Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου καλησπέρα!

Θέλω την βοήθεια σας αν φυσικά έχετε ακούσει ή γνωρίζετε κάτι σχετικά με την απόφραξη του δακρυικού πόρου!

Το μωράκι μου που είναι τώρα 2,5 μηνών, από την μέρα που γεννήθηκε δακρύζει-τσιμπλιάζει το αριστερό ματάκι του! Στην αρχή δεν είχα ανησυχήσει γιατί πίστευα ότι δεν είναι κάτι σοβαρό και ότι με το κωλλύριο θα περάσει. Δυστυχώς όμως ακόμα δεν έχω δει καμμία διαφορά...

Η παιδίατρος μας είπες ότι ίσως είναι φραγμένος ο δακρυικός πόρος και ότι πρέπει να πάμε σε παιδοοφθλμίατρο γιατί ίσως χρειαστεί επέμβαση. Είναι λέει κάτι που συμβαίνει σε αρκετά μωράκια!

Έχετε μήπως ακούσει κάτι γι΄αυτο και ξέρετε πόσο επικίνδυνο είναι γιατί ανησυχώ πολύ;;;;;;

Ευχαριστώωωω!!!

Δημοσίευση

εγω το περασα προσφατα με τον μικρο... απο τη μερα που γυρισαμε σπιτι το ειχε και ο γιατρος μου ειχε πει να του κανω μασαζ την περιοχη στο ορος για τωρα που κοντευει 2 εχουν φτιαξει και τα δυο ματακια του.

τωρα για το αν πρεπει να πατε στον οφθαλμιατρο δεν ξερω τη διαδικασια...

γιατι δε δοκιμαζεις με το μασαζ μπας και το γλυτωσετε?

Δημοσίευση

Kalhspera koritsia..Olga mou kai egw to perasa me thn dikh mou koroula alla eftixos den xriastike na kanoume thnh epemvash...Ti kolirio sou dinei h giatros sou, ena aplo h kapio me antiviosh mesa??? giati kai emeis prospathousame arketo kairo me ta klasika kai masazaki alla den egine tpt. Meta mou edosan ena alo pou distixos den thimame pio htan kai mafto perase...Pantos an xriastei na kanete epenvash mhn anisixeis den einai kati epikindino, aplos vazoun ena (sirmataki,solinaki) tha se gelasw, sto simio pou fevgoun ta dakria..An prosekseis kai se esena tha dis mia polu mikri tripoula sto simio tou matiou pou enonete me thn mith, ekei to vazoun kai to vgazoun amesos kai meta telionei h (epemvash)...Twra malon tha kanoun mia psiloanesthisia kati sto mwro alla afta den ta kserw sigoura opote rotise gia leptomeries kapion idiko...ELPIZW NA MHN XRIASTEI NA TALEPORITHITE PANTOS,na sou zhsei to mwraki sou.

Δημοσίευση

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!

Frapedia, μασάζ του κάνω αρκετά συχνά μέσα στην μερα, αλλά δυστυχώς δεν έχω δει διαφορά!

Evi μου, το κολλύριο που βάζουμε είναι το tobrex. Δεν γνωρίζω αν έχει μέσα αντιβίωση, νομίζω πάντως πως δεν έχει... Μακάρι όπως λες να πάνε όλα καλά!

Δημοσίευση

Malon auto vazame kai emeis olga mou to tobrex..Twra pou eipe h an-n gia fisiologiko oro thimithika pos auto prepei na vazame sinexia sthn arxh..Alla ths dikias mou to mataki htan sxedon klisto kai mazeve san kitrino kolodes igro (pion tha htan malon)...Alla thelei sinexia masaz me katharo vamvaki ths to ekana egw sinexia,apo ekso pros ta mesa sto mataki...Oxi stegno to vamvaki fisika...Sorry an lew kati lathos oson afora to kolirio perasan kai 6 xronia apo tote...

Δημοσίευση

Και η δική μου η μικρούλα έχει φραγμένο τον πόρο στο ματάκι της...Είναι τώρα 6 μηνών και μία είναι καθαρό μία γεμίζει τσιμπλίτσες. Εδώ μας είπαν ότι μέχρι το χρόνο περιμένουμε γιατί συνήθως ανοίγει μόνος του. Απλά να το κρατάμε καθαρό -με νεράκι πλέον- και να κάνουμε μασαζάκι.

Μη στενοχωριέσαι - δεν είναι τίποτα αυτά :)

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ TOMREX ΓΙΑ 5 ΜΕ 7 ΜΕΡΕΣ

KAI EΒΓΑΖΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΚΙΤΡΙΝΕΣ ΤΣΙΜΠΛΕΣ

ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΚΤΕΡΟ ΠΟΥ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΑΜΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΘΕ 4 ΩΡΕΣ ΜΕ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΗ ΓΑΖΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑ!!

Δημοσίευση

ολγα μου αν βγαζει πολυ κιτρινο υγρακι τοτε χρειαζεται κολλυριο.κανε μασαζακι,ριχνε και φυσιολογικο ορο αλλα αν εχει πολυ κιτρινο υγρο πρεπει να χορηγησεις και κολλυριο!μην αγχωνεσαι!!!περναει.και ο αντρας μου συστηνει μετα τον χρονο να πας στον οφθαλμιατρο απλα επειδη καποιοι λειτουργουν διαφορετικα στην Ελλαδα γι'αυτο σου ειπα στουσ 6μηνες

Δημοσίευση

An-n μου, φυσιολογικό ορό να ριχνω μέσα στο μάτι;; Γιατί εγώ το καθαρίζω με όρο και αποστειρωμένη γάζα, χωρίς όμως να ριχνω τον ορο μέσα...

Ναι, δυστυχως έχει πολύ κίτρινο υγρό! Τόσο πολύ που κάποιες φορές κολλάει και δεν μπορεί να το ανοίξει...

Δημοσίευση

καλησπερα ολγα να ριχνεις πανω στην γαζα τον ορο και 2 γαζες μια σε καθε ματι παντα γιατι μπορει να τα ενα να μολυνει και το αλλο,να το κανεις 4-5 φορες μασα στην μερα,τo todrex εχει και κορντυσονη και θα περασει,ολα τα μωρακια το περνανε.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Δεν γνωρίζω για το ντουφαλακ αν επιτρέπεται, κι εγώ στο τσακ το γλίτωσα...Υπέφερα κι εγώ στην εγκυμοσύνη από δυσκοιλιότητα και τελικά έφυγε τελείως τρώγοντας 5 6 μανταρίνια το πρωί πριν φάω οτιδήποτε άλλο, πίνοντας 2 λίτρα νερό τη μέρα και επειδή είμαι απο παραθαλάσσιο μέρος έκανα σαλάτα βραστή κριταμο μερικές φορές την εβδομαδα. Και σώθηκα...όχι απλά καλυτέρευσε η κατάσταση, αλλά σταμάτησε πλήρως η δυσκοιλιότητα..
    • @Ioanna6 κ εμας χωρις πάνα την μετράει. Πάντως εμένα ήταν 3700 τον Νοέμβρη π πήγαμε κ αρχές Γενάρη την βρήκε 4150 κ όταν ρώτησα αν είναι λίγα μ είπε μια χαρά είναι σε σχέση βάρος ύψος (αποκλειστικός θηλασμός) εσένα ποσό έβαλε από την τελευταία φορά; 
    • Γέννησα δύο φορές με καισαρική, όχι δεν έκανα ενέσεις κορτιζόνης. Βέβαια γέννησα στον 9ο μήνα και τα δύο, δεν ήταν πρόωρα. Ναι κλείνεις ραντεβού για προεγχειρητικο. Για την επέμβαση σου κλείνει ο γιατρός σου. 
    • Καλησπέρα, εγώ γεννάω με καισαρική σε ιδιωτικο,θα κάνω 4 ενέσεις κορτιζόνης,2 μερες πριν τον τοκετό ανά 12 ωρο και προεγχειρητικό την προηγούμενη ημέρα,που περιλαμβάνει καρδιογράφημα και αιματολογικές!Το ραντεβού εννοείς για το χειρουργείο???Αυτό το κλείνει ο γιατρός σου.
    • Έχω ακούσει η αλήθεια είναι πως είναι λίγο κουραστικό για το μωρό αλλά θα είναι 1 έτους τότε οπότε νομίζω ίσως θα κοιμάται και πιο εύκολα, θα κάθεται και πιο εύκολα πχ με την μαμά μου αν χρειαστεί ή με τους παππούδες αργά στο σπίτι ή και στο κέντρο ακόμα και να κοιμηθεί.. δεν ξερω ακόμα πάντως είμαστε στην σκέψη. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...