Μετάβαση σε περιεχόμενο

ριξτε τα φώτα σας

zetoyla

Recommended Posts

κάρμεν μου δεν έχω καταλαβει το πρόβλημα.που την κοιμιζεις την μικρή σου??ο άντρας σου που κοιμαται??εμεις εχουμε την κουνια του στο δωματιο του και τον βάζω καμια φορα την ημέρα εκει να κοιμηθει.εκει εχουμε και τα ρουχα του την αλλαξιερα και το μπανακι.το βράδυ έχω ένα παρκοκρεβατο με στρωματακι διπλα στο κρεβάτι μας απ την μερια μου και τον κοιμήζω εκει.σκοπευω να τον βάλω στο δωμάτιο του οταν παει 6 μηνών.

φιλάκια στην μπουμπου σου συμπεθερα!!:) :) ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 54
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

κάρμεν μου δεν έχω καταλαβει το πρόβλημα.που την κοιμιζεις την μικρή σου??ο άντρας σου που κοιμαται??εμεις εχουμε την κουνια του στο δωματιο του και τον βάζω καμια φορα την ημέρα εκει να κοιμηθει.εκει εχουμε και τα ρουχα του την αλλαξιερα και το μπανακι.το βράδυ έχω ένα παρκοκρεβατο με στρωματακι διπλα στο κρεβάτι μας απ την μερια μου και τον κοιμήζω εκει.σκοπευω να τον βάλω στο δωμάτιο του οταν παει 6 μηνών.

φιλάκια στην μπουμπου σου συμπεθερα!!:) :) ;)

αχ κοριτσακια σας ευχαριστω για τις απαντησεις. Κοιταξτε να δειτε τι γινεται. Την εχω την μπεμπα στην κουνια της στην κρεβατοκαμαρα μου κ θελω να τηην κρατησω μαζι μου μεχρι να παει 6-8 μηνων το πολύ. Εχω ενδοεπικοινωνια αλλα προς το παρον την θελω κοντα μου παρολο που δεν ξυπναει το βραδυ να φαει. Οταν γεννησα κ γυρισα απ το μαιευτηριο μου ειπε ο άντρας μου οτι στην αρχη θα κοιμαται αυτος στο παιδικό για να μπορει να ξεκουραζεται κ να σηκώνεται το πρωι τις 6 για δουλεια. Στην αρχη το καταλαβαινα γιατι ελεγα οτι μεχρι να στρωσει το προγραμμα της μικρης θα ναι καλύτερα. Η μικρη ομως απο 35 ημερων περιπου σταματησε να ξυπναει το βράδύ κ αν ξυπναγε στην αρχή μια φορα κατα την διαρκεια της νυχτας ουτε εκλαιγε ουτε τιποτα την θηλαζα 5 λεπτακια κ κοιμοταν. Τωρα ειναι 3,5 μηνών κ δεν ξυπναει καθόλου. Ο αντρας μου την λατρευει κ δεν θελει κ αυτος να την βαλω μονη της. Τον ρωταω συνεχεια ποτε θα ξαναρθει στο κρεβατι μας κ μου λεει συνεχεια σε λιγες μερες. Απόψε που τον ρωτησα ειπε μια δυο μερες. Εγώ του ξεκαθαρισα την θεση μου κ του ειπα οτι αν δεν ερθει αυριο βραδυ(εφοσον το παιδι δεν ενοχλει καθολου τη νυχτα) θα ξεστελιασω το κρεβατι που ειναι στο παιδικό δωμάτιο κ θα ρθει θελει δεν θελει. Τι να κανω δεν εκανα καλά? εχω απογοητευτει γιατι αν τον ξυπναγε την νυχτα θα το καταλαβαινα αλλα κοιμαται γυρω στις 10 κ ξυπναει 6.30 με 7 το πρωί κ καμια φορα κ αργοτερα. Αλλα ακομα κ την ώρα που ξυπναει δεν κλαιει απλα κανει φωνουλες σαν να μιλαει μοναχη της. Πειτε μου τη γνωμη σας. Δεν θελω να την βαλω στο παιδικό γιατι μετα θα μαι εγω σκατα ψυχολογικά

αχ κοριτσακια σας ευχαριστω για τις απαντησεις. Κοιταξτε να δειτε τι γινεται. Την εχω την μπεμπα στην κουνια της στην κρεβατοκαμαρα μου κ θελω να τηην κρατησω μαζι μου μεχρι να παει 6-8 μηνων το πολύ. Εχω ενδοεπικοινωνια αλλα προς το παρον την θελω κοντα μου παρολο που δεν ξυπναει το βραδυ να φαει. Οταν γεννησα κ γυρισα απ το μαιευτηριο μου ειπε ο άντρας μου οτι στην αρχη θα κοιμαται αυτος στο παιδικό για να μπορει να ξεκουραζεται κ να σηκώνεται το πρωι τις 6 για δουλεια. Στην αρχη το καταλαβαινα γιατι ελεγα οτι μεχρι να στρωσει το προγραμμα της μικρης θα ναι καλύτερα. Η μικρη ομως απο 35 ημερων περιπου σταματησε να ξυπναει το βράδύ κ αν ξυπναγε στην αρχή μια φορα κατα την διαρκεια της νυχτας ουτε εκλαιγε ουτε τιποτα την θηλαζα 5 λεπτακια κ κοιμοταν. Τωρα ειναι 3,5 μηνών κ δεν ξυπναει καθόλου. Ο αντρας μου την λατρευει κ δεν θελει κ αυτος να την βαλω μονη της. Τον ρωταω συνεχεια ποτε θα ξαναρθει στο κρεβατι μας κ μου λεει συνεχεια σε λιγες μερες. Απόψε που τον ρωτησα ειπε μια δυο μερες. Εγώ του ξεκαθαρισα την θεση μου κ του ειπα οτι αν δεν ερθει αυριο βραδυ(εφοσον το παιδι δεν ενοχλει καθολου τη νυχτα) θα ξεστελιασω το κρεβατι που ειναι στο παιδικό δωμάτιο κ θα ρθει θελει δεν θελει. Τι να κανω δεν εκανα καλά? εχω απογοητευτει γιατι αν τον ξυπναγε την νυχτα θα το καταλαβαινα αλλα κοιμαται γυρω στις 10 κ ξυπναει 6.30 με 7 το πρωί κ καμια φορα κ αργοτερα. Αλλα ακομα κ την ώρα που ξυπναει δεν κλαιει απλα κανει φωνουλες σαν να μιλαει μοναχη της. Πειτε μου τη γνωμη σας. Δεν θελω να την βαλω στο παιδικό γιατι μετα θα μαι εγω σκατα ψυχολογικά

• Απαντήσεις

• Ααααχ κορίτσι μου πόσο δίκιο έχεις...και εγώ πολλές φορές λέω ότι θα ήθελα σύντομα 2ο αλλά μετά σκέφτομαι "και τι θα κάνεις κούκλα μου" που χωρίς να δουλεύουμε και οι δύο δε βγαίνει με τίποτα και βοήθεια δεν εχω..Μακάρι να μπορούσαμε να στηρίξουμε την οικογένειά μας μόνο στη δουλειά του συζύγου αλλά δυστυχώς δε γίνεται!!! Ας είναι καλά τα παιδάκια μας και θα βρεθούν οι λύσεις 🩵🩵🤗🤗🧿🧿
    • Συμφωνώ με την @Elk δεν υπάρχει ιδανική ηλικία για το δεύτερο! Είναι ανάλογα με τις καταστάσεις ..εγώ ας πούμε θα ήθελα κι άλλο ένα παιδάκι αλλά έχω θέμα και με τη δουλειά...θα κάτσω τώρα κοντά δύο χρόνια με άδειες δεν μπορώ να γυρίσω μετά και να ξαναμεινω έγκυος ..θα πρέπει να κάτσω κάνα χρόνο στη δουλειά και πάει λέγοντας..εν τω μεταξύ και χώρις δουλειά δε γίνεται οπότε..θες και άτομο να στα κρατάει οπωσδήποτε και σταθμό που θα τον στείλω πρέπει να ναι και κάποιος άλλος γιατί θ αρρωσταίνει συνέχεια..είναι δύσκολο κοριτσιαααααα...πολύ δυσκολο
    • Κορίτσια έχει λίγες βδομάδες που με ενοχλούσε λίγο το δόντι πίσω πίσω και ειδικά στο βούρτσισμα πονάει πολύ το ούλο. Δεν είναι πρισμένο, δεν είναι κόκκινο αλλά βλέποντας το στο καθρέφτη βλέπω έχει μαυρίσει λίγο στην άκρη ψηλά το ένα δόντι εκεί στο όριο με το ούλο .. τι στο καλό είναι αυτό λέτε να παίζει ρόλο η εγκυμοσύνη; έχει τύχει σε καμία σας; Δευτέρα θα κλείσω ένα ραντεβού πάντως στο οδοντιατρείο!! πφφφφ!!!
    • Εχετε δίκιο κορίτσι είναι λογική αντίδραση πλεον να μην μπορείτε να χαρείτε σε ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης εύχομαι όμως αυτήν την φορά να σας έρθει αυτήν η χαρά! και εγώ στην θέση σου θα περίμενα για την χοριακη  περαστικά του εντάξει είναι και ζόρικη επέμβαση δεν έχω κάνει αλλά έχω ακούσει από άλλα άτομα πως και η αποθεραπεία είναι δύσκολη.. Εντάξει εσύ που γέννησες φυσιολογικά και δεν ήταν και εύκολη γέννα από όσο θυμάμαι σε ταλαιπώρησε αλλά είσαι δυνατή  💪  Γενικά οι άντρες με το θέμα γέννας εγκυμοσύνης πολλά δεν θα άντεχαν πιστεύω 😂
    • Τι να σου πω δεν ξέρω πια είναι η καλύτερη ηλικία για να κάνεις το δεύτερο… ίσως να μην υπάρχει και η ιδανική ηλικία γιατί η κάθε ηλικία  έχει τα δικα της.. σημασία έχει πότε είναι οι γονείς έτοιμοι για το επόμενο 😌 Εμένα τώρα στην φάση που είμαστε 26 μηνών η μεγάλη και 3,5 μηνών η μπέμπα είναι δύσκολα από άποψη πως η μεγάλη είναι ζωηρή το παιχνίδι της είναι άχαρο ίσως έβγαλε και λίγο ζήλια και γενικά προσπαθώ να προλάβω διάφορες βλακείες που κάνει 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...