Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 52
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

thouli έγραψε:

κοριτσακια μου σας ευχαριστω ολες κ παλι για τις ευχες σας..

ευχομαι ολα να πανε καλα...

:kiss::kiss::kiss::kiss:

ρε ντομ που μοιαζω με τη κραπ? :P:P

TELEIA NEA!!!!! ME TO KALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!MIA OMORFH EGKYMOSYNH... -POU MOIAZOUME ARAGE?

Δημοσίευση

Μαρθα μουυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Καλε, τι εγινεεεε?????

Σε σκεφτομουνα σημερα.

Μπηκα μονο και μονο για να σας μιλησω λιγο και.... :woohoo:

Θα τρελαθω, θα πηδηχτω απο το παραθυρο! :woohoo:

Καλη εγκυμωσυνη κουκλα μου.

Παω στο εξπρεσ να τα πουμε αλλα δεν θα κατσω πολυ!

Ειπα, δεν θελω να με κολλησετε! :P

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια Θουλάκι!!!!!

τι τέλεια νέα διαβάζω κι είχα να μπω μέρες!

Με το καλό λοιπόν και το δεύτερο, να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη κι όλα να πάνε καλά!

Τα φιλιά μου στον μεγάλο αδερφό, τον Θοδωράκο μας!!!!

Δημοσίευση

Θούλη μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!! :woohoo: :woohoo:

Χάρηκα τόσο πολύ!!!!μπράβο βρε κορίτσάκι!!!! :):)

ο Ντοντολάκος σου θα αποκτήσει αδερφάκι!!! :silly: :woohoo: :silly: ΤΕΛΕΙΑ!!!!

Άντε να κάνουμε καμιά συναντησούλα να τα πούμε και από κοντα!!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

thouli έγραψε:

κοριτσακια μου σας ευχαριστω ολες κ παλι για τις ευχες σας..

ευχομαι ολα να πανε καλα...

:kiss::kiss::kiss::kiss:

ρε ντομ που μοιαζω με τη κραπ? :P:P

ΚΡΑΡ καλέ!Οχι κραπ...το χετε οι αδερφες ε;Ετσι και η Σωσώκα, βιάζεται και γελάω με αυτά που γράφει.

Τώρα μη γελάσεις αλλά μοιάζετε σε μια παλιά φωτογραφία σας του προφίλ σας.. :laugh: :laugh: αλήθεια!Βάζατε και οι δύο κάτι μακρινές με τους εαυτούς σας σε ένα μονοπάτι.Τι να κάνω κι εγώ, άνθρωπος είμαι!Μπερδεύτηκα!

Δημοσίευση

KPAP έγραψε:

thouli έγραψε:

TELEIA NEA!!!!! ME TO KALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!MIA OMORFH EGKYMOSYNH... -POU MOIAZOUME ARAGE?[/quote:ab5p6szy]

ΚΡΑΡ μοιάζατε όπως είπα και στη Θούλη σε μια παλιά φώτο, προτού γεννήσετε και οι δύο βάζατε κάτι καλλιτεχνικές, μακρινό πλάνο, μονοπάτια, δέντρα κλπ.

Και ξέρω πού δούλευες, σε τι είδους εταιρεία, μέχρι τον 9ο μήνα κιόλας, κι άλλα πολλά για σένα.Δεν είμαι της ΕΥΠ καλέ, στο τσατ είχαμε μιλήσει πολύ παλιά.Δεν ξέρω αν με θυμάσαι, όταν προσπαθούσα για μωρό, έμπαινα καμια φορά και ρώταγα αν έβρισκα καμια εγκυμονούσα ή μαμά να μου πει αν ήξερε τίποτα κόλπα για να συλλάβω.Τέτοιο ρεζίλι της κοινωνίας ήμουν!

Δημοσίευση

Ααααααα εγώ τώρα είδα το θέμα......

Απαράδεκτη....... :S:S:S

Φιλεδαδα-συμπεθέρα-συνοδοιπόρε πολλά πολλά μπράβο!!!!!!

Να φέρεις ένα υγιέστατο μωράκι-αδερφάκι στον Ντόντο!!!

(Το οποίο θα είναι φυσικά κορίτσι!!!!) :P:P:P:P

Όλα να πάνε σου πάνε τέλεια τέλεια τέλεια!!!!

Πολλά πολλά φιλάκια!!!

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

αδερφουλα μου καλη...ολα να πανε καλα.μια που δε μιλατε 4575676-0υ356υ736 φορες την ημερα..και σας διαβεβαιω οτι εχω 1 κουκλα αδερφη..φτυστες ειμαστε...χαχα..

ολα καλα να πανε...να μου προσεχεις το κοριτσακι!ξερεις εσυ........

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια καλό σαββατοκύριακο    εγω θα σας προτείνω ακράδαντα να διαβάσετε τουλάχιστον τον εθνικό διατροφικό οδηγό κ έπειτα να ψαχτείτε λίγο ακόμα με ειδικούς όσον αφορά την διατροφή των μωρών! 😍 μην μένετε σ αυτά που σας λέει ο παιδίατρος μόνο!    εμάς ο μικρός είναι αλλεργικός, έχει αλλεργική πρωκτοκολλιτιδα όπως η κόρη μου άρα έχω κόψει γαλακτοκομικά, σόγια, πρόσθετα κτλ κτλ έπεσε κ η νηστεία τώρα μαζί αλλά πάει καλά κ βλέπω ήδη βελτίωση!    την Δευτέρα έχουμε ραντεβού για την ακοή. Από το ένα αυτί δεν ακούει τίποτα από το άλλο πολύ λίγο! Μας είπαν για εγχείρηση, δεν είναι κωφαλαλια ευτυχώς (το ακουστικό νεύρο είναι οκ), είναι βαρηκοοια. Με κάποιο ακουστικό, με κάποιο εμφύτευμα κοχλία κάπως θα φτάσουμε στην λύση. Απλά έχει πολύ-πολύ τρέξιμο. Γιατί πρέπει άμεσα να κάνει το παιδί όποιο χειρουργείο χρειαστεί να μην μείνει πίσω στην ομιλία. Ευτυχώς μας καλύπτουν τα πάντα το ταμείο κ δν έχω δώσει ούτε ένα ευρώ και δεν αγχώνομαι για τα χρήματα.  Του βρήκαν κ λίγο μεγαλύτερο το νεφρό (έχει και φίμωση που θα κάνουμε επέμβαση) οπότε ίσως οφείλεται εκεί. Δεν αδειάζει καλά από τα ούρα του. Θα το δούμε κ αυτό  Για το φαγητό θα ξεκινήσουμε 6 μηνών όπως κ στα άλλα παιδιά. Τώρα είναι 4 άρα μετά το καλοκαιράκι εκεί τέλη Αυγούστου.  Είμαι γενικά πολύ χαρούμενη κ ικανοποιημένη ο άντρας μου είχε φύγει Ελλάδα μια εβδομάδα ήμουν μόνη μου κ έχει ένα μήνα που δουλεύει κ γυρνάει στις 12 το βράδυ άρα πραγματικά χαίρομαι τόσο τόσο τόσο πολύ που τα βγάζω πέρα και μετά τρία. Πάμε πολύ πάρκο (καθόμαστε κανένα 3-4ωρο να ξεσκάσουν τα παιδιά). Το είχα μεγάλο άγχος πως θα τα καταφέρω μόνη μου! Σκέφτομαι ήδη το 4ο με το καλό ανάλογα πότε θα έρθει κ η περίοδος γιατί θηλάζω πολύ θηλάζω πολλά παιδιά κ στα άλλα είχα 2 χρόνια ν δω περίοδο. Για να δούμε πότε θα έρθει τώρα 🤣   αυτά τα νέα μας 🩷🩷🩷
    • Καλημέρα κορίτσια, εμείς δεν περάσαμε καλό βράδυ,άρχισε ξαφνικά χθες κατά τις 10 να κλαίει σπαρακτικα και για 45 λεπτά δεν σταματούσε, πήρα τον παιδίατρο και μου είπε πως είναι από το εμβόλιο και της δώσαμε depon, ευτυχώς την ηρέμησε αλλά το βράδυ είχε πολύ ανησυχία και έκανε και μια ωραιότατη διάρροια τα ξημερώματα. Τώρα είναι ήσυχη και κοιμάται αγκαλιά με τον μπαμπά της. Την λυπήθηκα την καημένη, αφού ηρέμησε αναστέναζε για πόση ώρα.  Ελπίζω σήμερα να είναι καλύτερα.  
    • Και μένα ο υπερηχος εδειξε μια κυστη στην ωοθηκη.. ξεκινησα προγεστερονη και ηδη εχω καποια καφε..αλλά λεει να μην την κοψω για 1 εβδομαδα και αν δεν φυγει μετα η κυστη δεν ξερω αν θα κανω την προσπαθεια ετ.. 😕 Πολυ στεναχωρηθηκα κοριτσια..  Εχω ταλαιπωρηθει πολυ και με αποξεση περσι και αρκετα χειρουργεια πριν κ μετα.. Στειλτε θετικα vibes
    • Εγώ παίρνω της pharmasept  το ροζ που είναι για εγκυμοσυνη.  Βοηθάει πολύ  στο ph
    • Καλημέρα...πριν χρονακια ήμουν πάλι εδώ! Δυστυχώς με αποβολή κατέληξε!  Να θυμίσω στις παλιές κ να συστηθω στις νέες, είμαι 38 χρόνων με δύο παιδιά μεγάλα 20-21 προσπαθώ εδώ και 6 μήνες με τον νέο μου σύντροφος για μωράκι!  Δεν έρχεται όμως, ωορρηξία ποτέ κάνω ποτέ όχι! Πάμε στο θέμα αυτου του κύκλου, τελευταία περίοδο 1/6 στις 10//6 κάνω υπέρηχο και μου λέει η γιατρός μαλλιών έγινε ωορρηξία και μάλιστα πολύ κοντά! Μέτρα 15 μέρες και λογικά τα έρθεις περίοδο, επομένως 25/6 , όντως λοιπόν 25/6 νιώθω κάτι πονακια και βάζω σερβιετα, περίοδος δεν! Απλά στο σκούπισμα ροζέ και λίγο σαν αίμα ελαφρύ με υγρά! Τίποτα άλλο, πονακια και κοιλιά κ μέση! Αυτό έγινε 25 βράδυ στις 26 μόνο ροΖ κ αυτό στο σκούπισμα και όχι όλη μέρα 27 τα ίδια αλλά πολύ πιο χαλαρά και όχι ροζ αλλά μπεζ πια! Παρά μόνο το μεσημέρι που πήγα τουαλέτα και επειδή σφίχτηκα λίγο + συγγνώμη για την περιγραφή) έβγαλα λίγο ροζ με αιματακι αλλά όχι κόκκινο! Από εκεί κ πέρα τέλος όλα κ τα ροζ κ τα πονακια! Έκανα μια χοριακη εχθςς αλλά αρνητική... Κάπου διάβασα ότι μετά την εμφύτευση ( αν όντως ήταν ) θέλει 2-3 μέρες για να φανεί στην χοριακη! Στήθος τίποτα ούτε πόνο αλλά ούτε ιδιαίτερα πρησμένο! Τσίμπημα που κ που χαμηλα αλλά μέχρι εκεί! Σας ζαλισα το ξέρω κ ζητώ συγγνώμη! Αλλά δεν έχω που αλλι να το μοιραστώ!  Εύχομαι σε όλες να έρθει το μωράκι που τόσο επιθυμούμε!  Πείτε καμιά γνώμη!  Πιστεύω βαθιά μέσα μου ότι αυτή την φορά κάτι μπορεί να έγινε και θα Άγιος Γεώργιος να μου δώσει το μωρό που τόσο παρακαλάω! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...