Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Sorry που σας απαντάω τώρα.. σιγά σιγά άρχισα να χαλαρώνω από τις δουλειές.. τελευταία πλυντήρια σήμερα και παπαλα τα του μωρού!!! ❤️❤️❤️ Έχει μείνει τώρα να ψευτοφτιαξω τη τσάντα μαιευτηρίου.. να κάνουμε μια αποπαρασιτωση/εμβολιασμό τα ζωάκια μας (αν και δεν έχει περάσει το χρονικό διάστημα που πρέπει αλλά ας είμαστε σίγουροι!) και να βγάλω τα δικαιολογητικά για τη δήλωση γέννησης.. εσύ @Θέτις Κ.μου σε τι στάδιο βρίσκεσαι με αυτά;!! Το μαξιλάρι θηλασμού δεν έχω πλύνει μόνο που το χρησιμοποιώ στην εγκυμοσύνη.. θα μπει και αυτό.. όλα τα υπόλοιπα τελείωσαν!!!! 😍😍😍 Για τις κινήσεις της μικρής.. ειλικρινά κορίτσια μου με μια σαλάτα και σπανακόρυζο πήγα..!! 🤣🤣🤣 Ούτε ζάχαρη τρώω αν και ανακάλυψα κάτι γλυκά gingerbread που ευχαριστήθηκα το προηγούμενο διάστημα αλλά από τις ταρζανιες της μας πήγε το σκ@το στη κάλτσα που σας είχα γράψει και τα έκοψα όλα μαχαίρι!!! 😅 Αχχχχχ κορίτσια μου ειλικρινά έχω βαρεθεί να με ρωτάνε αν γέννησα και αν γέννησα και πότε θα γεννήσω και μέχρι πότε μας έδωσε ο γιατρός τελική ημερομηνία και ότι παίρνει το πάσο της η μικρή και μπλα μπλα μπλα!!! Τι πίεση είναι αυτή καλέ;!!! Αφήστε το παιδάκι μου να έρθει όποτε θέλει!!! Θα σας ενημερώσω, μη σκατε!!! 🤣🤣🤣 Τεσπα, ξέρω ότι το κάνουν από ενδιαφέρον οι περισσότεροι οπότε δε παρεξηγώ..! @Θέτις Κ. μου κορυφή η συνάδελφος...!!! 😂😂 Εμάς μας πήρε τηλέφωνο ο γείτονας (!!!) γιατί είδε το αυτοκίνητο να λείπει όλη μέρα και πήρε να μάθει αν γεννησαμε!! 🤣🤣 @MarMar90 μου εγώ τα έκοψα όλα 36+3.. αλλά ήμουν με κορωνοιο τότε και τα συνεχίσαμε μια εβδομάδα παραπάνω από αυτό που είχαμε πει στην αρχή.. 35+0 ήταν να τα κόψω κανονικά.. μετά είπαμε 36+0 και εντέλει μου είπε να τα κόψω μόλις αρνητικοποιηθηκα.. τώρα συνεχίζω μόνο πολυβιταμινη/σίδηρο/ασβέστιο/Ω3 κτλ..
    • Για να δούμε! Σαν το φλουρί είναι τώρα, να δούμε σε ποια θα πέσει 🤣🤣🤣🤣 Εδώ εμένα η ΠΗΤ μου είναι σε μια βδομάδα ακριβώς και μου φαίνεται ακραίο, πόσο μάλλον εσύ που είναι αύριο! 😯😯 Για να δούμε πότε θα είναι έτοιμα τα μωράκια μας 🙏🏻♥️  Εγώ τον μπέμπη τον νιώθω πολύ χαμηλά πλέον και έχω και ακανόνιστες συσπάσεις μες τη μέρα, ανώδυνες και κρατούν 20-30 δευτερόλεπτα το πολύ. Εν τω μεταξύ αυτές οι συσπάσεις είναι σα να σ αγκαλιάζει κάποιος σφιχτά αν πράγμα... Το αστείο είναι ότι τις περισσότερες φορές συμβαίνουν όταν το μωρό κουνιέται και ξαφνικά μένει ακίνητος ο όγκος του, σα μουσικές καρέκλες 🤣🤣🤣🤣 ο γλυκούλης μου, ελπίζω να μην υποφέρει 🥲
    • 😂😂😂 Μπαααα... Τη @Kate1992 μας προβλέπω...!! Θα δείξει!! Εμείς είπαμε να την αφήσουμε να έρθει όταν θα είναι έτοιμη... είναι και κοριτσάκι... οπότε, μέχρι να ετοιμαστεί.. θα αργήσει!! Ειδικά αν μου μοιάζει και λίγο..😅 Είμαστε πολύ κοντά πάντως... Αύριο έχουμε κανονικά Πητ!!! 😍😍😍😍 Απίστευτο μου φαίνεται!!!! ❤️❤️❤️❤️ Βρε @lilly1984 μου που είσαι και σε έχω έννοια;!! Γεννησατε;!!! 
    • Κορίτσια μου γλυκά ,  Καλή χρονιά με υγεία,τύχη και ευλογία!  Σας διαβάζω οπότε μπορώ αποσπασματικά! Οι μήνες πέρασαν, ο γάιδαρος φαγώθηκε η ουρά του τελείωσε και αύριο πρώτα ο Θεός μπαίνω να γεννήσω στις 11 το βράδυ με πρόκληση.  Μέσα σε όλους αυτούς τους μήνες αποχής από εδώ, έκανα μετακόμιση,αντιμετωπίσαμε ευτυχώς περαστικό (ευχόμαστε) πρόβλημα με ένδειξη διαβήτη στον μεγάλο μου γιο (οριακή γλυκοζυλιωμενη), πάλεψα με διαβήτη και αιμοπετάλια και κερδίσαμε το δικαίωμα με τον μικρό μου να μπορέσουμε να γεννήσω με επισκληριδιο (επιτέλους να δούμε την μαγεία της) σε κλινική.  Λόγω χαμηλών αιμοπεταλίων είχα σχεδόν απαγορευτικό και έπρεπε να πείσω την κλινική ότι έχω τα απαιτούμενα ώστε να γεννήσω εκεί.  Μόλις γεννήσω πρώτα ο Θεός θα σας ενημερώσω.  Εύχομαι το 2025 να φέρει ότι είναι καλύτερο να φέρει ,ότι είναι τυχερό να φέρει και όχι ότι ζητάμε εμείς...αυτό ξέρει καλύτερα. Ας είμαστε γεροί, ας είμαστε ευγνώμονες για ότι έχουμε...άλλοι δεν έχουν ούτε τα μισά... 2025 bring it on! We are ready 🤘
    • Συμφων΄ωωωωωωωωω και ανυπομονώ!!!!!!!!!! 🙂🙃😀
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...