Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Χρύσα82 έγραψε:

Ας γίνει το θαυματάκι πάλι και όλα θα πάνε καλά βρε κορίτσια..

Να σας ρωτήσω... :blush:

Αν πάρω τεστ ωορηξίας λέτε να αγχωθώ περισσότερο??Σκέφτομαι μετά τις διακοπές να παραγγείλω γιατί με τον κύκλο μου δεν μπορώ να βγάλω άκρη.Φοβάμαι όμως μην με αγχώσουν ακόμα πιο πολύ.. :dry:

Ας προσπαθήσω κ εγώ...

Μαράκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΙΝ ΤΟ ΠΑΡΙΣ ...ΝΟΜΙΖΟ ΘΑ ΑΝΧΟΤΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ...ΚΑΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 10 ΜΕ 13 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΔΟ..ΝΟΜΙΖΟ ΠΟΣ ΤΟ ΞΕΡΙΣ ΠΟΣ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ 10 ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΜΕΝΙΣ ΕΓΙΟΣ..ΕΣΙ ΚΑΝΙ ΑΝΑΜΕΣΑ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλά γάτες είστε!!!

Και στο άλλο το θεματάκι είδα pipitsazouzouna Μου της απάντησες :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Να σας τα στείλω με courier ή λέτε να λιώσουν????

Pipitsa μου το Μαράκι μας δεν μας είπε ούτε μια καλημέρα σήμερα και την φωνάζουμε μήπως και μας ακούσει! Πιάνει ξέρεις μερικές φορές.

Άσε που νομίζω πως έπιασε και σήμερα γιατί σαν να την είδα online!

Χρύσα μου..............

Θα συμφωνήσω κι εγώ με το Nikulinaki!!!!!!!!!!!!!!!

Όχι τεστάκια ωορηξίας αγάπη μου.............

Περισσότερο θα σε αγχώσουνε!!!!!!!!!!!!!!!

Γνώμη μου, βέβαια, ΟΚ???????????

Φιλιά!!!!!!!!!!!!

PIPITSAZOUZOUNA έγραψε:

Αλήθεια βρε τσούπρες................

Το........... Μαράκι............. πού κολλάει???????????????

Ή είμαι τόσο άσχετη τελικά????????????????

ΜΑΡΑΚΙ ΙΝΕ Η ΦΙΛΙ ΜΑΣ ΜΑΡΑΚΙ 24....ΠΟΥ ΣΙΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΙΚΕ ΚΑΤΟΛΟΥ... :huh::huh::huh: ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΝΑΖΟΥΜΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΚΟΥΙ ΚΑΙ ΜΠΕΝΙ :laugh: :laugh:

Ο κύκλος μου είναι 38-45 ακόμα δεν έχει σταθεροποιηθεί και μάλλον δεν θα σταθεροποιηθεί ποτέ.

Έλεγα μπας και έβρισκα την άκρη με τα τεστ.Δεν θα πάρω όμως γιατί θα αγχωθώ έχετε δίκιο.Αν δω μέχρι τα Χριστούγεννα ότι δεν μένω θα τα παραγγείλω τότε!!

Εύχομαι να μην χρειαστεί..

Χε χε χε.................

Μάλλον δεν είναι για γέλια πάντως ρε κορίτσι.............

Σε λίγο θα ψιλιαζόμαστε τον εαυτό μας............

Έχουνε γίνει τόσα πολλά στο Mammy.....................

Μήπως πρέπει να στείλουμε 1 π.μ. στη Lena????????

Αν κι είναι τσακάλι το κορίτσι...........

Το παγωτάκι μου!!!!!!!!!!!!!

Ζέλω το παγωτάκι μου!!!!!!!!!!!!!!!!

Μάκια!!!!!!!!!!!!!

Εάν μπορέσω θα ξαναμπώ κι αργότερα!!!!!!!!!!!

Έχω δουλίτσες λιγάκι.........

Χρύσα82 έγραψε:

Diosa μόλις έκανε πάλι την εμφάνισή της η φίλη μας.'Ελεος, δηλαδή υπάρχει περίπτωση να γίνεσαι μέλος και σε 15 λεπτά να ξεθάβεις ένα θέμα που είχε να απαντήσει κάποιος 1,5 χρόνο???

Και ποια το είχε ανοίξει??Ελατε κερνάω παγωτάκι σε όποια το βρεί... :woohoo:

Το βρήκα το βρήκα το βρήκα!!!

Θέλω 3 μπάλες σοκολάτα και 2 καιμάκι!!! έχω ζαχαρο 85-87 μιά ζωή άρα μπορώ να φάω και παραπάνω!!! :P:P

Να σας ρωτήσω βρε κορίτσια κάτι? διακεκομένη συνουσία και εγκυμοσύνη γίνεται?????? :laugh: :laugh: :laugh:

Χρύσα μου να πάρεις τεστ, εγώ έτσι έμεινα, και με την 1η...πιο πολύ θα αγχωθείς αν προσπαθείς στα τυφλά και δεν μένεις.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΙΓΝΟΜΙ ΑΛΑ Η ΛΕΞΙ διακεκομένη ΤΙ ΣΙΜΕΝΙ?ΚΑΠΙΕΣ ΛΕΞΙΣ ΣΤΑ ΕΛΛΙΝΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΜΟΥ ΛΙΠΟΥΝ... :blink::blink::blink:

ΚΑΙ ΧΡΙΣΑ ΝΑ ΞΕΡΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙ Η ΘΕΑ ΕΧΙ ΔΙΚΙΟ..ΜΠΟΡΙ ΝΑ ΜΙΝ ΑΝΧΟΤΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑΣ..ΕΠΙΔΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΕΡΙΣ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΠΟΤΕ ΕΧΙΣ ΟΡΕΧΙΑ...ΔΕΝ ΞΕΡΟ ΕΣΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣ ΤΗ ΘΑ ΚΑΝΙΣ...

ΚΑΙ ΔΙΛΑΔΙ ΘΕΑ,ΕΓΟ ΠΟΥ ΕΧΟ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΝΑΒΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟ,ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΟ 5 ΜΠΑΛΕΣ ΠΑΓΟΤΟ?ΑΦΟΥ ΚΕΡΑΣΜΕΝΟ ΙΝΕ...ΕΠΙΤΑ ΔΕΝ ΙΝΕ ΕΒΓΕΝΙΚΟ ΝΑ ΜΙΝ ΘΑ ΔΕΧΟΥΜΕ ,ΘΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟ ΤΗΝ ΧΡΙΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟ...

DIOSA έγραψε:

Χρύσα82 έγραψε:

Το βρήκα το βρήκα το βρήκα!!!

Θέλω 3 μπάλες σοκολάτα και 2 καιμάκι!!! έχω ζαχαρο 85-87 μιά ζωή άρα μπορώ να φάω και παραπάνω!!! :P:P

Να σας ρωτήσω βρε κορίτσια κάτι? διακεκομένη συνουσία και εγκυμοσύνη γίνεται?????? :laugh: :laugh: :laugh:

Χρύσα μου να πάρεις τεστ, εγώ έτσι έμεινα, και με την 1η...πιο πολύ θα αγχωθείς αν προσπαθείς στα τυφλά και δεν μένεις.[/quote:1feni3vh]

Αχ δεν ξέρω κοριτσάκι....

Φαντάσου εγώ αγχώνομαι απο τώρα..Τί θα κάνω μετά τον Αύγουστο??

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Όσο για τα παγωτάκια μακάρι να μπορούσα να σας τα στείλω..

nikulina έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΙΓΝΟΜΙ ΑΛΑ Η ΛΕΞΙ διακεκομένη ΤΙ ΣΙΜΕΝΙ?ΚΑΠΙΕΣ ΛΕΞΙΣ ΣΤΑ ΕΛΛΙΝΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΜΟΥ ΛΙΠΟΥΝ...

ΚΑΙ ΧΡΙΣΑ ΝΑ ΞΕΡΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙ Η ΘΕΑ ΕΧΙ ΔΙΚΙΟ..ΜΠΟΡΙ ΝΑ ΜΙΝ ΑΝΧΟΤΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑΣ..ΕΠΙΔΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΕΡΙΣ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΠΟΤΕ ΕΧΙΣ ΟΡΕΧΙΑ...ΔΕΝ ΞΕΡΟ ΕΣΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣ ΤΗ ΘΑ ΚΑΝΙΣ...

Nikulina μου....... χωρίς να είμαι κι απολύτως σίγουρη νομίζω είναι όταν δεν ολοκληρώνεται η ερωτική πράξη....... εντός......... των τοιχωμάτων........... Δηλαδή........ για να το πω πιο επιστημονικά........... όταν ο άντρας ολοκληρώνει εκτός κόλπου!!!!!!!!!!

Κορίτσια............ διαφωτίστε μας please!!!!!!!!!!!!!!

Καλά τα λέω????????????

ΑΧΑ..ΠΙΠΙΤΣΑΖΟΥΖΟΥΝΑ...ΚΑΤΑΛΑΒΑ...ΕΤΣΙ ΜΕΝΙ ΕΓΓΙΟΣ ΤΟ ΣΙΝΔΟΝΙ ΟΜΟΣ...Η ΟΤΙ ΙΝΕ ΑΠΟ ΚΑΤΟ...ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΟΣΙ ΓΙΝΕΚΑ...ΕΓΟ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟ...Η ΚΑΝΟ ΛΑΤΟΣ?

Καλά τα λες Pipitsazouzouna! Οι εξηγήσεις σου είναι σούπερ!

Χρύσα.... Κ εδώ ένα παγωτάκι please.... Σοκολάτα-φυστικάκι-καραμέλα!!!

Ας φωνάξω κ εγώ: Μαράκιιιιι.... Που είσαι?????

Χρύσα κ εγώ σκέφτηκα για τεστάκι, αλλά μετά αποφασίσαμε να είμαστε..."large" τους πρώτους 2 μήνες κ μετά βλέπουμε... Να μην αγχωνόμαστε τζάμπα, ε?

PIPITSAZOUZOUNA έγραψε:

nikulina έγραψε:

Nikulina μου....... χωρίς να είμαι κι απολύτως σίγουρη νομίζω είναι όταν δεν ολοκληρώνεται η ερωτική πράξη....... εντός......... των τοιχωμάτων........... Δηλαδή........ για να το πω πιο επιστημονικά........... όταν ο άντρας ολοκληρώνει εκτός κόλπου!!!!!!!!!!

Κορίτσια............ διαφωτίστε μας please!!!!!!!!!!!!!!

Καλά τα λέω????????????[/quote:3oz9el7b]

Καλά τα λές.

Αλλά υπάρχει και μια πολύ μικρη πιθανότητα να μείνει έγκυος.

Εδώ υπο φυσιολογικές συνθήκες στις γόνιμες ημέρες η γυναίκα μπορεί να μείνει έγκυος κατά 20%.

(έτσι νομίζω τουλάχιστον)

ΑΑΑ δεν παίζω εμένα αργεί το internet και φαίνεται ότι απαντάω τελευταία και καθυστερημένα σε όλα!! :P:P :laugh:

διακεκομένη Νίνα μου σημαίνει όταν διακόπτεις κάτι και μετά το ξανασυνεχίζεις (σταματάς το ζουζούνισμα χωρίς να ολοκληρώσεις και μετά ξαναξεκινάς) μου έμεινε 1MB απο λεπτό σε λεπτό μπορεί να με χάσετε... αύριο όμως θα πάω να μπώ απο το μαγαζί για να σας πω για το Laser..

(μάλλον κάνω λάθος εεε? εγώ έτσι το αντιλήφθηκα... αν είναι αυτό που λέτε εμείς τόοοσα χρόνια έτσι το κάνουμε και δεν έμεινα πάντως...)

Εγώ Χρύσα μου το είχα δει σαν ιεροτελεστία, κάθε πρωί απο την περίοδο και μετά μετρούσα θερμοκρασία, διάβαζα σχετικά, έτρωγα φαγητά που διάβαζα ότι βοηθάνε, έλεγχα τα υγρά μου τι υφή έχουν.. και έτσι ξεχνιόμουν.. χιχιχ και τώρα παρήγγειλα 50 τεστ ωορρηξίας!! για να αρχίσω απο τώρα να ελέγχω... μαρέσουν κάτι τέτοια...

ΔΕΝ ΞΕΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ 20% ΠΙΤΑΝΟΤΙΤΕΣ ,,ΑΛΑ ΕΓΟ ΞΕΡΟ ΠΟΣ ΣΚΕΔΟΝ 6 ΜΙΝΕ...Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΤΕΛΙΟΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΜΕΝΑ ΕΓΓΙΟΣ..ΠΟΥ ΝΑ ΜΙΝ ΤΕΛΙΟΝΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ.....ΤΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ...ΦΑΝΔΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΕΜΕΝΕ ΕΓΓΙΟΝ ΤΟ ΣΙΝΔΟΝΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΟ??...ΤΗ ΒΛΑΚΙΕΣ ΛΕΟ ΘΕΕ ΜΟΥ....

stedim έγραψε:

"Μένει έγκυος το σεντόνι"? :woohoo: :woohoo: :silly: :silly: Η ατάκα σου έγραψε Νίνα! Δεν μπορώ να σταματήσω τα γέλια!!!

Θα συμφωνήσω με την Δήμητρα

:woohoo: :ohmy: :woohoo: :silly: :woohoo: :silly: :woohoo: :silly: :laugh: :woohoo: :silly:

DIOSA έγραψε:

Εγώ Χρύσα μου το είχα δει σαν ιεροτελεστία, κάθε πρωί απο την περίοδο κακι μετά μετρούσα θερμοκρασία, διάβαζα σχετικά, έτρωγα φαγητά που διάβαζα ότι βοηθάνε, έλεγχα τα υγρά μοηγυ τι υφή έχουν.. και έτσι ξεχνιόμουν.. χιχιχ και τώρα παρήγγειλα 50 τεστ ωορρηξίας!! για να αρχίσω απο τώρα να ελέγχω... μαρέσουν κάτι τέτοια...

Αλήθεια? :dry::dry:

Υπάρχουν και φαγητά που βοηθάνε??

Μωρουλινη έγραψε:

καλα pipitzazouzouna με τρελλανες με την επεξηγηση σου εισαι απαιχτη!!!!!

ΑΜΑΝΝΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΙ..... :blush::blush::blush:

Η ΠΙΠΙΤΣΑΖΟΥΖΟΥΝΑ ΔΕΝ ΦΤΕΕΕΕΙΙΙ ,ΑΠΛΟΣ ΕΔΟΣΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΔΙΣΙ,ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟ ΚΑΙ ΕΓΟ...ΦΕΝΕΤΕ ΔΡΟΠΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ...ΦΕΝΕΤΕ ΦΕΝΕΤΕ :dry::dry:

Μακάρι να εγκυμονούσαν τα σεντόνια κ να πολλαπλασιαζόταν από μόνα τους, έτσι δεν θα χρειαζόταν να αγοράζουμε καινούρια.... :dry::dry::blink::blink:

Αχ, η ζέστη φταίει κορίτσια, μην ανυσηχείτε, θα περάσει... :silly: :silly:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...