Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 976
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημέρα σας.Ελπίζω όλες να είστε καλά.Το θέμα είναι πως δεν περίμενα ότι η διάγνωση θα ήταν τέτοια... :(:( Φοβάμαι να πάρω φάρμακα,είμαι μόνη μου με τα παιδιά,δεν ξέρω τι παρενέργειες θα έχουν...όχι ότι τώρα μπορώ να τα φροντίσω αλλά αν είναι να κοιμάμαι τι θα κάνουν μόνα τους?Ποιος θα τα φροντίζει?Δεν ξέρω....Ο χρόνος θα δείξει... :-s

Δημοσίευση

Πήγα και διάβασα το ποστ που είχες ανοίξει για την επιλόχεια κατάθλιψη. Με τις αλλαγές του φόρουμ δεν το είχα δεί.

Μιας και δεν έχεις κοντά κάποια από τις γιαγιάδες, γιατί δεν παίρνεις μια γυναίκα για λίγο καιρό να σε βοηθά με τα παιδιά? Ξέρεις πολλές κοπέλες είναι άνεργες και θα ήθελαν μια τέτοια δουλειά και δεν νομίζω να ζητάνε και πολλά. Έτσι θα νιώθεις καλύτερα, θα ξεκουραστείς κι εσύ και παν΄απ' όλα θα μπορείς να παρακολουθίσεις τις συστάσεις του ειδικού, είτε πρόκειτε για φαρμακευτική αγωγή είτε για οτιδήποτε άλλο.

Αλήθεια πόσο χρονών είναι τα παιδάκια σου?

Δημοσίευση
Πήγα και διάβασα το ποστ που είχες ανοίξει για την επιλόχεια κατάθλιψη. Με τις αλλαγές του φόρουμ δεν το είχα δεί.

Μιας και δεν έχεις κοντά κάποια από τις γιαγιάδες, γιατί δεν παίρνεις μια γυναίκα για λίγο καιρό να σε βοηθά με τα παιδιά? Ξέρεις πολλές κοπέλες είναι άνεργες και θα ήθελαν μια τέτοια δουλειά και δεν νομίζω να ζητάνε και πολλά. Έτσι θα νιώθεις καλύτερα, θα ξεκουραστείς κι εσύ και παν΄απ' όλα θα μπορείς να παρακολουθίσεις τις συστάσεις του ειδικού, είτε πρόκειτε για φαρμακευτική αγωγή είτε για οτιδήποτε άλλο.

Αλήθεια πόσο χρονών είναι τα παιδάκια σου?

Συμφωνώ απολύτως.Πρέπει να ακολουθήσεις οπωσδήποτε τις οδηγίες του γιατρού.Να κοιμάσαι συνέχεια δε νομίζω,αλλά θα νιώθεις πιο η΄ρεμη,πιο χαλαρή.Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να το αφήσεις.Πρέπει να αντιμετωπιστεί γιατί είναι μ ια κατάσταση που αν δε σταματήσει θα συνεχιστεί και θα χειροτερέψει.Φαντάζομαι σου τα είπε ο γιατρος αυτά.Φρόντισε εσένα για να είναι καλά και τα παιδάκια σου!!!όλα καλά θα πάνε!!

Δημοσίευση

Έχω δυο κοριτσάκια,είναι 5 μηνών κ τριών χρονών.Μακάρι να μορούσα να πάρω κάποια γυναίκα αλλά οικονομικά δύσκολα τα καταφέρνουμε,κάτι τέτοιο θα ήταν πολυτέλεια.Δουλεύω για να βγάζω το ενοίκιο κ με του συζύγου τα χρήματα να περνάμε,οπότε...Κ στον γιατρό που πήγα με δυσκολία πήγα κ με παρότρυνση του άντρα μου..Είχαμε κάποια χρήματα στην άκρη για ωρα ανάγκης(οχι πολλά μην φανταστείτε..)και μου είπε πως τι να τα κάνει αν είναι να χάσει εμένα?Έτσι λοιπόν αποφάσισα να πάω...κ επειδή έφαγα ένα "χαστούκι" προχθές όταν η τρίχρονη κόρη μου μου λέει:"μαμά,θέλω να γελάς!"Δεν μπορείτε να φανταστείτε πως ένιωσα...Πάντως ευχαριστώ για την συμπαρασταση.Μου κάνει καλό να μιλάω,να τα λέω,άλλωστε ήταν κ ο λόγος που έγινα μέλος εδώ.Σας ευχαριστώ... :YMHUG::)

Δημοσίευση

Καλά, γι αυτό που είπες....:"μαμά,θέλω να γελάς!", καταλαβαίνω πόσο άσχημα ένιωσες.

Για μια περίοδο γύρναγα και εγώ σπίτι μετά την δουλειά με μεγάλα προβλήματα που μου δημιουργούσαν και έκλαιγα ...αλλά τα παιδιά με έβλεπαν.

Μια μέρα μου λέει η κόρη μου..."μην στεναχωριέσαι μαμά θα έρθει τώρα ο μπαμπάς και θα μιλήσετε και δεν θα είσαι στεναχωρημένη", "ο μπαμπάς θα σε κάνει καλά"....εκεί έλιωσα.

Α ρε κορίτσια...μένεις και μακρυά να βρεθούμε για ένα καφέ!!!

Δημοσίευση
Έχω δυο κοριτσάκια,είναι 5 μηνών κ τριών χρονών.Μακάρι να μορούσα να πάρω κάποια γυναίκα αλλά οικονομικά δύσκολα τα καταφέρνουμε,κάτι τέτοιο θα ήταν πολυτέλεια.Δουλεύω για να βγάζω το ενοίκιο κ με του συζύγου τα χρήματα να περνάμε,οπότε...Κ στον γιατρό που πήγα με δυσκολία πήγα κ με παρότρυνση του άντρα μου..Είχαμε κάποια χρήματα στην άκρη για ωρα ανάγκης(οχι πολλά μην φανταστείτε..)και μου είπε πως τι να τα κάνει αν είναι να χάσει εμένα?Έτσι λοιπόν αποφάσισα να πάω...κ επειδή έφαγα ένα "χαστούκι" προχθές όταν η τρίχρονη κόρη μου μου λέει:"μαμά,θέλω να γελάς!"Δεν μπορείτε να φανταστείτε πως ένιωσα...Πάντως ευχαριστώ για την συμπαρασταση.Μου κάνει καλό να μιλάω,να τα λέω,άλλωστε ήταν κ ο λόγος που έγινα μέλος εδώ.Σας ευχαριστώ... :YMHUG::)

Όλα για τα παιδάκια σου!!!και τον αντρούλη σου!!Τελικά η γυναίκα είναι ο βράχος της οικογένειας μου φαίνεται(τα λέω για να τα ακούω και εγώ).Ακολούθησε οτι σου είπαν και θα φτιάξουν όλα,θα δείς.όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο.Χάνεις πολλά απο τα παιδάκια σου παραμένοντας σε αυτή την κατάσταση.Εγώ έχασα τους 3 πρώτους μήνες του μικρούλη μου λόγω κατάθλιψης..Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω...

Δημοσίευση

την έχουνε πάρει αλλά ακομη δεν μας εχουνε καλέσει να πάμε.Δεν ξέρω πότε θα μας πάρουν.Όντως τα μικρά καταλαβαινουν πολλά!Εσένα mirlitsa πόσο ήταν η κόρη σου όταν στο είπε αυτό?πως ένιωσες εκείνη τη στιγμή?

ΖΕΝΙΑ δεν ξερω αν η γυναικα ειναι ο βραχος της οικογενειας αλλα αυτο το διαστημα που ειμαι ετσι είδα πως αρχίζει να διαλύεται ενα σπίτι.....

Δημοσίευση
Η μεγάλη σου η κόρη πηγαίνει παιδικό σταθμό?

Ρε δε πάμε καλά..έχουμε κάτι καρέκλες και ένα τραπεζάκι μπροστά απο την πόρτα του ενός μα..α αφεντικού.ήρθε ενας κύριος και περίμενε για ραντεβού,του έκανα καφέ και έκατσε ο άνθρωπος.Μου χτυπάει ο βλάκας και τι λέει..Δε θα αφήνεις κανενα να κάθεται εκεί.γιατι καθεται εκει ο κυριος μου λεει..του λεω μονο εκει εχει τραπεζακι για τον καφε του.Στο μεταξυ μονος του εβαλε εκει τις καρεκλες...ε ρε η αγαμια βαραει....αιντε...πες μας τι πινεις εσυ και δε μας δινεις...

Δημοσίευση
την έχουνε πάρει αλλά ακομη δεν μας εχουνε καλέσει να πάμε.Δεν ξέρω πότε θα μας πάρουν.Όντως τα μικρά καταλαβαινουν πολλά!Εσένα mirlitsa πόσο ήταν η κόρη σου όταν στο είπε αυτό?πως ένιωσες εκείνη τη στιγμή?

ΖΕΝΙΑ δεν ξερω αν η γυναικα ειναι ο βραχος της οικογενειας αλλα αυτο το διαστημα που ειμαι ετσι είδα πως αρχίζει να διαλύεται ενα σπίτι.....

Άρα είσαι ο βράχος!!!!!!Σήκω ξανά και πάρε τα πράγματα στο χέρι σου!!!!

Σαν επαναστάτρια ακούγομαι..αλλά είμαι και ε΄γω πολύ μουντρούχα..

Δημοσίευση
΄Γιατί ρε, θέλεις να σου δώσει κι εσένα και να σε πιάσεις αγαμία??????????????χαχαχαχαχαχαχαχαχα

χαχαχα καλοοοοοοοοο,οχι δε θελω..δε μας φτανει που το εχουμε ξεχασει λογω κουρασεις να παρουμε και τιποτα αλλο παει το κοκο μετα...

Δημοσίευση

σήμερα είμαι κάπως αισιόδοξη!Ελπίζω να κρατησει αυτο..Κ μεχρι στιγμής πολυ ήρεμη με τα παιδακια μου και είναι ηρεμα κι αυτά.λέω να βγω κ μια βόλτα το απόγευμα αν τα καταφέρω...Πάντως πραγματικά σας ευχαριστω!Ηταν αυτό που χρειαζόμουν:κουβεντα! :YMHUG:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και το κατσικίσιο όμως δε προορίζεται για το κατσικάκι; 😅😅  πφφ εν τω μεταξύ εδώ Πορτογαλία είναι πολύ δύσκολο να βρω κατσικίσιο και να το αντικαταστήσω πλήρως απ το αγελαδινό... Και δη πλήρες... Τα περισσότερα που βρίσκω είναι ημιπαχα, και να ταν μόνο αυτό το πρόβλημα... Μόνο σε ΒΙΟ καταστήματα που και είναι μακράς διαρκείας κατσικίσιο, και κάνει και 5.5Ευρώ το λίτρο...! Το 1λτ μας πάει 2 μέρες - δε βγαίνει να δίνουμε 5,5Ε κάθε 2 μερες 😂😅 Του έχω δώσει και πρόβειο και κατσικίσιο γιαούρτι, τα βάζω εναλλαξ, αλλά κι αυτά δυσεύρετα και αρκετά ακριβά από ΒΙΟ μαγαζιά...  Κι είναι κι αυτό το καταστημα, που μάλλον βάζουν και το μαγικό ζωμό του Πανοραμιξ μέσα, αλλιώς δε μπορώ να δικαιολογήσω τα 25,29Ε/Λ 🤯🤯🤯🤯
    • Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα.Σορυ που πετάγομαι αλλά πρώτη φορά ακούω ότι άλλαξαν τα όρια στην καμπύλη.Εγω την έκανα μέσα Δεκεμβρίου.Εχουν καταλάβει ότι πρόκειται για κύηση;Είναι αλλες οι μετρήσεις...Λέω μήπως μπερδεύτηκαν.
    • Πλάκα κάνεις τώρα ;;; Εγώ είπα πως είναι μια χαρά μολις την είδα στην μια ώρα η καμπύλη 157 και εγώ έτσι ήξερα 180 πως  είναι 🤦‍♂️ πωπω  στειλε μας τι θα σου πει ο γιατρός .. τι 140; Να γελάσω ή να κλάψω δεν ξέρω.. πόση γλυκόζη έκανες ξέρεις ; 75 ή 100 ;
    • Συνήθως λένε ότι στα δεύτερα η κοιλιά είναι μεγαλύτερη. Εμείς καλά τα πάμε. Έχει πολύ πλάκα γιατί είναι παπαγάλος. Μιλάει πάρα πολύ σε σημείο που κάνουμε συζήτηση. Ρωτάς κ απαντάει τα πάντα. Έχει κόλλημα με την καθαριότητα, δεν του αρέσει με τίποτα να κάνει παζλ παρα μόνο να τα πετάει. Τον έβαλα να κάνουμε μπισκότα κ έκλαιγε από το ζυμάρι γιατί λέρωσε τα χέρια του. Δεν μπορούμε να αφήσουμε μπουκάλι με νερό για τα ξεβιδωνει. Στη δουλειά είμαι σπαστό 8ωρο, οπότε τον βλέπω το πρωί, το μεσημέρι κ το απόγευμα κ με βολεύει αυτό το πρόγραμμα, γιατί τον βλέπω όλη τη μέρα! Με το καλό να έρθει και η δεύτερη κόρη!!! Να σας ζήσει η Αργυρώ σας!!!
    • Ναι να το ξεκινήσετε χωρίς πίεση κλασικά με υπομονή.. τα ξέρεις.. θέλει χρόνο και εξάσκηση να συνηθίσει και να μάθει το καλαμάκι.. Ναι ισχύει ότι είναι προτιμότερο, για εμένα λόγο ορμονών που έχει το αγελαδινό.. σκέψου το αγελαδινό είναι για να μεγαλώσει το μοσχαράκι σε αγελάδα.. πόσες ορμόνες έχει για να μεγαλώσει αυτό το ζώο το μωρό του.. γενικότερα προσπαθώ να αποφεύγω τα αγελαδινα και σε γιαούρτι/τυριά.. όπου μπορώ περισσότερο βέβαια.. Ναι εννοείται ότι είναι και το στυλ της κάθε οικογένειας! Για αυτό κιόλας λέω ότι για εμένα το ιδανικό είναι εκεί κάπου στις 10-10:30.. γιατί αυτή θέλει να με ακουμπάει κιόλας και δεν μπορώ να με φανταστώ να κάθομαι στο κρεβάτι αγαλματάκια ακίνητα αμίλητα και αγέλαστα από τις 7-7:30 πχ 😂😂 Και σου κοιμάται και αρκετές ώρες!! Μωρέ μπράβο το παιδί!! Φτου φτου φτου!! Όχι εμένα σου λέω, πόσες ώρες είναι.. 7 ώρες το βράδυ και 2 ώρες το μεσημέρι.. εκεί δηλαδή συνολικά περίπου 9-9:30 ώρες/24ωρο, τέλος.. και πάνω μου κολλημένη πάντα αγκαλίτσα, αλλιώς δεν.. το κυριότερο είναι ότι δεν το χωράει κάν ο νους μου το πως σου ξανακοιμαται..🤯 όχι μόνο εσένα δηλαδή, που διαβάζω λέτε αφυπνίσεις.. εμάς οι "αφυπνίσεις" της συνοδεύονται από 4-5 ώρες τουλάχιστον, όρθια στο πόδι να "χοροπηδάει"..🥴 Μωρέ και εμάς κάπου εκεί 2 μηνών περίπου στον ύπνο ζούσαμε την ουτοπία.. το παιδί κοιμόταν σερί από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 6-6:30 το πρωί σερί.. και ανά 3ωρο κοιμόταν ένα 2:30ωρο τουλάχιστον.. σου μιλάω για ουτοπία.. 🥹 πόσο μου λείπει.. 6 μηνών έγινε το πρώτο μεγάλο sleep regression με το άλμα.. καταφέραμε με πολύ κόπο πολύ αργά και με πισογυρισματα φυσικά να κοιμάται κάπου 11:30-12 το βράδυ.. κράτησε 1-1,5 μήνα περίπου Σεπτέμβρη - Οκτώβρη και με το που μπήκε ο Νοέμβρης με την αλλαγή της ώρας όμως σχεδόν άμεσα σε 1-2 μέρες από την αλλαγή της ώρας, γμθκε ο Δίας όμως.. και από τότε παλεύουμε πάλι να το φέρουμε σιγά σιγά.. και πολλές φορές μας φέρνει στα όρια μας δηλαδή.. τίποτα, υπομονή μόνο.. αφού το διάβαζα στον άντρα μου που γράφεις για τον ύπνο και δεν το πίστευε σκέψου.. μου λέει δεν το κοιμίζει όλη μέρα; Και τι ώρα σηκώνεται το πρωί από τις 4; 🤣🤣 Είναι και στο παιδί καταλαβαίνω.. μιας φίλης μου ο πρώτος γιός της ήταν το όνειρο θερινής νυκτός κάθε μαμάς στον ύπνο από την γέννηση.. λες και δεν υπήρχε παιδί στο σπίτι.. ο δεύτερος τής έχει αλλάξει τα φώτα!! 😅😅 Ίδιος με την δικιά μου από τις περιγραφές της.. 🫣🤭
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...