Μετάβαση σε περιεχόμενο

Λίστα για Γένεσις

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια.Μήπως καποια απο σας γέννησε πρόσφατα στο Γένεσις στη Θεσσαλονίκη να μου πει τι ακριβώς χρειάζεται να βάλω στη βαλιτσούλα μου?

Σας ευχαριστώ!!! :blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπον

εγω γεννησα πριν απ ενα χρονο..αλλα φανταζομαι δεν αλλαξαν και πολλα.

Εγω πηρα..αλλα και στη συνεχεια χρειαστικα

5-6 νυχτικα η πιζαμουλες και ρομπακια.....γιατι ειχε απιστευτη ζεστη και αλλαζα συχνα

επιθεματα θηλασμου

σαπουνι η υγρο για τα χερια..το δικο τους δεν δουλεβε

υγρα μαντιλακια για καθαρισμο χεριων - κατα προτιμιση χωρις αρωμα και οινοπνευμα

εσωρουχα- εγω δεν πηρα μιας χρισης αλλα κατι βαμβακερες βρακες απο τα καρφους, πολυ με βολεψαν

προιοντα προσωπικης υγειηνης, σαμπουαν αφρολουτρα σφουγγαρακι καλλυντικα οδοντοκρεμα οδοντοβουρτσα χτενα

παντοφλες αναπαυτικες

παρε και δικες σου σερβιετες θα σου δοσουν μεν αλλα ειναι τεραστιες και μοιαζουν με σελα, εγω μετα απο 3 μερες εβαζα δικες μου

αν θα γεννησεις με καισαρικη παρε και αυτα τα καληματα τουαλετας μιας χρησεως, παρολο που καθαριζουν 2 φορες την ημερα...δεν χρειαζετε λεπτομεριες νομιζω

παρε κανενα βιβλιο η περιοδικο γιατι πολυ συχνα βαριεσαι και αυτα που εχουν στο εκει μαγαζακι ειναι πανακριβα

και ενα ζευγαρη ωτοασπιδες αμα σε ενοχλει ο ηχος της τηλεορασης τα βραδια

Φυσικα σουτιεν θηλασμου και τα ρουχαλακια με τα οποια θα βγειτε εγω εσυ και το μωρο

αυτα δεν θυμαμαι αλλα

καλη γεννα

Koritsia kalhmera...Tha eimai ligo ektos thematos twra alla epidi kai egw malon sto genesis tha genisw alla eimai akomh sto psaksimo hthela na sas rotisw tis entiposois sas apo to genesis,to prosopiko kai genika an eisate efxaristimenes?? O giatros mou leei pos einai to kalitero alla autoi exoun kai sinferon na to penevoun......Signomh pou sas vgazw ektos thematos :blush::blush:

Evi τι να σου πω..ειναι παντα αναλογα με την περιπτοση

Σημασια εχει να ειαναι καλος ο γιατρος σου και δευτερο ερχετε το μερος που θα γεννησεις.

Εγω αν και ειχα μαι μικρη περιπετεια με τον μικρο μου ειμαι σε γεννικε ςγραμμες ευχαριστιμενη και με το φαγητο και με την εξυπηρετιση .

Ειναι καθαρο δεν μπορω να πω, σφουγγαριζαν και καθαριζαν 2 φορες την ημερα, το προσωπικο ευγενικο και προθυμο...αλλα και σχερτικα ασχερτο σε θεμα θηλασμου..μπορω να σου οω οτι ηξεραν απο θηλασμοο 2-3 ατομα.

Αλλα γενικα ειναι συνεργασιμοι, το επισκεπτιριο αρκετα αυστηρο.

Πιστευω παντως οτι δεν ειναι κατι ιδιαιτερο..τι να γεννας σε τρικληνο σε δημοσιο τι σε ιδιωτικο υπερεχει μονο σε θεμα καθαριοτιτας κατα κρατος

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...