Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 970
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα! Μπαίνω που κ που και βλέπω τα νέα σας! Μακάρι να πάνε όλα καλά για όλες σας κ σύντομα εγκυούλες! Ράνια μου μυρίζει κ μένα εγκυμοσύνη γιατί κ εγώ λίγο πριν ανακαλύψω ότι ήμουν έγκυος είχα χαμηλή πίεση από αυτή που έχω συνήθως. Κίμον καλά αποτελέσματα σου εύχομαι!

Α, φου φου φου φου.........................

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια..!

Εχω καιρο να μπω κι απο οτι βλεπω εχουμε εξελιξεις..

kimonακι μου γλυκο,ευχομαι να εχεις μια ανεβασμενη χοριακη αυριο..!

ρανια το ιδιο ελπιζω και για σενα..!

happy να τα εκατοστησεις..!

tinky ερχεται η σειρα σου.!

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια!ειδα αυριο οτι θα κανει χοριακη η Kimon.ευχομαι να βγει ενα νουμερο τοσο μα τοσο μεγαλο που θα τρελαθεις :woohoo: περιμενουμε νεα σου!

τι καλα που μπαινουν οι εγκυουλες μας και μας φυσανε.τι ωραιο αερακι :) :woohoo:

Δημοσίευση

Κυρίες μου, μαζευτείτε!! Ποιές δεν περιμένουμε???

1. aerini 14/6

2. μηλινα 16-18/6

3. lollipop 17/6

4. morouli 17/6

5. chri 20/6

6. kelly24 20/6

7. marilou85 21/6

8. rena9 22/6

9. ρανια 28 23/6

10. Kimon 25/6

11. Μωρουλινι 26/6

12. RIRO 27/6

13. help mammy 30/6

14. ROULA 26 30/6

15. wannabemom 30/6

16. συννεφακι( μεσα στον ιουλιο 4 ivf)

17. happy 1/7

18. pipitsazouzouna 1-2/7

19. tinkerbel25 3/7

20. andria 3/7

21. papakimou 5/7

22. ΕΦΣ 5/7

23. tetoulina 8/7

24. giwtaki 8/7

25. rose25 9/7

26. "μαριακαβαλα"10/7

27. mywish 12/7

28. cuando 14/7

29. elmi 15/7

30. barb 15/7

31. maimoudaki 30-31/7

32. maria+fotis 31/7

Δημοσίευση

Kimon έγραψε:

Καλημερα!την εκανα.....για να δουμε,please keep your fingers crossed for me!!!οπως λεει και η γερμανιδα φιλη μου....θενκς! :)

kimonaki kalhhhhhhhhhhhhhh epityxia me mia oraiotath xorikah !!!!!!!!!!

ti ora perimeneis ta apotelesmata ??????

sou stelno olh mou ti 8etikh energeia k tin efxoula mou na exeis mia poly kalhhhh xoriakh se filo perimenoume nea sou

kalimera koritsia !!!!

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια!εγω ευτυχως περιοδος γιοκ και σημερα.δεν ποναει και η κοιλια..θελω να πιστευω πως δεν εκανε λαθος το χτεσινο τεστ.αυριο κι εγω για χωριακη!

κιμονακι μου γλυκο,προσευχομαι για σενα και για ολες βεβαια.με το που θα μαθεις τα αποτελεσματα να μας το πεις αμεσως να χαρουμε να παιρνουμε σειρα κι εμεις απο αυριο!!

Δημοσίευση

Kimonaki θα είναι μια πολύ όμορφη μέρα για σένα, θα δεις!!

Τα καλύτερα εύχομαι και μια χοριακή σούπερ!!!!

Ράνια τι διάβασα παραπάνω???? Αχνό θετικό!!

Όλα καλά να πάνε!!!!

Δημοσίευση

καλημέρα κ απο εμένα !!! :)

Κίμον μου καλήηηηη επιτυχία κ τέλεια αποτελέσματα !!!!!!!

Συγχαρητήρια στις εγκυούλες !!!

Cuando μου άλλαξε ημερομηνία κ βάλεμε στις 20/7..........άν κ εμείς πλέον ξεκινήσαμε την διαδικασία εξωσωματικής ! :)

Δημοσίευση

Κοριτσια συγνωμη που θα σας απογοητευσω,ειναι αρνητικη........εχω ερθει στο pc του αδρεφου μου,δεν μου ανοιγει,δεν ξερω τι επαθε,ο.κ.περιμενω τωρα περιοδο,να κανονισω για σαλπιγγογραφια.Και παλι ευχαριστω πολυ για τις ευχες και συγνωμη αν σας αναστατωσα αδικα.....

Δημοσίευση

και διαβαζα και διαβαζα για να χαρω αλλα τελικα τζιφος...κιμονακι μου δνε πειραζει...εχεις το παιδακι σου, θα κανεις και την σαλπιγγογραφια που θα ειναι καλη και τον επομενο μηνα θα γινεις 2η φορα μανουλα...ας μην χανουμε τις ελπιδες μας... :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

apogoiteutika re gamoto..imoun sigouri..einai spastiko na se gemizei simptomata kai meta na sou leei oxi.palioormones..aaaax...kimonaki mou..mi stenahoriesai..eisai konta..ki eheis kai ena paidaki....pou simainei oti sigoura mporeis na kaneis kai deutero apla mallon prpei oles na xalarosoume..kai tha rthei..den eipame na sfirame kanontas tis anixeres..na to xegelasoume?gia pame oles mazi.. :)

Δημοσίευση

αχ ρε κιμονακι,πολυ στενοχωρηθηκα.κατι μου ελεγε πως θα μαθαιναμε μαζι τα ευχαριστα..μην στενοχωριεσαι.παρε μια μεγαλη αγκαλιτσα τους 2 αντρακλες σου και τον αλλο μηνα θα πας δυναμικα για την κορακλα σου!!

Δημοσίευση

κιμονακι μου τι να πω!!!!δεν πειραζει γλυκια μου την επομενη,και αν κανεις και εξετασεις να δεις ποσο γρηγορα θα ερθει!!!

και πιστευα πως εισαι με τοσα συμπτωματακια!!!μην τα κοιτας αλλο αστα!!!

χαλαρωσε απο δω και περα κανε εξετασουλες και να δεις ποσο συντομα θα ερθει!!!!σε φιλω :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Ευχαριστω πολυ,ειμαι πολυ συγκηνημενη με ολες σας,ειδες Ρεββεκα μου? ολο συμπτωματα ειμαι,ασε....αμα πω οτι δεν στενοχωρεθηκα θα πω ψεματα,εριξα και ενα κλαμα και ειμαι πιο κουλ τωρα!ευτυχως ειχα παει το παιδι στην πεθερα μου....σας φιλω οοοοοολες! :kiss:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Και γω με καισαρική θα πάω, για τον ίδιο λόγο @eva96.  @melitiniღ, βάλε προτεραιότητες. Ας πούμε το ριλάξ δεν νομίζω πως θα το χρησιμοποιήσεις άμεσα. Εγώ δηλαδή τον έβαλα τον μικρό μας στο ριλάξ όταν ήταν 3 μηνών περίπου. Όταν δεν ήταν στην κούνια του (ή στην αγκαλιά μας!) ήταν στην καλαθούνα/πορτ μπεμπέ αραχτός και λάιτ! Σωστή σκέψη από νωρίς ο αποστειρωτής. Εγώ η έξυπνη πίστευα πως θα κάνω αποκλειστικό θηλασμό και δεν είχα πάρει αποστειρωτή. Όταν λοιπόν επιστρέψαμε σπίτι έφαγα φρίκη με την κατσαρόλα και την αποστείρωση και μήπως κάνω κάποιο λάθος στην αποστείρωση και πάρει κανένα μικρόβιο το παιδί. Ευτυχώς αυτό κράτησε πολύ λίγο. Τον αγαπημένο μου αποστειρωτή δεν τον έχω αποχωριστεί καθόλου. Παρόλο που ο μικρός πια είναι 2 ετών, που και που του αποστειρώνω τα μπιμπερό του κυρίως για την αποφυγή των οσμών που (νομίζω) πως έχουν τα μπουκάλια. Να κάνετε καλή επιλογή και στα αφρόλουτρα και τις κρέμες (αλλαγής και ενυδατικές). Εγώ είχα γεννήσει ιδιωτικά και μας έδωσαν πολλά δείγματα από διάφορες εταιρείες. Προτίμησα τα φαρμακευτικά και μέχρι στιγμής έχω μείνει ευχαριστημένη.
    • Ναι από την αρχή φαινόταν ότι θα είναι μικρό μωρό οπότε έπαιξε κ αυτό τον ρόλο του. Αχ αυτές τις λίγες μέρες περιμένω κ γω να περάσουν.. Θέλει υπομονή!  Δεν ξέρω να σου πω για τις συσπάσεις γτ από την αρχή είχα 2 στο 10λεπτο δηλαδή 2:00 το μεσημέρι. Στη γιατρό πήγα 6 το απόγευμα κ ήταν ήδη 3λεπτες. Δεν ξέρω πως μετράνε τη διαστολή πάντως η μαία μου έβαλε 3 δάχτυλα. Δεν μου είπε αν έχω διαστολή μ είπε ότι εξαληφθηκε ο τράχηλος. Όταν πήγα ιασω μου βάλανε όρο και ήταν σαν να μην είχα μετά δλδ 7:30 - 8 το απόγευμα λες κ οι συσπάσεις είχαν φύγει. Ή τουλάχιστον εγώ δεν τις μετρούσα! Δεν ξέρω πως έγινε. Έπρεπε να πάει 9 το βράδυ γτ είχα φάει στις 3 και δεν γινόταν νωρίτερα η επισκληριδιος. 
    • Ευχαριστώ πάρα πολύ! Διάβασα και τα δικά σου πως περνάς και πως σκέφτεσαι ώρες ώρες και να ξέρεις ταυτίστηκα με κάποιες σκέψεις σου... Δεν είσαι μόνη! θα σου πω πως όλα γίνονται σιγά σιγά.. Όλοι θέλουμε να έχουμε τη Σειρά μας, να είναι όλα έτοιμα, τακτοποιημενα, ρυθμισμένα, "ιδανικά" με άλλα λόγια και να γεννήσουμε χωρίς σκοτούρες αλλά δεν βγαίνει πάντα και δεν είναι κακό. Είναι απλά διαφορετικό. Εγώ τον πρώτο στο αυτοκίνητο τον έχω από την πρώτη μέρα στη θέση του συνοδηγού με κλειστό αερόσακο όπως προβλέπει ο νόμος. Οπότε ένας ενήλικας με 4 παιδιά χωράνε σε ένα αμάξι έστω κ έτσι αν χρειαστεί να τους πας κάπου.  Μόνο τη χάρη μου έκανε! Ευτυχώς είχε 26 ο μήνας κ είναι όντως ωραία!   
    • Ναι μωρέ λίγο πρόωρο αλλά οριακά! Μια μέρα μετά αν γενναγες θα θεωρούνταν τελειομηνο σκέψου! Οπότε για λίγο θα μείνει θερμοκοιτίδα, όλα καλά θα είναι σε λιγες μέρες θα την έχετε μαζί σας ☺️ Βγήκε και λίγο μικρούλι στα κιλά ε, ίσως παίζει ρόλο κι αυτό! Σε λίγες μέρες θα πάρει τα πάνω της και θα την έχετε σπιτάκι❤️ Εγώ ένα πράγμα αναρωτιέμαι μόνο, από το μεσημέρι που είχαν φτάσει στο 3λεπτο πώς καθυστέρησες τη γέννα μέχρι τις 9 το βράδυ;; Γίνεται αυτό;;
    • Καλησπεραα να σου ζήσει η μικρούλα!!!🩷🩷 Χαίρομαι που τουλάχιστον γέννησες σε ωραία ημερομηνία (26/01/26) επειδή έλεγες ότι είχες κόλλημα με τους αριθμούς 😁😁
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...