρδούλα μου ....πολυχρονη,πολύχρωμη!!!!!!!!! και ευτυχισμένη μια ζωη μ ετην όμορφη οικογένεια σου!!!!!!! :):) για δες κάποιος ανοιξε θεματακι...χαχα :P:P

χαίρομαι που περασατε όμορφα...αντε την αλλη τεταρτη θα πιουμε την καφεδια μας !!!!!!!!

Δημοσίευση

karolinaki1 έγραψε:

καλημεραααααααααααααααααααααα Γωγούλα μου...τι κανεις??????????εγω εδω ειμαι ... :):):)

ελα βρε καρολινακι μου!!! καλο μεσημερι.τι κανεις?

η παπενια-λυδια μας?

κανονισατε συναντηση για καφε?

Δημοσίευση

συγνωμη βρε καρολινακι μου που αργω...αλλα γραφω συνταγες συγχρονως..

ο νικος οχι εδω ειναι,απλα σημερα εχει βαρδια..στις 19 φευγω διακοπες.

υπαρχει περιπτωση συναντησης για καφε?

Δημοσίευση

γωγακι έγραψε:

συγνωμη βρε καρολινακι μου που αργω...αλλα γραφω συνταγες συγχρονως..

ο νικος οχι εδω ειναι,απλα σημερα εχει βαρδια..στις 19 φευγω διακοπες.

υπαρχει περιπτωση συναντησης για καφε?

μαγειρισσά μου εσυ!!!! εγω πάλι το χω αφήσει καπως το χόμπυ... :blush:

πρεπει βρε να το κανονίσουμε....πριν φύγεις.... ;) αν δες Λυδια ν α δεις θα πρέπει μωλε να ρθεις απο τα μερη μας...αν αρκεισαι στην μανουλα....κανονιζουμε με τις κοπέλες και παμε ατα καπου που βολευει όλες τις τσουπρες...

Δημοσίευση

η αληθεια ειναι οτι δεν τη χαρηκα,δεν την επιασα στα χερια μου.

να μου φερει και γουρι.. ;)

απο την αλλη θελω επιτελους να μαζευτουμε οοοοοοοοολες μαζι να γνωριστουμε...κι ελπιζω αυτη τη φορα να μιλησω με το ασπακι.. :P

βρε συ? δεν ειδες το θεμα που ανοιξα χτες?

ΑΝΟΙΞΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ "ΜΑΓΑΖΑΚΙ"

δες και πες μου! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

γωγακι έγραψε:

χαρηκα μαρακι...υπομονη...παρε κατι να πιεις να μην πονας... :(

και εγω χαρηκα γωγακι!

θα παρω κατι...!αλλα ο αλλος ο πονος ειναι μεγαλυτερος...καταλαβαινεις!!του πολυποθητου ++++!!!!! :blush:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...