Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Πες μου αν πάρεις κανεναν και σου αρέσει!!
    • @Christi.D. είδα τυχαία την ερώτηση σου και είπα να σ απαντησω μιας π εχω εμπειρια απο συγκεκριμένο ατμομαγειρα. Και γω ετσι τ θεωρούσα πολλα λεφτα για κατι τέτοιο μέχρι π μ εφεραν ενα δώρο. Μεγαλη ευκολια. Εβαζα 20 λεπτα τ κρεας επαιρνε μια βραση, αλλα 15 μαζι με τ λαχανικα, αδειαζα οσο νερο χρειαζοταν αναλογα με την υφη κ τ ηθελα και αλεθα με τ ζωμο τους. Γινοταν πεντανοστιμα. Επισης αν θες βαζεις κ τ μηλο κ τ αχλαδι για 2 λεπτα. Κ μετα προσθετεις τη μπανανα κ οτι αλλο θες. 
    • Εμείς έχουμε ατμομαγειρα γτ μας αρέσει να μαγειρεύουμε στον ατμό αλλά άρχισε να κάνει κόλπα και το έψαξα λίγο και είδα αυτά που λες.. και μου φάνηκαν κι εμένα ακριβοί! Όταν χρειαστεί θα ψάξω μήπως βρω κάποιον φτηνό και ας μην έχει μπλέντερ! Σε μούλτι θα τα αλέθω! 
    • Ο πλακούντας δε λέει κάτι στη φάση που είσαι αφού το μωρό ουτως η αλλως πήρε το ιδανικό βάρος. Γιατί όμως δε σου πρότειναν να σε βάλουν πχ στην 37η με πρόκληση όμως με φυσιολογικό; Γιατί κατευθείαν καισαρική; Ο θυροειδής είχες θέμα και παλαιότερα ή τώρα έγινε με την εγκυμοσύνη; Σου ειπαν ότι μετά θα στρώσει;
    • 12/3 έχω ΠΗΤ. Καμιά φορά όταν περπατάω νιώθω κάτι σουβλιές κάτω κάτω πολύ χαμηλά εκεί που είναι κεφαλάκι του μωρού .. μαλλον απο τη πίεση θα είναι.. τρομάζω. ππωπω
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...