Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

:laugh: :laugh: :laugh: ΑΝΘΟΥΛΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΟΛΆ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΩΓΑΚΙ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙς ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΗΝ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΑΡΑ ΥΓΡΑΣΙΑ ΠΡΗΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ Η ΑΠΟΚΑΤΩ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΗΤΤΟΠΑΘΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΗ ΑΠΟΚΑΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!!

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

το παλευω κατερινακι οσο μπορω...αρκει να εχω και τον αντρουλη μου διπλα μου...γιατι μου τον παιρνει η θαλασσα συνεχεια διπλα της..

λοιπον κοριτσακια καλο μεσημερι καλη σας ορεξη και τα λεμε παλι... :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

γλυκατζουδες μου ,Ασπάκι και Συμπεθερούλα μου που ειστε????? :P:P Γωγακι μου και Ανθουλα μου τα φιλια μου... :kiss::kiss:

Κατερινάκι μου που εισαι εγκυούλα μου ??????????μου αρεσει που λεγαμε ναι ναι δεν θα κατσουμε πολυ και φυγαμε κοντα 8.30... :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

γωγακι έγραψε:

αν εχεις το ελευθερο να φυγεις,μην το σκεφτεσαι καν...βουρ για το κρεβατακι σου..μηπως περιμενεις...και σε ποναει η μεση σου ζενια?

μου ηρθε εχθες.για αυτο ειμαι ετσι αλλα εχω και ενα κρυωματακι

Δημοσίευση

Καλησπερα εφυγαν ολοι και ειμαι μονη μου!αχχχ αν ειχα αλλο ενα παιδακι θα ειχα μια παρεουλα τωρα!Ο γιος μεγαλωσε...χθες βραδυ του χαιδευα τα φρυδακια και του λεω,αυτο σου αρεσε πολυ οταν ησουν μωρο,νανουριζοσουν αμεσως!'Δεν ειμαι μωρο πια' μου λεει 'ποτε θα το καταλαβεις οτι μεγαλωσα?' και μου γυρναει πλευρο!!εκλαιγα μια ωρα, ακομα και τωρα βουρκωνω,αχχ τα νευρα μου δεν ειναι καλα τελευταια.... :(

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσακια μου!!Τι μου κανετε?Γωγακι?κριμα που δεν ηρθες..θα σε γνωριζα κι εσενα!!καλα την Ανθουλα τη καταλαβαινω ειναι μακρυα!

Κοριτσια χτες περασα για αλλη μια φορα πολυ ομορφα με τη παρεα σας!τελικα εφτασα γρηγορα σπιτι μου..λιγο μετα τις 2100!!Κομματια αλλα μπηκα στο μαμμυ ..δεν προλαβα ομως για να γραψω γιατι ηρθαν τα κοριτσια που σας ελεγα..και εφυγαν 0030!!μετα δεν ειχα νετ!!Τι πρωτοτυπο!

Σημερα..ειχα Ντοπλερ!!ειδαμε ενα μπεμπαρο..Αιαντα!απο 28 και 5 που ειμαι ..το εβγαλε 31 και1 !!και 1600γραμ!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: αυτο δεν ειανι παιδι..μοσχαρακι..γαλακτος!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: Ζωη να εχει το παιδακι μου..γερο να ειναι!Ετσι λοιπον μου αλλαζει την ΠΗΤ!!απο12 Σεπτεμβριου..σε 25 Αυγουστου...!!Η καμπυλη και ολες οι αλλες εξετασεις βγηκαν σουπερ! αντε να δουμε..

Δημοσίευση

Kimon έγραψε:

Καλησπερα εφυγαν ολοι και ειμαι μονη μου!αχχχ αν ειχα αλλο ενα παιδακι θα ειχα μια παρεουλα τωρα!Ο γιος μεγαλωσε...χθες βραδυ του χαιδευα τα φρυδακια και του λεω,αυτο σου αρεσε πολυ οταν ησουν μωρο,νανουριζοσουν αμεσως!'Δεν ειμαι μωρο πια' μου λεει 'ποτε θα το καταλαβεις οτι μεγαλωσα?' και μου γυρναει πλευρο!!εκλαιγα μια ωρα, ακομα και τωρα βουρκωνω,αχχ τα νευρα μου δεν ειναι καλα τελευταια.... :(

ΑΝΘΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....θα σε μαλωσω...

τι ειπαμε βρε?

στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα???

ηρεμησεεεεε...ασχολησου με αλλα πραγματα...μην το σκεφτεσαι καθολου αυτο το θεμα...σκεψου μονο την τριτη που θα φατε με τον νικο απο εναν κουβα φαβα :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Kimon έγραψε:

αχ Ανθουλα μου μη μου στεναχωριεσαι..σε νοιωθω..απολυτα..

η κορη μου εφτασε 10 ετων ..για να δει αδελφακι!Σκεψου οτι ο γιοκας σου..γινεται αντρακι τωρα και ανεξαρτητος!!εχε πιστη..θα ερθει και το 2ο!!ακου με..

Δημοσίευση

Κατρινα έγραψε:

καλησπερα κοριτσακια μου!!Τι μου κανετε?Γωγακι?κριμα που δεν ηρθες..θα σε γνωριζα κι εσενα!!καλα την Ανθουλα τη καταλαβαινω ειναι μακρυα!

Κοριτσια χτες περασα για αλλη μια φορα πολυ ομορφα με τη παρεα σας!τελικα εφτασα γρηγορα σπιτι μου..λιγο μετα τις 2100!!Κομματια αλλα μπηκα στο μαμμυ ..δεν προλαβα ομως για να γραψω γιατι ηρθαν τα κοριτσια που σας ελεγα..και εφυγαν 0030!!μετα δεν ειχα νετ!!Τι πρωτοτυπο!

Σημερα..ειχα Ντοπλερ!!ειδαμε ενα μπεμπαρο..Αιαντα!απο 28 και 5 που ειμαι ..το εβγαλε 31 και1 !!και 1600γραμ!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: αυτο δεν ειανι παιδι..μοσχαρακι..γαλακτος!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: Ζωη να εχει το παιδακι μου..γερο να ειναι!Ετσι λοιπον μου αλλαζει την ΠΗΤ!!απο12 Σεπτεμβριου..σε 25 Αυγουστου...!!Η καμπυλη και ολες οι αλλες εξετασεις βγηκαν σουπερ! αντε να δουμε..

καλησπερα κατερινακι μου...μπραβο κοπελα μου..με το καλο να βγει ο παιδαρος..οσο για την συναντηση θα βρεθουμε που θα παει,δε θα χαθουμε,καλα να ειμαστε...

Δημοσίευση

Εχω πιστη Κατρινουλα μου και ξερω πως θα ανταμειφθω καποια μερα!!Αλλωστε η πιστη σωζει! Το μονο που με παρειγορει προς το παρον ειναι ενα καζανι φαβα με 7 κιλα κρεμμυδι τριμμενο!!! :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Kimon έγραψε:

Εχω πιστη Κατρινουλα μου και ξερω πως θα ανταμειφθω καποια μερα!!Αλλωστε η πιστη σωζει! Το μονο που με παρειγορει προς το παρον ειναι ενα καζανι φαβα με 7 κιλα κρεμμυδι τριμμενο!!! :laugh: :laugh:

ετσι ετσι να διαβαζω την ανθουλα με το αστειρευτο χιουμορ της :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

εεεε ρε φαβα με κρεμμυδι που εχει να πεσει και οχι μονο :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Η φαση ειναι οτι οποτε κανω φαβα την πληρωνει η πεθερα μου!! :blink: την παιρνω τηλ και της λεω μαμα σου φερνω φαβα!!πεθαινει αυτη!στην κυριολεξια!! :laugh: μετα απο καναδυο ωρες με παιρνει τηλ και μου λεει τι μου κανες κοριτσι μου?θα πλανταξω!Χαχα!!

Δημοσίευση

Σας εχασα παλι..!μια γραφω μια με πεταει εξω..

ζηλεψα τη φαβα...κι εμενα μου αρεσει πολυ!τη φτιαχνω το χειμωνα..αλλα οχι τακτικα γιατι δε τη πετυχαινω οπως την εκανε η γιαγιουλα μου!

τεσπα θα σας δω αυριο παλι!εε? να μου πειτε καμμια ιδεα για μαγειρεμα!

αα οσο για το ονομα..εχω λατρεια με τον ..Τhis ..is..Spartaaaa..ton Leonidas!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: Λεω να τιμησω τον Σπαρτιατη..μιας και ειμαι και εγω απο Λακωνια!

Μου αρεσει ομως και το Αχιλλεας!!λεμε αν εινα μελαχρινος..Λεωνιδας

αν ειναι ξανθος ..Αχιλλεας!!

αν ειναι υπερβαρος..ομως θα αλλαξουν τα σχεδια..και θα ειναι Αιας!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:Α, καλοοοεεε?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
    • Καλημέρα κορίτσι μου και καλώς ήλθες στην παρέα μας..! Λοιπόν εγώ μία εμπειρία έχω από εξωσωματικό και αυτόν θα σου προτείνω.  Ο Χρήστος ο Παππάς είναι, για μένα πολύ καλός γιατρός, ήταν ο πρώτος που επισκέφτηκα και έμεινα. Θεσσαλονίκη είναι και συνεργάζεται πλέον με το Fivi στο Διαβαλκανικό. Έχω πολύ καλά αποτελέσματα από το κέντρο και πρώτη εξωσωματική είχα εμφύτευση άσχετα που στην 8η εβδομάδα παλινδρόμησε. Εντάξει ξέρεις ότι θα πέσεις μέσα πάλι εεε;;; Γιατί με τις περιόδους για την επόμενη ετ θα πάω Ιούνιο..  Οπότε σε πιστεύω για ακόμη μία φορά.. 🤗 και αυτή τη φορά Ελπιδάκι θα ρθει και θα μείνει πρώτα ο Θεός..!!! Και μη σου πω θα έχω και διπλή επιτυχία.. 🙃😉 Τα καλύτερα έρχονται..!!! 😎
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...