Μετάβαση σε περιεχόμενο

TO ΣΤΕΚΙ ΜΑΣ.....ΜΕ ΑΓΑΠΗ.....No3

Recommended Posts

γωγακι έγραψε:

καλε κοριτσια που ειστε?

τι θα κανετε σ/κ?

Εγώ θα πάω Ερέτρια στα παιδάκια μου!!!!! :):)

Εσύ, τι θα κάνεις με τον αντρούλη σου???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

mirlitsa έγραψε:

γωγακι έγραψε:

Καλημέρα!!!! Περάσαμε όμορφα...αναμενώμενο άλλωστε!!!!!

Θα ξανασυναντηθούμε όμως σύντομα και κάπου πιο βολικά για να έρθουν περισσότερες!!!! ;)[/quote:1x3m11pt]

καλημερα αγαπες.... :):) εννοειται θα τα ξαναπουμε συντομα.... ;);) Τετάρτη απλα να ναι και οπου να ναι ...αρκει να πάρει η σοφερίνα Ασπα !!!!!!!!!!!! :P:P τις δυο συμπεθερες!!!!!!!εμεις ειμαστε μικρα σοφερινάκια ακομη...

Κατερινάκι μου γλυκό μωλε κάτσαμε πολυ και μεχρι να γύρισες σπιτάκι θα πήγε τι ώρα ε?????? ελπίζω να ξεκουραστηκες μετα και ν ααργησεις να ξυπνησεις σημερα να χορτασεις ύπνο...τα χαδακια μου στον κουκλο!!!!!! :kiss::kiss:

Γωγάκι καλημερα...τι κανετε ?πως τα περνατε με τον αντρούλη? τελεια ε??????

Συμπεθερούλα μου αχχχχχχχχχχχχ πολυ ωραίο το γλυκο του κουταλιου...δεν τρωω και καθε μερα γιατι παχαινει...σωστα Ασπάκι????????? :P:P

karolinaki1 έγραψε:

Συμπεθερούλα μου αχχχχχχχχχχχχ πολυ ωραίο το γλυκο του κουταλιου...δεν τρωω και καθε μερα γιατι παχαινει...σωστα Ασπάκι????????? :P:P

Εγώ τρώωωωωω κάθε μέρα!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Σιγά μην σκάσω για τα κιλά!!! :P:P:P

καλημερα καρολινακι μου γλυκο :)

καλα ειμαστε με τον αντρουλη μου...καλα περναμε.. ;)

η παπενια σου τι κανει?

ασπακι εμεις ψαχνουμε για αγορα σπιτιου στη σαλαμινα...οποτε σ/κ οπως και σημερα αρκετο ψαξιμο..τι να κανουμε? :(

καλα να περασετε με τα παιδακια σας ασπακι μου!

μια χαρουλα ειναι Γωγώ μου...υπναρου .. :P την ξυπνησε η μανα μου 10 παρα.... μωλε θελω να παω για μπανακι στην θαλασσα αλλα αυριο εχουμε δουλιτσες και με το σπιτι και κυριακη εχουμε μνημοσυνο...ελπίζω την αλλη βδομαδα να παμε θελω να κανω πλατσα πλουτσααααααααααααααααααααα αλλα μαζι με το παπι μου!!!!!!!!!!!!! :P:P

καλο παιδακι και ησυχο πρεπει να ειναι η παπενια σου καρολινακι μου..

μπραβο!!! θα ερθει η ωρα που η μαμα παπια θα παρει αγκαλιτσα την παπενια της και θα κανουν πλατσα πλουτσα κι αντε πιαστες μετα... :laugh: :laugh: ;)

mirlitsa έγραψε:

karolinaki1 έγραψε:

Εγώ τρώωωωωω κάθε μέρα!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Σιγά μην σκάσω για τα κιλά!!! :P:P:P[/quote:3fdgcffs]

Απαπαπ...ΣΕΞΟΜΑΝΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ!!!! :woohoo: :woohoo:

γωγακι έγραψε:

καλο παιδακι και ησυχο πρεπει να ειναι η παπενια σου καρολινακι μου..

μπραβο!!! θα ερθει η ωρα που η μαμα παπια θα παρει αγκαλιτσα την παπενια της και θα κανουν πλατσα πλουτσα κι αντε πιαστες μετα... :laugh: :laugh: ;)

η μαμα παπια θα παρει την παπένια την επομενη Κυριακη πάντως και θα κανουμε μπλουμ στην κολυμπήθρααααααααααααααα :woohoo: :woohoo:

με το καλο καρολινακι μου γλυκο...

η ωρα η καλη να γινει καλη χριστιανη η παπενια σου!!! :kiss:

ασπακι ετσι ετσι πεστα.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Καλημερα κοριτσια,κερναω σπιτικα σουβλακια με κοτοπουλο και κεμπαπ,και τουρτα παγωτο με βαση κορμο της Μπαρμπαριγου!μολις την εφτιαξα!!ειναι...θεικη!! :woohoo: σας περιμενω!! :kiss:

Kimon έγραψε:

Καλημερα κοριτσια,κερναω σπιτικα σουβλακια με κοτοπουλο και κεμπαπ,και τουρτα παγωτο με βαση κορμο της Μπαρμπαριγου!μολις την εφτιαξα!!ειναι...θεικη!! :woohoo: σας περιμενω!! :kiss:

μπραβο ανθουλακι μου....τετοια να μας φτιαχνεις και σιγουρα θα τα χασουμε τα κιλα μας... :laugh: :laugh: :laugh:

Πωπω σερρρρνετε σαν το φιδι σημερα!!! :angry: -Ναι ναι ειναι πολυ διαιτητικα!!! :laugh: Το θεμα ειναι ,με εχει πιασει ενας μαγειρικος και οχι μονο οιστρος...αλλο πραγμα!!!δεν ξερω ποτε θα ερθει η μερα της...τηγανητης καλτσας!!! :laugh: αμα ερθει ομως θα ειναι και πολυ γερη!!!!χαχαχα!!

οταν σταματησει η μπαρμπαριγου να μαγειρευει τοτε θα σταματησουμε κι εμεις...εχουμε την μαγειρικη μεσα μας απο τις φλεβες μας τρεχουν σαλτσες κι οχι αιμα... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

:laugh: :laugh: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΩΓΑΚΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ?????

Κοιτα,εμενα βασικα,τρεχει σιροπι σοκολατα!!χαχα!!!στην ζαχαροπλαστικη ειμαι απο πολυ καλη!μαρεσει να δημιουργω και μετα κοιταω τους αλλους στο στομα και περιμενω εντυπωσεις!!Ο γιος μου ειναι ο μεγαλυτερος θαυμαστης μου!!!ακομα και το τοστ που του ετοιμαζω μου λεει 'εισαι η καλυτερη μαγειρισα του κοσμου!!!'

καλως το κατερινακι! ανθουλα? μια απ'ολα στην κατερινα μας ;)

πως παει το ποδαρακι σου?

ελα μου ντε...ποτε θα ερθουμε? δικιο εχεις κι εσυ δικιο κι εμεις...βλεπεις δεν ειναι ολα ροδινα στη ζωη.. :(

Kimon έγραψε:

Κοιτα,εμενα βασικα,τρεχει σιροπι σοκολατα!!χαχα!!!στην ζαχαροπλαστικη ειμαι απο πολυ καλη!μαρεσει να δημιουργω και μετα κοιταω τους αλλους στο στομα και περιμενω εντυπωσεις!!Ο γιος μου ειναι ο μεγαλυτερος θαυμαστης μου!!!ακομα και το τοστ που του ετοιμαζω μου λεει 'εισαι η καλυτερη μαγειρισα του κοσμου!!!'

ειμαι σιγουρη οτι εισαι καλη μαγειρισα ανθουλα μου... :kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...