Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
Καλημέρα Γωγώ!!!

Καλη εβδομάδα να έχουμε. Εμείς περάσαμε ένα ωραίο και γεμάτο Σαββατοκύριακο.

Εσείς καλά? Χαθήκαμε τον τελευταίο καιρό και το στέκι έχει μείνει πολύ πίσω.

Αλήθεια η Καρολίνα που βρίσκεται???

Μπραβο βρε ασπακι!!! παντα να ειστε καλα,και να περνατε ομορφα..

Κι εμεις καλα λεμε οτι ειμαστε..πρωτα ο θεος την παρασκευη περιμενω τον Νικο να ερθει απο το ταξιδι.

Η αληθεια ειναι οτι χαθηκαμε...σου στελνω πμ..

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
Που λες βρε Γωγώ μου, ακόμα δεν έχω φτιάξει την φανουρόπιτα.

Είμαι μια "γαϊδούρα"....αν και είδα πόσο εύκολα την παρουσίασες. Αλλά όλο στην αναβολή είμαι....

Σου έστειλα κι εγώ πμ. :!:

Ελα βρε συ...δεν την εφτιαξες? μπορεις αν θελεις να την φτιαξεις και καποια αλλη ασχετη μερα και να την πας στην εκκλησια να διαβαστει..το 2ο πμ το πηρες? γιατι εχω ενα θεμα με το νεο μαμμυ..

Δημοσίευση

Βρε Ελένη μου,προσπάθησε να ηρεμήσεις.Είναι καλό που πήγαν τα παιδιά στο χωριό αλλα πιστεύω οτι θα ήταν καλύτερο αν πήγαινες και εσύ μαζί.Να είσαι εκεί μαζίτους αλλά να μη πολυσυμμετέσεις.εγώ έτσι είχα κάνει.πήγα στην κατερίνη με το μικρό αλλά τα είχε αναλάβει σχεδόν η μαμά μου όλα.ήταν καλό που ήμουν μαζί του,άρχισα να βλέπω αλλιώς τα πράγματα και χαλάρωσα και εγώ γιατί άλλαξα παραστάσεις.Άσε λίγο τον άντρα σου μόνο του.Θα καταλάβει.Θα σου κάνει πολύ καλό.Πίστεψε με

Δημοσίευση
Ζένια για πες μου τα νέα σου???

Πήγαμε στο party περάσαμε πολύ ωραία.Ο μικρός ξεσάλωσε.Γενικά ήταν ένα ωραίο Σ/Κ.Τώρα περιμένω την Πέμπτη να παμε στο βρεφικό.Εκεί να δούμε τι θα κάνουμε..να δούμε μήπως κανονίσουμε για Σ/Κ τίποτα ε?Εσείς όλα καλά??

Δημοσίευση

Αχχχχχχχ τι καλά, αρχίζεται κι εσείς!!! Εύχομαι να πάνε καλά τα πράγματα!!!!

Κι εμείς περάσαμε ένα super Σαβ/κο. Ο μικρός έλειπε Ερέτρια, η Μαρία στην πεθερά μου από την Παρασκευή, οπότε είχα την ησυχία μου το Σάββατο!!!!

Ξύπνησα αργά, έφτιαξα το πρωινό μου, πήγα κομμωτήριο, μετά στον γάμο και στο τραπέζι, τα περάσαμε πάρα πολύ ωραία!!!! Άντε και στα παιδιά μας, χαχαχα....

Την Κυριακή κατεβήκαμε Νίκαια όπως σου είχα πει, και το απόγευμα πήγαμε στo villagepark, στο allou και στα φουστωκά. Μαζί με την συνυφάδα μου και τον γιό της. Και μετά τον αγώνα ήρθαν ο Φώτης και ο αδελφός του και καθίσαμε για φαγητό στα goody's......αυτά!!!!!!!!!!!

Πολύ ωραία περάσαμε......

Δημοσίευση
Αχχχχχχχ τι καλά, αρχίζεται κι εσείς!!! Εύχομαι να πάνε καλά τα πράγματα!!!!

Κι εμείς περάσαμε ένα super Σαβ/κο. Ο μικρός έλειπε Ερέτρια, η Μαρία στην πεθερά μου από την Παρασκευή, οπότε είχα την ησυχία μου το Σάββατο!!!!

Ξύπνησα αργά, έφτιαξα το πρωινό μου, πήγα κομμωτήριο, μετά στον γάμο και στο τραπέζι, τα περάσαμε πάρα πολύ ωραία!!!! Άντε και στα παιδιά μας, χαχαχα....

Την Κυριακή κατεβήκαμε Νίκαια όπως σου είχα πει, και το απόγευμα πήγαμε στo villagepark, στο allou και στα φουστωκά. Μαζί με την συνυφάδα μου και τον γιό της. Και μετά τον αγώνα ήρθαν ο Φώτης και ο αδελφός του και καθίσαμε για φαγητό στα goody's......αυτά!!!!!!!!!!!

Πολύ ωραία περάσαμε......

Super κυρία μου!!!Μπράβο.Πρωινό στο κρεβάτι βλέπω,κομμωτήρια..αυτά είναι!!!Να δω εγώ τι θα κάνω που δε θα έχω πουθενά να τον αφήσω...αχ....

Δημοσίευση

Χαχαχαχα!!!! Σωστή!!!κάτι είναι και αυτό!!Έτσι θα κάνουμε!!θα μοιράζουμε τα πράγματα.αλλιώς δε βγαίνει ο χειμώνας!!!!και όταν έρχεται η γιαγιά για να τον δει εμείς θα κάνουμε διακοπές!!!!!! :lol::lol:

Δημοσίευση

πως πάτε στη δουλειά?γκρίνια γκρίνια???εμείς εδώ έχουμε αυτό τον βλάκα και μόνο που τον βλέπω θέλω να τον δείρω.απο την προηγούμενη εβδομάδα ακόμη να μου εγκρίνει την άδεια για την Πέμπτη..Παπάρας.Δε θέλω να πάω εκδρομή ρε το παιδί μου στο βρεφικό θα πάω αλλά επειδή δεν έχω τόσα λεφτά όσα ε΄συ δε μπορώ να έχω νταντ'α και θα το πηγαίνω μόνη μουυ.Ηλίθιε :evil::evil:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ιωάννα χρόνια σου πολλά!!! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!! Υγεία κι όμορφες οικογενειακές στιγμές!!! Χαρά στο κουράγιο σου που θα μείνεις τόσο καιρό στα πεθερικά...εγώ ούτε με τους γονείς μου δεν αντέχω πλέον... Εμένα ο μικρός είναι πολύ καλός!! Έχει τη ρουτίνα του κ πλέον κοιμάται το βράδυ μόνος του στο κρεβάτι του χωρίς να τον κοιμιζω στα χέρια. Τον αφήνω κάτω με ανοιχτά μάτια, του ανάβω το φωτάκι με τον λευκό ήχο κ σε πέντε λεπτά έχει κοιμηθεί από τις 21:30 το βράδυ μέχρι 8 το πρωί σερί...κ κοιμάται κ το μεσημέρι! Κι έχει πλάκα πλέον που του μιλάω κ λέει τα δικά του🤣.  Εγώ έχω μια πικρία... έκλεισα βάφτιση για δεύτερη μέρα του Πάσχα κ το ζευγάρι που ζήτησαν να βαφτίσουν το μωρό φαίνεται ότι το ζήτησαν μόνο κ μόνο για το φαίνεσθαι. Δεν έχουν έρθει να δουν καν το μωρό κ δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να μου πουν κ πότε θα έρθουν κ τους ρώτησα χθες κ η απάντηση ήταν θα έρθουν 3 μέρες πριν τη βάφτιση. Δεν τους νοιάζει καθόλου για το μωρό, δεν έχουν ρωτήσει ποτέ τι κάνει. Κ χθες τους είπα πως αν το κάνουν για τυπικούς λόγους να μας το πουν. Και κορίτσια θύμωσαν, γιατί τους ζήτησα να ρωτάνε τι κάνει το μωρό, δε με νοιάζουν ούτε τα δώρα ούτε τίποτα, μόνο να ενδιαφέρονται. Και να φανταστείτε ότι πριν γεννήσω μου έλεγε η κοπέλα είδες καθόλου βαπτιστικά; Ακόμη ήμουν στον 7ο μήνα κ της είπα κάτσε να γεννηθεί το μωρό με το καλό κι έχουμε χρόνο, απλά να ξέρεις ότι θέλω ό,τι πιο απλό υπάρχει. Η απάντησή της ήταν γαμπρό θα τον ντύσουμε, τι να μας λέει ο κόσμος ότι δεν έχουμε λεφτά; Με αυτή της την απάντηση τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι το κάνουν μόνο για την εικόνα. Θεωρώ πως δεν είμαι παράλογη. Κι εμείς βαφτίσαμε ένα παιδάκι κ το έχουμε σαν να είναι δικό μας, κι αυτό που λέω πάντα στους γονείς του είναι για εμάς το πρώτο μας παιδί κ στην καρδιά μας θα έχει την ίδια θέση με τον μπεμπουλη μας! Είμαι να σκάσω. 
    • Ωωω φοβερό αυτό ήταν κορίτσια μου φτάσαμε στην τελική ευθεία  ❤️❤️   είναι όπως τα λες… κ θα γίνει κ πιο έντονο όσο μεγαλώνει το μωρό.    στο δεύτερο εγώ νόμιζα ότι γεννάω κάθε μέρα από τις συσπάσεις κ την πίεση 🤣 (εεε και τα 2 παιδιά βγήκαν μετά τις 40εβδ). Δεν κοιμόμουν γιατί νόμιζα ότι γεννάω κ μου την έφεραν  🥱🤭 τώρα εχω πάρα πολλές συσπάσεις εδώ και πολύ καιρό, πόνους, πίεση κτλ κ είμαι τόσο chill γιατί ξέρω ότι δεν παίζει να έρθει νωρίς… 🤷🏼‍♀️😂  δεν θα πέσω στην παγίδα 🤣🤣🤣🤣🤣
    • Ωωω τι ωραία κοιλιτσα ρε σύ ❤️❤️❤️    αλλά και το μαλλί φοβερό πραγματικά 🔥🔥🔥
    • η αλήθεια ειναι και εγώ θέλω λιγο να το πάω πιο αργά... τύπου 9.30-10.00 γιατί τώρα μεγαλώνει η μέρα...θα ξεκινήσουμε βολτες και δεν θέλω να είμαι σπίτι απο τις 20.00🤷🤷
    • Παίζει αναλόγως τι ώρα θα ξυπνήσει το πρωί!  Συνήθως 9.30-10 το βράδυ αλλά τυχαίνει και καμιά φορά είτε κατά τις 9 είτε κατά τις 10.30
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...